Hae Anna.fi-sivustolta

Miehelle joululahjaksi????

Viestiketju osiossa 'Muotifriikit' , käynnistäjänä Ninuska, 22.11.2007.

 1. Ninuska Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joulu lähestyy ja pää lyö tyhjää!!! Mitä ostaisin poikaystävälleni lahjaksi?!? Kyseisellä herralla on jo kaikkea ja ikää 31 eli ei ihan vanha ukko, mutta ei ihan kakarakaan. Ollaan tunnettu vasta kolme kuukautta eli ei viitsi ostaa paistinpannua!!! :-D :-D
  Auttakaa siis ihanat Ellit naista hädässä! :)
   
 2. -ellen- Jäsen

  liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  0
  Partavesi; jotain hassua vaikka http://www.pulju.net -sivustolta; T-paita tai bokserit, johon joku hauska painatus; avaimenperä-Leatherman tai tehokas valaisin; aika kunnon urheiluhierojalle; jotain yhteistä kivaa seksikaupasta. Saiko noista mitään ideoita?
   
 3. NY STYLE Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miesta tuntematta on niin vaikeaa antaa vihjeita... Oma mieheni ei tykkaisi mistaan noista yllamainituista. Lahjakortti johonkin hyvaan ravintolaan jonne voitte menna yhdessa syomaan? Musiikkia/kirja/leffalippuja?
   
 4. Lucy Brown Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.11.2006
  Viestejä:
  537
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paha menna neuvomaan tuntematta tapausta, mutta osta vaikka joku kiva lautapeli jota pelatessa voitte juoda ostamaasi hyvaa viinia (osta vaikka kivat viinilasit myos) ja tutustua paremmin!

  Itse olen niin tylsa (ja mieheni niin nortti:)) etta ostan hanelle lahes aina jotain kirja/musiikki/dvd-osastolta. Yleensa menneet suht' nappiin.
   
 5. _ninnu_ Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.11.2007
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuuntele miehesi juttuja tarkkaan. Jossain välissä hän saattaa mainita jotain mitä tarvitsisi. Esim. liian vähn sukkia tai paitoja. Näin meillä saadaan selville joulun tarpeeliset lahjat.
   
 6. esteri_ Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  91
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos miesystäväsi ei ole absolutisti, anna hänelle pullo hyvää portviiniä. Nekin miehet, jotka eivät viinejä juuri juo, pitävät yleensä portviinistä ainakin ajatuksen tasolla - tyyliin "menestyvä mies istuu pitkän päivän ja hyvän illallisen jälkeen takkatulen ääreen ja ottaa lasillisen portviiniä plus sikarin... "
  Jos asut Helsingissä tai käyt täällä ennen joulua, voit käydä ostamassa portin Alkon lippulaivamyymälän erikoisvalikoimasta, jonka viinejä ei saa mistään muualta Suomessa. Siellä on esimerkiksi Niepoortin ja Kopken colcheita-portteja, ja ensi viikolla tulee myös Porto Krohnin colcheitoja. Kaikki ovat erittäin hyviä valmistajia. Hyvällä onnella niistä löytyy vielä miehesi syntymävuoden versio ihan kohtuuhinnalla (paitsi jos miehesi on vuosimallia 1900, jolloin pitää pulittaa yli tonni).
   
 7. VVV Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.01.2007
  Viestejä:
  1 173
  Saadut tykkäykset:
  0
  Optimitilanteessa lahja olisi sellainen, että se on räätälöity hänen mieltymystensä mukaan. Siinä suhteessa miehen juttujen kuunteleminen voi tuottaa hyvän tuloksen. :)

  Tavaran ostamisessa on se riski, että tulee hankkineeksi turhaa roinaa nurkkiin pölyttymään. Itse olen siksi ottanut sen linjan, että kuluva lahja on parempi kuin kestokulutushyödyke. Tässä suhteessa pullollinen portviiniä on erinomainen idea.

  Vähän maskuliinisempaan makuun voisi harkita hyvää viskiä. Esimerkiksi Islay-saarten viskit ovat sellaisia, että ne sopivat myös muuten viskeistä pitämättömien suuhun. Itse pidän esimerkiksi Lagavulinista, Caol Ilasta, Laphroigista ja Ardbegista - nämä kaikki ovat melko savuisia ja turpeisia, varsinkin Lagavulin, mutta hyvällä tavalla sellaisia.
   
 8. NY STYLE Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heh paasin palkahasta, mun mies nimittain juuri ilmoitti haluavansa joululahjaksi UGGit! Kayttaa niita kuulemma sitten Suomen pakkasissa...
   
 9. Väska Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  275
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä näyttää olevan sellainen kysymys "jota ei kannata kysyä" ellei tule miehen specsit tarkkaan mukana. Meillä juuri noita Lagavulineja on kertynyt pullotolkulla kotiin (lahjkaksi saatuja) ja niitä ei juo mies eivätkä vieraat.
  Omalle miehelle ostan kirjoja, yllellisempiä vaatteita/vöitä/kenkiä/kaulahuiveja. Tosin olemme jo pari vuotta sitten sopineet, että emme osta lahjoja kuin lapsille.
   
 10. maiju-- Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama täällä, emme osta toisillemme joululahjoja. Olemme jo useana vuonna hankkineet kotiimme jotain tarpeellista jouluksi, esim uudet lakanat, astiatäydennystä tai menemme pikku viikonloppureissulle.
   
 11. VVV Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.01.2007
  Viestejä:
  1 173
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me sovimme miehen kanssa etukäteen, ostammeko lahjaksi jotain yhteistä vai henkilökohtaista. Lisäksi sovimme suunnilleen budjetin kummankin lahjalle. Kuulostaa aika proosalliselta, mutta helpottaa kuitenkin miettimistä.


  Voi harmi. Lähettäkää ylijäämät tänne postissa, niin keksin niille kyllä käyttöä. ;)
   
 12. Karri9 Vierailija


  Unohda tavara ja anna lahjaksi jotain erikoista. Iso valikoima elämyslahjoja löytyy Lahjat - Lahjakortit - Lahjavinkit - Syntymäpäivälahjat - Elämykset - ElämysLahjat.fi
   
 13. lippu Vierailija

  konserttilippu - esim kausikortti sinfoniaan tai viikonloppureissu lempiartistia katsomaan jonnekin Euroopan kaupunkiin
   
 14. Joulumuori22 Vierailija

 15. Shoeholic Vierailija

  Tiedän tunteen, ihan mahdotonta ostaa hyvää lahjaa miehelle jolla jo kaikkea. Itsekkäistä syistä sekä ehkä miehenkin eduksi mietin jos tällaiset käsintehdyt Monacolaiset kengät ostais, toimituskin ilmainen. PRATONI MONACO Driving Shoe Nero | Fassta.com Tuolla oli muitakin makeita kenkiä - ehkä samalla ostan oman joululahjan sieltä!
   
 16. Herra Helsingistä Vierailija

  mulle nämä kiitos: Pradan robotti-avaimenperä, iPhone-suojus tai toilettilaukku. Chanelin sport-tuoksu hopeisessa pullossa. Mitään edellä mainituista en tule kuitenkaan saamaan mutta ainahan saa haluta.
   
 17. ideaa Vierailija


  Parfyymipuolelle minä menisin. Olen tuollaista tekohauskaa roinaa ostellut joskus exilleni mutta kyllä täytyy sanoa että sellaista ei halua kukaan. Parfyymi voi olla ehkä mielikuvitukseton mutta ainakin tyylikäs ja varma valinta!
   
 18. peri k Vierailija

  En ole ikinä tajunnut miten kukaan haluaa antaa lahjaksi parfyymiä, ellei tiedä tarkkaan mitä tuoksua saaja haluaa! Tuoksuhan on henkilökohtainen asia joka valitaan korostamaan omaa persoonallisuutta ja itsehän omaa tuoksuaan saa eniten haistella Toisen nenään hyvältä tuoksuva voi itselle saada aikaan päänsäryn ja epämiellyttäviä mielikuvia. Ehkä suhtaudun tuoksuihin liian fanaattisesti ja on olemassa miehiä joille kelpaa mikä vaan kunhan ei haise paskalta ja käyttävät sitten vaimojensa mieliksi...
   
 19. kengät Vierailija

  Noin ruman malliset kengät jäisivät ainakin itseltäni käyttämättä. Korkeintaan ehkä kesämökkikengiksi vaihtoehtona vanhoille risoille lenkkareille, mutta ei noilla voi kaupungilla kulkea.
   
 20. Tiku Vierailija

  T. "Crocsit on muotia?" :D
   
 21. Lahja päätetty Vierailija

 22. osta reinot Vierailija

  Voihan sille miehelle ostaa Reino-tohvelit tai vastaavat, jotka ovat kotimaista käsityötä ja aitoa lampaannahkaa. Kunhan sen verran katsoo ettei se ukko lähde reinot jalassa baanalle, kuten niin monet nykyään tekevät, ovat kuin omalla takapihallaan ja löntystelevät crocseissa tai reinoissa, ja sen on vieläpä olevinaan muotia. Mielestäni asialliseen pukeutumiseen ei kuulu tohvelit, lenkkarit, tennarit, purkkarit, turvakengät, maiharit tai muutkaan rumat laatikkomalliset koppurat.
  Ukolle voisi myös antaa lahjakortin stockalle (varsinkin jos sen käyttöä voisi rajata vain Canalin kenkiin) että voi käydä sovittamassa ja ostamassa tyylikkäät ja kaupunkikäyttöön soveltuvat kengät. Muutenhan on vaikea löytää asiallisia kenkiä mistään kenkäkaupoista mutta Canalin useimmat mallit ovat jo ihan hyviä.
   
 23. Mietintämyssy Vierailija

  Myönnetään, että omalla miehellänikin tuntuu jo olevan kaikkea mahdollista, mutta käyttökelpoinen lahja yleensä löytyy seuraavan "check list"in avulla:

  - Pidän korvat höröllä sen varalta, että mies mainitsee itse jotain, mistä voisin saada lahjaidean
  - Mieheni on hulluna elektroniikkaan ja kaikkiin oheistuotteisiin (esim. jos Playstation löytyy jo, siihen voi ostaa uuden pelin, tai jos iPhone löytyy jo, siihen voi ostaa suojakotelon jne.)
  - Kuten yllä jo ehdotettiinkin, elämyslahjat tai harrastukseen liittyvät kurssit ovat varmasti monen miehen mieleen (esim. karting tai golfkurssi)
  - Hemmottelulahjat, joita mies ei itse välttämättä ostaisi itselleen (esim. hieronta tai jokin day spa -paketti - okei, ei sovi ehkä kaikille mutta jotkut miehet tykkäävät)
  - Pukeutumiseen tai ulkonäköön liittyvät asiat, joita sinänsä saattaa jo löytyä kaapista mutta jotka ovat aina hyödyllisiä, eli paita, mansetinnapit, kravatti, kello, tyylikäs urheilukassi, aamutossut (Reinot jo mainittiinkin!), pyjama, parfyymi tai muu miesten kosmetiikka jne.
   
 24. telakka podille Vierailija

  Jos sillä on iPhone, iPod tai iPod Touch, niin osta sille sellainen telakka jossa kaiuttimet, niin voi kuunnella sen laitteen musiikkia stereoistakin =) Näitä saa nyt jo muutamalla kympillä.
   
 25. Olen joskus Vierailija

  katsellut Stockan miestenosaston parempaa puolta, Dolge & Gabannaa, Hugoa ja kumppaneita.

  Jossain siellä (ei mainitsemissani) oli ihania kashmirhuiveja, joita sivellessäni menin taivaaseen. Olisi ihanaa omistaa laatuluokan kashmirhuivi, jonka voisin sitoa pehmeänä takin alle koskettamaan ihoani!

  En tiedä onko tästä vinkistä ratkaisua joululahjaongelmaasi? Tämä vain tuli mieleeni.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti