Hae Anna.fi-sivustolta

Meidän tulevaisuudennäkymät horjuu

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Pjea, 06.09.2019.

 1. Pjea Vierailija

  Kirjoitan seuraavasta itsevarmaan sävyyn, jotta saan kirjoitetuksi asiani luontaiseen muotoonsa. Tottakai kritisoin itsekin näitä käsitteitä, mutta hei, skeptikot ja jeesustelijat. Olette nyt yliluonnollisten ilmiöiden palstalla. Remember to behave

  Oletko koskaan käynyt unessasi saaressa, jota ympäröi useampi vuoristoinen saari? Uloimmalla saarivyöhykkeellä sijaitsee viisi saarta. Toiseksi uloimmalla yksi vuorenhuipuista on valkoinen.

  Mitä keskemmälle etenet saaristossa, sitä vauraammaksi paikan ihmiset ja kylät muuttuvat. Keskimmäisellä saarella sijaitsee päällystön rakennus, josta käsin hoidetaan alueen kuuluttamiset ja medialähetykset. Tosin teknologia ei tunnu yltävän meidän ihmisten tasolle.

  Kun saavut päällystön ainakin 3-kerroksiseen kartanopalatsiin, niin sinulle tarjotaan joka kerta hienot ruoka-annokset, viihdykettä ja muistot elämäsi tärkeimmistä henkilöistä nauttimaan ajasta kanssasi.
  Ajatus kumpuaa hyvästä olla vieraanvarainen, mutta heillä ei ole varaa mässäilylle, koska uloimpien saarien vointi laskee vauhdilla ja pesii epidemioita. Kuten aikaisemmin sikainfluenssaa, joka saapui matkaajan mukana meille. Se olisi voitu estää ja yritettiinkin, mutta varoitusta ei kuunneltu tosissaan.

  Jos satut uneksiessasi matkustamaan noille maisemille, niin pyydän viemään viestiä eteenpäin johdolle. Heidän tulee tietää, että me kärsimme heidän toimista. Maailmamme, joka on satojatuhansia kertoja laajempi alue fysiikallaan, on vaarassa tuhoutua ainakin eliötasolla matkaajien ansiosta. Heidän tulee löytää heti tasapaino uloimmille saarille asti.

  Nyt kyseessä on eräs luonteenpiirre, joka ei saa rantautua meille enempää tälle särkyväiselle aikakaudelle, jossa kilpaillaan ydinohjusteknologialla.

  Vaikkette iskostuisi tähän tarinaan, tai uskoisi toisiin ulottuvuuksiin saati mielentilaan, jolla ihminen kykenee matkaamaan hyvinkin kauas jättämällä fyysisen kehonsa, muistutan, että huomioikaa edes toisenne. Aina mitä pidemmälle näemme eri perspektiiveistä ja välitämme kaikista kokonaisuutena, sitä vahvemmiksi tulemme.

  Jos näiden harmillisten tuliaisten saapumisia muilta värähtelytasoilta ei voida estää, niin tarkoitukseksemme jää vahvistua niiden varalta. Se hoituu yksinkertaisesti olemalla hyvä ihminen. Se ei tarkoita alkuun, että lihan syönti tai vaikka huumeiden käyttö tulisi lopettaa. Ajattele vaan hyvää toisista niin paljon kuin mahdollista. Näe asiat positiiviselta kantilta. Negatiiviselle ajatukselle ei saa antaa painoarvoa. Voit kyllä käsitellä esim vihaa, mutta käsittele sitä varoen, kunhan se ei ota sinua ohjaksista.

  En ole kirkkoihminen. En psykologi. En hae tällä tekstillä jotakin kummaa tyydytystä. Olen käynyt läpi paljon pahuutta. Nyt minulle on tapahtunut kuitenkin vain hyviä asioita, kun unohdutin ihmisvihaani ja aloin kuuntelemaan toisia paremmin.
  Se hyvänolontunne kun saa vaihteeksi itseään kohden enemmän hyvää ja ymmärtää sen, tuntuu käsittämättömältä, kun on tottunut kipuun.
  Suosittelen
  Pelastetaan maanpäällinen elämä ajatuksen voimalla!
   
 2. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti