Hae Anna.fi-sivustolta

Mielipiteitä terroritekoihin

Viestiketju osiossa 'Ennustukset' , käynnistäjänä mielipiteitäonmonia, 20.08.2017.

 1. Todella surullista ja valitettavaa nämä terroriteot. Voimmeko enemmän välttää näitä tekoja olemalla ulkomaalaistaustaisille ihmisille ystävällisiä ja inhimillisiä? Vaikuttaako näihin tekoihin ilkeät huutelut ja nimittelyt ja ala-arvoinen kohtelu? Voimmeko kaikki omalla toiminnallemme välttää tällaisia tapahtumia?
   
 2. eräs mielipide Vierailija

  Islamilainen terrorismi ei piittaa mistään hyvyydestä. Heidän tarkoituksenaan on tuoda viha ja väkivalta tänne eurooppaan. Kovemmat otteet vaan pitää ottaa käyttöön. Valitettavasti maailma on muuttumassa pahemmaksi paikaksi.
   
 3. piispiis Vierailija

  tää on varmaan provo, mut....
  Kyllä jokaiselle matulle tulee antaa nyt kriisiapua ja varsinkin tälle viimeiselle tappajalle, kun ei saanut kuin kaksi vääräuskoista hengiltä, hän on varmaan shokissa, niin kuin Sipiläkin. No, Sipilä on jatkuvasti shokissa ja tuommoinen shokkipotilas johtaa meidän maata,, ja sen huomaa- - jo sokea Reetakin....
  Mut ei siinä, ymmärretään ja suvaitaan - eihän tässä mene kuin henki, siitä on nyt näyttö! (ja kaikki..)
   
 4. Marge Vierailija

  Samanlaisia tragedioita tapahtuu suomalaisissa perheissä päivittäin. Kun joka päivä kuulet puolisolta samaa ilkeilyä ja nalkutusta ja asiatonta kohtelua, voi tapahtua mitä vaan. Yritetään osata käyttäytyä ja kunnioittaa toisiamme, sillä pääsee jo pitkälle.
   
 5. Aivan Vierailija

  Juuri näin.
   
 6. tietääkseni Vierailija

  Niin, tämä yksi uhri on refugee hospitality clubin jäsen. Welcome refugees jne. jne.
   
 7. Samaa mieltä Vierailija

  Juuri näin.
   
 8. Höpöhöpöhöpö Vierailija


  Paska puhetta että suomalaisissa perheissä puukotetaan naisia hengiltä päivittäin. Jos nalkuttaminen kuuluu jonkin perheen päivittäiseen rytmiin niin silloin olisi parasta erota ja lähteä omille teilleen. Jos se nalkutus jatkuu vuosia niin todennäköisesti tilanne viimmein kärjistyy jopa tuohon puukotukseen saakka. Nalkuttiko joku noista puukotuksen uhreista ensin tuolle puukottajalle? Tuskinpa. Kyllä minun mielestä pitäisi laittaa rajat kiinni ja kaikki miespuoliset turvapaikan hakijat käännytetää, ainoastaan lapset ja naiset (naiset tiukan seulan läpi) saisivat turvapaikan. Suomen pitäisi ottaa kuolemantuomio käytäntöön ja se koskisi myös suomen omia kansalaisia, tuon tuomion piiriin kuuluisi murhaajat, tappajat, rattijuopot maanpetturit joihin lukeutuisi myös sellaiset kansanedustajat ja ministerit jotka toimisivat kansan tahtoa vastaan yms. Suomesta saataisiin noilla keinoilla Suomen kansalle se turvallinen ja hyvä paikka elää.
   
 9. Käsitin näin Vierailija

  Tarkoittikohan hän, että kun pakolainen ensin hengen hädässä ja mahdollisesti kidutettuna päätyy maahan jossa hänet mollataan vastaanottajamaassakin, uhataan tappaa, pahoinpidellään ja uhataan lähettää takaisin kidutettavaksi tai tapettavaksi maahan josta pakeni, niin silloin voi tapahtua mitä vain sen pakolaisen taholta. Naksahtaa niin kuin keltä tahansa naksahtaisi siinä tilanteessa. Tai jos jotkut eivät saa ihonvärinsä takia töitä eivätkä pääse kiinni yhteiskuntaan vaan heitä syrjitään, syyllistetään ja haukutaan tilanteestaan niin voivat kouluttamattomina ja toimettomina olla helppo saalis terrorijoukkojen värvääjille.
   
 10. avoimet raajat Vierailija

  Kuulostaa ihan tyypilliseltä suvaitsevaisuuspropagandalta. Kannattaisi muistaa, ettei tuollainen kärjistäminen saatikka suomalaisten syyllistäminen mene enää läpi kenellekkään. Nämä värvätään jo lähtömaassa, matkat maksetaan ja ehkä tuetaan perhettä. eurooppalainen turvapaikkapolitiikka ja tämä suvaitseminen ja suorastaan naurettava paapominen on syynä siihen, miksi sitä myös käytetään hyväksi, niin rikolliset kuin terroristien värvääjät ja ihmiskauppiaat.
   
 11. Käsitin näin Vierailija

  Hmmm...arvelin puhuttavan pakolaisista, en tänne lähetetyistä terroristeista. Propaganda ja asioiden sotkeminen taitaa olla muualla kuin tällä puolella. Turhauttavaa jos halutaan väkisin jakaa keskustelijat vastakkaisiin "puolueisiin" eikä osata keskustella järkevästi itse aiheesta.
  Myös niiden maahan tulosta jotka ovat jo valmiiksi terroristeja olisi voinut olla mielekästä vaihtaa ajatuksia, mutta ensin pitäisi olla vastakeskustelija joka ei hypi mielivataisesti aiheesta toiseen määritellen kanssakeskustelijoita milloin miksikin.
   
 12. avoimet raajat Vierailija

  Suomeen on tullut omin päin turvapaikanhakijoita, ei pakolaisia. Pakolaiset haetaan leireiltä, heidät haastatellaan ja tehdään valinta. Näissä pakolaisissa ei tietääkseni ole ollut missään maassa terroristeja, mutta selvennätkö tuota väitettäsi mitä edellisessä kirjoituksessi väitit heidän tekevän, koska heitä pahoinpidellään ja haukutaan ja kidutetaan Suomessa?.
   
 13. Sivulukija Vierailija

  En löytänyt kohtaa missä se lainaamasi nikki sanoo että pakolaisia kidutetaan Suomessa:"väitit heidän tekevän, koska heitä ...kidutetaan Suomessa?"

  Laitatko tänne kohdat missä se sanoo niin.
   
 14. Meinaatko? Vierailija


  Että Suomen pitäisi ottaa töihin kaikki pakolaiset ja maahanmuuttajat? Eiköhän noiden miesten pitäisi taistella siellä kotimaassaan ne oikeutensa kuntoon ja nujertaa alistajansa ja sortovalta, hyvinhän noilta tappelu ja tappaminen sujuu kun pääsevät suomeen, saman linjan kun pitävä rakkaassa synnyinmaassaan niin hyvä siitä tulee...
   
 15. kuten haluatte Vierailija

  Lehtiä kun on selaillut saa sen käsityksen, että suomalaiset ovat vain seisoneet ja kuvanneet kännyllä. Ainoat, jotka ovat auttaneet ovat joitain mamuja, niistä on juttuja - Tämä on sitä ''totuutta''.? Totuus kuitenkin on aivan toinen; http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005335001.html
  lainaus: ''Palataan perjantain dramaattisiin hetkiin. Naisen verta vuotavaa leukaa pidellessään Kaarilahti ihmetteli, miten ambulanssilla kesti niin kauan tulla apuun, vaikka teko sattui aivan Turun keskustassa.
  – Olin naisen kanssa varmaan 10–15 minuuttia ennen kuin ambulanssi tuli.''
  -
  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005333747.html
  Juttua tehdään; ''olisin voinut'' ja ''melkein'' - mutta kun ei auttanut!!!! Ei ! Ja kun katsoo kaverin kuvaa, ei olisi juossut montaa metriä..tosiasia, jos vain uskaltaa sitäkin rehellisesti katsoa. Naama paistaa kyllä kuvassa.. Suomalaisen taas ei, kun ei hae sitä kunniaa..
  -
  Toinen tosiasia on se, että jos suomalainen olisi jahdannut (tosin nämä osaa näytellä todella hyvin) tappajaa pesäpallomailalla, jahtaaja olisi itse jo vankilassa!
  (mm. omaa perhettähän ei saa puolustaa nykysuomessa, jos koitat pysäyttää kotiin tunkeutujan, istut pian itse syytteestä.)
  -
  Ja kun poliisi on pidättänyt/seuraa näitä muitakin (loppusessaan tuhansia) varmaan niitä kilttejä,,niitä kun tuntuu riittävän..) ei se niitä turhaan seuraa/ota kiinni!
  -

  Näitä asioita pitäisi vähän miettiä - omilla aivoilla!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti