Hae Anna.fi-sivustolta

Miksi kissasta lähtee karvaa aivan tolkuttomasti

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Ansku, 10.06.2006.

 1. late Vierailija

 2. Päänsärky Vierailija

  Mun kissani kylvää karvaa, kun se on stressaantunut tai levoton tai pelkää.
   
 3. Milli Vierailija

  me annetaan kissalemme ihmisen tonnikalaa eikä ole tullut oirita.
   
 4. Monni Vierailija

  "yksinkertaista Jos sinulla ei ole varaa pitää kissaa, älä hanki sellaista" Ääliömäinen kommentti!! Ihminen on voinut olla töissä ja hyvä tuloinen, mutta jäänyt työttömäksi... eli tarkoittaako se sitä, että kun tulot yhtääkkiä putoaa, hävitä kissas!?
  Tää ämmä taitaa olla joku eläinkaupan pitäjä tai muuten joku friikki kissojen ruokinnan suhteen... Nii niitä kissoja on ruokittu markettien ruuilla aina, ja hengissä ovat ja hyvin voivia!
  Huhhuh että on menny hankalaksi jopa kissojen ruokinta ku nämä pienet neropatit lukevat liikaa ja tutkivat tiedttä liikaa!! :D Pelkkä maalaisjärjen käyttö on sallittua!!
  Nii minäki aikoinani luin koiran kasvatus kirjoja, ennenkun hankin koiran, tein niinku käskettiin esim. sisäsiistiksi opetuksen kanssa + kaiken muun, tulipa koirastani ei sisäsiisti, äkäinen ja muutenki hankala tapaus! Eli kirjoihinkaan ei kannata aina uskoa, vaan pelkkä maalaisjärki riittää, tosin pääkaupunkiseudulla asuviltahan se puuttuu!!!
   
 5. eevertti Vierailija

  meidän tyttö kissa on 1,5 vuotias (suurinpiirtein). hän ei syö paljon kuivamuonaa mutta vähän purkki ruokaa lisäksi häneltä lähtee karvoija paljon. häntä ei ole leikattu.
   
 6. eevertti Vierailija

   
 7. Keijo Vierailija


  Se.. Kissa on "se" eikä "hän".. Älä sekoita eläimiä ihmisiin...
   
 8. Krassi Vierailija

  Meillä selkeästi liittyy kissan stressiin. Jos leikataan kynsiä tai käy viereita, joilla on kissa, karvanlähtö alkaa välittömästi. Silloin tarvitaan teppiharjaa. Eli pidä kissasi stressittömänä.
   
 9. enosetä Uusi jäsen

  liittynyt:
  08.04.2007
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mittees kissat söi ennenku tuli purkkiruuat ja muut hömpötykset? Kissat voi hyvin ja söivät raakaa kalaa ja joivat lehmänmaitoo.
   
 10. Eevertin kissa Vierailija

  Eevertillä on pitkä häntä, koska hän kertoo, jotta "häntä ei ole leikattu". Oletan, jotta häntä on peräpäässä kuten oravalla, eikä edessä ...

  Mimmonen lie sitten se eevertin kissa. Sen hän kertoo olevan tyttö kissa. Onko niin, jotta Eevertti tarkoittaa, jotta kysymyksessä onkin tyttö, joka on kissamainen. Ehkä hän siksi käyttää muotoa "hän" kertoessaan kissatytöstä?
   
 11. Eevertin kissa Vierailija

  Eevertillä on pitkä häntä, koska hän kertoo, jotta "häntä ei ole leikattu". Oletan, jotta häntä on peräpäässä kuten oravalla, eikä edessä ...

  Mimmonen lie sitten se Eevertin kissa. Sen hän kertoo olevan tyttö kissa. Onko niin, jotta Eevertti tarkoittaa, jotta kysymyksessä onkin tyttö, joka on kissamainen. Ehkä hän siksi käyttää muotoa "hän" kertoessaan kissatytöstä?
   
 12. kaarina Vierailija


  meillä siirryttiin markettien ruoista eläinkaupan ruokiin ja karvan lähtö on havaittavissa. ei näkyvää karvanlähtöä. kissa on nyt 1,5 vuotias. uskon varmasti laadukkaaseen kissan ruokaan. ja kaikki ruokkii kissojaan kuin haluaa,mutta itse en voi enkä halua tarjota tarjota sellaista ruokaa.jossa on eläinperäisiä tuotteita 4% jotain paskaa kun eläinkaupasta saa 46% täyttä tavaraa.
   
 13. kaarina Vierailija


  meillä siirryttiin markettien ruoista eläinkaupan ruokiin ja karvan lähtö on havaittavissa. ei näkyvää karvanlähtöä. kissa on nyt 1,5 vuotias. uskon varmasti laadukkaaseen kissan ruokaan. ja kaikki ruokkii kissojaan kuin haluaa,mutta itse en voi enkä halua tarjota tarjota sellaista ruokaa.jossa on eläinperäisiä tuotteita 4% jotain paskaa kun eläinkaupasta saa 46% täyttä tavaraa.
   
 14. tiizi Vierailija

  Meillä neljä kissaa, koko ajan ulkona. Kahdesta lähtee karvaa tuppoina, on sellasia karvattomia laikkuja kyljissä ja hännän tyvessä. Ovat vasta saaneet ulkoloisetkin tappavan matokuurin noin 3vk sitten. Syövät pääsääntöisesti pakastettua kalaa ja raakaa kanaa. Lisänä ruoassa biotiini. Voiko kyseessä silti olla jokin loisinfektio? Vaiko onko kissoilla mahdollisesti jokin sairaus? En uskoisi että kuitenkaan ulkoloisia, kuitenkin vain kahdella kissoista on oireita...
   
 15. kissan päivät Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.06.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  oma Dragdoll sisäkissani fidel 1,5 vuotta alloitti nyt muutama viikko sitten ihan tolkuttoman karvanlöhdön. Toki keväällä lähtee, kuten viime keväänä, mut tää on ihan muuta! Ei se kaljuunnu, mutta kämppä on valkosenaan ja kun silitää niin tukko jää käteen. Ongelmana on se, että herra konsultti on niin nirso ruuan suhteen, ettei elukkaliikeen pöperöistäkään kelpaa kuin "Maine Coon". märkäruuista vain 1 elikkä Royal Caninin "Instinctive". Meillä ollut jo 20 vuotta kissoja eikä kukaan kyl ole ollut näin nirso. Ei kelpaa kana, Sei ei nyt sit ainakaan mistään muista puhumattakaan. Onko kellään Dragdollia - tuleeko vihjeitä mieleen? Ainoa "elävä ravinto" on kärpäset, joita metsästää partsilla. Teen töitä kotona - ei siis ole yksin ja on koira kaverina, joka ollut pennusta pitäen kissojen kanssa, on kiipeilypuut ja iltaleikit...mut karva senkun lähtee
   
 16. Dragroll?? Vierailija

  Mikä kumma rotu tuo Dragroll on??
   
 17. kissan päivät Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.06.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  ragdoll suomeksi sanottuna oli kirotusvirhe mutta karva vaan lähtee
   
 18. Sama juttu Vierailija  Meillä justiinsa sama homma. Kyseessä 4 v poikakissa, joka on leikattu. :) Karvaa lähtee niin maan peevelisti. Aina kun se pyyhkäisee housun lahetta, ihan karvoissa. Eikä sitä tohdi syliinkään päästää... Ja olis toinenkin pikku ongelma.

  Meidän kissa on tositosi lihava. Se syö, vaikkei sillä olisi edes nälkä. Ollaan yritetty rajoittaa syömistä, mutta ei sen naukumista jaksa kuunnella vanha Erkkikään. :D Ja en oikeen tiiä onko täällä pikku kyläpahasessa edes mitään, mistä saisi niitä light ruokia...
   
 19. TIIIII Vierailija

  "Jostain syystä kissa on monelle edelleen se eläin, jonka hoitoon _ei vaan tarvitse_ perehtyä. Kyllähän se puurolla ja silakalla elää ja jos se katoaa tai kuolee, otetaan ilmaiseksi uusi. Tosi surullista" HUHHEI!!

  Se, että kaikki eivät ruoki kissaansa kalliilla eläinkaupan raksuilla ja syötä niille kaikkea superhienoa, ei tarkoita sitä ettei lemmikistä välitettäisi ja toivottaisi sille pitkää ja hyvää elämää. Niinkuin jo moneen kertaa aiemmin on joku todennut, kaikilla ei ole edes rahaa näihin eläinkaupan tuotteisiin.
  Ja että lisäaineettomia huippuraksuja löytyy vaan eläinkaupasta??
  Oma kissani syö raksuja ihan tavallisesta ruokakapasta, nämä raksut EIVÄT SISÄLLÄ lisäaineita eivätkä väriaineita, kyllä sieltä niitäkin löytyy edullisesti. Omalle kissalle en syötä märkäruokaa halvimmasta päästä kun se ei sitä huoli ja sisältää usein kaikkea muuta kuin lihaa, kyllä taitaa kissa loppupeleissä myös itse tietää mitä on hyvä syödä ja mitä ei.

  JA tämän ketjun takoituksena oli saada tietoa siitä miksi kissalta lähtee karvaa, mutta sen sijaan jouduin lukemaan sivukaupalla sitä kun te hyvät ihmiset tappelette siitä kenen tyyli ruokkia eläintä on kaikkein paras ja pisimpään hengissä pitävä!

  HYVÄÄ PÄIVÄÄ, TAIDAN MENNÄ KYSYMÄÄN ASIAA JOLTAIN OIKEASTI ASIASTA TIETÄVÄLTÄ
   
 20. KIsudisu Vierailija

  Ei kannata tuhlata rahojaan härskiintyneeseen halpisvalmisteeseen.
  Kannattaa satsata kerralla laatuun niin karva kiiltää ja mahdollisesti eläinlääkäri käynnit harvenee.

  Paras mun mielestä on Udos oil for pets. Kissoille ja koirille oma. Varmasti laadukkain markkinoilla oleva valmiste. Arvosteluiden mukaan todella monella auttanu iho-ongelmiin

  Halvimmalla löytyy osoitteesta iHerb.com - Vitamins, Supplements & Natural Health Products

  Kaikki muutkin lisäravinteet kannattaa tilata sieltä, tulee suoraan kotiin ja pystyy maksamaan esim Visa Electronilla.

  Alennuskohtaan kun laittaa PEK241 niin saa 5 dollarin alennuksen ekasta tilauksesta.
   
 21. Desperaado Vierailija

  Kuinkakohan nopeaa tuo ruokavalionmuutos / lisäravinteet alkavat näkyä karvanlähdössä...?
   
 22. eläimistä Vierailija

  Kaikilla eläimillä on ns. karvanlähtöaika, mutta jos lähtee kovin huomattavsti, ota yhteyttä eläinlääkäriin. Kissahan on alunpitäen ulkona viihtyvä eläin eli jos sitä pidetään koko aika sisätiloissa, siitä saattaa johtua kaikenlaista.
   
 23. asiasta Vierailija

  tietää oikeasti eläinlääkäri. Kun olet eläimen hankkinut, on sitouduttava huolehtimaan sen hyvinvoinnista. Piste.
   
 24. joku Vierailija

  Itekki annan kissalle ihmisen ruokaa kuten, tonnikalaa, maitoa, vauvan pilttiä (tykkää todella paljon), raakaa kalaa (paskat niistä mitään matoja tule!) ja sitte kissan ruokaa mikä ny sattuu kaupan hyllyltä käteen tarttumaan. Sitten vielä kun nuita kissoja on kaks niin ne tykkää todella paljon koirien välilpaloista (on mukava järsiä). Yleensä meän kissat syö kaiken mikä lattialle tippu tai on jo sielä entuudestaaan kuten sähköjohdot :S
   
 25. rumia Vierailija

  Kiinteistökuningatar Kaisan kissoista ei varmaan karva lähde:))
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti