Hae Anna.fi-sivustolta

Miesvihasta kulttuurien taistoon

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 13.11.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa väestö eriytyy sukupuolenkin mukaan, sillä feministien unelmana on kollektiivi, missä miehiä ei ole lainkaan. Segersängissä on satakunta punaista tupaa, jotka ovat lähes kopioita toisistaaan. Ja sinne on muuttanut useita äänekkäitä feministejä, jotka ajavat poliittisia kantojaan sosiaalisessa mediassa. -Olen miesvihaaja ja melko radikaali tavassani viedä eteenpäin aihettani, sanoo Natashja Blomberg, jota myös Lady Dahmeriksi kutsutaan.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/premium/nyheter/kvinnorna-styr-fran-feministiska-bullerbyn/


  Toisaalta kantaväestö pyrkii luomaan ihanneyhteisöä Staffantorpiin, josta julkaistiin mainosvideo, missä ainoastaan valkoihoiset pääsivät esiin. Sen vuoksi sitä on ihasteltu erityisesti ulkomaalaisvihamielisten saiteilla, joissa on kerrottu, että filmi esittää niitä ihmisiä, jotka ovat kärsineet ja saaneet tarpeekseen monikulttuurisuudesta. -Emme ajattele, minkä värinen iho ihmisellä on, kun teemme mainoksia, sanoo puolestaan kokoomusta edustava kunnallispamppu Christian Sonesson.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/kvallsposten/staffanstorps-reklamfilm-sagas-ett-vidrigt-tilltag/


  Kyseinen meinospätkä on malmövastainen, mutta sen on ohjannut silti Malmön valtuustoon kuuluva Niclas Röhr, joka kokoomuksen valtuutettuna pitäisi ajatella aina asukkaiden parasta, mutta esittää videolla Malmön ikään kuin menetettynä kaupunkina. Demarien Pierre Sjöström puolestaan pohtii, että filmi voimistaa ulkomaalaisvihaisia tuntoja.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/kvallsposten/staffanstorps-film-gjordes-av-politiker-fran-malmo/
   
  Last edited: 13.11.2019
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa esitettäviä lausahduksia voi pohtia sillä tavoin, että miettii, kuka on rehellinen ja kuka ei. Kokoomuksen valtuutetut kertovat, ettei ihonvärillä ole merkitystä, mutta silti esittävät vain valkoihoisia. Ulkomaalaisvastaiset taas kertovat, että filmillä on ihmisiä, jotka ovat kärsineet ja kyllästyneet monikulttuurisuuteen. Demarien Pierre Sjöström puolestaan pohtii, että filmi voimistaa ulkomaalaisvihaisia tunnelmia.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa siis eri tavoin ajattelevat ihmiset eriytyvät kukin viiteryhmänsä sekaan, mikä on ollut havaittavissa kaupungeissa jo pitkään. Mainosfilmiä myös kehutaan hyväksi, koska se houkuttelee uusia asukkaita kuntiin. Eli monenmoisia ajatuksia herättävä mainosfilmi, joka on onnistunut vähintään siinä mielessä, että se on herättänyt mielenkiintoa monella tavoin. Suomessa mainetta nostetaan kaiketi järeämmin keinoin, kun käytetään aitoja toisen maailmansodan aikaisia lauseita huomion herättämiseen. Tapansa kullakin!
   
 4. vierailija Vierailija

  En haluaisi elää yhteisössä, jossa miehiä ei ole. Sen verran hetero kuitenkin olen ja pidän muutenkin enemmän miesten tavasta elää kuin naisten liiallisista "turpakäräjistä" ja ylidramaattisuudesta. Mutta suon mielelläni kaikille miehiä vihaaville äärifeministeille unelmansa miesvapaasta yhteisöstä, minusta sellainen pitäisi ehdottomastiperustaa - pääsimme näin eroon miesvihaajista, kun he murjottaisivat omassa yhteisössään. Ja samanlaisen yhteisön toivoisin perusdtettavan naisvihaa poteville miehille.
   
 5. vierailija Vierailija

  Eikös ne ole silloin lesboja, jos eivät kerta miehiä halua joukkoonsa. Muutenkin aika tärähtänyttä menoa, sellaista akateemista pilkunnussintaa, käsitteille keksitään omasta päästä merkityksiä, joita sitten viljellään ja alistetaan vastapuolta, joka ei käsitä että mitä helveten tuokin galna taas diskuteeraa. Aivan tärähtänyttä sakkia.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eivät välttämättä ole lesboja, vaan voivat käyttää kaikenmoisia laitteita, joita naisille on kehitetty oman käden lisukkeeksi. Ruotsissa on ollut uutisia, joiden mukaan iäkkäätkin naiset ovat voineet lentää ulkomaille asti, jos ovat halunneet tilapäistä miesseuraa.
   
 7. vierailija Vierailija

  Eikös se Amandakin lentänyt?
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Amanda on palannut maan pinnalle, jos on lainkaan ilmatilassa käynyt, mutta ajatuksiltaan yhä samalla tasolla kuin aiemminkin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti