Hae Anna.fi-sivustolta

Mieluisin

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Keila, 11.12.2004.

 1. Keila Vierailija

  Mikä mahtaa olla mieluisin yllätys joka on sattunut lomamatkoillanne? Liityykö se paikkaa,asumisoloihin,maahan joka ei ollut aiemmin tuttu vai mihin?
  Kerron omani myöhemmin.
   
 2. pallo Vierailija

  83 lomareisullaSotsissa oli mukava aamuherätys. Oltiin kilistetty venäläiseen tapaan oikein terhakkaasti jostain syystä olin kuitenkin osannut tai viety hotelliin. Heräsin aamulla melkoiseen krapulaan, ekaksi vessaan ja ettimään jotain juotavaa ja päänsärkytabletteja. Löysin kaikkia, mutta sitten vasta huomasin, että peiton alla oli venakko joka viisaana naisena nukkui ja vartoi aamua. Mistä ja koska nainen oli kämppääni tullut sitä en tiedä tänä päivänä, eikä sillä nyt niin väliä ole. Meillä riitti tatjaanan kanssa lystiä pitkään kaikki tietävät, että krapula panettaa jopa naisiakin.
   
 3. Maria Vierailija

  Kyproksella joskus monta vuotta sitten...Ihmettelimme, että SAUNA hotellissa, että mikäköhän mahtaa olla. Olimme tosi epäileväisiä asian suhteen. Emmekä tietenkään sitä varanneet. Kuka hullu nyt +30 asteen helteessä saunaan, höh?

  Lähtöpäivänä sitten ""talo tarjosi"" saunan kaikille suomalaisille ja miten ihana olikaan käydä (ihan ok) saunassa, että sai oikein kunnolla kaikki aurinkoöljyt jne pois nahasta...

  ""Pienestä"" on mieli tyytyväinen!!!
   
 4. Tiina Vierailija

  Mieluisa yllätys oli eräällä viime keväisellä lomamatkalla, kun samaan hotelliin Pariisissa ilmestyi englantilainen ystäväperhe! En ollut ensin uskoa silmiäni, mutta meiilä oli mukavia päiviä yhdessä. Emme olleet tavanneet olosuhteista johtuen useaan vuoteen mutta näin se järjestyi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti