Hae Anna.fi-sivustolta

Miesprostituoitu

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä Colene, 28.04.2007.

 1. Jotaki kokemusta Vierailija


  Tässä taas näkee: maksullista miestä etsivän naisen pitää mainostaa itse olevansa hyvännäköinen ym., että kelpaisi palvelijalleen. AIVAN Väärin.

  Ei ne naisten palveluita ostavat miehetkään mitään adoniksia ole valitettavasti. Mutta asiakkaita siinä missä adoniksetkin.

  Eli jos nainen ostaa palveluita miesprostituoidulta, nii ei sen naisen tarvitse olla yhtään muuta kuin valmis maksamaan saman hinnan kuin hyvännäköinenkin nainen. Ja täysi-ikäinen. Jos prostituoitu alkaa valkkaamaan asiakkaitaan ulkonäön perusteella niin se on väärällä alalla.
   
 2. 40+ rouva Vierailija

  Miehiä? Siis sanosinko mielummin 30-40. Ettei pistä niin ikäero silmään ;)
   
 3. 40+ rouva Vierailija

  Kokemus on tietysti myös mitä tarvitsee. alle kaksvitosella ei vielä niinkään näni vaativaan käyttöön. ;)
  Ei pahalla, mutta kysyntää ja tarvetta on monenlaista. En ala opettamaan poikasille hommia.
   
 4. jormala jurmalasta Vierailija


  Multa saat takuuvarmaa laatua ja voin maksaa Sinulle hyvin siitä ilosta.
   
 5. Kunnon käsittely Vierailija


  Kuules s'laikka, kuulostat niin"tavalliselta" ja "normaalilta" että ei mene tilaukseen. Kun maksulliseen tarjontaa turvaudutaan niin silloin pitää naida aivot pellolle ja pimppi helläksi.
   
 6. laikka79 Vierailija


  miten vain haluat ;)
   
 7. niin ja Vierailija


  sukupuolitaudin,, papilloomaviruksen ainakin.
   
 8. Hassel Vierailija

  Mielenkiintoinen keskustelu näin miesnäkökulmasta. Minusta ei varmaankaan miesprostitoiduksi olisi. Itsekin olen vastaavassa tilanteessa eli yksineläjä, enkä tällä hetkellä mitään vakavampaa suhdetta voi ajatellakaan. Seksiä tekee kyllä mieli ja kohtuu helpostihan seuraa vaikka baareista löytyy, mutta kun en kännipanoista isommin välitä. Enkä halua, että joku saa väärän kuvan suhteen laadusta ja jää roikkumaan odottaen jotain enemmän.

  Prostitoituihin en ole langennut, en oikein näe että ne olisivat ratkaisu ongelmaan. Lähinnä ehkä masturbaatio ilman käsiä :) Kuitenkin seksiin kuuluu mielestäni jonkinlainen läheisyys ja jos tietää toisen rahasta näyttelevän, niin varmaan aika pelle olo jäisi, vaikka seksiä saisikin.

  Minulla kävi pari vuotta sitten aika hyvä tuuri, kun tutustuin erääseen aika samassa tilanteessa olevaan naiseen. Nainen kertoi, että hän ei kaipaisi siinä elämänvaiheessa miestä mihinkään muuhun, kuin seksuaaliseen tyydytykseen ja silloin tällöin läheisyyteen. Itselläni kun oli tilanne sama, niin aika samana iltanahan sitä sänkyyn päädyttiin :) Kumpikin meistä oli ajatuksiltaan aika samanlaisia, osasimme olla sopivan itsekkäitä oman nautinnon saamisessa, mutta osasimme myös ottaa toisen huomioon ja taata tyydytyksen toisellekin. Me jatkoimme tapaamista pelkästään seksin merkeissä puolitoista vuotta ja kummatkin nautti tilanteesta. Toisinaan kävimme ravintolassa ja muutaman kerran viikonloppureissuissakin, molemmat silti tiesivät että mitään vakavampaa ei oltu etsimässä. Valitettavasti tämä YYA-sopimus loppui kesällä, kun nainen muutti 700 km päähän työn perässä...

  Eli ainakin minulle ja hänelle tällainen yhteinen sopimus, jotkut varmaan kutsuisivat fuckbuddyiksi, oli paljon parempi kuin prostitoituihin eksyminen. Suosittelen muillekin. Ainoa huonompi asia tässä on se, mistä sellaisen kumppanin löytää. Minäkin olen tuon jutun jälkeen muutaman ilmoituksen jättänyt, mutta yhtään samanhenkistä vastausta en ole saanut.
   
 9. katolinen Vierailija

  Huh, kauhistuin tätä ketjua, kun luin ensin, että "miesprotestantti".

  Mutta onneksi se olikin "miesprostituoitu".
   
 10. frouva Vierailija

  Maksullinen seurmies eli escort-mies oli tosi hyvä seksihommissa.
   
 11. Jep, tasa-arvon nimissä haluaisin minäkin että miesprostituoituja olisi tarjolla. Ei tietenkään ihmiskaupan uhreina. Maksullisia naisia tuputetaan myös naisille mutta missä miesten mainonta? Jos joku onnistuu mieshutsun bongaamaan niin levittäkää sanaa että markkinointi hiukan takkuilee ;-) Maksullinen mies olisi helppo siinäkin mielessä että pääsee panon jälkeen eroon eikä tule vihaisia vaimoja kimppuun.

  Tosiaan baarilöytöjen kanssa on aina vähän niin ja näin. Ei tee mieli rahdata niitä omaan kotiin eikä toisaalta ole kiva mennä heidänkään luo, eikä turvallisuudestakaan ole aina takeita. Tietysti jonkinlainen älli pitää jo ravintolassakin olla ettei lähde yksin liikustekelevien matkaan (tai tasa-arvon nimissä: ei ota heitä matkaan). Äijäporukassa olevista voi olettaa että ovat ihan tavallisia ihmisiä. Sitten ongelmana on vielä jos ovat parisuhteessa, että jos vaikka heidän nainen sattuu osumaan kohdalle niin ei ole kiva konflikti.
   
 12. vierailijamies Vierailija

  Hei olen 34v.mies Helsingistä ja tarjoan tasokasta seuraani naisille.mittani 182/86/20/5 viestiä tulemaan 0452712129 niin kerron itsestäni lisää kuvan kera!
   
 13. vierailija mies Vierailija

  Ainakun lähden näkemään naista,otan paketin kumeja mukaan, joskus jää 1 tai 2 käyttämättä..joskus joutuu lähtemään ostamaan lisää..riippuu myös naisesta
   
 14. vierailija Vierailija

   
 15. vierailija Vierailija

  Ottakaa naiset yhteyttä, olen 34v mies Helsingistä.mittani ovat 86/182/20/5 olen luotettava.laittakaa viestiä niin sovitaan enemmän ja laitan kuvani!
   
 16. Solttupoikaex Vierailija

  Pääsin armeijasta ulos ja olin perse auki kuten oli mulla tavallista siihen aikaan.
  HEI NUORI MIES huudeltiin autosta mulle. Minä menin sen auton vierelle, Oliko
  asijan poikasta mulle minä kyselin likalta. Se oli ehkä 25-30w välissä oleva likka lapsi, Ei kaunis mutta ok mun mielestäni. Mulla olis sulle töitä jos vain se jopi kelpaa sulle ja se hihitteli. No kerro tarkemmin siintä duunista mutta ilman housujani en juoksentele kartsalla se on saletti sitten.Likalla oli hauskaa kun se kertoili mun "duunistani". Eli minä siivoon heillä alaste ja hän käskee naapureita paikalle ja kun hänen ukkonsa tulee töistä kotiinsa on mulla palkan maksu edessä.
  Eli vetelee turpiin ja lopuksi luovuttaa mut alaste poliisille luulen minä. EI EI se sitä tee sehän on itsekin poliisi se likka kertoili mulle. Ja minä hyppäsin hänen kyytiinsä ja se ajoi kotiinsa. Minä olen ihmetellyt jälkeen päin kuinka minä läksin sen mukaan, Tuntematon likka ja mulla ei kai järki toiminut silloin. Se komensi mut "piian huoneeseen" ja vaatetta pois multa kun "emäntäni" vahti vieressä. Onpa sulla komia toi vehje minä kyllä panen sinua vielä mutta en varmasti ilman
  ukkoni suostumusta jutteli se likka ja tuijotti mun siitintäni. Mulla seisoi se komeesti ylhäällä ja luulisin että oli 20cm sekä ehkä 5-6cm paksu atria mulla.
  Heti tiskaamaan piika komensi likka ja vei mut keittiöön missä oli niitä likaisia
  astijoita aineskin riittävästi. Laiska talon emäntä minä ajattelin mutta en ääneen.
  Tule nyt ei se sinua syö kuulin ovelta kun se toi ekaa naapuria minua katselemaan.
  Mutta pojalla seisoo ja se tuli vissiin 2 metrin päähän katselemaan mun munaani.
  On tolla iso sen naapuri vain höpisi. Saara keskity vain miehiin viimeeksi sulla oli
  ehkä 15-16w poikanen mutta nyt oikea mies. Mulla selvisi että joka viikko on 2-3
  poikaa piikana sillä kun sitä EI vain tiskaus kiinosta. Siivous ok mulle mutta tiskaus on perseestä ja mun ukkoni on antanut mulle luvan hommata "piian"
  mulle avuksi. Mutta vain pojan tai miehen ja sen on oltava alaste kun hän tulee töistä kotiinsa. No sen ukko tuli ja kopeloi mun munijani eli tarkisti olenko pannut sen muijaa, Ja maksoi mut ulos eli sain mukavasti siltä rahaa.
   
 17. Hutsumies Vierailija

  Hei olen 35v.mies Helsingistä ja tarjoan tasokasta seuraani naisille ikään ja kokoon katsomatta. Mittani 182/88 ja 20/6 laita viestiä 0452712129 niin kerron itsestäni lisää
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti