Hae Anna.fi-sivustolta

Mikä tekee venäläisestä naisesta erityisen?

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä RussianWoman, 09.09.2015.

?

Ärsyttävätkö miehet, jotka ovat venäläisen naisen kanssa

 1. Kyllä

  0 ääntä
  0,0%
 2. Ei

  100,0%
 3. Lähinnä säälittää

  0 ääntä
  0,0%
 1. finnainen Vierailija

  Kyllä Masa se nyt niin on, että venäläisen naisen kanssa menee naimisiin just nämä epäonnistuneet ja eronneet miehet. Niin kuin tämä "kaverisi".
   
 2. Melo_Dy Vierailija

  Venäläisiä naisia on joka lähtöön kuten suomalaisiakin. Venäläiset naiset tosiaan pukeutuu näyttävämmin ja ihoamyötäileviin vaatteisiin, vaikkei kroppa sitä sallisikaan. Olen nähnyt kymmeniä venäläisnaisia kuntosalini pukuhuoneessa ja täytyy sanoa, että kroppa heillä on vähemmän treenattu kuin suomalaisilla. Erilaisilla kureliiveillä yms. venakot saavat ylimääräiset kilonsa sen verran kuriin, että vaatteet päällä näyttävät siedettäviltä. Tukka heillä on hyvin ja meikki viimeisen päälle sekä ryhti. Tämä koskee sekä nuoria että vanhempia venakoita. Meillä suomalaisilla naisilla kyllä olisi varaa näyttää omat hyvät puolet paljon näkyvämmin. Ehkä johtuu kulttuuristamme, että monet suominaiset eivät laita itseään juuri ollenkaan eivätkä pukeudu näyttävästi. Ja meillähän on naisten koulutustaso hyvä eikä tarvitse loputtomasti miellyttää miehiä, kun omillakin tienesteillä tullaan toimeen. Eikä naimisiinmeno ole mikään elämän suuri tavoite kuten se Venäjällä yleisesti on.
   
 3. huoliteltu Vierailija

  Onhan nuo toimisto- ja pankkinaiset, siis suomalaiset meikattuja ja huoliteltuja. Pitäiskö olla ilman meikkiä, ettei vaan luulla, että miestä tässä pyydystetään? Kyllä huoliteltu ulkomuoto on plussaa, ei sitä suomalaiset naiset miesten takia meikkaa.
   
 4. toinen-mies Vierailija

  Ensiksi, huoliteltu ulkomuoto on plussaa. Mutta jos ei miesten takia meikkaa, niin miksi sitten? Muiden naisten takiako? Vai siksi vaan, kun muutkin meikkaa? Vai paikatakseen oman ulkonäön aiheuttamaa epävarmuutta? Naamion takaa on helpompi toimia. Nämä kysymykset sekä suomalaisille että venäläisille naisille.
   
 5. Kaksneuvoinen Vierailija

  Mitä varten miehet pukeutuvat ja siistivät itsensä? Eiköhän se ole aivan sama motiivi naisilla.
   
 6. itteni takia Vierailija


  Mulla on melko huono iho. Meikkivoide peittää, kulmakarvat melko olemattomat, niin pitää kulmakynällä tehdä ne ja ripset on haaleat, niin ripsi väriä siihen, niin on ihmisen näköinen, muuten ne kyselee, että onko sulla anemia. Kotona en meikkaa, säästyy rahanmenolta.
   
 7. Eivät venäläiset naiset välttämättä mitään erityisiä ole. Eikä tässä kannata olla kateellisia puolin eikä toisin eikä kilpailla. Päinvastoin, Suomen ja Venäjän pitäisi tehdä yhteistyötä.

  Hyvännäköisiä naisia arvostetaan enemmän. Ehkä tämän takia venäläiset naiset meikkaa ja laittaa itseään, saadakseen arvostusta.

  Ja onhan myös kivampi katsoa itseään peilistä, jos näyttää hyvältä
   
 8. TyttöKaveriVaan Vierailija

  Kuulin kaverista, jolla venäläinen vaimo. Tämä nainen oli tullut hautajaisiin lyhyessä mekossa ja räikeissä meikeissä. Miesten päät olivat kyllä kääntyneet, mutta todella tilaisuuteen sopimaton pukeutuminen. Ei mitään kunnioitusta.

  Jos venäläisen vaimon ottaa, niin kannattaa varautua noloihin tilanteisiin ja siihen, että entiset kaverit todellakin ovat kohta entisiä.
   
 9. Toni Vierailija


  No jaa mä näen naisia oopperassa lenkkarit ja farkut jalassa. Ja ne tulevat ihan Suomesta.
   
 10. no jaa näinköhän Vierailija

  Venäläisissä naisissa kuten meissä muissakin on erilaisia naisia. Maatuskat ovat ihania pylleröitä, venäläisillä naisilla on permanetti ja aitoja turkiksia. Sitten on niitä naisia joista oli joku tositoosa ohjelmakin, timmissä kunnossa olevia, rypyttömiä isotississiä naisia, joista osa tekee jopa uraa.
  Kaikki eivät tee, ura aukee ihan vaan jalkoja levittämällä ;)
  Venäläiset naiset etsivät edelleen miehiä USA:n markkinoilta, tietyin edellytyksin.
  Samoin on Virossa, ei se Tallinnan kaduilla tipsutteleva nainen ole ainoa laatuaan Virossa.
  Kun mennään maaseudulle, noin 20 km riittää, siellä on se ihan tavallinen naisihminen, joka tekee töitä leipänsä eteen ja elättää usein juopon miehensä ja kun mies keikkaa, (usein jo 50v) elättää luuseripoikansakin ja hoitaapa siinä lapsenlapsetkin. Siinä vasta nainen!
   
 11. Onnellinen Vierailija

  Minulla on ollut suhde venäläiseen naiseen n 5 vuotta. Nykyisin naimisissa tämän kanssa. Arki rullaa aika mukavan vaivattomasti, eikä tarvi nahistella lillukanvarsista. Voidaan riidelläkkin mutta homma pysyy kohtuudessa ja seuraavana päivänä asia on jo unohdettu. Venäläiset naiset ovat huomionkipeitä mutta tämän saa tyydytettyä helposti ostamalla silloin tällöin kukkia tai käymällä pikku ostoksilla (vaikka Tokmannissa jos on raha tiukalla). Aamupuuro on joka ikinen aamu valmiina, pyykit laitettuna). Vaatteet ja ulkonäkö ovat tärkeitä ja venäläinen nainen huolehtii myös miehensä ulkonäöstä ja vaatetuksesta. Perheen yhteiset ruokailuhetket ovat tärkeitä ja jos mennään vierailemaan jonnekin niin pieni lahja on aina mukana. Älykkäitä, vakaamielisiä, huumorintajuisia, sopuisia ovat. Olen tyytyväinen elämääni. Hieman ärsyttää joidenkin ystävien, tuttavien ja sukulaistenkaan ennakkoluuloinen asenne. Joillakin on vieläkin ”ryssä” asenne. Ihmisiä ollaan kaikki kansalaisuudesta riippumatta ja rakkaus ei rajoja katso. Ei edes ihonväriä. Jos jotain sotia on joskus ollut niin ne ovat liittyneet aina poliittisiin päätöksiin. Ei meillä tavallisilla ihmisillä ole mitään ongelmia tulla toimeen keskenään edes venäläisten kanssa. Paljon on tullut rajantakana liikuttua ja mukavia ihmisiä oppinut tuntemaan. Suosittelen tutustumaan ennakkoluulottomasti itäiseen naapurimaahan ja sen ihmisiin.
   
 12. vierailija Vierailija

  Itäsuomessa miehillä on HIV tartuntojen määrät nousseet valtavasti muihin suomen alueisiin verraten. Mistähän se johtuu?
   
 13. vierailija Vierailija

  Tähän taloon muutti ulkomaalainen perhe afrikasta, he puhuu suomea täysin ja ovat hyvissä viroissa, kumpikin on erittäin hyvin pukeutuneet, ystävällisiä ja miten kaunis on vaimo, tänäänkin ihailin kun hän kulki kauniina ja laitettuna, mutta ei mitenkään yliampuvana, miten ihana onkaan hänen iho, kuin silkkiä, vasta sai vauvan, kyllä täytyy sanoa, että he ei ole naama vääränä kulkeneet, aina ystävälliset sanat ja hymyt löytyy... kyllä ihailen tälläisiä ihmisiä. Kertoo 70 v eläketäti, mieskin sanoi että kyllä on sivistyneen näköistä väkeä, avaavat oven jne.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti