Hae Anna.fi-sivustolta

Mikä lääke tai hoito 35-vuotiaalle ensimmäisenä?

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Pian lääkäriin., 04.09.2009.

 1. pessie Vierailija

  Niinpä, JOS tulee onnistunut raskaus, niin munsarjasyövän riski kumoutuu. Mutta jos miehen spermasta ei ole naista siittämään, ei raskaus 100 % varmasti ala, vaikka nainen mitä rohdot söisi tai piikittäisi. Jos aikaraja on tuo 12 kk, se on loppujen lopuksi tosi lyhyt aika, kun monet tuntuvat saavan klomit 4-6 kuukaudeksi ja sen jälkeen vasta alatetaan tarkemmin tutkia. Siinä ei sitten ole kuin puoli vuotta aikaa muille hoidoille. Minun (huom! huom! henkiläkohtainen mielipide) kannattaa todellakin tutkia ja klomifeenin määrääminen ilman asianmukaisia tutkimuksia ja seurantoja menee mielestäni puoskaroinnin puolelle. Gynekologini, joka on samaa mieltä kanssani, on muuten lapsettomuushoitoihin erikoistunut ja päivätyökseen työskentelee yliopistosairaalan lapsettomuuspolilla.
   
 2. pessielle Vierailija

  Pessie, asiasi tuli selväksi jo aiemmin. Huvittaa tuo vetoaminen MINUN GYNEKOLOGIINI. On niitä kuule muitakin lapsettomuuteen erikoistuneita gynekologeja, omani esimerkiksi ja me saimme reseptin tuosta vaan. Tässä ketjussa on jo yksi esittänyt henkilökohtaisen esimerkin siitä, että olisi joskus tuollaista mietoa hoitoa toivonut saavansa, muttei saanut. Miksi et voi millään ymmärtää, että sinä ja gynekologisi olette yhtä mieltä ja on toisia toista mieltä?
   
 3. medzolepo Vierailija

 4. majolpet Vierailija

  Hyvä apteekkiin ostamaan lääkettä vastaamalla helppo lääketieteellisiä kysymyksiä internetin kautta ja ne antaa reseptiä online sinulle heti, jos olet hyväksytty. http://medicineronline.net/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti