Hae Anna.fi-sivustolta

Miehen outo käytös?

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä Outoako30, 07.11.2017.

 1. Outoako30 Vierailija

  Olen ollut 1.5 vuotta erään 30 v. miehen kanssa. Hänessä on kumminkin mielestäni eräs kummallinen piirre. Kerron tässä jokusen tilanteen:

  - hän toi minulle poimimiaan luumuja tänä syksynä ämpärillisen. Sovittiin treffit kaupungille jonne hän voi tuoda luumut ja kävimme samalla reissulla kahvilla ja kaupassa. Hän tuli itse linja-autolla ja minä omalla autolla. Hän oli laittanut citymarketin muovikassin ämpärin suun päälle kuminauhalla kiinni ja kun hän antoi luumut minulle hän sanoi, että pitäisiköhän se pussi ottaa siitä päältä pois, kun se menee kuitenkin kauppakassina vielä. Sitten hän kuitenkin tokaisi, että ikävä toisaalta jos ne luumut kaatuvat autossani ja jätti kassin ämpärin päälle. Palautin seuraavalla tapaamiskerralla muovikassin.

  -seuraava tilanne: leivoin kääretorttua kesällä hänen vanhemmilleen ja yhdessä päätimme sitten maistaa sitä ensin, kun se oli valmista. Hän leikkasi yhden siivun kääretorttua ja puolitti vielä sen siivun ja antoi minulle toisen puolen ja itselleen toisen puolen. Minua hiukan kummastutti asia, olisi tuntunut reilummalta että olisi leikannut molemmille ihan kokonaiset siivut vaikka tortun molemmista huonommista päistä.

  - kerran pyysin josko hän voisi vähän vessapaperia, kun tulee käymään luonani, kun tulee kaupungin ja kauppojen ohitse ja minulta oli vessapaperi erittäin vähissä ja lähimpään kauppaan 15 km matka. Hän otti kotoansa rullan paperia mukaan. Sanoin että äitini tulee myöhemmällä ja hänkin saattaa tuo minulle sitten enemmän vessapaperia tullessaan. Hän sanoi sitten, että voi viedä sen tuomansa rullan takaisin.

  - Olimme menossa mökkeilemään ja hän toi mukanaan kanisterin lähdevettä, koska häneltä löytyi kotoaan iso kanisteri ja minulta ei. Hän kysyi paljonko vettä tarvitaan ja sanoin että laita täyteen vain, ikävä jos loppuu kesken. Hän toi täysinäisen kanisterin. Kaikki vesi ei kuitenkaan mennytkään mökkeilymme aikana ja sitä jäi vajaa puoli kanisteria. Hän tokaisi, että olisi vähempikin määrä vettä riittänyt.


  - kun olen käymässä hänen luonaan ja olemme kahvipöydässä niin hänen äitinsä sanoo minulle "että ota ota nyt kastettavaa, älä pelkän sitä kahvia juo". Mies tokaisee sitten "että riittää jo" tai "johan hän otti, kyllä se nyt riittää".


  Mainittakoon vielä, että mies asuu yhä vanhempiensa luona, jossa hänen veljensäkin asuu. Mies on ollut kauan työtön eikä hän ole ollut elämänsä aikana kuin muutamassa lyhyessä työsuhteessa. Hän on kuitenkin kertonut, että hänellä on aika paljon säästöjä että hän pärjää. Ja toki kun ei tarvitse vuokriakaan maksella niin ei tule sellaisia asumiskustannuksia. Kuitenkin hän osti minulle reilu vuosi takaperin uuden tietokoneenkin, mutta hiukan kummastuttaa nämä jokuset asiat hänen käytöksessään ja ihmettelen mistä hän rahaa saa, koska on kertonut saavansa opintotukea vajaan 100 euroa kuussa. Vanhemmat eivät anna hänelle kuin syntymäpäivänä tai jouluna rahaa. Jos olisin itse vastaavassa tilanteessa niin en uskaltaisi antaa säästöjäni kovasti huveta, että pärjäisi.


  Mitä mieltä olette? Käyttäytyykö muiden miehet näin?
   
 2. vierailija Vierailija

  Ei käyttäydy useimmat miehet noin, kummaa käytöstä on.
   
 3. vierailija Vierailija

 4. lorvailija Vierailija

  Ei normaali aikuinen mies enää vanhempiensa luona asu ja työpaikkoja välttele.

  Sanoisin että sinulla on parempi yksin kuin huonon miehen kanssa.
   
 5. vierailija Vierailija

  Nuuka mies,ei tuu helppoo hänen kanssaan jos itse hövelimpi.
   
 6. vierailija Vierailija

  Kyllä itaruus kuuluu aika monen miehen luonteeseen. Elämäntilanteet taas on mitä on, on sinulla aika suppea elämänpiiri ollut, mutta näkisin että köyhyys ja kurjuus iskee sinulle viiden vuoden päästä.Mutta kyllä sinä siitä selviät, räsymatto on eteisessä.
   
 7. lorvailija Vierailija

  Normaali säästäväisyys ja sairaalloinen itaruus ovat kaksi eri asiaa.

  Mitä itseeni tulee, elämänpiirini on ollut ja on laajempi kuin monella muulla. Tosin siihen kuuluu vain työssäkäyviä ja napanuoran vanhempiinsa katkaisseita, itsenäisiä ihmisiä.
  Ei ihminen suuria omaisuuksia tarvitse, mutta työhalukkaalla ihmisellä on aina rahaa monipuoliseen elämään ja tasavertaiseen kokemusten hankkimiseen miellyttävien ihmisten kanssa.
  Ei mieskään saa olla mukana roikutettava.
   
 8. vierailija Vierailija

  eli elämänpiirisi on ollut hyvin suppea, diversiteetti luo ymmärrystä elämästä, sinä olet siitä hyvä esimerkki. siis suppeudesta.
   
 9. vierailija Vierailija

  No vähän erikoinen mutta ei kukaan meistä oo täydellinen mun siskon pokakaverikin on vähän outo mutta ihan mukava jos me ostetaan jotain sille niin ostettin working hands käsivoidetta sille se sanoi okei mun kädet ei oo kuivat nyt mutta töissä ne on ja haluu aina tietää kaikki heti lääkäri jutut tulokset öö raha maksut kaikki missä on tuloksia se haluu tietää heti ja ei syö muuta kuin mikä tulee atrialta ja oon itekkin vähän erikoine kaikki ollaan vähän erillaisia kukaan ei oo täydellinen kaikilla on ne jutut jotka muille on outoa käytöstä mä ajattelen esim tosi oudosti joissakin jutuissa juttelen itteni kaa englanniksi leikin että teen videota youtubeen ja puhun ruotsinkielisiä teattereita ulkoa mulla on tosi hyvä numero ja media muisti just että opin kokonaisia 2 tunnin teattereita ulkoa noin vaan youtubestä. Ja niillä oli ohjelma kerran 20 ihmistä jotka piti memoroida 60 numeroa nillä oli viikko aikaa 7 päivää opetella numerot ulkoa ja sit kun viikko oli kulunut en tiedä jos kukaan onnistui siinä edes. Mutta tuo alkoi kiinnostaa mua saatanan paljon jotn kokeilin otan jotain sattunaisia numeroota googlesta kirjoitin random numbers googleen ja valitsin kuvat aa tossa on huvä kuva laskin 60 numeroa tartten ööö joo tohon ok ja ne oli niinkuin 5 numeroa ja välilyönti ja sit taas 5 numeroa ja välilyönti jne jos ne ois ollu peräkkäin vaan ilman väilyöntejä niin olisin päässäni laittanut ne välilyönnit sinne 3 tai 5 numeroiden väliin nojoo aloitin ja 25 minittia kesti niin oli luvut tallenettu päässäni
   
 10. vierailija Vierailija

  Onkp tuo muka huono mies koska se asuu kotona ja ei oo töitä töitä ei kuule tänä päivänä noin vaan tuu oon mä ollu 5v työtön nyt vihdoin tärppäsi oon kai joku vara mies pesulaan en oo tavallinen työntekijä tai oon mutta jotain oon niin harvoin siellä
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti