Hae Anna.fi-sivustolta

Miksi laiha nainen

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä ,m,m,m,m,m,m,m,m,m,m,, 25.05.2009.

 1. hannun hanhi Vierailija

  Suomessa on vääristynyt kuva normaalista naisvartalosta. Täällä lihavat kuvittelevat olevansa normaaleja. Pattayalla kun katselee naisia niin ei tarvitse miettiä onko huono kroppa vai ei. Kaikilla on hyvä kroppa, voi keskittyä siihen miten tulee juttuun ja mitä maksaa.
   
 2. Naurattaa Vierailija

  LOL, toivon totisesti että kaspian istuu siellä todellakin meikkaamatta. Hän on nimittäin mies.
   

 3. Katkeraa tarinaa? Mitä tekisit niillä nuorilla miehillä jotka ei sinusta edes pidä vain ulkonäkösi takia? Olen luullut tärkeämpää olevan joku muu. Typeriä ämmiä jotka vain ulkonäköään tuijottaa. Ole sitten niiden vanhempien miesten kanssa jos pelkkiä kehuja vartalostasi kaipaat. Mieti vähän mikä on parisuhteessa tärkeää. Jos taas kaipaat vaan yhdeillan juttuja käy vanhemmat miehet siihen hyvin.
   
 4. Miäs50 Vierailija


  KIITOS TEDOSTA!!!
  7 VUOTTA RUOTSISSA ASUNEENA VOIN SANOA.... TUNNEN TYYPIN!!
  KOITAHAN KASPIAN PÄRJÄTÄ PÄÄSI KANSSA... LYCKA TILL!!!!
   
 5. k, k, k, Vierailija

  Vanhemmilla miehillä ei yleensä ole enää varaa olla kovin kranttuja - nuorilla ja varsinkin hyvännäköisillä sellaisilla on :D Siksi sinäkin kelpaat joillekin vanhemmille miehille.

  Ylipainoinen ystäväsi taas ei saa seuraa baarista koska hän - yllätys yllätys - on ylipainoinen. Baarissa kun ulkonäkö ratkaisee. Tietysti hän voi roikkua paikalla pilkkuun asti ja sitten koettaa onneaan, jolloin joku tukkihumalassa oleva epätoivoinen vanhempi mies voi hyvinkin tarttua syöttiin :D
   
 6. vierailija Vierailija

  Mua aina naurattaa näiden laardipalleroiden jutut. "kyllä naisessa pitää olla läskiä ja selluliittia". Läski on kamalan näköistä. Kyllä hoikka nainen,jolle vaatee kuin vaate istuu,ilman vatsan sisään vetämistä ja yläviistosta itsensä kuvaamista, ovat paljon viehättävämpiä,kuin nämä bodypositive wannabe punkerot. Nää ne sitten itkee,kun ei kukaan mies vilkaisekaan. Ei ihmisen kroppaa ole tehty sohvalla makaamiseen ja herkkujen mättämiseen. Ällöttää,kun läskit ei rakasta itseään sen vertaa,että pitäisivät huolta kropastaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti