Hae Anna.fi-sivustolta

Mihin hupimaahan

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä 3vuotias?, 01.06.2005.

 1. 3vuotias? Vierailija

  Moi,

  Mihin hupimaahan 3 vuotiaan pikkuneidin voisi viedä?
  Missä hupipaikassa on eniten ajateltu pikkuväkeä?

  Meillä neiti on vielä hiukan arka joten laitteet saisivat olla helppoja ja pelottomia. Tai sitten sellaisia, että isi tai äiti mahtuu mukaan...

  Joku kehui joskus Wasalandiaa, mutta taitaa olla suunnattu
  kouluikäisille enemmän..?

  Mervi
   
 2. Noora Vierailija

  Meillä on kokemusta Wasalandiasta, Linnanmäestä ja Särkänniemestä. Kaikissa on useita pienille suunnattuja laitteita. 3 -vuotias ei varmaan hirveän monessa laitteessa jaksa edes käydä.
   
 3. äiti Vierailija

  Aikoinamme kävimme Puuhamaassa. Siellä oli ohjelmaa kaikenikäisille ja hauskaa oli.
   
 4. Tiina Vierailija

  Puuhamaa ehdottomasti!

  Siellähän ei ole mitään varsinaisia ""huvipuistovempeleitä"" vaan ihan oikeesti tekemistä muksuille, niin pienille kuin isommillekin.

  Me olemme käyneet siellä joka kesä siitä lähtien kun poika täytti 2v, ja aina on tekemistä riittänyt. Uimaankin pääsee jos tyttönne siitä pitää. Löytyy perinteistä hiekkalaatikkoa, eläimiä, pomppumäkiä, sähköautoa jne.

  Toki sielläkin säätilalla on suuri vaikutus viihtymiseen, mutta voin kyllä suositella pienillekin ko. paikkaa
   
 5. moi Vierailija

  Meillä lasten ollessa pieniä käytiin enemmänkin eläinpuistoissa kuin huvipuistoissa, vasta vanhempana 6-7-vuotiaana alettiin pyörimään laitteissa. Pienelle lapselle oli paljon mielenkiintoisempaa tutkailla eläimiä kuin saada päänsä sekaisin laitteista, jotka ainakin monet olivat sellaisia, ettei meidän lapset pienenä halunneet/uskaltaneet edes mennä vaikka ikä olisi riittänyt.
  Ja Puuhamaa on huvipuistoista yksi parhaista ekoista kohteista.
   
 6. Mari Vierailija

  Meille taas PUUHAMAA OLI TOTAALINEN PETTYMYS, käytiin 3 ja 6v poikien kanssa viime vuonna, uimapuolelle ei voinut ajatellakaan mennä, kun isommat pojat (ehkä 8-12v) olivat vallanneet riehumisineen, olisivat jääneet pahasti jalkoihin. Autoihin olisivat molemmat haluneet, mutta suurin osa autoista oli niin isoille, ettei vanhemmallakaan ollut mitään asiaa niihin, jalat kun ei ylettäneet edes polkimille, yhteen maasturiin pääsi nippa nappa, jäi vaan kovasti jalkoihin kun isommat pukkasi sivuun koko ajan, lisäksi pienempi oli tosi surkeena, kun ei päässyt auton autoon. Veneenuittopaikassa oli vaan yksi vene, jolla pari poikaa leikki kokoajan antamatta muille vuoroa. Eli oikeastaan ainoiksi iloiksi oli pomppulinna (mikä oli eri isoille ja pienille, mutta isot valtasi sen toisenkin, joten jouduimme poistumaan siitäkin melko pian), eläimet, ympäri kiertävä juna ja polkujoutsenet. Lapset tykkäsivät kyllä joutsenista, mutta niin paljoa en ole valmis maksamaan siitä ilosta että pääsisin polkemaan joutsenta muutamaksi minuutiksi. Hiekkalaatikko meillä on pihalla, pomppulinnoja joka markkinatapahtumissa ym., eläimiä löytyy useista paikoista ilman huimaa sisäänpääsymaksuakin, joten koimme reissun turhaksi rahastukseksi ilman varsinaista vastinetta.
   
 7. Marille Vierailija

  Eli puuhamaa ei itsessään ollut pettymys vaan ne ""isommat pojat"" siellä. Olisiko noille pojille voinut mainita asiasta tai etsinyt heidän vanhempansa käsiin. Eihän siinä ole järkeä, että muutama idiootti valtaa koko paikan.
   
 8. Mari Vierailija

  No kyse kun ei ollut vain parista kaverista, koko alue kun oli kansoitettu sillä ""vanhemmalla"" väellä, niitä kun oli joka paikassa , paitsi hiekkalaatikossa. Eikä siinä mitään, onhan nekin maksaneet sisään ja oikeutettuja siellä touhuamaan, niillä vaan on huomattavasti rajummat menot kun pienemmillä, joten en kyllä sinne sekaan viitsinyt turvallisuussyistä pistää. Ja kyllä itse puuhamaa oli myös pettymys, tarjonta kun oli pienemmälle väelle (huom. pojista kysymys, eli siltä kantilta katsottuna) melko onneton, kuten mainitsinkin, 64e (16e/hlö) +matkat hiekkalaatikkoleikkeistä ja pomppulinnasta on minun mielestä kyllä turhan kallista.
   
 9. juliaana Vierailija

  Mites Muumimaailma?

  En ole itse siellä käynyt, mutta eräs tuttavaperhe on käynyt siellä joka kesä siitä lähtien kun vanhin lapsi ollut n. 3 (ellei nuorempikin). Tänä vuonna lapset alkoivat jo helmikuussa puhumaan muumimaahan vierailusta.
   
 10. juliaana Vierailija

  Vaikka se ei kyllä taida olla varsinainen hupimaa, tuskin siellä mitään laitteita on.
   
 11. Marille Vierailija

  Ymmärsin toki että kyse oli useammasta kuin parista kaverista. Mutta siltikin tarkoitushan on että kaikki viihtyy. Ikävää, että joidenkin vanhemmat eivät osaa katsoa jälkikasvunsa perään ja opettaa heille että itselleen ei voi omia koko paikkaa... :/
   
 12. Äiti80 Vierailija

  Kävimme viime kesänä muumimaailmassa ja poika, 2 vuotta silloin, ainakin tykkäsi tosi paljon vaikkei siellä niitä laitteita tosiaan ollutkaan, mutta ne hahmot ja muumilaakso jo sinällään riitti. Itselle tuli kyllä mieleen että varmasti olisi saanut vielä enemmän irti jos olisi 'tajunnut/osannut' osallistua enemmän reitin varrella olevien rastien tekemisiin. Mutta todella tyytyväisiä oltiin ja kun saatiin vielä yhteiskuvat muumupapan ja hemulin kanssa niin voi että sitä iloa!

  Tänä vuonna olisi tarkoitus mennä katsomaan tuota Puuhamaata. Linnanmäellä käytiin jo, sieltäkin löytyy mukavasti laitteita tuon ikäiselle ja vanhemmat saa ottaa mukaan useimpiin alle 100 cm tarkoitettuihin laitteisiin. Eläinpuistot on tietenkin aina varmoja paikkoja tuon ikäiselle. Jos siis niitä eläimiä näkee..
   
 13. Mimmu Vierailija

  Suosittelen kovasti Puuhamaata. On käyty siellä lasten kanssa monta kesää (8 taitaa olla...) ja aina on hauskaa ollut. Puuhamaassa ei tarvitse jonottaa paikkoihin, aina löytyy tekemistä ja pienemmät ei hermostu odottamiseen ja jonottamiseen. Lisäksi tekemistä löytyy eri-ikäisille lapsille.
   
 14. tuplasini Vierailija

  Pienten paras paikka ehdotomasti Puuhamaa ;))
  Toinen sitten Muumimaa, mutta lasten pitää kyllä olla katsonut muumeja ja tunnistaa itse hamot, että saa jotakin irti Muumimaasta.Muumimaahan ei kannata sitten enää kyllä kouluikäisten tai eskarilaisten kanssa mennä, on jo liian *lapsellinen*
  Siis minun ja lasteni mielestä ;))
   
 15. Nyt 5 krt Vierailija

  Makuja taitaa olla yhtä monta kuin kirjoittajaakin =) . Me taas olemme aina käyneet Särkänniemessä. Huvipuistossa on monta laitetta pienille ja lisäksi vielä eläinpuisto vieressä sekä delfinaario. Pakko myöntää, että myös Näsinneulan hissiä lapset ovat odottaneet joka vuosi innolla ;D .

  Henkilökunta on ystävällistä ja lapset (meidän mielestä) huomioitu muutenkin hyvin.
   
 16. minä vaan Vierailija

  minä olen 11w tyttö ja kävin pari päivää sitten wasalandiassa ja kyllä sinne mun pikkuveli 3w kävi niissä minne pääsi melkein kaikkiin
   
 17. pienet lapset Vierailija

  Kesä on kohta lopuillaan mutta pakko kertoa oma mielipide: Muumimaailma oli kiva paikka jossa ei ollut mitään ""härveleitä"" vaan kiva polku (pääsi rattailla) pitkin saarta ja matkan varrella muumi-rekvisiittaa ja hahmot kiertelivät pitkin saarta. Suurin kohde siellä oli muumitalo, jonka pihalla muumit ym. lauloivat ja touhusivat. Lapsiperheitä oli valtavasti, siis nimenomaan pieniä lapsia. Wasalandiasta sen verran, että ainakin viime kesänä siellä oli pienemmille aika monta ns. kolikkomopoa, joihin ei tosin tarvittu rahaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti