Hae Anna.fi-sivustolta

Melania Trump, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä First Lady, 08.01.2017.

 1. First Lady Stuff Vierailija

  Melania ja presidentti Trump vierailivat alkuviikosta hurrikaani Harveyn tuhoalueilla eri puolilla Teksasia. Melanian lähtöaamun asu vaihtui tuhoalueelle suuntautuneen lennon aikana, mukaan lukien Manolo Blahnikin korkokengistä Adidaksen Stan Smith -lenkkareihin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Tuhojen tiimoilta Trumpit kutsuivat ja tapasivat muun muassa Punaisen Ristin ja Pelastusarmeijan edustajia myös Valkoisessa talossa Washington DC:ssä, josta käsin he puhuivat kaikille amerikkalaisille suurten TV-kanavien suorissa lähetyksissä kiittäen auttajia ja vakuuttaen tarvittavan avun jatkuvuutta sekä tsempaten heitä, joiden elämään hurrikaanin ja tulvien tuhot ovat vaikuttaneet.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYCALLER.COM; ALEX WONG; GETTY IMAGES

  Tällä viikolla Melania muistutti myös syyskuun olevan Yhdysvalloissa kansallinen päihde- ja huumeriippuvuuden vastaisen toiminnan teemakuukausi kannustaen ihmisiä yhdessä vahvistamaan perheitä ja yhteisöjä riippuvuuksien lyömiseksi. Ensimmäinen nainen jakoi miljoonille sosiaalisen median seuraajilleen myös suoran numeron, josta hakea apua.

  [​IMG]
  PHOTO: NEWCENTURYTIMES.COM; TWITTER.COM/FLOTUS

  Nyt viikonloppuna Melania ja presidentti Trump suuntasivat jälleen tuhoalueille, tällä kertaa Teksasiin ja Louisianaan. Myös tällä reissulla Melanian aamun koti- ja matka-asu vaihtui tuhoalueelle saavuttaessa käytännöllisempään kokonaisuuteen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Presidenttipari teki yllätysvierailun muun muassa yhtenä evakuointikeskuksena toimivalle NRG Stadiumille, jossa yllättyneet avuntarvitsijat ottivat innokkaasti vastaan presidenttiparin. Melanian ja presidentti Trumpin ympärillä pyöri suuret joukot aikuisia ja lapsia juttelemassa, halaamassa ja ottamassa yhteiskuvia, minkä lisäksi presidenttipari antoi tuliaisia lapsille ja jakoi ruokaa sitä tarvitseville.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Trumpit kävivät vierailulla myös paikallisessa kirkossa, jossa presidentti muistutti tulevan sunnuntain olevan presidentin aiemmin tällä viikolla allekirjoittaman virallisen julkilausuman mukaisesti kansallinen rukouspäivä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Puheen jälkeen presidenttipari osallistui kirkolla, joka toimii tällä hetkellä myös avustuspakettien jakelupaikkana, drive-in -periaatteella toimivaan jakeluun pakaten jatkuvana virtana tuleviin autoihin ruoka- ja muita paketteja sekä tervehtien ja jutellen avuntarvitsijoiden kanssa.

  [​IMG]
  PHOTO: FINANCIALEXPRESS.COM; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Ennen kotiinpaluuta Trumpit vierailivat myös Louisianan osavaltiossa, jossa vastaanotto oli vähintäänkin yhtä innostunut kuin Teksasissa.

  [​IMG]
  PHOTO: THECONSERVATIVETREEHOUSE.COM

  [​IMG]
  PHOTO: THECONSERVATIVETREEHOUSE.COM

  Päivän päätteeksi Melania päivitti vielä Twitter-tililleen tunnelmia päivästä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS
   
 2. Viime sunnuntaina Melania ja presidentti Trump nähtiin poistumassa jumalanpalveluksesta Valkoisen talon lähellä sijaitsevasta St. John'sin kirkosta. Melania oli pukeutunut nähtävästi Roland Moureten mekkoon, Josephin takkiin ja Christian Louboutinin kenkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: MIC.COM; POOL; GETTY IMAGES

  Tällä viikolla Melania nähtiin Max Maran mekossa, kun hän oli lähdössä presidentin maaseututiluksille Camp Davidiin, jossa hän on muun muassa emännöinyt hallinnon edustajia ja näiden puolisoja sekä osallistunut hurrikaani Irman tilannekatsaukseen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYCALLER; REUTERS; JONATHAN ERNST

  Lisäksi Melania on tällä viikolla lahjoittanut lukuisia lastenkirjoja kouluille jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa muistuttaen lapsia lukemisen ja opiskelun merkityksestä sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Melania onkin vienyt muun muassa kirjoja tuliaisiksi
  vieraillessaan Yhdysvaltain ensimmäisen naisen roolissa lastensairaaloissa ja muissa paikoissa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Lähi-idässä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; BLOOMBERG via GETTY IMAGES
   
 3. First Lady Fashion Vierailija

  Melania palaamassa eilen Valkoiseen taloon yllään Calvin Kleinin pusero, farkut, Christian Louboutinin kengät ja Hermèsin laukku.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY
   
 4. Ihmettelen, miksi Melania Trumpilla on viime viikkoina ollut mustat lasit, silloinkin kun aurinko ei ole paistanut.Eikö olisi humaanimpaa kohdata luonnon katastrofien uhrit silmästä silmään?
  Olisikohan Mel T käynyt kauneusleikkauksessa ja peittänyt arvet ja mustelmat mustilla jättikakkuloilla?Tai kuumakallemiehensä tintannut siippaansa silmäkulmaan kiukuspäissään?
   
 5. Sivistyksen airut Vierailija

  Mustat lasit sillä oli Euroopan reissusakin, noissa tapaamisissa tulvauhrien kanssa oli ilman laseja kuten kuvistakin näkyy. Ainakaan se ei ilveile ja vääntele naamaansa kuten Michelle Obama teki, jos ei pitänyt jostain ihmisestä tai hänen puheestaan. Melania osaa sentään käyttäytyä korrektisti tilanteessa kuin tilanteessa.
   
 6. Tämän viikon alkajaisiksi Melania ja presidentti Trump osallistuivat syyskuun 11. iskujen muistotilaisuuteen Valkoisen talon puutarhassa, jossa Melanian asukokonaisuuden keskiössä oli Michael Korsin takki.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Trumpit vierailivat myös Floridassa, jossa he tapasivat hurrikaani Irman uhreja sekä avustustöihin osallistuvia. Trumpit olivat jo etukäteen lahjoittaneet henkilökohtaisesti miljoona dollaria hurrikaani Harveyn muun muassa Teksasissa aiheuttamien tuhojen korjaamiseen ja muuhun apuun. Melanian lähtöaamun asukokonaisuuteen kuuluivat muun muassa Ralph Laurenin takki ja Chanelin kengät, jotka vaihtuivat kuitenkin Floridaan saavuttaessa rennompaan tyyliin.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Presidenttiparin yhteisessä viikko-ohjelmassa oli myös White House Historical Association -yhdistyksen iltatilaisuus, jonka isäntäparina Trumpit kunnioittivat Valkoisen talon historiaan perehtyvää toimintaa. Tähän tilaisuuteen Melania oli valinnut ylleen Monique Lhuillierin iltapuvun.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  Perjantaina presidenttipari vieraili Joint Base Andrews -tukikohdassa, jossa Melania tutustui tukikohdan nuorisokeskukseen sekä piti puheen armeijan henkilöstölle ja näiden perheille. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen muun muassa Veronica Beardin takin. Aivan Washington DC:n tuntumassa sijaitsevassa tukikohdassa säilytetään ja huolletaan muun muassa presidentin virkakonetta, elokuvistakin tuttua Air Force Onea.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Ensi viikolla Melania ja presidentti Trump osallistuvat muun muassa YK:n yleiskokoukseen ja siihen liittyvään ohjelmaan New Yorkissa.
   
 7. Nia Mela Vierailija

  Melanian asuvalinta, räikeän pinkki kolttu YK:ssa ei tainnut mennä ihan putkeen.
  Toivottavasti emme joudu lukemaan lehdistä seuraavanlaista uutista: Pohjois-Korea sai tuta Trumpin uhkauksista ja hävisi maailmankartalta napin painalluksella, Melanialla oli jalassaan Manolo Blahnikin korkkarit.
   
 8. korkkarit Vierailija

  Ties vaikka korean paksulla pojalla olisi tuo manolofetissi.
   
 9. Tällä viikolla Melania osallistui miehensä presidentti Trumpin kanssa YK:n yleiskokoukseen New Yorkissa. Trumpit osallistuivat yleiskokouksen aloitusviikolla yhdessä ja erikseen eri tilaisuuksiin ja pitivät puheita osana virallista ohjelmaa. Saapuessaan tiistaina YK:n päärakennukseen Melania oli pukeutunut Ralph Laurenin jakkupukuun, joka on suunnittelijan uusimmasta mallistosta.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Melanian lasten puolesta pitämä puhe YK-maiden johtajien puolisoille tarkoitetussa tilaisuudessa keskiviikkona näytettiin suorana lähetyksenä kansainvälisillä uutiskanavilla. Tähän tilaisuuteen Melania oli valinnut ylleen Delpozon avantgardemaisen pinkin mekon. Puheessaan Melania odotti yhteistyötä eri puolilta maailmaa saapuneiden edustajien kanssa ja vaati, että "meidän täytyy yhdessä tunnustaa, että aivan liian usein ne heikoimmat, viattomimmat ja haavoittuvaisimmat meistä – meidän lapsemme – ovat niitä, jotka kärsivät eniten yhteiskuntiamme kiusaavista haasteista. Oli kyse sitten huumeriippuvuudesta, kiusaamisesta, köyhyydestä, sairauksista, laittomasta kaupasta, lukutaidottomuudesta tai nälänhädästä, lapset ovat niitä, joihin nämä iskevat ensin ja koviten missä tahansa maassa". Melania sanoi myös, että "yhdenkään lapsen ei tulisi koskaan tuntea olevansa nälkäinen, vaanittu, peloteltu, terrorisoitu, kiusattu tai peloissaan ilman paikkaa, johon kääntyä".

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GEORGE CHINSEE; WWD; REX; SHUTTERSTOCK

  [​IMG]
  PHOTO: NEWS.MB.COM.PH; AFP PHOTO; DON EMMERT; MANILA BULLETIN

  Perjantaina Melania emännöi paikallista lapsiryhmää Valkoisen talon kasvimaalla. Terveellisen ruokavalion puolesta puhunut Melania istutti lasten kanssa muun muassa kukkakaalia, naurista, porkkanaa ja pinaattia, minkä lisäksi he osallistuivat vihannesten sadonkorjuuseen keräten niitä talteen 55 kg. Lapset saivat myös lahjaksi Valkoisen talon hunajaa sekä puutarhurin tarvikepaketin, jolla pääsee alkuun oman kasvimaan hoidossa. Puutarhahommissa Melania suosi muun muassa Balmainin ruutupaitaa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; UPI; BARCROFT IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP: GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; UPI; BARCROFT IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Lauantaina Melania edusti Yhdysvaltain hallintoa Torontossa järjestettävässä Invictus Games -tapahtumassa, joka on Englannin prinssi Harryn eri maiden haavoittuneille sotilaille suuntaama vuosittainen kilpailu. Ennen kilpailujen avajaisia Melanian ohjelmassa oli tapaamisia muun muassa prinssi Harryn sekä Kanadan pääministeri Justin Trudeaun ja tämän perheen kanssa, minkä lisäksi Melania kävi tervehtimässä ja pitämässä kannustuspuheen Yhdysvaltain joukkueelle. Päivän asukseen Melania oli valinnut Diorin housupuvun. Kilpailujen avajaisista Melania suuntaisi takaisin kotiin Yhdysvaltoihin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES for the INVICTUS GAMES FOUNDATION

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES for the INVICTUS GAMES FOUNDATION
   

Nämä merkit paljastavat, että sinut on kasvattanut vahva nainen

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti