Hae Anna.fi-sivustolta

Mikä uskonto on tämän ajan uskonto?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Hiffa, 11.06.2013.

 1. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Kyllä elämä on tässä hetkessä ja nyt niin fyysisessä toiminnassa kuin henkisessä valppaudessa ja selkeydessä, luonnollista. Jokaisella on pelkoja ja niiden ymmärtämisiäkin kun elämäänsä toiminnoissaan rauhoittaa.

  Uskontojen edustajia tiedän jotka nämä taitavat, ovat siis esimerkkejä hyviä. Toiset luova pelkoa ja sekaannusta kuten media esimerkiksi monista asioista ja valtion päättäjät siitä että eivät osaa johtaa maatansa kunnon johtajana josta enemmistö sitten kärsii.

  Jokaisen maan kansallisdeevan pitäisi tasapainottaa kansan kulkua ymmärtäen heidän yhteisen enemmistön ajatusmaailman. Valitettavasti myös vahvoja väärin johtajia aikakaudet eri kansoissa eri aikoina sulattavat jopa liian usein pitkän historian aikana.
   
 2. vierailija Vierailija

  is Kilometrien päähän päähän näkee että olet Vesimies, samoin monissa muissa viesteissä joissa tuota asiaa Vesimies asiaa puidaan.. Vesimies sanoi tuossa aiemmin ettei puhu enää kristinuskosta omalla nimellään, kyllä silti tunnistaa aina kun kirjoittaa eri nikillä keskusteluihin.. Aina menee samalla kaavalla, joku kun epäilee näin olevan, niin kohta tulet rekatulla nimimerkillä ihmettelemään ja alkaa tulla ei rekattuja nimimerkkejä puhuman puolesta, muiden kohdalla näin ei käy. Miksi on niin vaikea myöntää olevansa Vesimies, itse olet puhunut kirjoittelevasi muillakin nimimerkeillä, kyllä sen tunnistaa varmaan kaikki vaikka moni ei sitä sanokaan..pakko oli asiasta mainita kun niin selvä asia minunkin mielestä että ärsyttää ihan se että väität vielä muuta, tosin sinulla on siihen oikeus kyllä, helppoahan se on kun kukaan ei voi sitä varmaksi sanoa. Varmasti monet meistä ajattelee samoin jotka seuraavat sivusta keskuskesteluja
   
 3. vierailija Vierailija


  Hieno kommentti.
   
 4. vierailija Vierailija

  (y)
   
 5. vierailija Vierailija

  (y)
   
 6. vierailija Vierailija

  Hieno oivallusta kaikki mitä tässä lukee :coffee:
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti