Hae Anna.fi-sivustolta

Melania Trump, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä First Lady, 08.01.2017.

 1. First Lady Stuff Vierailija

  Melania ja presidentti Trump vierailivat alkuviikosta hurrikaani Harveyn tuhoalueilla eri puolilla Teksasia. Melanian lähtöaamun asu vaihtui tuhoalueelle suuntautuneen lennon aikana, mukaan lukien Manolo Blahnikin korkokengistä Adidaksen Stan Smith -lenkkareihin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Tuhojen tiimoilta Trumpit kutsuivat ja tapasivat muun muassa Punaisen Ristin ja Pelastusarmeijan edustajia myös Valkoisessa talossa Washington DC:ssä, josta käsin he puhuivat kaikille amerikkalaisille suurten TV-kanavien suorissa lähetyksissä kiittäen auttajia ja vakuuttaen tarvittavan avun jatkuvuutta sekä tsempaten heitä, joiden elämään hurrikaanin ja tulvien tuhot ovat vaikuttaneet.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYCALLER.COM; ALEX WONG; GETTY IMAGES

  Tällä viikolla Melania muistutti myös syyskuun olevan Yhdysvalloissa kansallinen päihde- ja huumeriippuvuuden vastaisen toiminnan teemakuukausi kannustaen ihmisiä yhdessä vahvistamaan perheitä ja yhteisöjä riippuvuuksien lyömiseksi. Ensimmäinen nainen jakoi miljoonille sosiaalisen median seuraajilleen myös suoran numeron, josta hakea apua.

  [​IMG]
  PHOTO: NEWCENTURYTIMES.COM; TWITTER.COM/FLOTUS

  Nyt viikonloppuna Melania ja presidentti Trump suuntasivat jälleen tuhoalueille, tällä kertaa Teksasiin ja Louisianaan. Myös tällä reissulla Melanian aamun koti- ja matka-asu vaihtui tuhoalueelle saavuttaessa käytännöllisempään kokonaisuuteen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Presidenttipari teki yllätysvierailun muun muassa yhtenä evakuointikeskuksena toimivalle NRG Stadiumille, jossa yllättyneet avuntarvitsijat ottivat innokkaasti vastaan presidenttiparin. Melanian ja presidentti Trumpin ympärillä pyöri suuret joukot aikuisia ja lapsia juttelemassa, halaamassa ja ottamassa yhteiskuvia, minkä lisäksi presidenttipari antoi tuliaisia lapsille ja jakoi ruokaa sitä tarvitseville.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Trumpit kävivät vierailulla myös paikallisessa kirkossa, jossa presidentti muistutti tulevan sunnuntain olevan presidentin aiemmin tällä viikolla allekirjoittaman virallisen julkilausuman mukaisesti kansallinen rukouspäivä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Puheen jälkeen presidenttipari osallistui kirkolla, joka toimii tällä hetkellä myös avustuspakettien jakelupaikkana, drive-in -periaatteella toimivaan jakeluun pakaten jatkuvana virtana tuleviin autoihin ruoka- ja muita paketteja sekä tervehtien ja jutellen avuntarvitsijoiden kanssa.

  [​IMG]
  PHOTO: FINANCIALEXPRESS.COM; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Ennen kotiinpaluuta Trumpit vierailivat myös Louisianan osavaltiossa, jossa vastaanotto oli vähintäänkin yhtä innostunut kuin Teksasissa.

  [​IMG]
  PHOTO: THECONSERVATIVETREEHOUSE.COM

  [​IMG]
  PHOTO: THECONSERVATIVETREEHOUSE.COM

  Päivän päätteeksi Melania päivitti vielä Twitter-tililleen tunnelmia päivästä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS
   
 2. Viime sunnuntaina Melania ja presidentti Trump nähtiin poistumassa jumalanpalveluksesta Valkoisen talon lähellä sijaitsevasta St. John'sin kirkosta. Melania oli pukeutunut nähtävästi Roland Moureten mekkoon, Josephin takkiin ja Christian Louboutinin kenkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: MIC.COM; POOL; GETTY IMAGES

  Tällä viikolla Melania nähtiin Max Maran mekossa, kun hän oli lähdössä presidentin maaseututiluksille Camp Davidiin, jossa hän on muun muassa emännöinyt hallinnon edustajia ja näiden puolisoja sekä osallistunut hurrikaani Irman tilannekatsaukseen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYCALLER; REUTERS; JONATHAN ERNST

  Lisäksi Melania on tällä viikolla lahjoittanut lukuisia lastenkirjoja kouluille jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa muistuttaen lapsia lukemisen ja opiskelun merkityksestä sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Melania onkin vienyt muun muassa kirjoja tuliaisiksi
  vieraillessaan Yhdysvaltain ensimmäisen naisen roolissa lastensairaaloissa ja muissa paikoissa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Lähi-idässä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; BLOOMBERG via GETTY IMAGES
   
 3. First Lady Fashion Vierailija

  Melania palaamassa eilen Valkoiseen taloon yllään Calvin Kleinin pusero, farkut, Christian Louboutinin kengät ja Hermèsin laukku.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY
   
 4. Ihmettelen, miksi Melania Trumpilla on viime viikkoina ollut mustat lasit, silloinkin kun aurinko ei ole paistanut.Eikö olisi humaanimpaa kohdata luonnon katastrofien uhrit silmästä silmään?
  Olisikohan Mel T käynyt kauneusleikkauksessa ja peittänyt arvet ja mustelmat mustilla jättikakkuloilla?Tai kuumakallemiehensä tintannut siippaansa silmäkulmaan kiukuspäissään?
   
 5. Sivistyksen airut Vierailija

  Mustat lasit sillä oli Euroopan reissusakin, noissa tapaamisissa tulvauhrien kanssa oli ilman laseja kuten kuvistakin näkyy. Ainakaan se ei ilveile ja vääntele naamaansa kuten Michelle Obama teki, jos ei pitänyt jostain ihmisestä tai hänen puheestaan. Melania osaa sentään käyttäytyä korrektisti tilanteessa kuin tilanteessa.
   
 6. Tämän viikon alkajaisiksi Melania ja presidentti Trump osallistuivat syyskuun 11. iskujen muistotilaisuuteen Valkoisen talon puutarhassa, jossa Melanian asukokonaisuuden keskiössä oli Michael Korsin takki.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Trumpit vierailivat myös Floridassa, jossa he tapasivat hurrikaani Irman uhreja sekä avustustöihin osallistuvia. Trumpit olivat jo etukäteen lahjoittaneet henkilökohtaisesti miljoona dollaria hurrikaani Harveyn muun muassa Teksasissa aiheuttamien tuhojen korjaamiseen ja muuhun apuun. Melanian lähtöaamun asukokonaisuuteen kuuluivat muun muassa Ralph Laurenin takki ja Chanelin kengät, jotka vaihtuivat kuitenkin Floridaan saavuttaessa rennompaan tyyliin.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Presidenttiparin yhteisessä viikko-ohjelmassa oli myös White House Historical Association -yhdistyksen iltatilaisuus, jonka isäntäparina Trumpit kunnioittivat Valkoisen talon historiaan perehtyvää toimintaa. Tähän tilaisuuteen Melania oli valinnut ylleen Monique Lhuillierin iltapuvun.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  Perjantaina presidenttipari vieraili Joint Base Andrews -tukikohdassa, jossa Melania tutustui tukikohdan nuorisokeskukseen sekä piti puheen armeijan henkilöstölle ja näiden perheille. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen muun muassa Veronica Beardin takin. Aivan Washington DC:n tuntumassa sijaitsevassa tukikohdassa säilytetään ja huolletaan muun muassa presidentin virkakonetta, elokuvistakin tuttua Air Force Onea.

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]

  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Ensi viikolla Melania ja presidentti Trump osallistuvat muun muassa YK:n yleiskokoukseen ja siihen liittyvään ohjelmaan New Yorkissa.
   
 7. Nia Mela Vierailija

  Melanian asuvalinta, räikeän pinkki kolttu YK:ssa ei tainnut mennä ihan putkeen.
  Toivottavasti emme joudu lukemaan lehdistä seuraavanlaista uutista: Pohjois-Korea sai tuta Trumpin uhkauksista ja hävisi maailmankartalta napin painalluksella, Melanialla oli jalassaan Manolo Blahnikin korkkarit.
   
 8. korkkarit Vierailija

  Ties vaikka korean paksulla pojalla olisi tuo manolofetissi.
   
 9. Tällä viikolla Melania osallistui miehensä presidentti Trumpin kanssa YK:n yleiskokoukseen New Yorkissa. Trumpit osallistuivat yleiskokouksen aloitusviikolla yhdessä ja erikseen eri tilaisuuksiin ja pitivät puheita osana virallista ohjelmaa. Saapuessaan tiistaina YK:n päärakennukseen Melania oli pukeutunut Ralph Laurenin jakkupukuun, joka on suunnittelijan uusimmasta mallistosta.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Melanian lasten puolesta pitämä puhe YK-maiden johtajien puolisoille tarkoitetussa tilaisuudessa keskiviikkona näytettiin suorana lähetyksenä kansainvälisillä uutiskanavilla. Tähän tilaisuuteen Melania oli valinnut ylleen Delpozon avantgardemaisen pinkin mekon. Puheessaan Melania odotti yhteistyötä eri puolilta maailmaa saapuneiden edustajien kanssa ja vaati, että "meidän täytyy yhdessä tunnustaa, että aivan liian usein ne heikoimmat, viattomimmat ja haavoittuvaisimmat meistä – meidän lapsemme – ovat niitä, jotka kärsivät eniten yhteiskuntiamme kiusaavista haasteista. Oli kyse sitten huumeriippuvuudesta, kiusaamisesta, köyhyydestä, sairauksista, laittomasta kaupasta, lukutaidottomuudesta tai nälänhädästä, lapset ovat niitä, joihin nämä iskevat ensin ja koviten missä tahansa maassa". Melania sanoi myös, että "yhdenkään lapsen ei tulisi koskaan tuntea olevansa nälkäinen, vaanittu, peloteltu, terrorisoitu, kiusattu tai peloissaan ilman paikkaa, johon kääntyä".

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GEORGE CHINSEE; WWD; REX; SHUTTERSTOCK

  [​IMG]
  PHOTO: NEWS.MB.COM.PH; AFP PHOTO; DON EMMERT; MANILA BULLETIN

  Perjantaina Melania emännöi paikallista lapsiryhmää Valkoisen talon kasvimaalla. Terveellisen ruokavalion puolesta puhunut Melania istutti lasten kanssa muun muassa kukkakaalia, naurista, porkkanaa ja pinaattia, minkä lisäksi he osallistuivat vihannesten sadonkorjuuseen keräten niitä talteen 55 kg. Lapset saivat myös lahjaksi Valkoisen talon hunajaa sekä puutarhurin tarvikepaketin, jolla pääsee alkuun oman kasvimaan hoidossa. Puutarhahommissa Melania suosi muun muassa Balmainin ruutupaitaa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; UPI; BARCROFT IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP: GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; UPI; BARCROFT IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Lauantaina Melania edusti Yhdysvaltain hallintoa Torontossa järjestettävässä Invictus Games -tapahtumassa, joka on Englannin prinssi Harryn eri maiden haavoittuneille sotilaille suuntaama vuosittainen kilpailu. Ennen kilpailujen avajaisia Melanian ohjelmassa oli tapaamisia muun muassa prinssi Harryn sekä Kanadan pääministeri Justin Trudeaun ja tämän perheen kanssa, minkä lisäksi Melania kävi tervehtimässä ja pitämässä kannustuspuheen Yhdysvaltain joukkueelle. Päivän asukseen Melania oli valinnut Diorin housupuvun. Kilpailujen avajaisista Melania suuntaisi takaisin kotiin Yhdysvaltoihin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES for the INVICTUS GAMES FOUNDATION

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES for the INVICTUS GAMES FOUNDATION
   
 10. Tällä viikolla Melania on muun muassa emännöinyt lounastilaisuutta Nicklaus Children’s Health Care Foundationin hyväksi One World Trade Centerissä New Yorkissa. Tässä tilaisuudessa Melania nähtiin Vogue-lehden mukaan Michael Korsin mekossa, Célinen takissa ja Manolo Blahnikin korkokengissä.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  [​IMG]
  PHOTO: VOGUE.COM; INSTAGRAM.COM/FLOTUS

  Torstaina Melania osallistui huumeongelmaa koskevaan keskustelu- ja kuulemistilaisuuteen Valkoisessa talossa. Paikalla oli hallinnon edustajien ja huumeongelman kanssa työskentelevien tahojen lisäksi muun muassa perhe, joka kertoi huumeisiin kuolleesta pojastaan ja millaisia asioita he näkivät tärkeinä parantaa nyky-yhteiskunnassa, jotta vastaavilta kohtaloilta voitaisiin paremmin välttyä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA
   
 11. Tämän viikon alkajaisiksi Melania emännöi Thaimaan pääministeriparia Valkoisessa talossa. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen Alexander McQueenin mekon ja nähtävästi Christian Louboutinin korkokengät.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: FOOTWEARNEWS.CO; REX; SHUTTERSTOCK

  Trumpit osallistuivat samana päivänä varapresidenttiparin ja muiden kanssa myös hiljaiseen hetkeen Valkoisen talon pihamaalla Las Vegasin joukkomurhan uhrien muistoksi.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ASSOCIATED PRESS PHOTO

  Tiistaina Melania ja presidentti Trump suuntasivat Puerto Ricoon, joka on viimeisin tuhoisten hurrikaanien pahasti runtelemista Yhdysvaltain alueista. Lähtöaamuna Melania kuvattiin Valkoisen talon pihalla muun muassa Victoria Beckhamin neulepuserossa, mutta Puerto Ricoon saavuttaessa Melania oli vaihtanut toiseen asukokonaisuuteen.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; REUTERS; GETTY

  Trumpit saivat Puerto Ricossa lämpimän vastaanoton, ja esimerkiksi saapuessaan avustuspakettien jakelupaikkaan presidenttipari sai paikallisilta kovaääniset suosionosoitukset.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ASSOCIATED PRESS PHOTO; EVAN VUCCI

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Keskiviikkona Trumpit suuntasivat vierailulle Las Vegasiin, jossa he tapasivat äskettäisen joukkomurhan uhrien omaisia ja hyökkäyksestä selviytyneitä sekä pelastus- ja auttamistöihin osallistuneita, kuten poliiseja ja sairaanhoitohenkilökuntaa. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen muun muassa Dolce & Gabbanaa.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Torstaina Melania ja presidentti Trump isännöivät Yhdysvaltain armeijan korkea-arvoisimpia johtajia ja näiden puolisoja Valkoisessa talossa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Perjantaina Trumpit isännöivät Valkoisessa talossa latinalaiamerikkalaisten kulttuuriperintöä ja merkitystä korostavaa Hispanic Heritage Month -tilaisuutta. Paikalla oli suuri joukko Valkoisessa talossa ja Trumpin hallinnossa työskenteleviä latinalaisamerikkalaisia, ja jo ennen presidentiksi nousuaan Trump työllisti heitä tuhansittain yritysimperiuminsa eri portailla useiden vuosikymmenten ajan. Melania oli pukeutunut tilaisuuteen Carolina Herreran hameeseen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; INSTAGRAM.COM/FLOTUS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES
   
 12. Tällä viikolla Melania on muun muassa vieraillut länsivirginialaisessa Lily's Place -keskuksessa, jossa autetaan päihderiippuvuuksien kanssa kamppailevia äitejä ja näiden pienokaisia. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen vihreän mekon Cefinniltä, joka on Englannin entisen pääministerin puolison Samantha Cameronin vaatemerkki.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Samana päivänä Melania otti presidentti Trumpin kanssa Valkoisessa talossa vastaan NHL-joukkue Pittsburgh Penguinsin, joka voitti tämän vuoden Stanley Cupin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ASSOCIATED PRESS PHOTO; PABLO MARTINEZ MONSIVAIS

  Melania ja presidentti Trump ottivat viikolla Valkoisessa talossa vastaan myös Kanadan pääministeripari Justin ja Sophie Trudeaun, joiden tapaamiseen Melania oli pukeutunut Ralph Laurenin housupukuun.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  Torstaina Melania kuvattiin Valkoisessa talossa Acne Studiosin takissa ja Agnonan mekossa, kun hän osallistui kotimaan turvallisuudesta vastaavan ministerin nimitykseen.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Perjantaina Melania kuvattiin Burberryn takissa matkalla presidentin kanssa vierailukäynnille Salaisen palvelun harjoituskeskukseen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK, GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS
   
 13. Melania illasti viikonloppuna perheensä kanssa Valkoisen talon lähellä sijaitsevassa Trump International Hotel Washington, D.C. -hotellissa, joka on siis Trump-perheen omistuksessa. Melania oli pukeutunut illalliselle Dolce & Gabbanan mekkoon.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; INSTAGRAM

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  Tämän viikon alkajaisiksi Melaniasta julkaistiin niin kutsuttu PSA (Public Service Announcement) -video, joka on julkispalveluiden tai muuten yhteiskunnallinen ilmoitusluontoinen tai tietoiskumainen mainos. Melanian PSA-video on tehty kannustamaan ihmisiä osallistumaan viimeaikaisten hurrikaanien aiheuttamien tuhojen jälkityön tukemiseen.

  [​IMG]
  PHOTO: WASHINGTONEXAMINER.COM; WH VIDEO
   
 14. Tällä viikolla Melania lahjoitti virkaanastujaistanssiaisissa käyttämänsä Hervé Pierren iltapuvun Smithsonian National Museum of American History -museolle, jossa on esillä muitakin Yhdysvaltain ensimmäisten naisten asuja. Tähän tilaisuuteen Melania oli pukeutunut muun muassa Dolce & Gabbanaan.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Muuten Melania on tällä viikolla osallistunut muun muassa Kuwaitin suurlähetystössä Washington, DC:ssä järjestettyyn hyväntekeväisyysgaalaan YK:n pakolaisjärjestön hyväksi. Melania palkittiin illan aikana lasten puolesta tekemästään työstä Kuwait-American Foundationin jakamalla hyväntekijäpalkinnolla.
   
 15. Melania aloitti viime viikon tekemällä yllätysvierailun kouluun Michiganin osavaltiossa, jossa hänen asukokonaisuuteensa kuului muun muassa Valentinon takki. Rokkitähden vastaanoton ainakin innostuneen huudon perusteella koulussa saanut Melania puhui oppilaille yhteisesti ruokalassa sekä erikseen vieraillessaan seuraamassa luokkaopetusta. Opetusministeri Betsy DeVosin kanssa vierailulle tullut Melania puhui inkluusion - ettei ketään jätettäisi pois joukosta - lisäksi muun muassa kunnioituksen ja myötätunnon puolesta sekä kehotti oppilaita välttämään tupakkaa, alkoholia ja huumeita, koska ne eivät ole hyväksi aivoille eivätkä terveydelle. Melania kävi Michiganin-vierailullaan tapaamassa ja kiittämässä myös poliisi- ja pelastuslaitoksen väkeä näiden tekemästä työstä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Viime viikon torstaina Melania ja presidentti Trump julistivat puolestaan yhdessä valtiollisen hätätilan liittyen päihde- ja huumausaineiden käyttöön ja niistä johtuviin kuolemiin, mikä mahdollistaa nyt laajamittaiset välineet epidemian vastaiseen taisteluun. Tässä tilaisuudessa Melania nähtiin Martin Grantin mustassa mekossa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: INDEPENDENT.CO.UK; AP

  Tällä viikolla Melania on muun muassa emännöinyt suurta Halloween-juhlaa lapsille Valkoisessa talossa yhdessä presidentin kanssa. Tähän tilaisuuteen Melania oli valinnut ylleen Bottega Venetan takin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Nyt perjantaina presidenttiparin on uutisoitu lentävän ensin vierailulle Havaijille ennen kuin he suuntaavat Aasian-matkalleen Japaniin, Etelä-Koreaan, Kiinaan, Vietnamiin ja Filippiineille.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP
   
 16. Melania ja presidentti Trump lähtivät perjantaina toista viikkoa kestävälle työ- ja edustusmatkalle Aasiaan, jossa he vierailevat Japanissa, Etelä-Koreassa, Kiinassa, Vietnamissa ja Filippiineillä. Lähtoaamuna Trumpit tapasivat Valkoisen talon pihamaalla median edustajia sekä vieraita, jotka olivat tulleet toivottamaan heille hyvää matkaa. Melanian lähtoaamun asukokonaisuuteen kuuluivat muun muassa Emilio Puccin takki ja Christian Louboutinin korkokengät.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  Presidenttipari pysähtyi heti matkan alkajaisiksi Havajilla, jossa he vierailivat muun muassa Yhdysvaltain Tyynenmeran-laivaston päätukikohdassa Pearl Harbourissa ja siellä sijaitsevalla USS Arizona Memorial -muistomerkillä. Havaijilla Melania nähtiin muun muassa Diorin valkoisessa mekossa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Yövyttyään Honolulussa Trumpit jatkoivat matkaansa nyt lauantaina kohti Tokiota, josta alkaa heidän varsinainen Aasian-matkansa huomenna sunnuntaina.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK
   
 17. [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Melania ja presidentti Trump aloittivat eilen Japanin-vierailunsa Yhdysvaltain armeijan Yokota Air Base -tukikohdassa Tokiossa. Melania oli pukeutunut Aasian-matkan ensimmäiseen päivään Fendin takkiin ja Manolo Blahnikin korkokenkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; EPA

  Tavattuaan armeijan väkeä presidentti Trumpilla oli yhteistä ohjelmaa Japanin pääministeri Aben kanssa, kun taas Melania suuntasi Japanin pääministerin puolison Akie Aben kanssa teelle ja vierailulle erityisesti helmikoruistaan kuuluisaan Mikimoto -jalokiviyritykseen, jossa heille esiteltiin myös helmenkalastuksen historiaa sekä naissukeltajien merkittävää roolia siinä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  Illalla Trumpit ja Abet tapasivat vielä yhteisen illallisen merkeissä Ginza Ukai Tei -ravintolassa, jossa Melania nähtiin Hervé Pierren mustassa smokkimekossa. Trumpit ja Abet ovat tavanneet toisiaan jo useampaan otteeseen tämän vuoden aikana: Trumpit ovat isännöineet Japanin pääministeriparia kotonaan Mar-a-Lago -kartanossa Floridassa, minkä lisäksi pariskunnat ovat tavanneet kansainvälisten huippukokousten yhteydessä Euroopassa. Presidentti ja pääministeri ovat puhuneet myös useasti puhelimessa ja he olivat tavanneet jo ennen presidentti Trumpin virkaanastujaisiakin. The Japan Times -lehden japanilaisiin hallintolähteisiin pohjautuvan etusivun uutisen mukaan Yhdysvaltain ja Japanin suhteet ovatkin muuttuneet parhaimmiksi vuosikymmeniin presidentti Trumpin tultua presidentiksi.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Tänään toisena päivänään Japanissa Melania ja presidentti Trump kävivät ensin vierailulla Yhdysvaltain suurlähettilään luona tapaamassa yhdysvaltalaisia ja japanilaisia bisnesjohtajia. Presidentti Trump paljasti tilaisuuden aikana, että Melanialla oli ollut nyt hyviin tuloksiin yltäneen Boeingin osakkeita, mutta tämä oli joutunut myymään ne presidentti Trumpin voitettua vaalit.

  [​IMG]
  PHOTO: MERCURYNEWS.COM; ANDREW HARNIK; AP

  Seuraavaksi Trumpeilla oli ohjelmassaan audienssi Japanin keisari Akihiton ja keisarinna Michikon luona Tokion keisarillisessa palatsissa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; THE ASAHI SHIMBUN via GETTY IMAGES

  Keisarillisen palatsin jälkeen Trumpit suuntasivat Akasakan palatsiin, jossa pääministeripari Abe odotti heitä. Tässä yhteydessä kuunneltiin myös Yhdysvaltain ja Japanin kansallislaulut.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  Seuraavaksi presidentti Trump siirtyi omiin työtapaamisiinsa ja Melania jatkoi päiväänsä rouva Aben kanssa vierailemalla paikallisessa Kyobashi Tsukijin alakoulussa. Melania sai koulussa innostuneen vastaanoton oppilailta ja osallistui näiden kanssa kalligrafian oppitunnille, jonka aikana hän kirjoitti rouva Aben kanssa rauhaa tarkoittavan merkkiparin. Melanian päiväasuna nähtiin tällä kertaa Diorin puku ja Manolo Blahnikin korkokengät.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: CNN.COM; FING MA; AFP; GETTY IMAGES

  Kouluvierailun jälkeen Melania ja rouva Abe siirtyivät takaisin Akasakan palatsiin, jossa ohjelmassa oli muun muassa presidentti Trumpin ja pääministeri Aben yhteinen tiedotustilaisuus. Pariskunnat tapasivat palatsissa myös Pohjois-Korean vuosikymmenten aikana kidnappaamien japanilaisten omaisia, ja presidentti Trump ilmaisi pyrkimyksensä vaikuttaa kidnapattujen takaisin saamiseksi.

  [​IMG]
  PHOTO: WASHINGTONPOST.COM; KIMIMASA MAYAMA; POOL PHOTO via ASSOCIATED PRESS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Illalla ohjelmassa oli vielä viralliset valtiopäivälliset Akasakan palatsissa. Melanian juhlapukuna nähtiin tällä kertaa Valentinoa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY IMAGES

  Huomenna tiistaina Trumpit jatkavat matkaansa kohti Etelä-Koreaa.
   
 18. Melania ja presidentti Trump saapuivat tiistaina Etelä-Koreaan, jossa he lähtivät heti lentokentältä omien ohjelmiensa mukaisesti aluksi eri teille. Melania oli valinnut päivän asukseen Delpozon takin ja Christian Louboutinin korkokengät.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Presidentin siirtyessä omiin tapaamisiinsa Melania vieraili Yhdysvaltain suurlähetystössä, jossa hän piti puheen tyttöjen liikuntaa tukevan Girls Play 2 -aloitteen tiimoilta huomioiden samalla Etelä-Koreassa pian järjestettävät talviolympialaiset.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: KOREAHERALD.COM; YONHAP NEWS AGENCY

  [​IMG]
  PHOTO: BOSTONHERALD.COM; AP; AHN YOUNG-JOON

  [​IMG]
  PHOTO: BOSTONHERALD.COM; AP; AHN YOUNG-JOON

  Trumpit saivat myöhemmin näyttävän tervetuliaisvastaanoton Blue Housessa, jossa heidät ottivat vastaan kesällä Valkoisessa talossa vierailulla olleet Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in ja tämän puoliso Kim Jung-sook. Paikalla oli myös paikallisia koululaisia, jotka lahjoittivat Melanialle käsintehdyn kirjan ja lauloivat tälle englanniksi Tuiki, tuiki tähtönen Melanian laulaessa mukana.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Illalla Trumpit osallistuivat vielä valtiopäivällisille Blue Housessa, ja tällöin Melania nähtiin J. Mendelin iltapuvussa.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY IMAGES

  Nyt keskiviikkona presidentti Trump piti Soulissa ympäri maailmaa televisioidun puheen ennen kuin Trumpit jatkoivat matkaansa seuraavaan kohteeseensa Kiinaan.

  [​IMG]
  PHOTO: THEGUARDIAN.COM; CHUNG SUNG-JUN; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: SMH.COM.AU; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK
   
 19. Melania ja presidentti Trump saapuivat keskiviikkona Kiinaan, joka oli heidän viimeinen yhteinen etappinsa Aasiassa. Melania oli pukeutunut saapumispäivään Diorin mustaan takkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Trumpit tapasivat heti ensimmäisenä päivänään vierailunsa isäntäparin, keväällä Yhdysvaltoihin valtiovierailun tehneen Kiinan presidentti Xi Jinpingin ja tämän puolison Peng Liyuanin, joiden kanssa he tutustuivat Pekingissä sijaitsevaan Kiellettyyn kaupunkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Illan hämärtyessä presidenttiparien ohjelmassa oli Peking-oopperaa. Tämän on uutisoitu olleen myös ensimmäinen kerta sitten Kiinan kansantasavallan perustamisen vuonna 1949, kun ulkomainen valtionpäämies on saanut illallistaa Kielletyssä kaupungissa. Ennen Trumpien saapumista Kiinaan paikalliset virkamieslähteet paljastivatkin, ettei heille ole tiedossa mitä tahansa valtiovierailua, vaan "valtiovierailu plus".

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Torstaina Trumpit saivat näyttävän virallisen tervetuliaisseremonian Mahtavan kansan salilla, joka on Kiinan parlamenttitalo. Tähän päivään Melania oli pukeutunut Dolce & Gabbanan mekkoon.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Presidentti Trumpin siirryttyä omiin työtapaamisiinsa Melania vieraili rouva Pengin kanssa paikallisessa Banchang Primary School -koulussa, jossa naiset kävivät oppitunneilla, tutustuivat lasten käsitöihin, osallistuivat kokkaushetkeen ja seurasivat koulun valmistamaa esitystä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Torstai-illalla Trumpit osallistuivat vielä valtiopäivällisille Mahtavan kansan salissa, jossa ohjelmassa oli muun muassa musiikki- ja kungfu -esityksiä. Ilta-asukseen Melania oli valinnut Guccin juhlamekon.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Perjantaina presidentti Trump jatkoi Aasian-matkaansa Vietnamiin, jonka jälkeen edessä on vielä pysähdys Filippiineillä. Melania sen sijaan jäi vielä päiväksi Kiinaan, jossa hän tutustui Pekingin eläintarhaan ja tapasi siellä paikallisia koululaisia. Melania antoi lapsille lahjaksi Yhdysvaltain vaakunan valkopäämerikotkaa muistuttavia pehmoleluja samalla kun he kävivat tervehtimässä Kiinan tunnuseläintä pandaa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  Eläintarhan jälkeen Melania vieraili Kiinan muurilla, jossa hän antoi televisiohaastattelun CNN-kanavalle. Haastattelussa Melania kertoi, että hänelle on kunnia olla Yhdysvaltain ensimmäinen nainen ja että kulunut vuosi on ollut hyvin kiireinen ja jännittävä. Melania onkin tämän vuoden aikana muun muassa emännöinyt isoja lasten teematapahtumia sekä useita valtionpäämiehiä Valkoisessa talossa sekä Mar-a-Lago -kartanossaan Floridassa, tutustunut huume- ja päihdeongelmiin sekä ollut mukana julistamassa valtiollista hätätilaa niiden hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi, käynyt hurrikaanien tuhoalueilla Teksasissa, Louisianassa ja Puerto Ricossa, tavannut joukkomurhan uhrien omaisia, täpärästi hyökkäyksestä pelastuneita sekä sairaanhoito- ja pelastushenkilökuntaan kuuluvia Las Vegasissa, puhunut YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa, edustanut Yhdysvaltain hallintoa eri maiden haavoittuneiden sotilaiden Invictus Games -tapahtumassa Kanadassa sekä vieraillut useissa lastensairaaloissa ja kouluissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-idässä ja nyt viimeiseksi Aasiassa.

  [​IMG]
  PHOTO: CNN.COM; NICOLAS ASFOURI; AFP; GETTY IMAGES

  Seuraavaksi Melania suuntaa takaisin Yhdysvaltoihin, jossa hän käy ensimmäiseksi tapaamassa armeijan henkilöstöä Alaskan osavaltiossa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK, REUTERS
   
 20. Melania pistäytyi paluumatkallaan Aasiasta tervehtimässä Yhdysvaltain armeijan henkilöstöä ja näiden perheitä Joint Base Elmendorf-Richardson -tukikohdassa, joka sijaitsee Anchoragen kupeessa Alaskassa. Melania osallistui armeijan henkilöstön lapsille suunnattuun tapahtumaan, joka järjestettiin Arctic Oasis Community Centerissä ja jossa oli ohjelmassa muun muassa kädentaitoja. Melanian asukokonaisuus koostui tällä kertaa ainakin Ralph Laurenin takista ja Christian Louboutinin kengistä.

  [​IMG]
  PHOTO: WASHINGTONPOST.COM; MARK THIESSEN; ASSOCIATED PRESS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; LOREN HOLMES; ALASKA DISPATCH NEWS

  [​IMG]
  PHOTO: ALASKAPUBLIC.ORG; WESLEY EARLY; ALASKA PUBLIC MEDIA - ANCHORAGE

  [​IMG]
  PHOTO: ALASKAPUBLIC.ORG; WESLEY EARLY; ALASKA PUBLIC MEDIA - ANCHORAGE

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/STEPHGRISHAM45
   
 21. [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Melania on viime aikoina valmistellut ensimmäistä jouluaan Valkoisessa talossa. Tämän viikon alussa Calvin Kleinin takkiin, Ralph Laurenin poolopaitaan ja Victoria Beckhamin saappaisiin pukeutunut Melania otti vastaan Valkoisen talon virallisen joulukuusen 11-vuotiaan poikansa Barronin kanssa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Melania, presidentti Trump ja Barron-poika osallistuivat viikolla myös Valkoisen talon pihamaalla järjestettyyn tilaisuuteen, jossa presidentti armahti Valkoisen talon kiitospäiväperinteiden mukaisesti kiitospäivän kalkkunan. Tähän päivään Melania oli pukeutunut Stella McCartneyn takkiin, Victoria Beckhamin puseroon, Hervé Pierren hameeseen ja Manolo Blahnikin korkokenkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; RON SACHS - CNP; MEGA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Loppuviikoksi Trumpit suuntasivat Mar-a-Lago -kartanoonsa Palm Beachille.

  [​IMG]
  PHOTO: FORTUNE.COM; NY DAILY NEWS via GETTY IMAGES

  Nyt Floridassa ollessaan Melania ja presidentti Trump ovat muun muassa käyneet tervehtimässä paikallisen rannikkovartioston väkeä ja kiittäneet näitä näiden tekemästä arvokkaasta työstä. Tälle vierailulle Melania oli valinnut ylleen väriä J.Crew'n paitamallistosta.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS
   
 22. Melania paljasti tällä viikolla Valkoisen talon joulukoristelut. Melanian ja tämän tiimin suunnittelemien koristelujen paikalleen laittamiseen osallistui yli 150 vapaaehtoista lähes 30 Yhdysvaltain osavaltiosta. Juhlakauden avajaisissa nähtiin muun muassa balettitanssijoita sekä kuultiin klassisen musiikin tunnetuimpia kappaleita. Yksi halleista oli myös sisustettu muistuttamaan kohtausta Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas -baletista. Melanian päivän asuna nähtiin Diorin valkoinen mekko.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; RON SACHS - CNP; MEGA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; NIKKI SCHWAB for DAILY MAIL ONLINE

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; NIKKI SCHWAB for DAILY MAIL ONLINE

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Melania emännöi jouluisessa Valkoisessa talossa heti alkuusa läheisen armeijan tukikohdan lapsia, jotka pääsivät muun muassa tekemään monenlaisia askarteluja ja lähettämään terveisiä armeijan henkilöstölle eri puolille maailmaa. Melanian saapuessa tapaamaan nuoria vieraitaan yksi lapsista pyysi lupaa halata Yhdysvaltain ensimmäistä naista ja lopulta koko joukko lapsia päätyi isoon ryhmähaliin Melanian kanssa, minkä lisäksi useat lapsista kommentoivat Melanian näyttävän aivan enkeliltä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  Kierrellessään työskentelypisteitä eri puolilla Valkoista taloa Melania jutteli lasten kanssa muun muassa näiden joulusuunnitelmista, minkä lisäksi Melanian lempieläimeksi paljastui leijona, kun yksi lapsista kysyi sitä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; UPI; BARCROFT IMAGES

  Valkoisen talon virallisessa joulukirjasessa presidenttiparin poika Barron esittelee jouluista taloa. Trump -perheen virallinen joulukortti tuo myös takaisin hyvän joulun toivotuksen, sillä edellinen presidenttiperhe toivotti korteissaan hyvää lomaa eli Happy Holidays.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; NIKKI SCHWAB

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; NIKKI SCHWAB

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  Valkoiseen taloon odotetaan yli 25 000 vierailijaa seuraavan kuukauden aikana, kun talossa järjestetään päivittäin juhlia ja vastaanottoja joulun ajan hengessä.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES
   
 23. Melania ja presidentti Trump sytyttivät eilen kansallisen joulupuun valot Valkoisen talon edustalla Washington, DC:ssä. Melania oli pukeutunut tilaisuuteen Chanelin takkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES
   
 24. Melania ja varapresidentin puoliso Karen Pence vierailivat keskiviikkona Teksasissa katsomassa, miten aiemmin tänä vuonna tapahtuneiden hurrikaanituhojen jälkityöt sujuvat. Tälle vierailulle Melania oli valinnut ylleen muun muassa Rag & Bonen takin.

  [​IMG]
  PHOTO: MYSANANTONIO.COM; CASEY JACKSON; CALLER-TIMES via AP; AP

  Melania ja Karen tapasivat Corpus Christiin suuntautuneen vierailunsa aluksi useita pelastustöihin osallistuneita ja kiittivät näitä näiden tekemästä työstä.

  [​IMG]
  PHOTO: KSDK.COM

  Yhdysvaltain ensimmäinen ja toinen nainen tapasivat myös hurrikaanin uhreiksi joutuneita tutustuessaan tuhoutuneisiin koteihin ja jälleenrakennusprojekteihin.

  [​IMG]
  PHOTO: KSDK.COM; CASEY JACKSON; CALLER-TIMES

  Ruoka-apu pisteessä Melania ja Karen osallistuivat ruokajakeluun sitä tarvitseville.

  [​IMG]
  PHOTO: KSDK.COM

  Melania ja Karen kävivät lisäksi vierailulla paikallisessa Charlie Marshall Elementary School -koulussa tapaamassa sen henkilökuntaa ja oppilaita.

  [​IMG]
  PHOTO: KSDK.COM; CASEY JACKSON; AP

  [​IMG]
  PHOTO: KSDK.COM; CASEY JACKSON; AP

  Ennen paluulentoa Melania ja Karen pistäytyivät vielä paikallisessa hampurilaisravintolassa ruokaostoksilla.

  [​IMG]
  PHOTO: NORDIC.BUSINESSINSIDER.COM; TWITTER.COM/STEPHGRISHAM45
   
 25. [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Melania vieraili torstaina Children’s National Medical Center -lastensairaalassa Washington, DC:ssä. Muun muassa Max Maran takkiin ja Hervé Pierren hameeseen pukeutunut Melania on vieraillut sairaalassa jo useamman kerran ja tällä viikolla myös Joulupukki oli mukana.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYEXPRESS.CO.UK; EPA

  Ohjelmassa oli lapsipotilaiden ja näiden perheiden tapaamisia, lukuhetki sekä pieni kyselytunti, jonka aikana lapset saivat kysellä Melanialta jouluun liittyviä asioita. Lasten esittämien kysymysten myötä paljastui muun muassa, että Melanian suosikkijoululaulu on O Holy Night, hänen jouluperinteisiinsä kuuluvat perheen yhteiset jouluillalliset ja keskiyön tai joulupäivän juhlajumalanpalvelus ja että Melanian suosikkipaikka viettää joulua olisi perheen kanssa trooppisella autiosaarella.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ANDREW HARNIK; ASSOCIATED PRESS PHOTO

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Samana päivänä Melania osallistui vielä Valkoisessa talossa järjestettyyn hanukka-tilaisuuteen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/REALDONALDTRUMP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ZUMAPRESS.COM; MEGA

  Melania julkaisi tällä viikolla myös kuvan koti-ikkunastaan aukeavasta näkymästä juuri ennen ensilumen saapumista Yhdysvaltain pääkaupunkiin.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti