Hae Anna.fi-sivustolta

Merkuriusko saa etanoimaan.

Viestiketju osiossa 'Tähtimerkit' , käynnistäjänä Inke, 29.03.2019.

 1. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 652
  Saadut tykkäykset:
  530
  En ymmärrä tätä aloittamisen vaikeutta, Merkurius on ollut liikkeessä, sekö saa minut niin aloitekyvyttömäksi tekemään valttämättömia asioita. Olisi kiva vain rupatella, kirjoitella ja haahuilla. Pitkään aamulla keräsin voimia jynssätä keittiön pintoja ja järjestellä kaappeja. Pitäisi pyytää joku suunnittelemaan keittöremppaa, pitäisi ja pitäisi. Jostain firmasta jo soitettiin ja tarjottiin suunnitteluapua, löysin monta syytä miksi ajankohta ei ole nyt hyvä, eikä ajankohdassa ole mitään moittimista oikeasti. On vain hitaiden ratkaisujen aikaa, mitä en oikein ymmärrä mikäs sen aiheuttaa. Päätin sitten syyllistää tähtitaivaan tapahtumia.
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 515
  Saadut tykkäykset:
  270
  Minulla on aika usein ajatuksia että en tee tänään, teen huomenna, tai teen myöhemmin että ei ole kiire, ehdin sen myöhemminkin.
  Mistä tuo johtuu omalla kohdallani?
  Joskus pelkästä laiskuudesta, luulisin ;) mutta useimmiten siitä että jokin muu asia kiinnostaa enemmän kuin se mitä pitäisi tehdä tai se mitä on on suunnitellut tehdä.
  Täällä maailmassa on paljon asioita mitkä on paljon kiinnostavampia kuin ainaiset kotiaskareet.
  Olen aina tykännyt mukavuudesta ja halunnut nauttia elämästä. Joten on ollut helppo työntää eräitä asioita syrjään joksikin aikaa.
  Onhan se uusi päivä huomemma :)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. vierailija Vierailija

  Planeetat ja niiden symboliikka: Merkurius
  Sielu, henki ja materia harmoniassa keskenään. Jo esimerkiksi kreikkalaisessa mytologiassa Merkurius (Hermes) kuvataan ainoaksi jumalaksi, jolla on oikeus kulkea kaikkialla Taivaan ja Haadeksen välillä.

  Hermes kutsuttiin apuun kun tapahtumat ylittivät ymmärryksen ja oli pakko hakea vastausta Styksin virran (kuoleman joen) toiselta puolelta. Ainoana persoonallisena planeettana, jossa esiintyvät kaikki kolme alkuperustetta kuvaa Merkurius ihmisen kykyä elää ja toimia sopusoinnussa alitajuntansa ja kosmoksen kanssa.

  Se edustaa kykyämme sopeutua yllättäviin elämäntilanteisiin, joita ei voi ennakoida eikä aina muutenkaan ymmärtää mahdollisiksi. Hermes tunnettiin nopeudestaan ja nokkeluudestaan hengenvaarallisissakin tilanteissa. Hän ei valmistautunut retkilleen ennakolta vaan luotti kykyynsä löytää ratkaisun sieltä minne oli menossa. Näin hän voitti monet taistelut tarkkaavaisuutensa ansiosta. Samalla tavoin mekin ottaessamme vaikeudet vastaan henkilökohtaisina haasteina saamme niistä avaimen ongelman ratkaisuun. Liikkeellään Merkurius kuvaa näiden haasteiden ilmaantumista ja antaa meille mahdollisuuden ottaa ongelma vastaan pelkkänä oppimistapahtumana.

  Jokainen ongelma, jonka sivuutamme muita syyttämällä, vaikeuttaa huomattavasti ratkaisun löytämistä. Merkurius liikkuu eläinradalla suhteellisen nopeasti, ja niinpä se aina toimii jonkun hitaamman planeetan alaisuudessa. Merkuriuksen liikettä ja ohituksia tulee siis aina seurata osana hitaiden planeettojen (Jupiterin, Saturnuksen, Uranuksen, Neptunuksen ja Pluton) edustamaa haastetta tai palkkiota. Merkuriuksen transiitit akseleille edustavat päivittäistä kommunikaatiota ympäristömme kanssa, ja siksi niiden tulkinta on yleisluontoisesti lähes mahdotonta. Käyn nämä transiitit läpi hyvin lyhyesti ja kevyesti.

  Seuratessasi Merkuriuksen liikettä omalla kartallasi löydät varmasti osuvimmat kuvaukset suoraan omasta elämästäsi.
  https://www.astro.fi/tietopaketti/merkurius_symboliikka
   
 4. vierailija Vierailija

  Olen soimannut itseäni samasta syystä ja mainiota, jos sen voi laittaa taivaankappaleiden niskaan. Joskus on vetkuttelu myös osoittautunut oikeaksi, että hyvä kun en hyökännyt tehtävän kimppuun. Tällä hetkellä täällä Neptunusmaista haaveilua ja haihattelua.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti