Hae Anna.fi-sivustolta

Meghan Markle

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä vierailija, 28.11.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Riidoissa kuningashuoneen kanssa. Huhujen mukaan hyökännyt prinsessa Charlotten kimppuun mielenvikaisuudessaan ja saanut Katen kyyneliin. Nyt nainen on karkotettu homeiseen murjuun. Prinssi William ja Kate eivät halua tätä lastensa läheisyyteen. Historia toistaa itseään, saa nähdä miten he yrittävät tästä naisesta eroon -Pariisihan on aina ollut tiettyjen naisten kohtalo.
   
 2. Älä usko kaikkea mitä roskalehdet kirjoittavat äläkä syyllisty paskan levittämiseen. Meghamia ajetaan kuin käärmettä keppiin kuten Sarahia aikoinaan.
   
 3. 1234 Vierailija

  jotain outoa tuossa naisessa on, tai hymyssä. Katselin vähän häitään kesällä ja jotenkin se hymy sai selkäpiini karmimaan. Eiköhän aika näytä mistä puusta tuo nainen on veistetty. Juorut ovat juoruja, mutta noissa kuninkaallisjuoruissa on aina hitunen totta, sillä kyllä noilla juorulehdillä on omat linkkinsä sisäpiiriin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Kyllä tämä totta on. Kate purskahti kyyneliin lapsensa vaatteiden sovituksessa. Charlotte oli alkanut vinkuroimaan kuten lapset nyt kyllästyttyään tekevät ja Meghan raivostui ja alkoi huutamaan, että hän pilaa tämän häät. Charlotte oli kertonut siitä isälleen ja William joka on ollut kylmäkiskoinen Meghania kohtaan raivostui.
  Jo kesällä oli tästä huhuja, mutta nyt syy paljastui. Frogmore gottage on tosiaan henkilökunnan entinen asuntola, jonka yli menee Heathrown koneet. Jos heitetään palatsista ulos tällaiseen asuntoon, jonka remonttiin tuskin pari kuukautta riittää jos se muutetaan asuntolasta huoneistoksi niin kyllä se aika selvä merkki on paikan näyttämisestä.
   
 5. get out of my way Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti