Hae Anna.fi-sivustolta

Miksi kohteen hintatasolla on väliä?

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä ihmettelevä n30, 08.02.2007.

 1. hinta&taso Vierailija

  Kyllä hintatasolla on väliä (vaikka aloitus nyt oli taas sitä samaa typerää) eli halvat hinnat ja huono taso. Ei kiitos! Halvassa paikassa on tasoisensa asiakkaat.
   
 2. Otan osaa Vierailija

  Kuinka pahalta mahtaakaan tuntua, kun niin moni paikka on sinultakin nyt täysin pois laskuista? Omista matkakohteistani voisin surra kohtaloasi ainakin Intian, Thaimaan ja Väli-Amerikan maiden kohdalla; Meksikossakaan et oikein voi käydä muualla kuin Jukatanilla ja ehkäpä juuri ja juuri Mexico Cityssä. Taannoin Brasiliakin oli sikahalpa, mutta älä huoli! Hinnat ovat nousussa! Egypti turistialueiden ulkopuolella oli myös harmittavaisen halpa.
   
 3. Porin ässä Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sinähän voisit meille kertoa nyt niistä "tasokkaista" paikoista missä sinä käyt,eihän meistä köyhistä ainakaan ole riesaa siellä,että voit vapaasti antaa tulla vaan.Joskus kun saamme lottovoiton,joka kyllä antaa odottaa itseään,voimme sitten piipahtaa sellaiseen paikkaan,ehkä vielä erehtyisit luulemaan meitä sivistyneiksi,sillä rahallahan on taivaallinen voima.Tosi tasokas ja sivistynyt ihminen ei todellakaan kirjoita kanssa ihmisistään niin töykeästi ja ala-arvoisesti kuin sinä,että se siitä sinun tasokkuudestasi.Takaan ja alleviivaan,että moni meistä,jotka näillä blogeilla kirjoittelevat,ovat käyneet huomattavasti tasookkaammissa paikoissa,kuin sinä konsanaan.Kiva kirjoitella hölynpölyä,ja kaikkea pientä pirullisuutta joka blogiin,mutta huvinsa kullakin.Olet kuin pieni rakkikoira housunpuntissa,ei satu,eikä tee kipää,mutta hankaloittaa kävelyä.
   
 4. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miksi yleensä millään on mitään väliä.
   
 5. hymyilevä Vierailija

  Olen myös samaa mieltä Otan osaa kaverin kanssa. On aivan ihanaa käydä halvoissa maissa ja minä tykkään ajella halvoilla takseilla, syödä hyvin halpaa ruokaa, ostella edullisesti. Olen käynyt useimmissa halvoissa maissa esim. Thaimaa , Vietnam, Romania, Bulgaria, Turkki ja aina on ollut kivaa.
  Nurmiolle: Varo sitä sahtia, voi käydä pian köpsästi!
   
 6. matkamies.. Vierailija

  Halpa - kaikki on suhteellista. Jos on oikein varakas, niin kaikki tuntuu halvalta ja ketjun aloittelijan mielestä asiakkaat ovat sen mukaisia eli kovin on yksinäistä tämän varakkaan lomailija elämä. Palvelu on aina huonoa, tasoistansa seuraa ei löydä mistään. Matkanjärjestäjien hotellitkin ovat liian halpoja, jos yrittää omatoimimatkaa, matka tulee vieläkin halvemmaksi eli vielä surkeampia matkailijoita seurana. Kyllä rikkaan on vaikea järjestää matkaa, jossa voi tavata tasoistansa seuraa. Voisi yrittää vaikka jonkun diplomaattiystävän apua matkanjärjestämiseen.
   
 7. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun on Suomessa asunut ja elänyt on hyvin vähän maita, missä esimerkiksi normaali ulkona ruokailu olisi kalliimpaa kun meillä. Jos joku haluaa tai suorastaan vaatii lomakohteen jossa on kaikki halpaa.. so what...se on hänen asiansa. Se lienee selvää, että muutamaa entistä itäblokin maata lukuun ottamatta on mentävä melko kauas ennen kun kaikki on halpaa

  Jos heitetään todella köyhät maat pois, ruoka on halpaa missä on pirusti ihmisiä jotka luovat paljon kysyntää. Jossakin kaukoidän kaupungissa syö muutamalla kymmenellä sentillä niin että napa naukuu…samoin ei ole vaikka Viitasaarella.

  Paras ruokapaikka jossa olen survonut chatobrianin helttaan oli tämä:

  http://www.direct-hotels-online.com/Switzerland/Geneve/Geneva/Noga_Hilton_Geneve.html

  Vedettiin koko kattaus alku drinkistä vähäpukeisen piccolo-tytön tarjoamaan ”hyvän yön suukkoon” joka tosin tarjottiin lähtiessä sveitsiläisen suklaan muodossa. Ruokailu kesti rapian vajaan kolme tuntia ja palvelu todella pelasi, mutta suurin yllätys tuli laskun muodossa….se oli tarjontaan nähden halpa. Olen 100% varma, että sama kattaus olisi maksanut Lahden Seurahuoneella vähintään kolmanneksen enemmän…paljonko maksoi, nykyrahassa noin 100€.
   
 8. tarkennusta Vierailija

  Suomessa voi ruokailla ulkona vain rajallisen ajan... ei nytkään onnistuisi.
   
 9. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä , että kerroit.
   
 10. Härkätien mies Vierailija

  Meidän Mallaskellarissa istuu 3 tuntia kympillä, eikä tu edes paha olo.

   
 11. Porin ässä Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei pidä paikkaansa,olin äsken luistelemassa,ja hyvin meni ruoka alas,ulkona, kahvia ja voileipää,kaikki on suhteellista.
   
 12. Rotjake Vierailija

  Mekin istuttiin laavulla ja hauskaa oli.
   
 13. hymyilevä Vierailija

  Mä taas olin rakovalkealla syömässä makkaraa ja hyvää oli, eikä tullut kalliiksi.
   
 14. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  *
  Ainoastaan vieraskielinen voi ymmärtää tuon sanonnan väärin. Sen väärin ymmärtäminen on aika vaikeaa jos sanat ovat luomaruokailua ja ravintolaa käsittelevässä jutussa.
  Eipä se mikään ihme ole Matkalaukun "kielitoimistolta", kirjoitin jossain jutussani, katsottiin sitä telsusta - jo kohta tuli kysely "mikä on telsu?" .
  Vastaavasti parivuotta sitten juntteja ja suomi-turisteja haukuttiin Paaria (luokaan kuuluviksi) = kastiton = yleisemmin: jonkin yhteisön syrjimään joukkoon kuuluva ihminen.

  Bellum omnium contra omnes. Kaikkien sota kaikkia vastaan.

   
 15. Ja pikkurahalla saa runsaan lautasen.


   
 16. suomipaari vt Vierailija

  Eikai taas ala tää vittuilu tälläkin sivulla ?? johtuu varmaankin mielikuvituksen puutteesta jos ei saa selville mitä kirjoittajat tarkoittavat. Kyllä pitäisi kieltää myymästä tietsikoita junteille samasta syystä kun aseenkantolupaa ei myönnetä, mutta ehkä tämänkin "matkalaukun "kirjoitukset putoisivat niin minimaaliseksi, että ei olisi enää kirjoittajia kuin muutama. Pysyisivät vaan kännykkäkirjoittajina.Se on aivan sama mitä täälläkin joku yrittää saada aikaiseksi kirjoittamalla asiallisesti. Niin viidessä minsassa kaikenmailman matkareportterit kirjoittavat jotain aivaan paskaa. Tuolla Pekka Töpöhäntä Pilli ja Pulla journalistiikalla on pitkät perinteet aivottomilla maajusseilla. [...] Osaisivat tai kykenisivät edes puoskaroimaan jonkunverran hauskoja tarinoita, mutta ei !!!!!Pitäisi saada järjestettya oma sajtti näille paskahousuille johon voitaisiin tehdä oikeen nimikilpailu johon voisi kaikki ottaa osaa ??? ehdotukseni olisi "Perisuomalainen intellektuaalinen discussioni lupi"
   
 17. kiitos suomipaari Vierailija

  Kirjoituksesi oli harvinaisen selkeä ja täyttä asiaa. Mutta saadapa viesti noiden älyvapaitten kalloon, siinä se pulma!Piuhat on poikki.
   
 18. RTO Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  159
  Saadut tykkäykset:
  0

  Kaikentasoista kirjoittelijaa täällä todellakin on, vuohi-saapas juttuineen.
   
 19. tarkennapas Vierailija

   
 20. suomipaari vt Vierailija

  Kiitän sinua tästäkin kaunokirjallisesta helmestä jonka taas olet meille lahjoittanut, olen ainakin minä kateellinen sinulle kun pystyt noin lyhyesti ja ytimekkäästi lausumaan sammakoitasi satuttamatta ketään henkilökohtasuuksilla. Ihmettelen kovasti oletko tuo sama henkilö joka kirjoittaa kommentteja "Kansa taisteli miehet kertovat", lehteen, hän kirjoitta nimimerkillä "Melkein Raato", en ole aivan varma, mutta sankarihan hän on, jos on vieläkin hengissä. Mutta eihän se ihme ole jos käyttää montaa nimmaria kun omaa niinkin monta erikoislahjaa kun sinä. Ei ole alaa mitä et pystyisi arvostelemaan taikka olemaan parempi, koskee se sitten kulinarismia, matkailua, oikolukemista, erillaisten hyvien neuvoijen antamisessa olet aivan mainio, sotilaallisella tarkkuudella löydät kenet tahansa täältä, on hän sitten rekisteröitynyt taikka ei. Itse muuttamalla aliastasi rekisteröimällä kaikki ihmeelliset väännöt" nimimerkeistäsi",teet itsestä Arsene Lupinin, "Kusipäätä" et vielä ole rekisteröinyt, luulen että sekin on käytettävissä, mutta turhaa jokainen tietää kenestä on kysymys.
   
 21. mnb Vierailija

  No siksi, kun raha ei kasva puissa. Jos sattuu haluamaan vaikka jollekin pienelle Tyynenmeren saarelle, niin tavalliselle sukankuluttjalle lienee himan helpompaa matkustaa sinne kahden tähden all inclusive hotelliin kuin vieressä sijaitsevalle pikkkusaarelle, jossa on vain yksi hotelli hintaan 2000 €/yö. Nimittäin, kun parin viikon elinkustannusten maksaminen ökyhintaisessa lukuskohteessa saattaa vaatia keskivertopalkansaajan koko vuoden nettopalkan. Mutta kun sen pariviikkoisen lisäksi vuodessa on 50 muutakin viikkoa, jolloin myös pitäisi syödä ja nukkua jossakin, ja useimmilta meistä se vaatii jonkinlaista rahallista panostusta. Siksi kohteen hintatasolla on väliä.
   
 22. Hemmopiiparinen Vierailija

  Millä Tyynenmeren saarella kävit viimeksi? Voitko suositella?
  Raha ei este... jos paikka on hyvä, se ratkaisee.
   
 23. Syynä lienee se, että osa matkustaa velaksi ja näin ollen sitä käyttörahaakaan ei ole. Silloin kun matka on maksettu rahalla, niin ei yleensä ole mitään väliä kohteen hintatasolla, koska mitä luultavammin se ei ole ainakaan meikäläistä hintatasoa kalliimpaa.
   
 24. eetu&emil Vierailija

  Myös huomattavasti meidän hintatasoa kalliimpia paikkoja löytyy, jopa Euroopasta. Sinä kirjoitat nyt tavallisista rantalomapaikoista varmaan.
   
 25. Barbeito Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.08.2006
  Viestejä:
  608
  Saadut tykkäykset:
  0
  aika paljon meikäläistä kalliimpia paikkoja löytyy ihan haeskelematta. Työkaveri on lähdössä viikonloppupistäytymiselle Lontooseen ja tilaili ennakkoon jo liput mm. Madame Tussaudin vahakabinettiin. Piletin hinta oli muistaakseni luokkaa 16 puntaa. Puntahan on sitten aika tasan tarkkaan 1,5 euroa, joten ei ihan halvat pääsyliput... Ja kaikki muu ennakkoon tilattu yhtä hintavaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti