Hae Anna.fi-sivustolta

Miehen ex

Viestiketju osiossa 'Yksinhuoltajuus ja uusperheet' , käynnistäjänä Väsynyt, 18.03.2018.

 1. Väsynyt Vierailija

  olemme olleet kolme vuotta yhdessä, meillä on uusioperhe johon kuuluu kaksi alle 11viotiasta poikaa.
  Uusioperheen rakentaminen on haastavaa ja ymmärrän sen että se kuuluu asiaan.
  Olen vain tässä vuosien varrella ihmetellyt että kauanko miehen enää kuuluu sietää.
  Mitään mitä kirjoitan ei ole liioiteltua saatikka keksittyä, pyydän nyt vain apua ja neuvoa koska tunnen olevani rajapyykillä että jäädä vai lähteä.

  Jo parisuhteemme alussa miehen exä soitteli ja viestitteli päivittäin useaan otteeseen niin lasten asioista (ymmärrettävää) mutta useimmiten asioista mitkä eivät liittyneet lapsiin ollenkaan, siedin tätä kauan mutta loppui vasta kun asiasta useamman kerran huomautin.
  Tässä ollaan käyty käräjillä lasten huoltajuudesta ja siltikään ei lopu tämän naisen häiriköinti.
  Valittaa asioista,yrittää vaihtaa lasten koulua ja levittää juoruja mitkä eivät edes pidä paikkaansa. häiritsee meidän yksityiselämää. Hänen kuulemma täytyy saada tietää mitä lasten kanssa tehdään päivittäin ja myöskin ulkomaanlomalla meidän täytyy informoida hänelle nähtävyyksistä, mitä milloinkin olemme tehneet.
  Tuntuu siltä että tässä parisuhteessa ei ole kaksi vaan kolme.
  Ylireagoinko vai kuuluuko tämän elämän vain olla tämmöistä että ei koskaan saada nauttia omasta elämästä kun joka viikko exä kehittää uuden ongelman josta riidellä ja saada huomiota!?
   
 2. vierailija Vierailija

  Miehesi asia on pistää exänsä kuriin ja laittaa rajat siihen minkä verran hän voi "osallistua" elämäänne - jos lainkaan. Jos ei sitä tee kannattaa miettiä elääkö mies teidän parisuhdetta ja huomioi sinut, vai oletko vain yksi nappula hänen elämässään. Sitä olet toki muutenkin mutta suhteessa exään hänen kuuluu huomioida ja kunnioittaa Sinun ja Teidän elämänne ja pitää huoli sen koskemattomuudesta.
  Jos et hyväksy miehesi asennetta anna
  hänelle anteeksi hänen kyvyttömyytensä hoitaa tilanne, hänhän ei ole täydellinen kuten et sinäkään, mutta mieti tarkkaan haluatko loppuelämäsi ja lasten elämän olevan tuollaista. Vaihtoehtona on sinänsä ikävä ja raskas, mutt alopulta helpottava. Ero. Älä pidä sitä helppona vaihtoehtona vaan selitä asiaa miehellesi ja yritä saada hänet ymmärtämään. Ja yrittämään ja anna aikaa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti