Hae Anna.fi-sivustolta

Mieheni innostuu

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Vaimo40, 26.06.2007.

 1. Vaimo40 Vierailija

  Olemme nelikymmpinen aviopari ja mieheni on alkanut kiihottumaan,
  kun ajattelee vieraan miehen panevan minua.
  Hän haluaa melko usein, että kerron miten ihanaa olisi kokea vieras mies.
  Viime yönä siirsin peiton mieheni päältä sivuun ja vedin boxerit pois.
  Katselin etumusta, en koskenut siihen.
  Ei tarvinnut muuta kuin aloin puhumaan vieraasta kalusta.
  Kuvailin kuinka haluaisin ihanan isoa kyrpää ja kuinka hyvää se tekisi,
  palvoisin vierasta kullia
  Mieheni kalu jäykistyi välittömästi ja jökötti kovana.
  Olen kysynyt mieheltäni, mutta hän ei osaa vastata miksi kiihoittuu tälläisesta.
  Ei se minua haittaa ja onhan se ihan kivakin "leikkiä" vieraasta isosta kalusta:)
  Miksiköhän mies kiihoittuu ajatuksesta, että vieras mies panisi vaimoaan.
   
 2. m38. Vierailija

  meillä on ihan samalla tavalla. kun vaimoni kysyy rakastellessamme mitä haluaisin niin kerron että olisi kiva saada katsoa kun hän naisi jonkun vieraan kanssa ja minä voisin jossain vaiheessa loppulta liittyä mukaan. ehkä siinä on pikkaisen sitä että on kiihoittavaa katsella kun vaimo nauttisi ( naisi ) vierasta. joskus kun otamme sauvan mukaan niin silloin kun sauva esim pimpissä ja omani menossa kakkoseen niin kysyn miltä tuntuisi saada ihan oikea kalu sauvan tilalle niin vastaus on yleensä että ois ihanaa ja sekös saa minutkin valmiiksi ja normaalisti laukeamme molemmat yhtäaikaa.

   
 3. Viiriäinen Vierailija

  Hei vaimo40, onko miehelläsi mahdollisesti pieni tai pienehkö kulli ?
  Tai pitääkö hän mielestään kaluaan pienenä ?
   
 4. Avopari 45 Vierailija

  Meillä myös avovaimo kiihoittuu kun rakastellessamme kyselen miltä tuntuisi vieras mies. Samoin kyselen hänen aiemmista seksi kokemuksista sekä miltä aiemmat miehet tuntuivat.
   
 5. pervo69 Vierailija

  useasti naidessani pistän vaimolleni sormen tai plugin pyllyyn ja kuvailen hänelle, kuinka juuri baarista pokaamamme vieras mies nai häntä pyllyyn samalla kun minä nain pilluun ja kohta vaihdamme paikkaa kunhan hän on ensin ruiskinut perspuolelle, että pääsen liukkaille. siitä on yleensä seurauksena pikaorgasmi vaimolle ja silloin minäkin pääsen saman tien loppuraviin, upea juttu!
   
 6. ,,Zany,Mun mies fantasioi kans liukkailla luistelusta. Alkuun se ärsytti, mutta nyt mäkin olen alkanut jutella sille niitä juttuja. Kait se muakin vähän nykyään kiihottaa. Parasta on kyllä se, että mies käy ihan kuumana.

   
 7. Vaimo40 Vierailija

  Minäkään en aluksi tykännyt, mutta nykyään kyllä innostun ja tosiaankin ihanaa kun mies käy ihan kuumana.


   
 8. Viiriäinen Vierailija

  No onko sillä pieni kulli vai ei ?
   
 9. FireFire Vierailija

  Kiihottavaa se kyllä on kun vaimo puhu rivosti vierasta kullista ja miten hyvää se tekisi. Se sytyttää minut!!
   
 10. Vaimo40 Vierailija

  No, kyllä se normi kulli on.
  On kuitenkin kiihottavaa fantasioida, että vieras mies joka ottaisi minut omaisi isomman kalun.


   
 11. Viiriäinen Vierailija

  Yleensähän se on niin, että pienimunaisten miesten vainot fantasioi siitä, että vieras mies ottaa isolla kullillaan niin rajusti, että viikon kävelee kuin Ankkalinnan asukkaat:)
   
 12. katty Vierailija

  Meillä vaimo40 sama meininki. Miehelläni on aivan "normikalu", mutta jaksaa puhua kuinka ihanaa olisi nähdä jonkun todella suurimunaisen rakastelevan minua..

  Ajatus liukkaista jonkun isomunaisen miehen jäljiltä saa minunkin mieheni todella kuumenemaan. Hauskaa huomata, ettei hän ole ainoa, joka moisista haaveilee.
   
 13. Viiriäinen Vierailija

  Entäs päinvastoin ?
  Haaveilevatko naiset koskaan siitä, että näkisivät miehensä naivan seksipommin kanssa ? Ja vaikka session jälkeen vielä tyydyttäisivät oman vaimonsakin ( voiko sanoa, että tuli miehensä liukkaille ?).
  Etteivät tunteet sekoittuisi mukaan, pitäisi tämän seksipommin varmaan olla alan ammattilainen. Eli kiihottuuko nainen ajatuksesta, että miestään on käsitellyt taitava huora ?
   
 14. Vaimo40 Vierailija

  Ei ainakaan meillä ja mieheni tietää sen.
  En innostu lainkaan päinvastaisesta tilanteesta.
  Mieheni tietää myös tämän. Hän on erittäin tyytyväinen tähän tilanteesen, kun on saanut minut täysillä mukaan fantasiaansa.
   
 15. Vaimo40 Vierailija

  Katty, oli mukava lukea viestisi.
  Meidän ukoilla sitten samanlaisia haaveita.
  Aluksi tosiaan tuntui hiukan oudolta koko juttu, mutta nykyään innostun itsekin mieheni toiveista.
  Sängyssä antaudun mukaan ja esim. puhun kuinka paljon itsekin tykkäisin jonkun todella suurimunaisen rakastelusta. Katson miestäni silmiin ja kerron kuinka villiksi tulisin, jos saisin jonkun vieraan ison kalun käteeni.
  Kaikkein parasta tosiaan asiassa on se kun mies todellakin kuumenee näistä ajatuksista.
   
 16. Viiriäinen Vierailija

  No, kuinkas on. Hyväksyisikö Teidän miehenne, Katty ja Vaimo40, jos joskus kävisi niin älytön tuuri, että miestenne ( ja omakin ) haave toteutuisi?
  Eli onko se kiihottavaa vain ajatuksena, vai onko fantasialla myös todenpohjaa?
  Ihan vaikka esimerkiksi jossakin ammattiin liittyvällä kurssilla, missä on porukkaa ympäri Suomea, miehiä ja naisia. Korpihotellissa illalla tanssia, saunaa jne. Jos siellä on tuntematon, mukava ja mikä parasta julmetun isolla munalla varustettu mies. Asia johtaa toiseen ja viimeisen illan tohinoissa lähtisitte sen miehen huoneeseen ja siellä se valtava kalu olisi vaan sinun käytössäsi. Ottaisit sen käteen ja ihmettelisit, kuinka suuri se on ja kuinka paljon se vielä kasvaa kädessäsi. Koska mies on mukava, niin antautuisin sen jättikullin kynnettäväksi. Mies todella panisi niin, että kaikki paikat turtana ja tyydytettynä. Siis pelkkää seksiä ja pillunkiimaa, ei mitään rakkauden tunnetta.
  Kotiin palattua nöyränä kertoisit, että nyt se on tehty ja pillu on vielä ihan turpeana sen lihanuijan jäljiltä.
  Kiihottaisiko se todella miestä ja saisit elämäsi panon myös miehesi huomattavasti pienemmällä kullilla ?
   
 17. katty Vierailija

  Täysin sama tilanne täällä.

  Kuules Viiriäinen, tässä on kyse kahden aikuisen ihmisen välisestä leikistä ja fantasiasta. Jos kertoisin tuon tarinasi työmatkalla tapaamastani isomunaisesta miehestä miehelleni, hän kävisi todella kuumana ja kulli seisoisi kuin seiväs.

  Jos tarina olisi tosi ja kertoisin sen miehellei, olisi reaktio jotain aivan muuta.

  Periaatteessa fantasian henki on se, että mieheni haluaa olla paikalla ja nähdä kuinka isomunainen mies nai minua.. eli tuossa tarinassa on miehen mentävä aukko..

  Vaimo40. Aluksi minunkin oli todella vaikea lähteä tähän mukaan, jotenkin tuntui loukkavalta, mutta nyt ihan tykkään :) Aina ei tosin jaksa lähteä tähän fantasiaan mukaan, eikä sitä vaaditakaan.
   
 18. Vaimo40 Vierailija

  Aviomies haluaa olla vieressä ja nähdä kiihottumiseni kun nautin vieraasta isomunaisesta miehestä. Katsoa ilmettäni kun käsittelen antaumuksella jättikalua ja saan sen sitten sisääni.
  Meilläkin fantasian/leikin kiihottavuus liittyy siihen, että olemme yhdessä.

   
 19. Vaimo40 Vierailija

  [quote="kattyVaimo40. Aluksi minunkin oli todella vaikea lähteä tähän mukaan, jotenkin tuntui loukkavalta, mutta nyt ihan tykkään :) Aina ei tosin jaksa lähteä tähän fantasiaan mukaan, eikä sitä vaaditakaan. [/quote]
  Ei meillkäkään tätä leikitä sentään joka kerta. Olen huomannut, kun olemme olleet esim. juhlimassa on mieheni yleensä innokkaammin haluamassa tätä fantasiaa.
   
 20. Kirsukka Vierailija

  Mun mies samanlainen.
  Viimeksi innostuin jo lupailemaan toteutuksessa ihan aikuísten oikeesti:)
   
 21. CherryBomza Vierailija

  Sama homma meillä. Mies käy kuumana kuin Espanjan aurinko, kun kerron hänelle tällaisia fantasioita.
   
 22. Vaimo 38 Vierailija

  Meilläkin on ollut sama kiihotuksen lähde. Sitten sen päätimme myös toteuttaakin. Miehet himskatti tulivat aivan liian äkkiä, vain hetkisen kimpussani häärättyään.
   
 23. Kirsukka Vierailija

  Kertoisitko toteutuksesta eli miten saitte miehen mukaan, oliko tuttu vai tuntematon? Jännittikö?
  Miten miehesi on suhtautunut tuon jälkeen?
  Oliko muuten ihanaa, vaikka tulivat liian äkkiä..


   
 24. Vaimo 38 Vierailija

  Moikka vaan,

  olen sen joskus aikaisemmin tälle palstalle kirjoittanut, toisella nimmarilla tosin. Voin sen uusiksi tähän laittaa...

  Olimme mieheni kanssa häissä vieraina. Jatkojen jatkoilla, tuttujen jo poistuttua, mieheni yllytti minua iskemään itselleni seuralaista. Olihan tunnelma jotenkin virittynyt, minäkin juhlatamineissani laittanut itseni nätiksi, haluttavaksikin. Minä emminjaemmin. Ajatus kuitenkin mielenkiintoinen... kiihottavakin mielessäni.

  Lopulta iskin silmäni minua miellyttävään mieheen. Tanssimme. Hänen kätensä ympärilläni. Seikkailivat uumallani, joskus kuin vaihvihkaa alempanakin. Istuimme, tutkit katseellasi sääriäni, mietit reisiäni hameeni alla.

  Mieheni taaempana, meitä katsoo. Katsoo minua läpitunkevasti. Katseellaan minua ajaa eteenpäin... kohden jotain, mikä minuakin jo kutkuttaa.

  Taas tanssimme, lähekkäin. RIntani sinuun jo painan. Kätesi takanani empien tutkailevat, mitä hamoseni kätköt sinulle voisivat tarjota... Sydän kurkussa pomppien niitä näitä jutellessamme kierrellen ja kaarrellen tyrkkäsin ne sanat suustani, joilla ilmaisin että josko hän, minä.... ja mieheni. Liike pysähtyy. Katsot minua. Ei hemmetti, se oli kyllä ujostuttavan hermoja riipivä hetki. Hölmistyneenä siihen suostuit. Vinkkaan mieheni paikalle ja kaikki siinä sitten juttelimme...... kohti hotellihuonetta. Minä teidän välissä. Apua, saalis taidan olla.

  Huonessa, tunnelma oudon jännä. Minua katsotte, salaakin. Mieheni, alat minua kähmiä. Nostelet hamettani... ylpeänä olet saaliistasi. Paljastit satiiniset nauhani, jotka olin sinua varten sukkiini kiinnittänyt. Vieraskin niistä innostui. Lähestyi minua, oma mieheni pois vetäytyi. Mies minua puristeli. Hinkkasi. Ohjasi kohden sänkyä. Korkoni vavahtelevat, askeleeni horjuu. Hitto, miksi te niin hermostuneena ! Minäkään en nyt oikein rentoudu, ymmärtäkää se arvon herrat!!

  Hän jo huohottaa. Rullaa hamostani. Kaulaani suutelee... rintojani pusakan läpi etsii. Odota hyvänen aika.... onhan meillä aikaa. Pöksyni ritisee hänen käsissään.... älä nyt vaan riko niitä.... kalliit, uudenuudet! Peppuani nostan ja annan hänen ne jalastani vetää. Lattialle, myttyyn lennähtävät. Kurttaat hameeni.... olkoot.... voinhan sen pesulassa käyttää. Minua selälleni painat. Varo niitä kynsiäsi...olen nainen....sieltä varsinkin. Nyt jo nouset päälleni.... pusakasta rintojani etsit, rintsikoistani ne esille otat... Malta hetki vielä, niin minäkin. Ota mieheni, aviomieheni, korkkarini pois, pliis. Mitä, eikö, aha sinä et halua..entäs minä. Voin kai sitten himokkaasta katseestasi nauttia. Tuollaista katsetta, en olekaan vähään aikaan nähnyt.

  Se on nyt sitten menoa. Minun sormissani vieras kalu. Kovana olet, hyvinkin kovana. Sisääni hän se laittaa. Etsii tietään syvemmälle. Outo tunne. Sydämeni hakkaa, kostunut olen, kieltämättä. Heti hän alkaa häärätä. Onhan tämä.... ihan kivalta kohta... kutittelee mukavasti.... outo tunne katsoa.... kun aviomieheni runkkaa... hänen katseensa.... ihmeellisen läpitunkeva. Suustani voihkaisu, toinenkin. Pojat pojat... rauhottukaa nyt.... onhan meillä aikaa, eikös joo. Jos silmäni sulkisin ja antaisin itseni nauttia. Kiirehdit, minua suorastaan rynkytät. Suutani en enää kiinni pysty pitämään. Voihkinani itseänikin hämmentää. Minä siinä allasi makaan. Jalkani pystyssä ja koukussa käsiäsi väistävät, pusakkani auki, rintani pystyssä rintsikoistani heiluvat. Voi kampaukseni, sekaisin, takkuinen. Rakkaani, sinä aivan kovana sängyn vieressä olet. Kiihottavan kovana, josko tulisit lähemmäksi, niin minä....


  Kiihdytät tahtia, minä en voi vastustaa nauttivani. Mitä ! Nytkös jo. Tunnen sinun räjähtävän sisääni. Kovenet ja sykit, sykähtelet, vapiset, poltteeni keskellä. Jaa... sinä tulit ja sen myös karjaisten tiedotit. Luuletko, että minä en sitä muuten tietäisi, sisälläni. Pois nouset. Jalkani repsahtavat alas lepäämään. Pusakkaani oikaisen.

  Apua, missä mieheni, rakkaani, tässä sitä vaimosi nyt sitten... naitunakohan.

  Ohhoh rakkaani, aviomieheni.... tuijotat minua valuvaa. Älä nyt silmiäsi päästäsi pudota. Pitääkö minun alkaa ujostella. Syöksyt päälleni. Sinulle sylini mielelläni avaan. Tuttu olet, osaat minut ottaa, mielessäni sitä toivon... sinun ottavan, jotta minä en katuisi tai häpeilisi. Rintani käsiisi runttaat. Ota kultaseni... häpyäni sinulle nostan. Sinun paineesi jalkojeni välissä tunnen. Kutita minua, minut kohden taivaita. Sinut sisälläni tunnen, etsi ne sopukkani, jotka minut huutamaan saavat. Minua katsot, suustasi soperrusta ihanasta omasta.... lutkastasi. Käteni sivuilleni heitän, rintani sinulle paljastan, korkkarini patjaan työnnän... suustani voihkaisut sinua rytmittäkööt, ota tästä tuhma vaimosi. Kourasi pakaroitani puristavat. Nyt voin siis antautua siihen eläimelliseen loputtomaan nautintoon.... aivan avoinna olen, sille antautua haluan, viis mistään veisaten.

  Ei helvata. Pari kertaa klittani tunsi sen tutun alkavan paineen kaipuun.... Päälleni makaat vapistena. Taputan sinua selkään. Jooh... sattuuhan sitä, ei se mitään kultaseni. Olinhan sinulle niin kiihottava, että...

  Lupaatte että kohta uudestaan, minä saan maat ja näen taivaat. Joopa joo. Uskoisinko teitä, kun asuani kohennan ja vessaan jalat yhdessä kipitän.

  En uskonut ja oikeassa olin. Hien sain pintaani. Nopeat kiihkeät hetket. Sekä heidän että omani. Väsyin lopulta, omaan odottavaan kaipaavaan voihkinaanikin.
   
 25. madam Vierailija

  Joopa joo, hoh hoijaa.

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti