Hae Anna.fi-sivustolta

Miehet: nännit?

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä nanna, 15.12.2005.

 1. nanna Vierailija


  Miehile kysymys: mitä mieltä olette nännienne koskettelusta ja hyväilystä? Tuntuuko se missään ja ovatko nännit teille ollenkaan erogeeninen alue vai onko peräti epämiellyttävää?

  Naiset: kiinnitättekö rakastellessa huomiota miehenne nänneihin?

   
 2. Minä, mies Vierailija

  Upeaa! Ainakin joku nainen/tyttö on pannut merkille, että miehen nännit on hyvin herkät. Lähes yhtä herkät kuin naisillakin. Minä ainakin saan mahtavat sähkärit niistä! Pieni, hellä puraisukin niihin on kohdallaan..
   
 3. Madonna Vierailija

  Enpä olisi arvannut, että moista itsestäänselvyyttä pitää ääneen kysyä, mutta kun kysyit, naisena vastaan: hyvässä parisuhteessa ei näillä palstoilla esiintyviä monennäköisiä tabuja esiinny, eikä mitään stimulanteiksi tarvita ylipäätään mitään tabuja.

  Onneksi sinä, mies jotakin tajuat.

   
 4. Minä, mies Vierailija

  Täytyy ""häpeäkseni"" tunnustaa, että senkin asian minulle opetti nainen. Aistillinen sellainen.. Ehkä kaltaisesi. Tekstisi ""kuulostikin"" aivan häneltä
   
 5. Madonna Vierailija

  Onneksi meitä aistillisia naisia on muitakin, emmekä tosiaan leiki Madonnaa parisuhteissamme. Tai miksi emme, jos se olisi haluamasi fantasia.
   
 6. Nainen Vierailija

  Minun mieheni ei pidä nänniensä koskettelusta. Mikäköhän siinäkin mahtaa olla, koska muuten ei mitään estoja ole.
   
 7. Inhorealisti Vierailija

  En minakaan pida. Ihmiset ovat yksiloita ja tuntevat erilailla. Onko siina jotain uutta ja ihmeellista? Tata taustaa vasten aina ihmettelen, kun ihmisia luokitellaan hyviksi tai huonoiksi makuukamarin puolella. Mistas sita voi toista tuntematta tietaa toisen mielihaluista? Vaikka kyllahan joku osaa aanista ja eleista paremmin kehon kielta lukea kuin toinen.
   
 8. Madonna Vierailija

  Ei hyviä tai huonoja, vaan ongelmaisia makuuhuoneessa.
   
 9. tsip Vierailija

  Minunkaan mieheni ei pidä siitä että kosken hänen nänneihinsä. Ei edes kevyestä hyväilystä tykkää, olen ymmärtänyt ettei se kiihota häntä ollenkaan ja tuntuu ehkä pikemminkin häiritsevältä. Joten mikäs siinä, annan niiden olla rauhassa. Muistakaa että miehetkin ovat yksilöitä!
   
 10. Joku mies Vierailija

  Mulla vetää kylmiä väreitä selässä, jos joku hiplaa nännejä. Jos on oikein kiihottunut, niin saattaa tuntua mielyttävältä, tavallisesti ei. Puristaminen tai pureminen taas sattuu jo aivan sietämättömästi.
  Joku väitti ketjussa aikaisemmin, että miehen nännit ovat melkein yhtä tuntoherkät kuin naisen nännit. Väärin, ne ovat ihan tutkitusti vielä tuntoherkemmät kuin naisten.
   
 11. Korppi Vierailija

  Nanna, sinun pitäisi mennä armeijaan. Kun seisot rivissä, joku alikessu huomaa, että yksi hakanen tai nappi on jäänyt
  kiireessä auki, hän kysyy:"" Oletteko imettäväinen vai kusettavainen, kun tissit näkyy"". Siihen huomautukseen ei saa vastata ja turpa täytyy pitää peruslukemilla, vaikka kaverit vieressä tirskuvat.
  Siis, pojat on koulutettu pitämään napit kiinni ja nännit piilossa, amen.
   
 12. Minä vään Vierailija

  Kyllä miehen nännit on yhtä herkät kuin naisillakin. Ja sen takia naiten nänniä on alettu hyväillä hyvissä ajoin. Se on harvinaita, että naiset hyväilee miestä muualtakin p......ä. Luulee sen olevan maailman keskipiste, etenkin naiset.

  Eli treenatkaa miesten nänniä hartaudella. Muistaako tytöt miltä tuntu, kun miehet kosketti eka kerran pimpsaan. Ei varmaan kivalta. Sama homma neitsys nänneillä miehillä.
   
 13. Satu Vierailija

  No meilläkään ei mies pidä yhtään nänniensä koskettelusta, mikä on kyllä myös minun onneni, sillä minusta on kammottavaa jos miehellä on hirmu selvät nännit. Jos nännejä haluan kosketella, menen sänkyyn naisen kanssa :)
   
 14. Jil Vierailija

  Kyllä se niin on, että miehet ovat yksilöitä tässä asiassa, siinä missä naisetkin. Jotkut miehistäni ovat nauttineet nännien koskettelusta, jotkut kavahtaneet sitä. Toisia se on taas lähinnä kutittanut/naurattanut. Eräs (aussi)mies meni taasen aivan hurmioon...:) Kyllä voin sanoa omalta kohdaltanikin (vaikkei sitä kysyttykään), että itsekin joskus nautin omien nännieni koskettelusta enemmän(siis miehen taholta), joskus taas vähemmän. Varsinkin silloin ärsyttää, jos mies on selvä ""rintafetissi"" eikä muualle suurin piirtein kosketakaan! Mutta kokeilemallahan se selviää!
   
 15. Kari M Vierailija


  Nännieni hyväily, pyörittely saa aikaan voimakkaan kiihottumisen ja sähköiskumaisia tärähtelyjä kohessa.
   
 16. Sepi Vierailija

   
 17. Miesxx Vierailija

  Nännien hyväily tuntuu taivaalliselta. Ja vasta löysin nipistämisen, pyykkipojat ovat käteviä ;-)
   
 18. Speedy Vierailija

  Et ole ainut, aivan mielettömän upeaa. T. Toinen mies
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti