Hae Anna.fi-sivustolta

Matkavakuutukset

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä annamanna, 01.09.2018.

 1. annamanna Jäsen

  liittynyt:
  06.08.2018
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  11
  Vakuutuksista kyselen. Otatteko ihan erikseen matkavakuutuksen vai luotatteko esim että eurooppalainen matkavakuutuskortti, vai mikä se onkaan, riittää? Ja mihin tuo riittää?
   
 2. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 251
  Saadut tykkäykset:
  272
  Minulla on jatkuva matkavakuutus ja on myös tuo Eurooppalainen. Siihen en yksin luota ja siksi tuo yksityinen vakuutus. Koskaan en ole tuota Eurooppalaista vielä käyttänyt vaikka se on ollut siitä asti kun on käytössä ollut.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 994
  Saadut tykkäykset:
  444
  Meillä sama juttu. Jatkuva matkavakuutus, joka oli vuosi hinnalla vain reilun kympin kalliimpi, kuin kahdelle viikolle otettava. Lisäksi vielä maksukorttiin liittyvä matkavakuutus, jonka saa, jos maksaa matkansa luotolla. Velaksi toki ei kannata matkustaa, joten kannattaa maksaa matka luotolla ja kotiin palattua maksaa luotto pois. Eli jos taloudesta löytyy Mastercard, saa sillä maksaessa bonuksena AIG Finland matkavakuutuksen myös puolisolle. Erillistä matkavakuutusta ei tällöin tarvita. Huomioikaa kuitenkin että matkavakuutukset ovat voimassa vain 3 kuukautta kerrallaan.
   
 4. VinoTinto Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.08.2017
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  13
  Joskus 20 vuotta sitten vakuutusmyyjä myi mulle jatkuvan matkavakuutuksen. No yhtiökin on vaihtunut sen jälkeen pariin otteeseen, mutta jatkuvassa on pysytty. Ei siinä tarvitse kauheesti matkustella, että se tulee edullisemmaksi kuin kertavakuutukset. Ainakin helpompaa on. Kattaa myös kotimaan matkat. Jos ei ole työterveyslääkärin tai oman terveyskeskuksen nurkilla, niin joutuu Suomessakin pohtimaan hetken, että mihin menisi. Ulkomailla se korostuu, kun systeemit on erilaisia ja omassa kielitaidossakin on puutteita. Eu-kortillakin varmaan pärjää, mutta helpompaa on, kun voi mennä yksityiselle miettimättä, mitä se maksaa.
  Jos olet esimerkiksi Las Palmasiin menossa, niin 24/7 lääkäriasema löytyy Canterasin rannasta. Mihin muualle siellä osaisi yhtäkkiä sännätä? Eksyy vielä :)

  PS En ole kun kerran käynyt lekurilla. Iski kova ripuli kuumeen kera. Se oli Pto Cruzissa. Edellisen illan ruokapaikkaa en viitsi tässä mainostaa? Oli yksi niistä suomalaistenkin suosimista ravitsemusliikkeistä.
   
 5. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Matkavakuutuksista riittää aina tarinaa määräajoin. Meillä on kotivakuutukseen liitetty useita erillisiä "palikoita", niistä yhtenä matkustajaturva, joka on voimassa matkan alkamisesta 3 kk kerrallaan. Sotisten talveen mahtuu 2 kpl noita 3 kk:n mittaisia jaksoja samoilla "herkuilla". Moni pidempään asuva reissaa aina välillä Suomeen parin viikon karenssiin, jonka jälkeen turva rulettaa taas normaalisti.

  Eur. sairaanhoitokorttiin luotetaan ihan liikaa, sen avulla saa vain välittömän ensiavun, ei esim. lääkärikuljetusta Suomeen.

  Vino Tinto, tiedänkin sen Las Palmasissa Canterasin rannassa, Sagastalla olevan 24/7 lääkäriaseman rannan pohjoispäädyssä. Kuumeiset vatsataudit yleensä kyllä ovat virusperäisiä, Noroa tms. Kerran olen PdlC:ssa nähnyt sen kaatavan puoli kaupunkia.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti