Hae Anna.fi-sivustolta

Mies ei seuraa mitään järkevää tv:stä

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Semisessi, 12.02.2019.

 1. Semisessi Vierailija

  Kun Olli Lindholm kuoli, kerroin siitä miehelleni, ei ollut ikinä kuullutkaan hänestä, uutisia juuri katselimme, ei ollut tutun näköinen mies hänen mielestään. Mies katsoo televisiosta vain kullanhuuhtojia, huutokaupan metsästäjiä, vaarallisen tien jotain... istuu koko päivän töllöttimen ääressä, ärsyttävää.
  Onko normaalia istua noin paljon telkan ääressä? Mitä mieltä olette?

  Itse luen paljon, mies ei jaksa lukea kirjoja. Olisi kiva jos olisi mies, jonka kanssa keskustella erilaisista kirjoista yms. No oma valinta, kun on tuollainen mies, ei voi kuin itseään syyttää.
   
 2. vierailija Vierailija

  Miehet ovat seikkailunhaluisia olentoja, he etsivät seikkailua ja vaarallisia tilanteita niin elämässä kuin television kautta.
   
 3. Vilinää Vierailija

  Mies taitaa haluta katsoa vain sellaista, missä ei itse tarvitse vaivautua ajattelemaan? Kunhan ruudussa tapahtuu vain vilinää ja vaihtuvuutta koko ajan? Samoin teki isäukko vanhetessaan. Riitti, jos töllössä oli meneillään jokin peli tai urheilutapahtuma, niin ukko kökötti lempituolissaan tuntikausia ja jos kysyi, mitä siellä on meneillään hän vastasi, ettei tiedä.

  On se minullekin tuttua ex-puolisoltani, eikä hän ollut kuin alle nelikymppinen. Kelpasi mikä tahansa ohjelma, jossa ei tarvinnut ajatella, eli juuri pelit ja sarjat tms. Asiaohjelmia hän ei suostunut katsomaan, eikä niitä niin ollen päässyt muukaan perhe katselemaan, jos hän oli kotona. Aivot narikkaan, ja töllö päälle.

  Sinulla on varmaan mahdollisuus laittaa toiseen huoneeseen oma laite ja väliovi kiinni, joten anna ukon töllöttää , onpahan ainakin rauhallinen ja pois jaloista. Harrasta ja ulkoile yksin, ei sitä voida sinulta kieltää.
   
 4. häh Vierailija

  Jokaisella on oikeus katsoa mitä mielii. Miksi pitäisi tyytyä vain katsomaan niitä ohjelmia, joista sinä pidät???
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti