Hae Anna.fi-sivustolta

MIKSI KYSEEN ALAISTATTE KAIKEN MITÄ PUHEMME ARVOMME YM TÄTÄ KYSYN

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä KARSJEDISENSEIOPETTAJA, 28.11.2013.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Sana on vapaa kaikille, myös Karsille, Semille kuten kaikille muillekkin!
  Tällä palstalla ei ole muita pomoja, kun ylläpitäjä! Joten antakaa toisten kirjoittaa, mitä he haluavat!...........
   
 2. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Palsta on Palsta. Voima tulee aina olemaan kuten on jo ollut palstan olon ajan :)

  Sen jo tiedätkin. :))
   
 3. vikriga Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.05.2009
  Viestejä:
  778
  Saadut tykkäykset:
  3
  Minäkin arvostan Karsia ja sitä mitä hän täällä tekee. Nyt näköjään kirjoituskin on pienempää ja helpompaa lukea. Kiitos siitä.
  Se miksi uskon Karsin olevan ja elävän niinkuin opettaa, johtuu siitä että olen nähnyt hänet mietiskellessäni. Satuimme samoille henkimaailman kulmille kun mietiskelimme kumpikin tahoillamme toisistamme tietämättä. Tunnistin Karsin heti vakavamieliseksi todelliseksi henkilöksi ja ilmeisesti hänkin ainakin huomasi minut. Olin turkoosinvärisen lasimaisen tähdenmuotoisen aineen sisällä eräällä maamme suurista voimapaikoista. Sillä lasimaisella jutulla on nimikin mutta en nyt muista sitä mutta eipä tuolla väliä.
  Valitettavasti Kars on kuin huutavan ääni korvessa, hyvin yksin, jopa huolimatta muista jedimestareista.

  Täällä on tutkittu ja hutkittu kovasti suuntaan jos toiseenkin ja etsitty bannaajia. Ottakaas järki käteen ja lukekaa ketjuja. Jossain ketjussa oli lukko päällä. En minäkään lukenut mitä siellä tarkalleen luki mutta jotain mustia energioita siellä kai käsiteltiin ja tietenkin Kars jediritarina oli kommentoinut juttuja ehkä terävästikin ja siitä kai se banni tuli. Mikä taho siis levittäisi täällä sellaisia energioita joista Kars sanoisi vastaan, siinä etsimänne.

  Mutta, nyt on banni purettu ja kaikki pitäisi olla hyvin, Toivottavasti kunnollinen keskustelu palaa pallolle. Jokainen saa tuoda näkemyksiään esille mutta toisia ihmisiä morkkamatta, pliiiiz!!!

  Mielipiteet voivat olla erilaisia ja pitääkin olla että saadaan edes kunnon keskusteluja aikaan mutta ei ihmisten tarvitsisi toisiaan haukkua ja halventaa.
  Kaikki ovat fiksuja ja filmaattisia ihmisiä jos heillä on todella jotain sanottavaa ja vain mielipiteet kiistelevät.
   
 4. Asterix Vierailija

  Näin on. Me Obelixin kanssa perustamme Akatemian Suuressa Voimassa. Saatte nähdä myöhemmin sen Olevaisuuden.
   
 5. osaatko lukea Vierailija
  KARSJEDISENSEIOPETTAJA
  Banned

  Rekisteröitynyt: 06/2013
  Sijainti: SATEENKAARIGALAKSI
  Viestejä: 253
   
 6. vikriga Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.05.2009
  Viestejä:
  778
  Saadut tykkäykset:
  3
  Jaahas no nyt ainakin näin tuon :)
  Että uudestaan bannattu, niinkö? Minulla oli vanhaa tietoa jota en tarkistanut.
  Uskotaan uskotaan.
   
 7. osaatko lukea Vierailija


  Taisi olla pari päivää vapaalla välillä. Semmoinen tapaus.
   
 8. jep Vierailija


  Ennen sitä järjen käteen otttoa kannattaa pitää se korvien välissä ja harjoittaa meditaation lisäksi objektiivista ajattelua ja -päättelytaitoa (se auttaa myös meditaatioaistimusten tulkintaa ja opettaa erottamaan omat tulkinnat tosiasioista). Kars todellakin on edelleen bannattuna.
   
 9. vikriga Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.05.2009
  Viestejä:
  778
  Saadut tykkäykset:
  3
  Objektiibvinen ajattelu on ensinnäkin tylsää ja sitä voi harjoittaa näköjään kuka vaan ja meditaatiolla ja tällä banniasialla ei ollut mitään tekemistä keskenään koska se meditointi tapahtui jo kauan ennen ensimmäistälkään bannia.
  Olen ollut poissa täältä jonkun aikaa joten en ole ihan selvillä viimeisimmistä kujeista enkä kyllä lue ketjuja paljoa muutenkaa mutta kyllähän nuo asiat alkavat selvetä kun ystävällisesti selvennät.
  Enkä ole kyllä meditoinutkaan aikoihin. Enkä myöskään tulkitse aistimuksiani mitenkään. Jos nään henkimatkalla vaikka Karsin niin nään Karsin ja sillä selvä.
  Jos hyvin sattuu niin voinhan ensi kerran meditoidessa vaikka nähdä sinut. Tuleepahan siinä objektiiviset ajattelutkin hoidettua samalla.
  :)
   
 10. jep Vierailija


  Etpä tajunnut pointtia, vaan se ei yllätä. Sähisit omassa viestissäsi toisille kirjoittajille siitä, että heidän pitäisi ottaa järki käteen, minä palautin sähinäsi sinulle nähtäväksi, kun et selvästikään itsekään sitä järkeä käyttänyt väittämällä että Karisa ei ole bannattu (vaikka on edelleen bannissa). Mutta sen tiedän, että monista objektiivinen ajattelu on tylsää. Tylsyyden takia sitä ei tosin kannata aliarvostaa.
   
 11. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Subjektisobjektiivisesti kannattanee kehittää läsnäolon taitoa ja tuntemusta
  näinä aikoina niin se oma harmoniakin paremmin kirkastunee minkä sitten sen kuuluukin jokaisessa meissä olla ja vaikuttaa.
   
 12. kaksi merkkiä Vierailija

 13. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Käytä tämä päivä tuhlaamalla positiivisuutta ja säästä huolehtiminen hetkiin,jolloin sille on todellista tarvetta.

  -?-
   
 14. vikriga Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.05.2009
  Viestejä:
  778
  Saadut tykkäykset:
  3
  Mistä sinä sen tiedät muka mitä tajusin ja mitä en. Jos ajattelisit todella järkevästi ja johdonmukaisesti niin tajuaisit että saatoin yksinkertaisesti jättää heittosi omaan arvoonsa. Eihän minulla ole mitään velvollisuutta kulkea sinun polkujasi ja vastailla kaikkiin nokkeluuksiisi ellen ihan välttämättä halua.
  En muuten sähissyt kenellekään vaan kirjoittelin kaikessa ystävällisyydessä enkä väittänyt yhtään mitään vaan totesin, vanhentuneen tietoni perusteella että banni olisi historiaa. No niin ei sitten ollut. Saitpahan tilaisuuden tuoda omaa mielipidettäsi oblektiivisesta ajattelusta esille. Eikö sekin ole jo jotain :) Lisäsit ihan itse tuon tunnepuolen tuohon. Minulle se järjen käteenotto oli vain kielikuva, ei muuta.
  Oletkos sinä harrastanut mietiskelyitä kun toit esille meditaatioaistimusten tulkinnan.
  Yritin katsella josko sinua näkyisi eilen illalla. Näin vain sellaisen keksi-ikäisen ruskeatukkaisen sänkipartaisen oikein hyvännäköisen miellyttävän oloisen herrasmiehen meditoimassa jotenkin itämaisessa tunnelmassa. Hänellä oli suitsukkeita sun muuta rekvisiittaa mutta henki ei noussut korkeuksiin eikä kuljeskellut kovin kaukana. Katselin kun hän laittoi suitsukkeet pois ja lopetti meditoinnin. Siinä taas niitä "aistimuksia" :).
   
 15. jep Vierailija

  Voi hyvää päivää kirvesvartta, gosh...

  Näin sen sinun kirjoituksestasi; kas kun ihmisillä on käytössä sellainen jännä juttu nimeltä sanat ja niiden merkitykset. Enkä tarkoita tuossa mitään "energia"merkityksiä.

  Jännällä tavalla kuitenkaan et jättänyt, koska siihen vastaist.

  Nyt taisit haluta.

  Otapa se järki käteen sitten, kun näin kaikessa ystävällisyydessä voi siihen kehottaa, niinkuin sinkäkin kaikessa ystävällisyydessä kehotit noita muita ja vielä pohjautuen vääriin faktoihin (siis siihen mitä minäkin sinussa korjasin, kun väitit virheellisesti, että Kars ei olisi bannattu. Kertauksen vuoksi:
  sinä kehotit ottamaan järjen käteen ja ilmoitit, että Kars ei ole enää bannattu (vaan oli). Tuossa oli väliin tullut sinulle toinenkin vastaus tyyliin "osaatko edes lukea" ja minä vastasin niinikään sinulle, että jos ensin käytettäisiin sitä järkeä ennenkuin otetaan se käteen ja harjoitetaan objektiivista ajattelua (sitä järjen käyttöä, huom.). Tähän sinä vastasit lainaus: "objektiibvinen ajattelu on ensinnäkin tylsää ja sitä voi harjoittaa näköjään kuka vaan"

  (välihuomauts tähän: näköjään sitä ei kuitenkaan voi harjoittaa kuka vain. näyttää olevan vaikea taito)

  Siis: kehotat toisia käyttämään järkeään, mutta itse et sitä viitsi käyttää, koska se on sinusta niin tylsää (ja kyllä: objektiivinen ajattelu ja järjen käyttö on todellakin samaa asiaa)
  Niin. Eli väitit. Esitit väitelauseen. Ei sillä ole mitään merkitystä oliko tieto vanhaa, vanhentunutta tai uutta.

  öh.... (nauraako vai itkeä?)  En ole mitään tunnepuolta lisännyt, enkä puhunut tunteista(si) mitään. Taisit lisätä sen itse?

  näytti se sitten olevankin sitä muuta, kun näin paljon siitä intoudut kirjoittamaan.  Tuohan on yleistä tietoa, että ihmismielellä on tapana tulkita omien psyyken harhojen läpi meditointikokemuksiaan. Olen joskus sitä harrastanut, eikä minun tavoitteeni ole koskaan ollut "päästä korkeuksiin", vaan sitä oikaa meditointia, jossa tavoitteena on olla läsnä tässä hetkessä. Joten en harrasta sitä sinun laillasi:

  No, ehkä nyt ei osunut ihan nappiin. Olen vielä vähän aikaa 23-vuotias, saanut naisen sukuelimet, gynekologinkin mukaan. vaaleatukkainen, on siinä ehkä hitunen ruskeaa sävyä, kun toinen vanhempani on ruskeatukkainen. Hyvännäköinen en ole, vaikka partnerini muuta väittää. On minulle tosin kerran kasvanut kaksi partakarvaa, mutta miesten mielestä sitä ei voi mitenkään kutsua edes sängeksi. Sekin ongelma hoidettiin pois, kun lähdin lääkäriin, joka lähetti verikokeisiin ja gynekologille, joka löysi munasarjasta harmittoman kystan. Se sitten poksahti seuraavassa kierrossa eikä sen jälkeen ole edes niitä kahta karvaa näkynyt. Suitsukkeita en käytä, eikä rekvisiittaa (ei sellaista muutenkaan meditintiin tarvita). itämaisuus ei myöskään kuulu sisutusmakuuni. En usko myöskään olevani miellyttävä. Tosin siitä on ihmsiet olleet sekä erimieltä, että samaa mieltä.

  (Meditointi terminä on vähän kärsinyt inflaatiota, kun ihmiset selittävät meditoinniksi omia projektioitaan)
   
 16. Jo vain Vierailija

  jep. Kirjoitksestasi päätellen olet tyhmä, herkkähipiäinen ja kasvatat päässäsi herneenvarsia.
  Järki on ainakin kaukana kirjoituksistasi :D
   
 17. jep Vierailija


  varman jotkut minut noinkin haluavat nähdä ;)
   
 18. OA! Vierailija

  Enköhän liene tiennyt tuon jo ennen teitä! Ihmiskunta on vielä kovin alkeellista porukkaa, osa jopa apinain tavoilla! 'He taivaanpojat' saapuu aikanaan ,kunhan ihmiskunta on kehittynyt tarpeeksi!
   
 19. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906

  Niin, topicissa esitettyyn kysymyksen ei ole vastannut muut kuin Vikriga ja minä. Tosin jos vastaus ei miellytä jotain tahoa niin saattaa saada peräänsä porukkaa. Vaikka sen asian sanoisi ihan vilpittömässä mielessä ilman ilkeilytarkoituksia.

  Tuohan ei ole Karsin syy. Vaan ilmeisesti puskahuutelijoiden jotka haluaa saada epäsopua. Ei siis muiden jedienkään. Tommosta tietoo sain.
   
  Last edited: 08.12.2013
 20. nakki. Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.12.2007
  Viestejä:
  14 169
  Saadut tykkäykset:
  38

  Minäkään en vastaa siihen.
  Asiaa yv:ssä.
   
 21. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  oolrait
   
 22. original alte Se aito ja alkuperäinen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  9 512
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä, 2006 lähtien tällä palstalla, saa kaikki ilmaista tuntonsa tai senhetkiset aatteensa/ajatukset/ jne vapaasti ihan kaikki !!
   
 23. saivar Vierailija


  Juu mut kui ihmiset haluais yksin itsestään jutella?
  Kah ko jos juteltas niinko ihminen ihmiselle, nii keskusteluaki riittäis

  Jaa mut eihän se onnistu ku tääl o niin pal kauhiast sellassii, ko mukamas ossaa lukea rivien välist, mut mää tiärän ettei näin oo,
  Saava aikans kulumaan arvostelemas ihmissii ko ne ei ookkaan nii täyrellissii ko tää ite. Joillain se vaan kuluu elämä muita vahrates ja oikias olles.

  Olik kauheen kiva jahdata karssia, en miekään samoja mielipuoli aina oo ollunna hänen kanssaan, mut yhtään ei oo haitannut häne isot kirjaimet, se on vaan joku joustamaton digtatori aikoinaan päättäny mitä ne muka merkitsee. Helpottaa muute lukemist jos o heikko näkö jollai. Mones paikas ko on nii jumalattoman pientä pränttiä, et meikänki o pitäny ostaa suurennuslasei, et näkee noitte ruokatuotteite ne pienet suomenkielellä oleva selosteet. Ihme muute kyl, ettei suames oo amattitaitoissii ihmissii, möisivät suames tehtyi eivätkä myis meirä tyäpaikoi ulkomaille.


  Kauanks tätä ny o jatkunu tätä ihmisten ajojahtii ja voitaisko siit ny jo vihronki luopuu, kauhiaa se o ku ihmiste pitää olla varpahilla, ettei vuan tee mittää etikettivirhet mist joku elämäs vahtaamisel pyhittäny saa aihetta ilkeilyyn niih.

  Kysyis vilpittömästi yks epätäydellinen.
   
 24. Sivustaseuraaja Vierailija

  Hyvä pointti. Valitettavasti Karsin mahdollinen hyvä tarkoitus tuhoutuu siinä, kun Caps Lock jää päälle, fontin koko nostetaan maatiaiskissan kokoiseksi ja loppujen lopuksi käytetään värejä, jotka laukaisevat epileptisen kohtauksen vähän herkemmällä henkilöllä. Jos sellaiseen on taipumusta, pysy kaukana hänen kotisivustaan.

  Kars itse kutsuu tätä temppua täällä "kirjoitukseksi Voimalla korostaen". Sen ehkä ymmärtäisi jos myös Sem kirjoittaisi tekstinsä identtisellä tyylillä, Jedi kun kerran on. Kyseessä ei ole muuta, kuin itsensä korostaminen näennäisesti ylivertaisena ihmisenä muihin palstalaisiin verrattuna sekä tahallinen häirintä.

  Jos tällä palstalla on joku joutunut ajojahdin kohteeksi, niin se on Vesimies-70. Ristituli hänen suuntaan anonyymeiltä hyökkääjiltä, vailla mitään järjellistä syytä, on ollut sen verran rajua, että taustalla on luultavasti jonkinlaista masinointia häntä vastaan.

  Sen sijaan Kars on itse omilla toimillaan aiheuttanut tilanteen, jossa on joutunut jäähylle. Mitään ajojahtia hänen kohdalla ei ole ollut. Jos esimerkiksi minun hyökkääväsävyinen vastaväittely on tulkittu osaksi jotain ajojahtia niin tulkinta on päin honkia.

  Kovasti Kars on toistanut kuinka hän alienystäviensä mandaatilla estää tätä palstaa vajoamasta pimeyteen ja Sithien valtaan. Nyt hän on jäähyllä eikä kykene vaikuttamaan asioihin millään tavalla. Onko palsta hänen poissa ollessan aloittanut vajoamisen pimeyteen? Mitä kirjoittelujen listaa ja sisältöä katselee, eipä ainakaan siltä näytä. Puheenaiheet ovat hyvin lämminsävyisiä ja ilo silmälle. Palsta vaikuttaa ehjemmältä, kuin pitkään aikaan. Toivon että ylläpito huomaa tämän vaikutuksen myös ja tekee oikeat johtopäätökset. Vain siten voi tämä palsta korjaantua siihen tilaan, että kirjoittelu jatkuu positiivisessa hengessä.
   
 25. paikallaan Vierailija

  Näin on. Palsta on rauhallisempi ja terrorisointi sekä häikäilemätön ylikorostus ja vallankäyttö loppunut, joka ei perustu mihinkään muuhun kuin Karsin omiin luulotteluihin ja vääriin tulkintoihin omien mielikuvitusmaailmojensa mukaan. Ei tätä palstaa haluta tuollaisten pakkosyöttöpaikaksi ja ilmapiirin pilaajaksi.

  Enemmän pitäisi puuttua Vesimies-70:n jahtaajiin, jotka tekevät kiusaa koko ajan. Seurantaa sinne.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti