Hae Anna.fi-sivustolta

Melania Trump, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä First Lady, 08.01.2017.

 1. Höpöjuttuja Vierailija

  Kannattaa aina ottaa asioista ensin paremmin selvää ennen kuin alkaa puhua niistä totuuksina. Medioissa on siis väitetty, että Melania olisi ollut tapaamassa laittomasti maahan tuotuja lapsia ja nuoria tuo kyseinen "ei kiinnosta" -takki yllään, mutta se ei pidä paikkansa. Sen voi jokainen tarkistaa tilaisuudesta otetuista kuvista ja videoista.

  Melania oli vierailulla Teksasissa, jossa hän tapasi noita lapsia, ja hänellä oli yllään ihan normaalit, asianmukaiset vaatteet. Medioissa on kuitenkin nyt levitetty juttua, jossa on yhdistetty Melanian vierailu Teksasissa sekä Melaniasta ihan toisessa paikassa, tuhansien kilometrien ja monien osavaltioiden päässä kotikaupungissaan Washingtonissa otettuja kuvia, jossa hän on ihan eri takki yllään.

  Melanian kohdalla tuollaisia valheellisia uutisjuttuja on levitelty useampia kertoja aiemminkin, joten voipi olla, että tuo takin "ei kiinnosta" -viesti liittyi siihen. Melanian on useampaan otteeseen väitetty vierailleen hurrikaanien tuhoalueilla korkokengissä, vaikka kaikki kuvat ja videot tuhoalueilta esimerkiksi Puerto Ricossa todistavat hänen olleen paikalla lenkkareissa. Uutisjuttuihin oli kuitenkin valittu Melaniasta kuvia, joissa hän on Valkoisen talon edustalla korkokengissä.

  Vähän niin kuin jos suomalaismedioissa julkaistaisiin juttu esimerkiksi Vappu Pimiästä, jonka väitetäisiin menneen kuninkaalliseen hevoskilpailuun Englannissa neulepuserossa ja kuvituskuvaksi olisi valittu neulepuserokuva Helsinki-Vantaan lentokentältä eikä sitä kuvaa, jossa hän on itse kisoissa hienossa juhla-asussa. (Vappu Pimiä oli tällä viikolla vieraana Ascot-tapahtumassa Englannissa hienosti pukeutuneena, mutta lähtökuvassa Helsinki-Vantaan lentokentällä hän oli neuleessa - hänen kohdallaan valheellisia uutisjuttuja ei kuitenkaan nähtävästi tehty)
   
 2. First Lady Stuff Vierailija

  Tällä viikolla Melania on muun muassa emännöinyt Espanjan kuningasparia Valkoisessa talossa Washington, DC:ssä.  Melania vieraili myös laittomasti maahan tuotujen lasten ja nuorten hoitopaikassa Teksasissa, jossa hän halusi omin silmin nähdä ja kuulla, miten lapset voivat, millaiset olot heillä on, miten usein he saavat olla yhteydessä perheisiinsä ja miten perheiden yhteensaattaminen toteutuu.

   
 3. First Lady Stuff Vierailija

  Melania Trumpin keskeinen missio on edistää lasten ja nuorten hyvää elämää, minkä puitteissa hän on muun muassa vieraillut kouluissa ja lastensairaaloissa eri puolilla maailmaa sekä kutsunut lapsia Valkoiseen taloon. Hän on lasten ja nuorten itsensä lisäksi tavannut näiden vanhempia, lastenlääkäreitä ja -hoitajia, lastenkotien työntekijöitä, sosiaalisen median tunnetuimpien yritysten edustajia sekä monia muita tahoja. Näiden tapaamisten pohjalta Melania on puhunut lasten puolesta YK:ssa sekä aloittanut oman Be Best -kampanjansa, jonka tarkoituksena on nostaa esille jo olemassa olevia, hyväksi havaittuja käytänteitä, joiden avulla lasten ja nuorten elämää voitaisiin parantaa.


  VIDEO: VALKOINEN TALO
   
 4. vierailija Vierailija

  tuleekohan melania suomeen. onkohan bärnerin tulolypsykone lastensairaala jo pystyssä. sinnehän ne melan roudaa albiinokasvoisten mukuloiden luo.
   
 5. Viime sunnuntaina Melania osallistui ja puhui Students Against Destructive Decisions (SADD) -järjestön konferenssissa Virginiassa. Kyseessä on nuorten omasta osallisuudesta kumpuava järjestö, joka toimii valtakunnallisesti ympäri Yhdysvaltoja koululaisten paremman ja turvallisemman elämän ja koulunkäynnin puolesta.


  VIDEO: VALKOINEN TALO

  Alkuviikosta Melania emännöi jälleen Jordanian kuningasparia Valkoisessa talossa, jossa hänet nähtiin Proenza Schoulerin nahkamekossa.


  VIDEO: VALKOINEN TALO

  Melania teki myös toisen vierailunsa lähelle Yhdysvaltojen ja Meksikon rajaa viikon sisällä, kun hän vieraili Arizonan osavaltiossa, jossa hän tutustui lähemmin muun muassa laittomasti maahan tulleiden säilöönottokeskukseen ja sen oloihin. Viranomaisten lisäksi Melania tapasi ja jutteli myös usiden laittomasti maahan tuotujen lasten kanssa.


  VIDEO: VALKOINEN TALO

  Nyt viikonlopuksi Melania suuntasi perheineen New Jerseyn Bedminsteriin, jossa sijaitsee yksi Trump-perheen lukuisista yksityisklubeista. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen muun muassa Erdemin kukikkaat housut.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; EPA
   
 6. vierailija Vierailija

  tuo vaaleanpunaisessa housuasussa kulkeva vanhempi lady on melanien äiti.
   
 7. Melania ja miehensä presidentti Trump palaamassa Valkoiseen taloon sunnuntaina vietettyään viikonloppua Bedminsterin-tiluksillaan New Jerseyssä. Tällä kertaa Melanian kesätyylissä oli vaaleanpunainen pusero ja valkoiset housut. Presidenttiparin heinäkuun ohjelmassa on muun muassa Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä sekä ensi viikolla alkava Euroopan-matka.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP
   
 8. vierailija Vierailija

  Melanie tulee siis myös Suomeen. Hienoa. Mahtaa Sofia vi...ttaa.
   
 9. vierailija Vierailija

  Etsisi kunnollisen pojan, tai siis miehen itselleen.:XD
   
 10. Tällä viikolla Melania on muun muassa vieraillut Walter Reed -lääkärikeskuksessa Marylandissa, jossa hän tapasi haavoittuneita yhdysvaltalaissotilaita.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Melania emännöi myös Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän juhlaa Valkoisessa talossa yhdessä miehensä presidentti Trumpin kanssa. Paikalle oli kutsuttu muun muassa armeijan henkilöstöä perheineen picnicille ja ulkoilmakonserttiin, minkä lisäksi päivän loppuhuipentumana oli näyttävä ilotulitusesitys. Tähän tilaisuuteen Melania oli valinnut ylleen Ralph Laurenin mekon ja Alexander McQueenin vyön.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/REALDONALDTRUMP
   
 11. Melania ja miehensä presidentti Trump palaamassa Valkoiseen taloon vietettyään jälleen viikonloppua Bedminsterin-tiluksillaan New Jerseyssä. Melanialla yllään Erdemin mekko.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP
   
 12. Maanantai-illalla Melania edusti Valkoisessa talossa, kun hänen miehensä presidentti Trump julkisti ehdokkaansa Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen. Melanian illan asuksi oli valikoitunut Narciso Rodriguezin mekko.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; GETTY IMAGES

  Nyt tiistaina Trumpit lähtivät Euroopan-matkalleen, joka sisältää pysähdykset Brysselissä, Lontoossa, Skotlannissa ja Helsingissä. Lähtöpäivän asukseen Melania oli valinnut muun muassa Martin Grantin hameen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ASSOCIATED PRESS PHOTO; EVAN VUCCI

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; PRESS ASSOCIATION
   
 13. Melania ja presidentti Trump saapuivat Brysseliin tiistai-illalla, jolloin Melania nähtiin Burberryn takissa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Keskiviikkona presidentti Trumpin ohjelmassa oli useita tapaamisia NATO-maiden johtajien kanssa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Melania puolestaan osallistui johtajien puolisoille tarkoitettuun ohjelmaan, joka piti sisällään suklaamaistiaiset, belgialaisen muodin esittelyä sekä pienimuotoisen viulu- ja pianokonsertin Queen Elisabeth Music Chapel -musiikkiakatemiassa. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen Calvin Kleinin mekon.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ASSOCIATED PRESS PHOTO; VIRGINIA MAYO

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Melanian ja presidentti Trumpin yhteisessä ohjelmassa oli lisäksi tapaaminen Yhdysvaltain lähetystön työntekijöiden ja näiden perheiden kanssa, minkä lisäksi Trumpit osallistuivat illalla NATO-kokouksen iltatilaisuuteen, jonne Melania oli vaihtanut ylleen Elie Saabin mekon.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ASSOCIATED PRESS PHOTO; PABLO MARTINEZ MONSIVAIS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Nyt torstaina presidentti Trump piti kansainvälisen tiedotustilaisuuden, minkä jälkeen Trumpit jatkoivat matkaansa Englantiin.
   
 14. vierailija Vierailija

  Mitä Mellulla on päällä kun tulee Suomeen. Veikkaan, että jotain kirkkaan sinistä.
   
 15. Trumpit aloittivat Englannin-vierailunsa keskiviikkona, kun he laskeutuivat Stanstedin lentokentälle. Melanian päivän asuksi oli valikoitunut Roland Mouretin mekko.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; PA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Lentokentältä Trumpit siirtyivät helikopterilla Lontoon keskustassa Regent's Parkissa sijaitsevaan Yhdysvaltain suurlähettilään residenssiin, joka tunnetaan nimellä Winfield House ja jonka puutarha on Lontoon suurin heti Buckinghamin palatsin jälkeen.

  [​IMG]
  PHOTO: ECONOMIST.COM; REX; SHUTTERSTOCK

  Illalla Trumpit lensivät helikopterilla viralliselle juhlavastaanotolleen Oxfordshiressä sijaitsevaan Bleinheimin palatsiin, joka on yksi Ison-Britannian merkittävimmistä kartanoista ja muun muassa Winston Churchillin syntymäpaikka. 1700-luvulta peräisin oleva palatsi on myös yksi Unescon maailmanperintökohteista. Iltapuvukseen Melanian oli valinnut J. Mendelin luomuksen.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  Torstaiaamuna päivän lehdet olivat etusivuja myöten täynnä juttuja presidenttiparin vierailusta, minkä lisäksi paikalliset ja kansainväliset uutiskanavat seurasivat vierailua suorana lähetyksenä hetki hetkeltä.

  [​IMG]
  PHOTO: BBC.CO.UK; THE TIMES

  [​IMG]
  PHOTO: BBC.CO.UK; DAILY EXPRESS

  Päivän mittaan presidentti Trump vieraili Sandhurstin kuninkaallisessa sotakorkeakoulussa sekä kokousti ja vietti aikaa Englannin pääministeri Theresa Mayn kanssa pääministerin Chequers -maaseutukartanolla Buckinghamshiressa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; EPA

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; SKY NEWS

  Melanian ohjelmassa oli puolestaan vierailu Chelsean kuninkaallisessa sairaalassa, jossa asuu satoja brittiarmeijan veteraaneja. Pääministeri Mayn puolison Philipin kanssa vierailulle saapunut Melania tapasi vierailun aikana paitsi veteraaneja, niin myös paikalle saapuneita lapsia. Yhteisten keskustelujen lisäksi ohjelmassa oli punaisten unikon kukkien askartelua veteraanien ja kaatuneiden sotilaiden muistopäivää silmällä pitäen sekä keilausta viereisellä nurmikentällä. Päivän asukseen Melania oli valinnut Victoria Beckhamin mekon.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: THESUN.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; REUTERS

  Myöhemmin iltapäivällä Trumpit vierailivat yhdessä Englannin kuningatar Elisabethin luona Windsorin linnassa, jossa ohjelmassa oli muun muassa yhteinen teehetki. Tähän hetkeen Melania oli vaihtanut ylleen Diorin asukokonaisuuden.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AFP; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; PA

  Aiottua pidemmäksi venyneen tapaamisen jälkeen Trumpit jatkoivat matkaansa viikonlopun viettoon Skotlantiin.
   
 16. Trumpit saapuivat perjantaina viikonlopun viettoon Skotlantiin, jossa heidän omistuksiinsa lukeutuu ainakin kaksi golfklubia suurine tiluksineen merten äärellä. Skotlantiin saapuessaan Melanian asukokonaisuuteen kuului Burberryn takki, Michael Korsin housut, Manolo Blahnikin korkokengät sekä Hermèsin huivi ja Birkin-käsilaukku.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; GETTY IMAGES

  Trumpit yöpyivät Trump Turnberryssä, joka on nimetty muun muassa maailman parhaiden golfhotellien joukkoon sekä tänä vuonna myös Vuoden hotelliksi Skotlannissa.

  [​IMG]
  PHOTO: LUXURYSCOTLAND.CO.UK; TRUMP TURNBERRY

  Parhaillaan Trumpit ovat matkalla Suomeen, jonne he saapuvat paikallista aikaa noin klo 21.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; ASSOCIATED PRESS PHOTO; PABLO MARTINEZ MONSIVAIS
   
 17. Melania ja presidentti Trump saapuivat sunnuntai-illalla Suomeen. Melanian matka-asuna nähtiin muun muassa Isouden takki.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Trumpit suuntasivat lentokentältä suoraan majapaikkaansa Munkkiniemeen, jossa sijaitsevat vierekkäin hotelli Kalastajatorppa sekä Valtion vierastalo.

  [​IMG]
  PHOTO: HILTON.COM; HILTON HELSINKI KALASTAJATORPPA

  Nyt maanantaiaamuna Trumpit kävivät aamiaisella Suomen presidenttiparin luona Mäntynimessä. Tähän päivään Melania oli valinnut ylleen Guccin takin.

  [​IMG]
  PHOTO: EXPRESS.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS

  Iltapäivällä Trumpit siirtyivät Presidentinlinnaan, jossa presidentti Trumpilla oli monituntinen tapaaminen Venäjän presidentti Putinin kanssa.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  Yhteisessä lehdistötilaisuudessaan presidentti Putin antoi presidentti Trumpille lahjaksi jalkapallon MM-kilpailuista tuomansa jalkapallon, jonka presidentti Trump sanoi antavansa lahjaksi pojalleen Barronille heittäen sen samalla yleisössä istuneelle Melania-vaimolleen.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; AP

  Päivän päätteeksi Trumpit suuntasivat lentokentälle ja ovat nyt kotimatkalla. Valkoinen talo julkaisi samantien myös videon presidenttiparin vierailusta Suomessa.

   
 18. First Lady Stuff Vierailija

  Videoita presidenttipari Trumpin Euroopan-matkalta.

  Belgia


  VIDEO: VALKOINEN TALO

  Englanti


  VIDEO: VALKOINEN TALO

  Suomi


  VIDEO: VALKOINEN TALO
   
 19. First Lady Stuff Vierailija

  Valkoinen talo on julkaissut erillisen videon, jossa seurataan Melanian puuhia presidenttiparin Euroopan-matkan aikana. Videolla on materiaalia Melanian ohjelmasta Belgiassa, Englannissa ja Suomessa.


  VIDEO: VALKOINEN TALO
   
 20. First Lady Stuff Vierailija

  Tällä viikolla Melania muun muassa vieraili Microsoftin Washington, DC:ssä sijaitsevassa konttorissa, jossa hän tapasi nuoria, jotka toimivat kyberasioiden parissa yhteistyössä Microsoftin kanssa. Loppuviikoksi Melania suuntasi perheineen Bedminsterin-tiluksilleen New Jerseyn osavaltioon.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; TWITTER.COM/FLOTUS
   
 21. Tällä viikolla Melanian ohjelmassa oli muun muassa vierailu lastensairaalassa Nashvillessä Tennesseen osavaltiossa. Matkan tarkoituksena oli muun muassa nostaa entistä enemmän esille ongelmia, joita raskauden aikana huume- ja muille päihdeaineille altistuneet lapset kohtaavat. Melanian yllä nähty Jil Sanderin mekko on tuttu myös viime vuodelta, jolloin Melania piti sitä G20-maiden johtajien huipputapaamisessa Saksassa.


  VIDEO: DAILY MAIL; REUTERS

  Viikonlopun Trumpit viettivät jälleen Bedminsterin-tiluksillaan New Jerseyn osavaltiossa, jonne lähtiessään Melanian lähes kokonaan valkoiseen asukokonaisuuteen kuului muun muassa Burberryn laukku.

  [​IMG]
  PHOTO: DAILYMAIL.CO.UK; REUTERS
   
 22. vierailija Vierailija

  Mikä keskustelu tässä on menossa? Miksi Anna lehti hypettää Melaniaa ja etenkin Trumpia, joka on tunnettu naista halventavista kommenteista?
   
 23. vierailija Vierailija

  Keskustelufoorumi. Minusta on kiva katsoa mellun kuvia koska niitä eivät lehdet julkaise johtuen toimittajien omista antipatioista trumpeja kohtaan. Se on sensuuria.
   
 24. läpinäkyvä Vierailija

  Melanialle sattui paha nipplegate.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti