Hae Anna.fi-sivustolta

Mihin Armi loppujen lopuksi kuoli?

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Kia, 18.06.2005.

 1. hoitsu 2 Vierailija

  Samalaiseen verensyöksyyn kuoli aikoinaan Pentti Saarikoski, joka oli vähintään yhtä kova alkoholin kuluttaja.
   
 2. lähihoitaja Vierailija

  Et ainakaan ole oikea hoitsu, kun yhdistät verensyöksyn alkoholiin.
  Ja mitä keuhkokuumeeseen tulee, niin 17 vuotias veljeni kuoli siihen.
  Ei ikä painanut eikä viina vienyt.
  Ja tapahtui tällä vuosituhannella......
   
 3. Anonyymi Vierailija

  Mulle on ainaki kerrottu näin että, Armi oli ollu aika pitkän aikaa masennuksessa Dannyn takia.
  Danny otti kai eron koska Dannylla oli Ruotsissa kihlattu vaimonsa ja heillä oli poika.
  Armi joutui siis tästä masennukseen koska Armi rakasti Dannya tosi paljon, ( eih ihme jos tekivät melkee 20 vuotta yhteistyötä) Armi ja Danny oli salasuhteessa 15 vuotta kunnes se paljastui tammikuussa 2002 kun Armi kuoli. Suurin osa kuolin syyhyn oli se että armi joutui masennuksen lisäksi alkoholinkanssa tekemisiin. Armin sukulaiset syyttivät Dannya Armin kuolemasta. Dannya ei edes päästetty Armin hautajaisiin.
   
 4. kirjoittaja tarkoittaa verensyöksyllä sanan varsinaisessa merkityksessä juuri sitä, että veret tulee syöksymällä suusta,nenästä, joskus korvistakin, mutta sen syöksyn aiheuttaa aortan repeäminen, joka on alkoholistien sotkuinen loppu useammin.
   
 5. kerrottu satuja Vierailija


  Armi ja Danny olivat keikoilla samassa huoneessa yötä jo 80-luvulla ja elivät kuin pariskunta, salarakkaus oli monenkin hotellin henkilökunnan tiedossa, vain hienotuneisuus ja hotellin maine piti suut supussa.
  Ruotsissa asuva Dannyn vihitty vaimo (ei kihlattu) ja heidän lastensa äiti tiesi tietenkin asiasta.Vaimo vaikeni hienotunteisesti ja piti lapsillaan isän, enempiä mesomatta.

  Suhde oli siis tiedossa ja tiesihän Armi itse koko ajan, mitä tekee, turha syytellä mediaa ja sitä, että siitä masentui.
  Pahat teot saavat palkkansa, eikä siltä pääse Dannykaan , vaikka onkin sanonut pärjäävänsä.

  Rakkaus suhde oli ehkä kysymyksessä, mutta miehisyyden pönkkä vanhenevalle miehelle on aina ollut nuori kaunis nainen. Siis ehkä tarvitsivat toinen toistaan kipeästi.

  Armin ääni oli sitä luokkaa, ettei olisi missään idolsissa vetänyt alkukarsintaa pidemmälle.
  Hento kimeä ja outovibraattoinen äänensä oli suorastaan kiusallinen, ammattilaisen näkökulmasta.
  Kuitenkin kansa tykkäsi ja osti levyjä, tuli tanssimaan hullun lailla ja rahaa tuli ovista ja ikkunoista ja jos siinä sivussa sai viihtyä romanttisessa seurassa, niin mikäs siinä.

  Suosio laski ja viina vei , tuli masennus ja lääkkeiden sekä viinan yhdistelmä tappoi kauniin , voisiko sanoa hyvinkin lapsellisen naisen.
  Samaa puuta ovat olleet omaiset, jotka ovat käyttäytyneet törkeästi Dannya kohtaan, olisiko pitänyt oikaista tytön tapoja ennenkuin asiat menivät noin pitkälle?

  Danny oli kuitenkin ensisijaisesti tytön työnantaja , eli tulot olisivat olleet hiukan toisenlaiset jos hän olisi joutunut kaupankassalle.

  Armin heikko luonne on ollut hänen onnettomuutensa, jos ei olisi ollut Dannya, niin ehkäpä monia muita ?
  Vihanpidolla ei tule yksikään vainaja takaisin, eikä Dannykaan ole sitä viina sen kurkkuun kaatanut, joten turha syytellä.
   
 6. hillitkää itsenne Vierailija

  Voi teitä, jättäkää ihminen jo rauhaan, joka on kuollut vuosia sitten. Sanotaan, että hyvät lähtevät varhain. Ei pidä syyllistää, miten elämän on elänyt, kakella on tarkoituksensa ja jokaisella oma aikansa. Armi oli herkkä, hyvä, lahjakas ja suloinen ihminen.
   
 7. voi, voi Vierailija

  sinua. etsitäänpä kukin malka omasta silmästä.
   
 8. mary Vierailija

  Kyllä sitä saa lukea kaikkea pahansuopaisuutta ja ymmärtämättömyyttä. Ei kukaan elämässään tiedä mihin tilanteeseen joutuu, ei yksikään kuolevainen. Tuskinpa Armi itse koskaan Dannyä syytti, vaan jotkut muut, jotka eivät tiedä asioista höykösenpöläystä, kunhan arvuuttelevat ja sen pohjalta kirjoittelevat. Vain asianomaise tietävät yleensä asian oikean laidan. Miksi, ette anna ihmisen levätä rauhassa ja anna asioiden olla.
   
 9. Ankelika Vierailija

  Olen näköjään kirjoittanut tähänkin ketjuun. Kun luin jutun hieman liikutuin.
  Muistin elävästi miten murheissani oli Malmin haustausmaalla. Siihen aikaan elämäni oli vaikeaa.

  Annetaan menneiden asioiden olla. Kävin katsomassa Katri Helena näytelmän ja minusta Danny-kohtaus oli todella hauska. Alkoi oikein harmittamaan etten nuorena käynyt katsomassa Dannyn
  lavashowta. Sisaruksistani poiketen en tykännyt käydä lavatansseissa. Mutta toki näin
  Katrin kouluni juhlasalissa.

  Armin ja Dannyn näin Sihteerimessuilla. Näin jälkeenpäin ajateltuna 90-luku oli ihan mukavaa aikaa ainakin vuosikymmenen alkupuolelta. Loppuvuodet harmittavat. Läppärin akun johto ei ollut kiinni ja pelästyin koneen varoitusääntä. Ehkä onkin viisasta lopettaa höpinä tähän.
   
 10. Amorin nuolet Vierailija

  Hei annettaisko asian olla? Tai yritettäisiin edes jotenkin ymmärtää.

  Kysehän oli van rakkaudesta. Armi oli Dannyn heikko kohta. Väittääks joku täällä, ettei itsellään ole heikkouksia?

  Danny ei aikanaan halunnut loukata perhettään ja siksi ei kertonut julkisuudessa asiaa suoraan. Näkihän sen kaikki lähelläolevat tietenkin, kun tajusi muutkin, koko Suomen kansa. Joku ratkaisuhan siinä olis pitänyt tehdä, mutta Danny ei kyennyt siihen, kun asia oli edennyt liian pitkälle ja mies oli korviaan myöten rakastunut eikä muutenkaan hennonut laittaa Armia "menemään," koska näki tämän olevan jollain lailla avuton, niin kuin olikin. Eli samalla, kun yritti suojella Armia pahalta maailmalta, vei jutun aina vaan pidemmälle ja pidemmälle, ja olisihan siinä sitä paitsi Armi itsekin voinut ratkaisunsa tehdä ja irrottautua, miksi aina syytetään vain toista osapuolta?

  Danny on julkkisuudessa kyllä kertonut, miten vaikeaa hänellä oli, kun herää joka aamu siihen raastavaan tunteeseen, että on tehtävä ratkaisu ja tietää, ettei siihen kykene, ja saman tunteen kanssa menee nukkumaan.

  Teennäinen ja makeileva Danny on vain ulkoisesti, jotenkin se habitus on ollut hänellä aina hakusessa, mutta puheissaan hän on fiksu. Muutenkin harvinainen pitkän linjan artisti, joka ei ole missään vaiheessa sortunut viinaan eikä törttöillyt missään eikä keikkoja jouduttu perumaan. On tehnyt työnsä tunnollisesti ja työllistänyt lukemattomia muita alan ihmisiä.

  Se, ettei Danny olut Armin hautajaisissa, johtuu ihan varmasti muusta syystä kuin siitä, ettei häntä olisi suku sinne päästänyt. Dannyhän oli Armin äidin kanssa hyvinkin paljon tekemisissä.
   
 11. Pah! Vierailija


  Mitä helv....tin malkaa minun silmästä pitäisi löytyä?

  Kerron asiat niinkuin ne ovat.Tuo yksi kertoi vääriä asioita ja niitä oikaisin nimim. "satuja kerrottu".

  Kuka sitten kysyi "Mihin Armi ihan oikeesti kuoli"?

  Sitä ei tiedä kuin omaiset jotka ovat saaneet kuolisyytodistuksen.

  Turha sitä on täällä kysellä.

  Keskusteluun voi osallistua, niinkuin minäkin tein tämän ainoan kerran ja heti on joku kimpussa.

  Oikaise kirjoituksestani yksinkin virhe ja kaivele niistä omista silmistäsi ainaklin rähmät pois, että ymmärrät luetun.

  "marylle" et sinäkään ole kirjailijan sukua.
  Mitä ihmeen pahansuopaisuutta siinä on jos jonkun ihmisen tekemisä listaa täällä ihan faktapohjalta?

  Olisi tämäkin missi elänyt toisella tavalla, niin ei jälkikirjoitukset olisi näin järkyttävää lukemista!

  Mistä sinä tiedät miten paljon esim.minäkin olisin voinut olla tekemisissä näiden kanssa ja mihin kirjoitukseni perustan?

  Kyllä saa levätä rauhassa hän ja moni muu artisti, mutta heillä , ennenaikaisen kuoleman kohtalokseen saaneilla, useammalla on ollut joku holi-huume-riippuvuus ei tämä Armi ole ainoa!
   
 12. ei todellakaan Vierailija

  Dannyn syy.Juottiko Danny tytölle viinaa?En ole nähnyt Dannya humalassa koskaan.Sai missin kaverikseen ja se kolahti epämusikaaliseen kansaan (vrt. Idols ehdokkaat) ja bisnes pyöri ja rahaa tuli.Kuka tietää Armin geenien mahdolliset alkkistapumukset?Dannyn vaimo ruotsissa lapsineen, kuka voi puhua avioliitosta, jos D piipahti parikertaa kesässä Vikinglinellä vaimoansa tapaamassa?
  Nyt yleiseltä tasolta, ettei hurskastelija mummot hypi silmille!!

  Nuoret naiset ovat piruja, kun saavat jonkun ukkomiehen koukkuunsa, tekevät mitä vaan että saisivat haluamansa.Eräskin 18v. tytö oli heittänyt housut jalastaan , pikkarit, takapenkillä ja näytti koko komeutensa kihnuttuaan etupenkille.Naapurinsetä oli ottanut tytön kyytiinsä pitkän kinuamisen jälkeen.Sitten neito oli tarttunut mieheeni kiinni ihan siihen ihteensä, kunnes mieheni tuuppasi tyttöä, niin että tuli joku rokama otsaan. Jos tuossakin tapauksessa ei olisi miehellä ollut vankka ja rakkauteen perustuva avioliitto, niin kuinkas olisi käynyt.

  Muutaman vuoden kuluttua oli tällä naapurintytöllä rysä täynnä, oli saanut tarpeet länsissuomalaiselta ukkomieheltä. yksinäisen lapsen pyöräytti ja sai sitä mitä tilasi.!! Onnea!
   
 13. ihanat miehet Vierailija

  "Nyt yleiseltä tasolta, ettei hurskastelija mummot hypi silmille!!

  Nuoret naiset ovat piruja, kun saavat jonkun ukkomiehen koukkuunsa, tekevät mitä vaan että saisivat haluamansa.Eräskin 18v. tytö oli heittänyt housut jalastaan , pikkarit, takapenkillä ja näytti koko komeutensa kihnuttuaan etupenkille.Naapurinsetä oli ottanut tytön kyytiinsä pitkän kinuamisen jälkeen.Sitten neito oli tarttunut mieheeni kiinni ihan siihen ihteensä, kunnes mieheni tuuppasi tyttöä, niin että tuli joku rokama otsaan. Jos tuossakin tapauksessa ei olisi miehellä ollut vankka ja rakkauteen perustuva avioliitto, niin kuinkas olisi käynyt."

  Muutaman vuoden kuluttua oli tällä naapurintytöllä rysä täynnä, oli saanut tarpeet länsissuomalaiselta ukkomieheltä. yksinäisen lapsen pyöräytti ja sai sitä mitä tilasi.!! Onnea!

  Ja vielä lopuksi vahiongoniloista ilkkumista. Kuuleppas muoriseni, uskotko tuohon miehesi tarinaan. Miehet ovat vietävissä, aina. Ennen avioitumistanin kävin tanssimassa, ja joka saamarin paikassa oli ukkomiehiä kulli tanassa.

  Kun hakivat tanssimaan, eikö vain reiteen seisotettiin täysillä :D Työpaikalla melkein joka toisella ukkomiehellä on suhde, jopa vuosia kestäneitä juttuja joita ei edes peitellä.
  Tekisi mieli soittaa näiden miesten eukolle kotiin, että tuilepas katsomaan tänne duuniin. Tai pistää postiin yhteisten työmatkojen reitti. Itselläni oli suhde, vuosia avoliitossa olevaan mieheen, säälitti se eukko kotona kun mies kertoi että eilen illakin mä ajattelin niin ja niin. Eikö se eukko muka mitään huomannut.

  Miehet eivät ole mitään idiootteja ja kohjoja, kyllä he ihan itse lähtevät näihin juttuihin. Kun käry käy onkin sitten löysät housuissa ja itketään.
  Mies on moniavioinen, vastahan siitä oli juttua lehdissä. Pappi ja omaisuus pakottaa pysymään muka yhdessä, avio liitossa. Kuten jo sanoin jokainen mies on vietävissä, kun tilaisuus tulee.
  Sitten nämä katkerat eukot huutavat ja syyttävät naisia, samallahan he tekevätä miehestään idiootin jolla on aivot jalkojen välissä.
   
 14. lailai Vierailija

  ai ne vaimotko siitä miehestä sen idiootin tekee.... eikös ne ole sitä jo valmiiksi? Aivot jalkojen välissä, heh. Ei kai ne vaimot niitä aivoja sinne miehen jalkojen väliin laittaneet.

  Joo on totta, että nuoret naiset joutuu kokemaan ihan höhliä asioita aikuisten ja varattujen miesten taholta, jopa pikkutytöt. Mut ei ne nyt sentään poikkeuksetta jokainen niin typeriä ole, meinaan nämä miehet. Niistä löytyy kyllä ihan normaalisti ajatteleviakin.

  Itse en ainakaan ollut nuorena naisena mikään piru, enkä pätkääkään ukkomiesten perään, päinvastoin. Ei olis tullut mieleenkään. Ei kiinnostanut kuin oman ikäiset.
   
 15. Joo taipumus alkoholismiin periytyy (ja on muuten myös alkoholistien lapsia, jotka ovat täysin raittiita), mutta siihen, miksi päihderiippuvuuteen mahdollisesti taipuvainen ihminen sortuu, on monia syitä. Eikä Danny tietenkään kaatanut viinaa Armin kurkusta alas, jokainen on vastuussa omista juomisistaan, mutta raastava vuosikymmeniä kestänyt suhde ja kaksoiselämä lukuisine katteettomine lupauksineen tämän äijän puolelta tuskin ainakaan raitistavasti vaikutti! Kyllä se on yleisessä tiedossa, että Danny lupaili Armille vuosikaudet jättää vaimonsa ja aloittaa yhteiselämän Armin kanssa heti, kun omat lapset olisivat varttuneet täysi-ikäisiksi, täysin toisin kävi. Armi itse kerran antoi jollekin lehdelle haastattelun, jossa kertoi, kuinka suunnattomasti häneen koski, kun hänelle alkoi valjeta, että tämä satusetä puhui täysin katteettomia eikä ollut aikeissakaan jättää varakasta kulissivaimoaan. Jos kerran oli vain Armin työnantaja, olisi myös pysynyt vain työnantajana, ei kai siihen pakettiin nussiminen kuulu?! (teoriassa, käytännössä toki usein!) Ja joo, ei kukaan kehottanut Armia iskemään ukkomiestä, mutta minun sympatiani tässä sotkussa ovat molempien naisten puolella: niin petetyn vaimon kuin yhtä lailla petetyn ja hyväksi käytetyn rakastajattaren! Ja joulupöytäänkö Armin omaisten olisi tämä jumalainen Danny pitänyt kutsua, Armin pitkän hitaan itsemurhan jälkeen?! "Käyttäytyivät törkeästi Dannyä kohtaan", voi voi hellan lettas sentään!!! Joulunajan iltapäivälehdessä muuten Armin äiti sanoi, että hän on antanut kaikki katkeruudet anteeksi jo ajat sitten! Enkä totisesti häntä tai muita Armin omaisia moiti, jos aikoinaan olivat katkeria, ihmiset jotka tämän hitaan itsetuhon vierestä näkivät rakkaalleen tapahtuvan!

  Se on vierestä nähty, miten näille Lipsasille ajan ja ikääntymisen myötä käy, kun charmi rapisee ja naisten kiinnostus lakkaa. Menevät alaspäin kuin lehmän häntä, kun on ensin kaikki halukkaat nuoret naiset läpi käyty ja niiden kanssa leikit loppuun leikitty ja se kulissivaimokin vihdoin tarpeekseen saanut, on edessä useimmilla surkea loppu. Ostettu rakkaus on sitten lopulta useimpien viimeinen lohtu, se on elämän varrella kyllä nähty! Yksi tuttuni muuten tuntee tämän Lipsasen herran työkavereita ja showkumppaneita ja kaikenlaista ovat kuulemma kertoneet siitä, millä tavoin tämä herra ottaa nuoria naisia ja tanssityttöjä töihin ja minkälaiset on "pääsykokeet", ei siitä sen enempää, minä kerron täällä vain kuulemani juorun, en muuta. Armin omaisia ja ennenkaikkea vanhaa äitiä säälin syvästi (haudannut kaksi lastaan täysin ennen aikojaan) ja toivotan jaksamista!
   
 16. ihanat miehet Vierailija

  "Joulunajan iltapäivälehdessä muuten Armin äiti sanoi, että hän on antanut kaikki katkeruudet anteeksi jo ajat sitten! Enkä totisesti häntä tai muita Armin omaisia moiti, jos aikoinaan olivat katkeria, ihmiset jotka tämän hitaan itsetuhon vierestä näkivät rakkaalleen tapahtuvan!"
  Mikä anteeksiantaja Armin äiti nyt on, toki hänellä on ollut murheita. Oma avioliittonsa, ja yksi tyttönsä teki itsemurhan. Paljon yhden ihmisen harteilla, mutta elämä on :(

  Tuskin Armin äiti meidän kenenkään sääliä kaipaa, viisas vahva nainen!

  En minä sanoisi, että petetty vaimo ja hyväksi käytetty rakastajatar tässä Armin Ja Dannyn tapauksessa. Kyllähän Armin ja Dannyn kehonkielikin kertoi, että rakkautta ja hullaantumista oli jopa toisille jakaa.
  Mutta kuten monissa suhteissa, se ei kestäkään. Kukapa meistä naisista ei olisi onnen huumassa luvannut, tai teeskennellyt orgasmia, mutta sitten tuleekin toisenlaisia tunteita. Kiitti riitti.

  Eikä Liisa Lipsanenkaan mikään hyväksikäytetty ollut, eikä hän ollut taloudellisesti riippuvainen miehestään, ei mikään nyhjäke kotirouva.
  Nämä nyhjäkkeet kotirouvat hyökkäävät aina sen "toisen naisen" kimppuun, vaikka voisivat mennä ihan vaan peilin eteen.

  Enkä minä näe Ilkka Lipsasta mitenkään reppanana tai kusipäänä, päinvastoin. Taitaa suhde lapsiin olla kunnossa ja äitiään hoiti hellyydellä. Armiakin auttoi, vaikka rakkaus ja kiihko heidän valillään oli sammunut, näin ymmärsin.

  Moni mies heittää kylmästi toisen naisen yli laidan, kun tulee petiin viileys ja useimmiten raha ratkaisee näissä kuvioissa. Ilkka Lipsasen kohdalla raha tuskin oli ekasijalla, toki Danny sai uralleen nostetta kaunista Armista.
  Tavisten jutuissa ollaan satakertaa raadollisempia, ei siis mitään uutta auringon alla.
   
 17. Jos Dannyn rakkaus Armia kohtaan oli niin suunnatonta ja syvää kuin moni täällä antaa ymmärtää, miksi helvetissä hän valehteli tytölle vuosikaudet ja petti kaikki tälle antamansa täysin katteettomat lupaukset? Jos suhde vaimoon kerta oli niin täyttä kulissia, että pari kertaa vuodessa käytiin Viking Linellä Ruotsissa tapaamassa ja siinä kaikki, ei luulisi virallisen eron enää tuottaneen tunnetasolla mitään ongelmia siinä vaiheessa, kun lapset olivat kasvaneet aikuisiksi ja muuttaneet kotoa pois. Vastaus on, että tämä ns. rakkaus Armia kohtaan, jolla kyllä on kovasti ja näyttävästi julkisuudessa ratsastettu Armin poismenon jälkeen, ei todellakaan ollut riittävän aitoa tai syvää, kulissit vaimoon oli herralle tärkeää säilyttää syystä tai toisesta, ja varmaan iso raha oli näkyvästi mukana kuvioissa. Lipsasella on ja oli itsellään rahaa, mutta vielä enemmän oli rouvallaan. Lipsanen ei halunnut lopettaa avioliittoaan, mutta ei myöskään halunnut luopua kauniista rakastajattarestaan, jolta hän aivan varmasti sai sitä lämpöä ja palvontaa, mitä vaille kenties tyystin jäi omassa liitossaan, ja seuraukset olivat traagiset. Toisen ihmisen hyväksikäyttö on toisen ihmisen hyväksikäyttöä, eikä täällä kukaan väitä, että Liisa Lipsanen tässä kuviossa oli hyväksikäytetty. Toki Armi itse oli myös vastuussa teoistaan ja valinnoistaan, ja aivan totta, hänen suhteensa Dannyyn oli mitä ilmeisimmin voimakkaasti läheisriippuvuuden värittämä. Kaikkein onnellisinta tottakai olisi ollut, että Armi olisi itse viimeisinä vuosina kyennyt irtaantumaan Dannystä joka suhteessa ja myös henkisellä tasolla ja elämään omaa elämäänsä, mutta mitä ilmeisimmin hän ei siihen kyennyt.

  Kuitenkin ihmetyttää se, että täällä eräät väittävät suunnilleen, että kun tämä "elävä legenda" teki laulutaidottomasta nuoresta naiivista tytöstä koko kansan rakastaman julkkiksen, hänellä oli oikeus kohdella tätä suunnilleen miten hyvänsä. Tiedoksenne muuten, että se ei todellakaan ihan niin mene, vaikka etenkin nyky-yhteiskunta toki on pullollaan hyväksikäyttöä ja pettämistä, nimenomaan juuri tätä "kiitti riitti"-mentaliteettia, ja poikkeavana ja kusipäänähän pidetään nykyisin sitä, joka on uskollinen ja vielä jollain lailla kunnioittaa kumppaniaan ja tämän tunteita ja jolla on edes jonkinlainen moraali. Kyllä siinä olisi syytä ollut yhden sun toisenkin "elää toisella tavalla", jos tässä ihmisten elämäntyylejä osoittelemaan ruvetaan, ei vain Armin. Jo 70-luvun alussa, kun Lipsasen pariskunnan "perheonni" niinsanotusti julkisuudessa kukoisti, yksi tuolloin Seppälässä töissä ollut tuttuni kertoi, kuinka tämän herran romanttisista veneretkistä sun muista kaiken maailman pikku ystävättärien kanssa juoruttiin siellä sun täällä. Se oli julkinen salaisuus. Rouva Lipsanen katseli touhua sormiensa läpi ja keskittyi lapsiinsa ja bisneksiinsä. Ahneella on se kuuluisa loppu ja luu jää hyvin usein vetävän käteen. Niin on käynyt Lipsasellekin, yksinpä jäi. Saatte ihan rauhassa pitää tätä herraa suurena sankarina, joka teki nuoresta tytöstä tähden ja tarjosi tälle sitä ja tätä ja "aina uhrautuvasti riensi apuun." Kaipa hän Armia myös auttaa yritti, en sitä kiellä. Aivan tarpeeksi raadollinen oli silti minun silmissäni tämäkin tarina.
   
 18. Lopuksi vielä sellainen asia, että se mitä yllä postasin Armin äidin sanomisista joulunajan (oli muistaakseni Uuden Vuoden) iltapäivälehdestä oli suoraan sieltä lainattu. Armin äitiä oli kyseisessä artikkelissa haastateltu (kuin myös Dannyä), ja hän itse sanoi, että hän oli Dannylle katkera vuosikaudet, mutta on antanut kaikki asiat anteeksi jo vuosia sitten ja nimenomaan siksi, ettei katkeruus mitään muuta tai ketään enää takaisin tuo. "Mikä anteeksiantaja Armin äiti nyt on." Minä toistan täällä sen, minkä lehdestä luin, kun iltapäivälehti juhlanumerossaan mässäili Armin kuoleman 10-vuotispäivällä. Siinä kaikki.
   
 19. ihanat miehet Vierailija


  Totta on, että tämäkin mies satuli naiselleen ja nainen uskoi ja odotti. Kuten monte naiset tekevät.
  Danny vuosikaudet kielsi että heillä Armin kanssa mitään olisi, nyt sitten kun toinen on pois tunnusti " rakkautensa." Varmasti Armille oli rankkaa, kun mies kielsi ja hytin sänkyyn kelpasi :(

  Jokainen vastaa teoistaan, uskon että näin se menee.
   

 20. Jos sinäkin mummeli "ihanat miehet" olisit ollut aikanaan kunniallinen tyttö ja nainen,

  A. et olisi lähtenyt ukkomiehen kanssa tanssimaan.

  B. olisit jättänyt ukon lattialle kun tanssi ja läheisyys ei olisi ollut normaalia.

  C. et olisi ollut suhteessa ukkomieheen.

  Omaa katkeruuttasi täällä purat, kun et saa tuomittavia tekojasi millään hyvitettyä.
  Mitä sitten sait meiltä ihan tavallisilta perheenäideiltä, jotka miehensä uskottomuudesta välittämättä taistelevat ehjän perheen puolesta ja pitää lapsillaan kodin ja isän, oli sillä aivot vaikka narikassa, niinkuin joskus on, SYVÄN HALVEKSUNNAN!
  Älä siis huutele muille oksennuksiasi.
  Kukahan sen miehen on tehnyt idiootiksi, yleensä , tyrkkyhuorat ja niitä ilkkuu hyvin mielellään ja suuresta ilosta tällä kunnon ihmisen maineella.
  Revi tästä!
  Onnea sinulle pitkään kalvaneesta omastatunnosta, koska kolkutus kuuluu joskus, ymmärtäisin, jos olet pikkuisenkaan muuta kuin panokone.
   
 21. ihanat miehet Vierailija

  Ei minun tarvitse taistella ehjän perheen puolesta, meillä on rakkaus ja luottamus tulevasta en tiedä. Turhaa muuten kantaa tulisia kiviä päällemme, turhaa jeesustella, vastaan itse teoistani.

  Enhän minä silloin aikanaan nuorena tyttönä se syntisin ollut, koska minä oli vapaa. Kun kävin tanssimassa, en vaatinut papereita, onko mies vapaa, pitäähän mieheen voida luottaa ajattelin naiiviuttani. Luotin etteivät ne ukkomiehte niin puutteessa ole, että tanssilattialle kaatavat.
  Vähältä piti, opin tuntemaan ukkomiehet tästä reiteen seisovasta kullista :D
  Muuten meidän töissä sinkut kertovat, että nykyään näin tautisena aikana kannattaa pokata ukkomies, koska se on useimmiten käynyt lekurissa ja pesulla, eikä jää perässä roikkumaan.
  Revi siitä.
   
 22. tiedoksesi Vierailija

  vaan, ettei tuossa ole mitään repimistä XD!
  Paitsi olet äärettömän tasoton ja täysin moraaliton, jos nuo olivat puolustukseksesi tarkoitettuja sanoja!
  "Olit nuori ja vapaa", mutta vapaudella oisi voinut tehdä muutakin kuin pokailla ukkomiehiä, lasten isiä ja vaimonsa vihittyjä miehiä.

  Olen ollut vapaa nuori nainen minäkin, eikä ole vastaavia kokemuksia, tiesin pienen paikkakunnan ukkomiehet, eivät he olleet nuorten tanssipaikoilla, jos joku pääsi portsarilta sisään leikkien selvää, niin viimeistään kymmenet rukkaset kunnon tytöiltä saaneena humalainen ukko kömpi kotiin vaimonsa viereen.

  Meillä periaatteen tytöillä oli selvä raja kenen kanssa tanssimme, vanhat ukot oksetti, humalaiset vielä enemmän , olimme ikäistemme raittiden kanssa , tanssimme ja iloitsimme ilman sukupuolielimiä, kun viattomia oltiin!
  Tulisista kivistä on saattanut muutama jo kilahtaa otsaasi, ilman että kerkesin niitä päällesi keräilemään Heh!
  Niin moni muu "naiivi" pokaaja on kertonut oman elämänsä aikana pokaamisiaan, itkenyt ja katunut , mutta minkäs teet, kunet saa tehtyä tekemättömäksi?
  Eikä kenekään , ainoankaan petetyksi tulleen vaimon siunaukset kulje kanssasi.
  Miltähän se tuntuu, kun tietää että on , jopa kymmeniä naisia, jotka ovat edelleen onnettomia teoistasi ja sen perusteella kiroaa sinut aina, joka päivä.... Auts:=) Koskiko?
  Mitä jos repisit tästä ?
   
 23. Paluu aiheeseen... Vierailija

  Kuulkaas nyt edellä kirjoittelevat mummelit. Tämän ketjun aihe on Armi, eikä teidän 50 vuoden takaiset muistelmat ja toistenne repiminen. Voisitte varmaan jatkaa jollain eläkeläisten palstalla tuota nahisteluanne.
   
 24. sinulta Vierailija


  ei kysytä mitä ja missä kirjoitellaan. Kuinkas satuitkaan "ulkopuolisena " toppaamaan kirjoituksia elämän tosiasioista aiheesta pahikset kontra hyvikset? Aijaijaiaiiiii!

  Eikä minun nuoruudestani ole 50 vuotta, ihan 70-luvulla me perhetytöt osattiin käyttäytyä kuin sivistyneiden kuuluikin.Tuskin jotain 70:stä Armi kiinnostaa. Niin älä hätyyttele eläkeläisten palstoille, mene itse.

  Ainoa minne lähden, on tuohon laskiaisriehaan, kaakaot on jo termarissa ja luistimet teräkunnossa.
   
 25. Kyl maar Vierailija

  jokaisen silmästä löytyy malka, eli jokaisen ihmisen elämästä löytyy niitä puutteita ja heikkouksia yllin kyllin, että huolehtisi vain jokainen niistä, eikä toisista vikoja kaivelisi. Pahansuopaisuutta on kaivella vikoja toisesta jo kauan sitten kuolleesta ihmisestä. Ja ennenaikaista kuolemaa ei ole olemassakaan, vaan jos on ihmisen aika lähteä, aika täysi maallista vaellusta hän lähtee, oli sitten kuinka terveet elämäntavat tai joistakin aineista riippuvainen. Terveeltäkin ihmiseltä voi verisuoni yhtäkkiä napsahtaa poikki päässä ja menehtyä siihen kun aika on täysi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti