Hae Anna.fi-sivustolta

Meneekö Ridge naimisiin...

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä juonenkäänteet, 22.03.2007.

 1. tätty Vierailija

  No se Pam.
   
 2. camuu Vierailija

  Viitsisikö joku sarjaa netissä/jenkeissä seurannut, pistää suomeksi tänne viimeiset juonenkäänteet taas?
   
 3. ehram Vierailija

  Nostetaanpa. Juonenkäänteitä?
   
 4. Paljastelija Vierailija

  Pitäisi tarkistaa, omistaako Teilori nykyään Vorresterin mekkopajan ?
  Hope on vanhentunut noin 10 vuotta ja on teini.
   
 5. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Täs olis jotain tietoja. :)
  Hopea näyttelee siis nykyisin teini-ikäinen näyttelijä. Sarjaan on myös tullut uusia näyttelijöitä ja uusi keinosiemennyskuvio (saa nähdä meneekö taas siemenet väärään paikkaan)
  Yksi näistä uusista hahmoista on siis Sandy, Nickin ja Bridgetin lainakohtu. He ovat siis taas naimisissa..Bill Spencerin poika junior on myös tullut kuvioihin. En tosin muista, että Carolinella ja Karenilla olisi ollut veli! Muuta en tiedä..Owen taisi deittaila Bridgettiä ja sitten Jackieta.
   
 6. *Rhanna* Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.02.2010
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hopea esittää nykyisin Kimberly Matula http://www.boldandbeautiful.com/bnb/cms/CastPhotos/KimberlyMatula_REG.jpg

  Tuo "keinosiemennys" oli kohdunvuokraus eli tämä Sandy (oikealta nimeltään Agnes Jones, tämäkin on jo paljastunut) toimi kohdunvuokraajana Bridgetille ja Nickille, mutta sai jokin aika sitten keskenmenon. Sandy/Agnesia esittää Sarah Brown http://static.tvfanatic.com/images/gallery/sarah-brown.jpg

  Myös Donnan ex-heila ja Marcusin biologinen isä, Justin Barber, on kuvioissa mukana. Häntä esittää Aaron D. Spears http://cdn.media.soapnet.com/sites/default/files/images/090809_ADSpears_BB_300x400.jpg

  Bill Spencer jr. on myös sarjassa ja hänen taustastaan sen verran että hänellä on ollut eri äiti kuin Carolinella ja Karenilla, eli on jostain Bill Spencer sr:n (joka on sarjassa jo kuollut) aiemmasta suhteesta. Roolissa nähdään myös Tunteita & Tuoksuja sarjasta tuttu Don Diamont http://www.myworldofsoaps.com/sandbox/wp-content/uploads/2009/09/Don_Diamont.png

  Bill on naimissa Katie Loganin kanssa, mutta heidän suhteessaan oli tässä hetken aikaa sitten ryppyjä ja Steffy käytti tilaisuutta hyväkseen vietelläkseen Billiä, saadakseen Forrester Creationsin takaisin Forrestereille Spencer Publicationsin hallinnasta ja nyt FC:n omistavat Eric, Ridge, Stephanie ja Taylor.

  Owen tapaili ensin Bridgetiä ja siinä samalla vähän Jackietäkin, mutta Nick ja Bridget palasivat yhteen ja Owen & Jackie olivat vapaita tunnustamaan rakkauttaan ja he ovat USAssa nähtävissä jaksoissa naimisissa. Tosin kun Sandy/Agnes sai keskenmenon ja Bridget menetti näin tulevan vauvansa, Owenilla ja Bridgetillä oli kuuma yhden yön suhde, josta Nick ja Jackie eivät tiedä mitään. Yöstä on kuitenkin todisteet, sillä Sandyn/Agnesin veli Oliver, joka on yksi uusista henkilöistä, (Zack Conroy http://www.boldandbeautiful.com/bnb/cms/CastPhotos/ZackConroy_REG.jpg), asuu vapaana olevassa Owenin rantatalossa ja sattui tulemaan kotiin juuri kun Owen "lohdutti" Bridgetiä ja hän kuvasi sen kännykällään. Steffy on nähnyt videon ja lähettänyt siitä kopion itselleen ja aikoo käyttää sitä painostaakseen kaikki Loganit pois Forresterilta. Steffy ja Hope kilpailevat Oliverin suosiosta, mutta Oliver on ainakin tällä hetkellä enemmän kiinnostunut Hopesta.

  Uusi henkilö, mutta vanha tuttu, on myös Whip Jones (Rick Hearst http://3.bp.blogspot.com/_lLsdaCVk3Kk/R1BIGiqqC4I/AAAAAAAAItM/WkISsjbdFas/s1600-R/RickHearst10.jpg), joka tällä hetkellä deittailee Taylorin kanssa ja parin viikon päästä nähtävissä jaksoissa vietetään heidän häitään.

  Rekisteröitymällä tänne Soapland keskustelu :: Päävalikko ja osallistumalla keskusteluun saa käyttöönsä tuoreimmat juonipaljastukset, jaksoselostukset ym.
   
 7. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ahaa! Owen on niinkuin Nickin isäpuoli. :D
  Miksi aina noin outoja pareja, joikka on ikäeroa ties kuinka paljon.
  Tätä sarjaa on mukavampi seurata netistä. :)
   
 8. Kevätaamu Vierailija

  Kyseinen sarja olisi pitänyt lopettaa jo vuosia sitten. Nykyisille katsojille suosittelen jotain järkevää tekemistä tuon ohjelman sijaan. Hukkaan heitettyä aikaa. Miksi pilata iltansa sairasta soopaa katsomalla? Todellinen sukurutsaajien toivesarja.
   
 9. fhfhfhfh Vierailija

  Ovatko Brooke ja Ridge yhdessä/naimisissa?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti