Hae Anna.fi-sivustolta

Miksi he halveksivat meitä?

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä kansanmies, 17.06.2014.

 1. kansanmies Vierailija

  Ette ehkä tiedä nk.uudestikastajien kataluutta ja halveksuntaa teitä kohtaan.
  Ei säästy lapsennekaan eivät vauvat ja vaarit koska helluntailaisten mielestä luterilaiset tai ateistit eivät ole mitään koska eivät usko helluntailaisten tavoin.
  He ilkkuvat kokouksissaan kastettuja suomen kansalaisia, pitävät itseään muita parempina ainoina oikein uskovina kun ovat sen lahkouskon henkilökohtaisen päätöksen ja näkyvien lahkotoimintojen vaatimana, julistaneet itselleen uskon ja uudestisyntymisen, ja vakuuttelujen antaman päätöksen "hengen kehoituksesta"
  vanhimmiston päätös riittää, onko lahkoon liittynyt oikeassa uskossa?
  Tämä on minua suuresti närkästyttänyt kun lahkolaiset esittävät näennäistä hurskautta vaikka se nykyään ei eroa niiden ihmisten kanssa jotka punaisten lyhtyjen alla etsivät rakkautta ja rahaa. Ehkä helluntailaisiakin heitä etsiskelemässä maata kiertäessään ja siellä kulkiessaan suatanan kanssa. Joskin mitä lehdistä lukee helluntailaiset harjoittavat silloin tällöin keskuudessaan heille ilmeisesti pyhiä hurskaita veljellisiä tekoja sekä sisarillista antautumista rakkauteen verhottuna.
  Valitettavasti sellaisesta rakkaudesta eivät säästy edes lapsetkaan.
   
 2. kansanmies Vierailija

  Helluntailainen tietää kyllä jotain sivupersoonista ja että ne voivat kirjoittaa omistamassaan kohteessaan eri persoonina. Joku korostaen vihaa joku toinen esiintyy pyhänä valkeuden lapsena ja joku kolmas uskonnolliseen hurskauteen pukeutuneena sutena tai rottana aiheuttamalla esim. helluntaipalstalle tulehdusta muistuttavan tilan, jossa riivaajat tuntuvat hyörivät kohteessaan puhelin ja puntari kourassa.
  Olisi hyvä jos palstalla olisi muutama nk. "uskonpuhdistaja"
  rehellinen normaali ihminen nk. maltillinen helluntailainen koska ylläpito ja luotsit näyttävät asettuneen sivupersoonien jatkeeksi vaikka on sanottava että aiemmin ollut diktatorinen toiminta on vähentynyt ja poistotkin ovat suurinpiirtein hyväksyttävissä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti