Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

Mies ei seuraa mitään järkevää tv:stä

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Semisessi, 12.02.2019.

 1. Semisessi Vierailija

  Kun Olli Lindholm kuoli, kerroin siitä miehelleni, ei ollut ikinä kuullutkaan hänestä, uutisia juuri katselimme, ei ollut tutun näköinen mies hänen mielestään. Mies katsoo televisiosta vain kullanhuuhtojia, huutokaupan metsästäjiä, vaarallisen tien jotain... istuu koko päivän töllöttimen ääressä, ärsyttävää.
  Onko normaalia istua noin paljon telkan ääressä? Mitä mieltä olette?

  Itse luen paljon, mies ei jaksa lukea kirjoja. Olisi kiva jos olisi mies, jonka kanssa keskustella erilaisista kirjoista yms. No oma valinta, kun on tuollainen mies, ei voi kuin itseään syyttää.
   
 2. vierailija Vierailija

  Miehet ovat seikkailunhaluisia olentoja, he etsivät seikkailua ja vaarallisia tilanteita niin elämässä kuin television kautta.
   
 3. Vilinää Vierailija

  Mies taitaa haluta katsoa vain sellaista, missä ei itse tarvitse vaivautua ajattelemaan? Kunhan ruudussa tapahtuu vain vilinää ja vaihtuvuutta koko ajan? Samoin teki isäukko vanhetessaan. Riitti, jos töllössä oli meneillään jokin peli tai urheilutapahtuma, niin ukko kökötti lempituolissaan tuntikausia ja jos kysyi, mitä siellä on meneillään hän vastasi, ettei tiedä.

  On se minullekin tuttua ex-puolisoltani, eikä hän ollut kuin alle nelikymppinen. Kelpasi mikä tahansa ohjelma, jossa ei tarvinnut ajatella, eli juuri pelit ja sarjat tms. Asiaohjelmia hän ei suostunut katsomaan, eikä niitä niin ollen päässyt muukaan perhe katselemaan, jos hän oli kotona. Aivot narikkaan, ja töllö päälle.

  Sinulla on varmaan mahdollisuus laittaa toiseen huoneeseen oma laite ja väliovi kiinni, joten anna ukon töllöttää , onpahan ainakin rauhallinen ja pois jaloista. Harrasta ja ulkoile yksin, ei sitä voida sinulta kieltää.
   
 4. häh Vierailija

  Jokaisella on oikeus katsoa mitä mielii. Miksi pitäisi tyytyä vain katsomaan niitä ohjelmia, joista sinä pidät???
   
 5. TracyVum Vierailija

 6. vierailija Vierailija

  Jos " jokaisella on oikeus katsoa mitä mielii", silloin on parasta muuttaa omaan Yksiöön töllöttämään, eikä tarvitse ottaa muita huomioon☹
   
 7. vierailija Vierailija

  Kun on kaksi tvtä ei tule kiistaa kanavista ja katsottavista ohjelmista. Toisaalta eihän tvstä tule nykyään muuta kun uutisia ja uusintoja niin että kannattaako.
   
 8. ilman telkkaria Vierailija

  Minä olen ollut 4 kk ilman televisiota tämänhetkisistä olosuhteista johtuen. Yksin kotona. Hyvin on alfa-tv-kanavalta. Katson televisiosta yleensä aamt tv:n, iltauutiset ja A-studion. En katso sarjoja, elokuvia enkä urheilua. Mitä siitä jää jäljelle? Eipä juuri mitään. Parhaat ohjelmat tulee alfa-tv-kanavalta ja tv7:lta, mutta nekin voi katsoa tabletilla tai älypuhelimesta.
   
 9. ilman telkkaria Vierailija

  Korjaus : hyvin on mennyt ! ( ei alfatv- kana...)
   
 10. vierailija Vierailija

  Off topicina ap:n aloitukseen...Minä katson dokumentit, varsinkin historialliset, mutta toki muitakin. Joitakin viihdejuttujakin katson ihan hyvän mielen tuottajina, mutta valikoidusti.
  Samoin jos sattuu tulemaan laadukkaita luonto-ohjelmia. Ja tietenkin ajankohtaisohjelmat kuten A-studio, MOT ja Spottlight. Tietenkin valikoiden nekin, aiheen mukaan.
  Sarjoja en katso. Joskus katson jonkun klassikko elokuvan. Kuten Agatha Christien Poirot -elokuvat.
  Aikaa jää lukemiselle ja ystävien, sukulaisten ja aikuisten lasten tapaamiselle sekä teatteri ja elokuvarientoihin ym., kahviloiden lisäksi. Ja tietenkin siivoamiselle ja ruuanlaitolle.

  Ymmärrän ap: n turhautumisen kun intressit eivät kohtaa, eikä silloin kohtaa keskustelunaiheet eikä muu. Toisaalta, kuten ap toteaakin, eihän se ole miehen vika. Itse on tullut valittua mies jolla on erilainen elämäntyyli kuin ap:llä. Jos ei aio hakea erilaisuuden takia avioeroa, niin ehkä mies kannattaa vain hyväksyä sellaisena kuin hän on. Jopa arvostaa? Sitä kuitenkin kaikki toivoo lähisuhteiltaan. Ja itsellekin tulee varmasti parempi mieli kun hyväksyy siippansa ja hakee keskustelukumppaninsa muualta. Esim. ystävistä.
  Tulee kyllä mieleen, että ei kai mies ole masentunut? Sitä voisi kysäistä, kunhan ei sorru väittämään että on, jos ei ole.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti