Hae Anna.fi-sivustolta

Miehen ulkonäkö jumalattoman tärkeää, varsinkin kasvot

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä kolho, 25.07.2008.

 1. LatinLoverNumeroUno Vierailija

  Pakenevat kauhuissaan nähdessään paksut pakkasenpuremat maatuskat.
   
 2. sohffvfis Vierailija

  Aika ihmeellinen asia jos uskoo luomisteoriaan.Kahdesta ihmisestä sikiää vaikka minkänäköisiä ja värisiä ihmisiä.Jos siihen uskominen,silloin kaikki ihmiset lähes toistensa näköisiä koska samat geenit ovat kysymyksessä.Siis Aatamin ja Eevan näköisiä meidän kaikkien tulisi olla eikä pakkasen puremia maatuskoja.Otetaan esimerkiksi,maanviljelijä kylvää rukiin siemeniä ja annas olla,perunaa alkaa pukkaamaan.
   
 3. marita-70 Vierailija

  miehen pitää olla ruma, koska minun pitää olla se kauniimpi. Ruma mies on uskollisempikin, kun ei liikaa ole tarjolla naisia..
  No joo. Kauneus, tai paremminkin seksikkyys on katsojan silmässä. Minuun eivät ainakaan vetoa kiiltokuvapojat. Eikä tavikset joissa ei ole mitään erikoista. Sanoisinko taas, että remun näköinen voittaa kyllä vanhaset ja niinistöt. Mies saattaa olla ruma yleisen mielipiteen mukaan, mutta jonkun naisen mielestä seksikkäin kaikista. Myös exäni, joka on oikeasti h*tin ruma mies, (löysä lihava, pöllönnäköinen viisikymppinen) kerää naisia ympärilleen kapakassa, kuulema. Nuoret naiset suutelevat häntä.. Liekö exän valheita ;)
  Sinä joka kerroit, että on sixpackki ja kaikki.. mä en halua miestä joka pelkää jokaista rasvagrammaa. Mut sytyttää ennemmin pieni vatsakumpu.. kunhan rintakehä ei ole kuopalla ja ellei hauiksista tietoakaan..allit käsivarsien alla.. yäk!
   
 4. nuori nainen Vierailija

  Älä usko ihan kaikkea mitä sun exä sulle syöttää, mä en ainakaan edes 4 promillen humalassa suutelis kapakassa (enkä kyllä missään muallakaan) löysää, lihavaa, pöllönnäköstä ja viisikymppistä ukkoa, enkä kyllä koskaan oo tällasta ihmettä todistanu.
  Ellei sun exä oo siiten joku Hjallis Harkimo, Donald Trumph tms. niin taitaa olla niitä viiskymppisen unelmia taas että "nuoret naiset haluaa vanhempaa miestä"....ei halua! (vinkki vitonen vaan kaikille viiskymppisille ukoille...)
   
 5. julmaa Vierailija

  Kyllä se vain on niin että naisilla on miehiä helpompaa seuran löytämisessä. Tässä esimerkkinä: asuntolassa on naapurina perinteinen komea "rikas poika", joka jaksaa jauhaa vaatteistaan ja siitä miten löytäisi niille kaikille käyttöä. Samalla on opistolla erittäin sosiaalinen ja mukava vaaleaverikkö johon allekirjoittanut on iskenyt silmänsä. Sitten kahvitauolla huomaan tämän vaaleaverikön menevän edellä mainitun adoniksen luo istumaan. Eihän se mitään merkitse, mutta pistää pakostakin ihmettelemään että miten ne tekevät sen? Naiset tulevat jo oikein kutsumattakin tekemään tuttavuutta. Vaikka ei ihme, siilä itse en ole kasvoiltani kutsuva, en ole itsevarma taikka lipeväkielinen viettelijä. Olen vain ainakin omasta mielestäni mukavaa juttuseuraa oleva itsekseeneläjä, jonka itsetunnon ovat menneisyyden demonit murskanneet. Monesti kokee sen kuinka naiset, joista on kiinnostunut, ovat löytäneet jo jonkun tai sitten saadessaan selville oman kiinnostukseni heistä alkavat näyttää kylmää katsetta. Voitte vapaasti miettiä miksi " kauneus on maailman kirous". Se kuuluisa sanonta "kauneudella ei ole väliä" pitää paikkansa vasta kun sitä ei enää ole.
   
 6. :DD Vierailija

  reps:D
   
 7. sairasmies Vierailija


  no kyllä naisen on rumempi mies valittava eihän muuten tule mitään että mies touhuaa huonompinäkösen naisen kanssa. eihän se ole edes biologisesti tarkoitettu. rumallapullalla onkin vähän mahd.
   
 8. Enriko Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.09.2010
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä ainakin eräässä kaupungissa Hesasta parisataa kilsaa pohjoiseen on miehen kasvoilla valtava merkitys, koska naisilla on tolkuttomasti valinnan varaa. Ja silloinkin jos nainen ei vaan luota omaan seksuaaliseen viehätysvoimaansa, hän voi silti kääntää jutun niin että ikään kuin hän antaa pakit, vaikkei todellisuudessa viitsi näyttää ruhoaan vaatteiden alla. Tuolla oli just sellainen: [linkki moderoitu]

  Mutta on luonteellakin merkitystä. Itse esim en koe mallityttöjä viehättävinä koska vaikuttavat jääkylmiltä roboteilta. Joitain poikkeuksia tosin on; tuolla lämminhenkisiä mallityttöjä ainakin: [linkki moderoitu]
   
  Lasted edited by : 26.11.2010
 9. Naisehko Vierailija

  Miehen kasvoilla on suurempi merkitys kuin kropalla. Jos kroppa on ok näkönen, mutta kasvot komeat, mies on haluttava. Jos kasvot ovat sen näköiset ettei niitä jaksa katsella, ei miehen kanssa pysty mitenkään seurustella. Tällöin lihaksikas kroppa, iso penis, korkea koulutus, urheilu-ura, tai hieno luonne eivät merkitse mitään. Nro.1 on nimen omaan se, että ihmisellä ylipäätään on katseltavat ja miellyttävät kasvot, sekä normaali keho. Tämän jälkeen aletaan katsoa niitä muita ominaisuuksia, ensinnä luonnetta.
   
 10. jep Vierailija

  Miehet ja naiset eivät eroa tässä suhteessa toisistaan. Rakastumisen ja voimakkaan ihastumisen selittämätömämpi puoli tai mystinen "se jokin" vetovoima perustuu usein juuri itseään miellyttäviin kasvonpiirteisiin ja elkeisiin. Eli katseet, hymy ja muut kasvonilmeet joko sopivat yhteen henkilöillä tai eivät. Vaikka joku toinen oliskin absoluuttisella/objektiivisella asteikolla vielä paremman näköinen kasvoiltaan, niin rakastettu on aina se omalla tavallaan kaunein.
   
 11. The Vierailija

  ”Mikään ei ole niin rumaa kuin kaunis mies”
  Suomalainen sananlasku kertoo yhteiskunnan perinteisistä asenteista miesten ulkonäkökysymyksiin. Tällä hetkellä ristipaineessa ovat nuoret pojat.

  - En tiedä vielä, onko teinipoikien ulkonäköönsä panostaminen ensisijaisesti ikään liittyvä kysymys, vai onko lisääntyvä ulkonäkökeskustelun myötä syntymässä uudella tavalla toimiva sukupolvi, joka keskittyy ulkonäköönsä enemmän myös myöhemmin elämässään. Sosiaalitieteilijänä en missään nimessä toivo, että ulkonäön merkitys yhteiskunnassa korostuisi entisestään, Outi Sarpila sanoo.

  Aiemmin suomalaiselta mieheltä ei ole juuri odotettu huomion kiinnittämistä ulkonäköönsä. Viime aikoina tilanne on muuttunut: mediassa ja mainonnassa miehiä on alettu asettaa objekteiksi, katseen kohteiksi.

  Sarpilan mukaan nuorten miesten asema ei ole helppo. Toisaalta heitä kannustetaan näyttämään hyvältä. Toisaalta he kantavat normatiivisen miehen taakkaa, joka on Suomessa voimakas. On varottava, ettei liu'u liian feminiiniselle puolelle.

  http://www.tiedeuutiset.fi/kategoria.aspx?id=7&uid=1201#1201
   
 12. The Tavis Vierailija

  Kyllä kasvojen kauneus merkitsee ihan yhtä paljon miehille kuin naisillekin. Ensivaikutelma tehdään nimenomaan kasvojen perusteella. Jos esimerkiksi pullukalla naisella on todella kauniit kasvot, niin hänellä on menekkiä enemmän kuin laihalla kuikelolla, jolla on tavisnaama. Ehkä tässä on sellaista alitajuista biologiaa sillä niinhän muutkin lajit, joilla näköaisti on merkitsevin aisti, valitsevat kumppaninsa ulkonäön perusteella. Esimerkiksi linnuissa nimenomaan uros on se koreampiasuinen, jonka pitää tehdä kumppaniinsa vaikutus. Naaras on harmaa hiirulainen, jota korea uros liehittelee vain siitä ilosta, että pääsee parittelemaan. Ihan samankaltaista ilmiötä on ihmisilläkin.

  Kaikille ei riitä täydellisen kauniskasvoisia puolisoita (paitsi Sri Lankassa. Jostakin syystä siellä niin miehillä kuin naisillakin on kauniit, sopusuhtaiset pehmeäpiirteiset kasvot) ja toisaalta pelkkää seksisuhdetta pidemmälle menevässä suhteessa vaikuttaa tosi paljon se, että mitä muita ominaisuuksia ihmisessä on. Voi olla, että komea mies tai kaunis nainen saa paljon sänkykumppaneita, mutta jos on muuten hankala ihminen, niin eipä sitä onnellisuutta juurikaan löydy.
   
 13. The Vierailija

  Suoritettiin testi, jossa tietokone valitsi partnerin ja sitten 600 paria tanssi ja jutteli, mutta..."Tietokoneen valitseman parin tekemä vaikutus [...] riippui vain yhdestä asiasta[...] : ulkonäöstä."
  Etenkin ensimmäinen euromissi, Ester Toivonen, hiveli todella nuoren kansakunnan itsetuntoa. Vaikutus oli sama kuin Paavo Nurmen olympiakullilla.
  Ilta~Sanomat 24.6.1997
   
 14. Luukkis! Vierailija

  Ei aina pidä paikkaansa tuo ulkonäköjuttu. Sitä vaan olen joskus vuntsinu, ihan ok-näköinen, kokoinen, muutenkin käypänen, vapaa tyyppi, ei kelpaa naisille.
  Nyt puhun itsestäni. Ei kertakaikkiaan, kukaan nainen ei lähde saatille.
  Vaatimustaso on ilmeisesti noussut taivaisiin.
  Luultavasti moni viehättävä sinkkunainen pohtii samaa.
   
 15. neuvo sohvikselle Vierailija


  Sinulla on liian suuret luulot itsestäsi, Sohvis. Pyydä jotain oikeasti oman tasoistasi, ts. vanhaa, rumaa ja rupsahtanutta, joka mielellään on vielä mieleltään katkera. Silloin sinullakin voi olla mahdollisuuksia.
   
 16. sohvis Vierailija

  Sinulle kymmenen pinna oikeeseen osuneesta arvauksesta. Kyllä luulot on karissut jo vuosia sitten. Ulkonäölleni en mahda mitään, mutta olen oikein hyvilläni siitä mitä olen.
  Naamani on ollut syntymästäni lähtien komee, ja vielä vanhoilla päivilläkin passaa nelikymppisten seurassa pyöriä ilman ikärasismia.
  Näin se vaan ulkonäkö rasittaa joitakin.
  Jos on ruma, ei mitään saumaa, jos on komee, sama juttu.
  Näin on mimun kohdalla tuo jälkimmäinen vaihtoehto.
  Ei haittaa, olen jo heittänyt pyyhkeen kehään, koska tasoistani ikäneitoa ei ole olemassa.
  Yleensä ikäiseni naiset ovat aika ikäisensä näköisiä.Joitakin poikkeuksia on, mutta miten heistä saa selvän, koska , ainakin suomalaiset iäkkäät naiset meikataan kaks,kolmekymmentä vuotta nuoremmaksi.
  On se niin väärin, on vaan kestettävä nuorekasta, komeeta naamaa, ja koko kroppaa.
  Aikansa kutakin.
   

 17. *RÖHÖNAURUA*
   
 18. sohvis Vierailija

  oman naamansa kanssa on tultava toimeen koko ikänsä. jossain iranissa, irakissa, mustasukkaiset muslimisekopäät miehet heittivät happoa naisten kasvoille tuhoamistarkoiotuksella naisten kauniit kasvot.
  minun komiat kasvot, hyvä vai paha asia, nuorekas naama, olemus verrattuna ikäisiini, onko se pahakin asia?
  en viitsi hapottamaan naamaani, tai muutenkaan rypyttämään, luotan siihen, kyllä aika tekee tehtävänsä.
  joskus on vaan pakko käydä peilin edessä ihmettelemässä, olenko tosiaan jo näin vanha, seitsemäs vuosikymmen hyvän matkaa menossa.
  viikatemies työkaluineen lähestyy päivä päivältä.kerkiikö naamani rypistyä ennen noutajaa.
  ei mitään hätiä, tykkään naamastani ihan oikeesti.
   
 19. Ruma naama Vierailija


  Ruma naama pilaa mahdollisuutesi.
   
 20. einari Vierailija

  itsekki olen komea mies ja silti viihteelle kun meen ei yksikää nainen tuu juttelemaan rauhassa saan baareissa istua ja kaverit taas jotka on vähemmän komeita naiset tuloo heidän kans juttelemaan en tiedä syytä
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti