Hae Anna.fi-sivustolta

Mihin kadonnut upea Maria Melin?

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Naattipurilainen, 17.01.2007.

 1. Lady45 Tre Vierailija


  Olen samaa mieltä! Mikä autuus on joku äijän-röhjäle nurkissa, yleensä lihava,juoppo, mustasukkainen.
  Fiksut naiset osaa elää yksinkin. Ja munaa on aina tarjolla jos niin haluaa ;))
  Lenita on upea, nuorekas, fiksu, älykäs! Pankaa arvostelijat paremmaksi saman ikäisenä, epäilen, ettette yllä viivalle!!!
   
 2. Johtopäätös. Vierailija

  Fiksuja naisia on todella harvassa.
   
 3. nelly10 Vierailija

  no,nyt on ingvar kuollut,eiköhän mariakin perinnöille pääse......
   
 4. Pilvi Vierailija

  Kurikassa oli Korpikoskilla kangas ja- asusteliike. Kankaita ja puseroita ja alusvaatteita. Isä Lassella oli miestenpukimo samassa talossa. Seinäjoen liike sukulaisten Leino Korpokoski -nimeltään. Vaasan leninkiliike oli Marja-Liisan. Nimi oli ennen Marja-Liisa. Pipaksi kutsuttiin.
   
 5. Ratamoinen Vierailija

  Niin Lenita, Maria kuten Ingvar Melinikin ovat hienoja ihmisiä. Melin rauhallinen, tyylikäs vanhempi herra. Ei koskaan törky juttuja missään, ei kenestäkään.
  Nyt I Melin on kuollut, antakaa kuolleille kunnioitusta ja puhukaa fiksuista naisista siivosti.
  Lenita on avoimesti puhunut elämästään, ei ole udeltavaa. Lenita oli oikein rakastunut Meliniin.

  Jos nainen vehtaisi toisen naisen kanssa, ei mies sen takia jätä, enkä ikinä usko sitä Lenitasta. Hän on hetero jos kuka. Typerää tuollainen puhe.

  Siunattua iäisyysmatkaa Ingvarille ja osanotto perheelle.
   
 6. elämä Vierailija

  hankkikaa hyvät ihmiset oma elämä.. olipa kuka lespo tai huora. mitä se kenellekkään kuuluu - eikö jokaisella ole oma elämä ja sen kanssa oleminen tärkeintä. en voi ymmärtää miksi tälläisiä juorupalstoja on ja kuka niitä tarvitsee...........................
   
 7. mikä siinä Vierailija


  Ja upeaa?
   
 8. Sivusta seurannut Vierailija

  Juuri eilen kuoli Ingvar S. Melin eduskuntatalossa, omalla työpaikallaan, tuli tällainen ikävä suru
  uutinen. Maria Melin oli hänen toinen vaimonsa ja heillä on kolme aikuista lasta. Mutta Maria Melin on jo vuosikaudet asunut yhdessä ihan toisen miehen kanssa, hehän ovat olleet julkisuudessakin yhdessä. Tämä taiteilija mies on kait entisestä Tsekkolovakiasta lähtöisin. Olen itse nähnyt Maria Melinin monta kertaa tämän uuden miehen kanssa. Sitä en tiedä, oliko Ingvar S. Melin ja Maria Melin virallisesti eronneet vai eivät, muutei se minulle kuulukkaan kyllä.
   
 9. nallepuh52 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 163
  Saadut tykkäykset:
  0
  Edesmennyt Ingvar S kulki usein Hesan keskustassa ja hän jäi mieleen sen vuoksi, että katsoi vastaantulevia kävelijöitä aina suoraan silmiin. Useimmat julkisuuden henkilöt katsovat "puita ja julkisivuja", mutta muistan Ingvarin juuri sen takia, että hän katsoi aina suoraan silmiin vastaantullessa. Vaikutelma hänestä oli hiljainen ja hieman väsyneen oloinen.
   
 10. vierailija Vierailija

  Olipa teillä täällä plazakeskustelussa järkevää puhetta........
  Siinä kaikki!
   
 11. Ei mihinkään Vierailija

  Ei nuo kaunokaiset mihinkään katoa, he vaan vanhenevat ja rypistyvät, ettei heitä enää tunnista, ellei näe päivittäin.
  Lopullinen katoaminen, se kyllä tapahtuu sitten aikanaan.
   
 12. Erkki Vierailija


  Onneksi tämä sinun pikku kommenttisi oli todella älykäs ja hienosti perusteltu. Lisää tällaisia rakentavia älykköpuheenvuoroja ja elämämme kirkastuu!
   
 13. Nainen Hämeestä Vierailija

   
 14. Qristina Vierailija

  Marian elämänkumppani Vladimir Tomevski kertoi viime viikonlopun Iltalehdessä, että Ingvar soitti hänelle kolme kertaa päivässä. He molemmat rakastivat Mariaa ja ystävystyivät sen takia.
   
 15. Ymmärrän ihmisten mielenkiinnon Ingvar S. Meliniin siltä kannalta, että hän kahden tumman vaimonsa takia tuli kevyen lehdistön kautta ehkä tunnetummaksi kuin poliitikot yleensä. Noiden lehtikuvien (vaimokuvien) vuoksi kai joka toinen lehtien lukija kokee hänet ja nuo vaimot sitten melkein perhetutuikseen. Ymmärrettävää jotenkin, mutta myös naurettavaa. Ja uteliaisuudessaan inhimillistä. Haluan silti minäkin sanoa mielipiteeni tuntematta läheisesti sen paremmin ministeri Meliniä kuin hänen rouviaankaan: Melin vaikutti ehdottomasti herrasmieheltä, Lenitaa olen aina ihaillut siksi, että hän on ansainnut menestyksensä omin avuin ja oikealla työllä ja monipuolisilla taidoilla. Pohjalainen kunnianarvoisa Maria-rva taas ei minusta ole oikeastaan kaunis, vaan lähinnä ns. näyttävä, suorastaan hiukan pelottavan näköinen ja kylmältä vaikuttava. Hänestä tuskin moni olisi kuullutkaan ilman ministeri-miestään, ja hänen kaltaisiaan pienyrittäjiä löytyy kyllä muistakin suomalaisnaisista.

  (Olisi muuten oikein mukavaa, jos me suomalaiset opettelisimme kirjoittamaan äidinkieltämme. Esim. sana käykään kirjoitetaan noin eikä "käykkään". Sen nyt ymmärtää, että sana decolté, joka ei ole suomea, tulee helposti väärin kirjoitetuksi (degoltee vai mitä siellä nyt lukikaan).
   
 16. may1 Vierailija

  Eihän ihmisten yksityisasiat meille kuulu, mutta Lenitan puolustukseksi täytyy sanoa, että asiat eivät lehtitietojen mukaan aivan noin olleet. Ihmiselle ei aina suoda mahdollisuuksia saada toivomaansa asioita. Lenita on kaikista huolimatta aina onnistunut pitämään lippunsa korkealla. Onnittelut hänelle siitä!
   
 17. may1 Vierailija

  Olen kanssasi eri mieltä. Lenita jos kukaan osaa huolehtia itsestään ja ulkonäöstään. Aina siisti ja edustavan näköinen. Hän lyö tänä päivänä jopa laudaltaan Melinin toisen vaimon, joka tietämäni mukaan on häntä nuorempi.
   
 18. may1 Vierailija

  Muistaisitko minkä lehden kannessa Linda on kuvattuna?
   
 19. may1 Vierailija

  Olen aina miettinyt, missä kyläkauppiaan tyttären ja yhteiskunnassa korkeassa asemassa olevan miehen tiet ovat voineet kohdata. Kuka tietäisi kertoa?
  Korkeassa asemassa olevalla miehellä on helppo saada naisseuraa. Naiset vain olevat sellaisia. Invar S. Melinistä on vaikea uskoa, että hän olisi ollut joku naistenmies. Pelkästään hänen lapsuutensa lähtökohdat puhuvat sitä vastaan. Eiköhän kertomukset ole vain ns. toimittajien keksintöjä.
   
 20. hm Vierailija


  Tuleekohan maahanpainajaisiin, Lenita, Maria ja nainen jonka kanssa Melinilla on ollut suhde jo 15 vuotta? Suhteesta kertoo Maria Iltalehdessä.
   
 21. Qristina Vierailija

  Maria kertoi viikonvaihteen Iltasanomissa, että heidän 36-vuotias poikansa Mikael asuu vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa Barbadoksella ja valvoo EU-kehitysyhteistyövarojen käyttöä itäisen Karibian saarivaltioissa. 34-vuotias Linda asuu miehensä ja kanden lapsensa kanssa New Jerseyssä ja 38-vuotias Peter asuu Barcelonassa ja on kitaransoittaja. Kaikki lapset ovat nyt tietenkin Suomessa isänsä kuoleman vuoksi.

  Marian ja Lenitan vertailusta sen verran, että Maria haluaa olla luonnollinen eikä värjää harmaita hiuksiaan.
   
 22. privet Vierailija

  Maria todellakin on nykyisin läpiharmaa ja järkyttävän laihassa kunnossa. Käveli jonkin aikaa sitten avokkinsa kanssa vastaan ja aivan hätkähdin hänen olemustaan. Häneen voisi laittaa helposti 10 kg lisää eikä näkyisi vielä missään. Poskensa olivat aivan lommolla ja silmät niin syvällä, että tuli jo kauhuleffat mieleen. Lisäksi minihame ja laihat jalat - olin tyrmistynyt.
   
 23. JOSSE Vierailija


  Jos siihen laihaan ja ryppyiseen naamaan ja olemukseen laittaa väriä hiuksiin, näyttää tosi kauhealta! Näen pariskuntaa eli häntä ja avokkiaan silloin tällöin keskustassa, harmaita molemmat eikä tyylikkyydestä tietoakaan. Lenita on toista maata, hän käy usein Akateemisessa ja on aina huoliteltu ja "kartalla".
   
 24. privet Vierailija

  No en pitänyt häntä tyylikkäänä vaikka jalkasissa olivat leopardikuvioiset saappaat - joita pidetään huippumuotina. Mutta yleisilme oli mielestäni jotenkin säälittävä - siis ei mitään ilmettä silmissä eikä väriä kasvoissa. Oikeastaan ajattelin että hän olisi sairas. No en osaa sanoa - olen hänet nähnyt Levin ravintolassa edustalla silloin kun ravintolan pitäjänä oli. Onko hän edelleen kiinteistövälittäjänä? Ikää muistaakseni on 60-paikkeilla, ei kovinkaan paljon yli 60.
   
 25. tietoinen Vierailija


  Lenita ei saanut lapsia joten antoi melinille mahdollisuuden saada niitä toisen kanssa.
  Jospa nyt jätettäisi nämä ihmiset ja heidän elämänsä rauhaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti