Hae Anna.fi-sivustolta

Mehiläisiä ikkunassa

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Simpura sentään, 08.08.2018.

 1. Simpura sentään Vierailija

  Näin unta että mies nukkui makuuhuoneessa jonka ikkunan yläosa kuhisi mehiläisiä/ampiaisia. Ne olivat tulleet avoimesta tuuletusikkunasta. Menin katsomaan viereiseen huoneesee jossa olin itse nukkunut aiemmin. Sielläkin oli vastaavasti näitä herhiläisiä, mutta ei niin paljon. Taisin herättää mieheni ulos huoneestaan.
   
 2. vierailija Vierailija

  testot alhaalla, ja kaikki ärsyttää vanhaa ukkoa?
   
 3. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 406
  Saadut tykkäykset:
  747
  Hei!

  Oletko ollut tosi ahkera jossain asiassa ja uurastanut jonkin asian eteen tosi paljon? Se asia voi liittyä mihin tahansa osa-alueeseen elämässä. Oletko saanut, tai oletko saamassa siitä jonkun palkinnon?

  Unessa oli miehesikin. Sillä ei välttämättä ole merkitystä, mutta Oletteko miehenne kanssa puhaltaneet jonkin asian kanssa yhteen hiileen? Tulee mieleen joku talon remppa, perheen pyöritys, yhteinen yritys?

  Vai oletko vain sinä tehnyt töitä, kenties parisuhteenne eteen, ja nyt näyttää menevän paremmin, kiitos sinun uurastuksesi?

  Tai sitten asia on jokin muu, johon miehesi ei liity lainkaan, hän vain sattui olemaan unessa, mutta jotenkin...jotenkin tuntuu siltä että hänkin liittyi... Miehesi nukkui... Ehkä tosiaan teet hänen eteensä paljon?

  Oli asia mikä tahansa, jollei sinua ole vielä palkittu, tulet saamaan ansaitsemasi palkkion, sillä olet tehnyt kovaa ja hyvää työtä. (y)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti