Hae Anna.fi-sivustolta

Miksi papat luulevat saavansa nuoria naisia?

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä neito87, 01.02.2010.

 1. 50 v Vierailija


  Lainaus epäonnistui. Lainatun tekstin on kirjoittanut 'I know'.
   
 2. Piacere Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juuri niin! Kyllä meitä on! :)
   
 3. yleisellä paikalla Vierailija

  eräässä aulassa sohvalla istui 70:nen herra, jonka eteen oli kyykistynyt nuori teini, joka imi sen munaa siinä. Tyttö sai varmaankin hyvät rahat herralta ja herra sai helpotuksen munaskuihin. Tämä siis pari v. sitten Hesassa. Ihmiset käveli ohi noloissaan.
   
 4. pikkuneiti Vierailija

  Se on hiukan hassua, että nuoret miehet ovat niin heikkoitsetuntoisia kyyryssä käveleviä tyyppejä jotka eivät uskalla suutaan avata. Aina täytyy tehdä aloite. Mies on kova ja ei mitään puhu ja sitten kun menee juttelemaan niin saa kaivaa sanat suusta. Nuori mies vain hymyilee leveästi otettuna, että hänet huomattiin ja on niin suloinen kuin kevätaamu. Se on niin outoa miten nuoret ja kauniit miehet menee heti hämilleen kun jää tyttöjen keskelle ja hiukan kun poikaa flirttaa niin sen posket on pian tulipunaiset. Miten niin nuorilla ja komeilla miehillä on niin puutteellinen itsetunto? Ne on just semmosia useimmat että ei ne ketään kuulemma saa omien sanojensa mukaan vaikka naiset kuolaa niitä.
  Mutta vanhat papat ne on ihan eri maata. Oksennukselta ja kuselta haistaan ja kaljakassi kilisee. Vanhat löysät verkkarit ja kaatistakki. Sitten sitä ollaan niin komeita ja tullaan tytöille tarjoamaan rahaa ja käydään vaikka kiinni. Bussin penkillä istutaan viereen vaikka muuallakin oisi tilaa ja ehdotellaan yökyläilyä ja käydään käsiksi. Naisihmisellä on täysityö yrittää irrottaa itsestään ukkoa joka hönkii naamaan ja yrittää pusia. Ikä näköjään vie kaiken itsekritiikin ja kyvyn katsoa peiliin. Vanhukset on kivoja silloin kun ne kertoo tarinoita menneistä ajoista ja kiinnostuu ihan vain ikäisistään. Pappa menköön mummon luo.
   
 5. Pikkuneidille Vierailija

  Tuo vastakkainasettelusi on kyllä täysin epäonnistunut. Miksi vertaat komeaa ja söpöä nuorta miestä vanhaan retkuun? Tuollaisen vanhan puliukon vastaava nuori vastike on joku kuset housussa toikkaroiva huumehörhö, ei suinkaan "viaton" nuori poika.

  Sen nuoren miehen vastike taas on charmantisti ikääntynyt, fiksu aikuinen mies. Sellaiset eivät pikkutyttöjen perässä juokse eivätkä käyttäydy muutenkaan moukkamaisesti.
   
 6. pikkuneiti Vierailija


  Ei kun ihmettelin sitä miten semmoiset haluttavin ja ihanin ääripää on oikeesti huonoitsetuntoista ja pää painuksissa kulkevaa.
  Sitten kun ihan toinen ääripää eli vastenmielisimmät tyypit on taas niin täynnä uhkuvaa itseluottamusta.
   
 7. Pikkuneidille Vierailija

  Tuossa olet kyllä ihan oikeassa. Ne vastenmielisimmät sekä luonteeltaan että ulkonäöltään sitä tuttavuutta tekevät yhtään ujostelematta ja yleensä vielä suuttuvat, kun eivät saa vastakaikua.

  Nuorempana varsinkin sain hämmästyä monta kertaa, että miksi nuo epäkiinnostavat papparaiset varsinkin heti kuvittelevat jotain, jos heille normaalisti juttelee. Eräänkin kerran työasioissa juttelin itseäni noin 20-30 vuotta vanhemman, puna- ja näppylänaamaisen miehenkuvatuksen kanssa. Pidin häntä ikänsä ja ulkonäkönsä puolesta täysin vaarattomana tapauksena, joten juttelin luontevasti niitä näitä. Eikös vaan tyrmistyksekseni kyseinen ukkeli alkanut ehdotella yhteisiä tanssi-, mökki- ym. reissuja ja tuntui tekevän tikusta asiaa työpaikkani lähistölle. Jos kyseessä olisi ollut ikäiseni, komea ja kiinnostava nuori mies, tämä ei varmasti olisi tehnyt minkäänlaista aloitetta :(
   
 8. pikkuneiti Vierailija

  Niin. Mä olen katellut komeita uniformupukuisia vartijoita kun ne on vaan niin sexyjä. Ajattelin että ne on niin cooleja ettei ne puhu tälläselle vaatimattomalle tytölle mitään kun ne talsii reippaasti ohi vakavana ja semmosena, että ei ilmekkään värähdä mistään. Muutaman sanan vain sanoin ujosti ja heti löytyi pojalta hymy ja sain muutaman sanan takaisinkin. Nuo nuoret miehet vain odottaa automaattisesti ettei naisia kiinnosta vaikka naiset kuolaa niitä kuin viimeistä päivää. Toista se on vanhusten suhteen. Niistä jotkut tulee ihan suoraan vaan päälle kuin katujyrät ja rahaakin tarjoaa jos ei muuten lähde. Nauraen aina kieltäydyn ja vetoan, että mummo pahastuu jos pappa lähtee seikkailulle. Mutta tosi ällöä. Yritän huumorilla selviytyä pois mutta jos kiinni käy niin tulee nyrkkiä.
   
 9. diogenes 57 Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.02.2010
  Viestejä:
  247
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ap:n otsikko kysymys on ihan aiheellinen ja kiinnostavakin.Sokaiseeko pelkkä mekaaninen seksi,näyttämisenhalu,vallanhalu ja varallisuuden näyttämishalu jonkun niin pahasti,että on valmis hyppäämään noin emotionaalisesti epätyydyttävään suhteeseen,näin kai se on nähtävä.Joskus sata-kaksisataa vuotta sitten oli kehitys senverran hitaampaa,että vielä viidenkymmenenkinvuoden ikäero ei merkinnyt mailmankuvan muuttumisessa mitään.Nykyään jo kymmenen vuotta tekee siinä suhteessa melkoisen kuilun.Pelkät yhden illan jutut ovat asia eriksee,niissähän ei haeta muuta kuin mekaanista toimintaa.Hoidelkoot papat sellaiset asiat ammattilaisten kanssa.Jos taas puhutaan pitempiaikaisesta parisuhteesta,pitäisin tuota mainittua kymmentä vuotta maksimina.Nyt puhun tietysti keskiarvoista.Onnistuneen parisuhteen yksi perustekijä on samanlainen mailmankuva.Jos arvot poikkeavat kovin paljon toisistaan,alkaa vaikeuksia tulla ja jos toinen on nuoruuttaan elämää oppimaton ja toinen vanhuudenhöperö,on siinä kyllä naapureilla hauskaa,vahingonilo kun on se puhtain ilo,aina vilpitön.parempi olisi kun vaarit kattelis vaan muoreja ja päinvastoin.
   
 10. 30 Vierailija

  Varakkaat papat saavat aina nuorta naista. Mitä tämä kertoo naisista...
   
 11. näin mietin asiaa Vierailija

  Niin mutta nelikymppinen mies onkin vielä nuori ja tuntee itsensä nuoreksi, mies parhaassa iässä. Mutta sitten kun alkaa mennä 50+ ja 60+, niin silloin moni mies rupeaa etsimään itsessään uutta nuoruutta, ja nuori kumppani ehkä jollakin tavalla sen uuden nuoruuden tuo takaisin, ainakin vähäksi aikaa.
   
 12. pikkuneiti Vierailija

  No naisista se, että lähtee papan mukaan rahasta kertoo rahan tarpeesta. Kai loppujenlopuksi jokainen ihminen jostain hinnasta lähtee sänkyyn jonkun kanssa jota ei halua. Kunhan siis on ehkäisy kunnossa ja jos henkilö vaikuttaa siltä ettei se ole hirveä tautipesäke niin ehkäpä. Toisaalta rahasumman noustessa korkeammalle ja korkeammalle niin varmasti henkilö uskaltaa riskeerata kondomin varaan. Jos vaikka puhutaan, että hinta nousis 20-100 0000 euroon. Kyllä tolta väliltä varmasti kaikki löytää jonkun rahasumman mistä lähtisi. Aika outona pitäisin ihmistä jolle tarjottais vaikka 100 000 puhtaana käteen vaan hetken kärsimyksestä. Kuka siitä moraalista niin paljon voittaa ettei valtavasta summasta lähde. Odottaako, että saa paremman taivaspaikan vai jonkun erikoiskunniamitalin. Ehkä parisuhteessa oleva ei halua pettää puolisoaan, mutta jos hinta ois vaikka miljoona euroa ja se koko juttu kestäis vaan tunnin ja puoliso ei sais tietää koskaan niin periaatteesta varmaan moni riskeerais hiukan. Siis ihan kunnon tavallinen ihminen jolla on ihan perusmoraali. Kyllä kaikki jollain summalla on ostettavissa. No ehkä poislukien jotkut uskovaiset tai äärimoralistit. En tiedä, mutta tunti on ohi äkkiä ja sen jälkeen se rahasumma kyllä korvaa kaiken epämukavuuden.
  Siis kuvitelkaa oikeesti tunnetta kun teillä on 1 000 000 euroa käteistä ja se tuli tunnin keikasta. Kaduttaako jälkikäteen? Oikeesti?
  Siis eikai kelleen noin paljon oikeesti makseta mutta ottakaa ihan periaatepohjalta ja miettikää teoriassa.
   
 13. Flavio Briatore Vierailija

  Eikös suurinosa naisista juuri oikein metsästä näitä varakkaita pappoja joiden siivellä saa ylellisen elämän. Maailmahan on täynnä palkintovaimoja ja ainakin niiksi haluavia naisia...
   
 14. pikkuneiti Vierailija

  Vanhan papan kanssa voi olla kiva rupatella. Se voi olla ihan miellyttävää seuraa. Kyllä parisuhdekkin voi toimia vanhemman miehen kanssa, mutta vanhuus ei tule yksin. En tarkoita arvostella vanhemman miehen ulkonäköä. Monet miehet on vanhempana kauniita kun on kivat vaatteet ja mukava elämänasenne. On oikein ihanan näköisiä vanhempia ihmisiä joilla on hauskoja hattuja ja vaatteita ja huiveja ja ne keikaroi herrasmiesmäisesti.
  Tosi ihanan näköistä kertakaikkiaan. Monista vanhemmista miehistä pidänkin ihan elämän asenteen ja kokemuksen perusteella ja ulkonäönkin.

  Mutta kaipaako nainen seksuaalisesti semmoista kuitenkaan. Onko se vanha mies enää niin ihana kun se ottaa vaatteet pois ja hikoilee ja ähkii ja puhkuu päällä? Onko sen kasvot enää ihanat kun vanhemman miehen nenä on omassa nenässä kiinni ja sen raskaat silmäluomet peittää silmiä ja useimmiten iho on veltostunut ja peniskään ei seiso kunnolla. Iän kanssa käy miskunnonkin päälle ja eikä se iho kaikkialta niin kaunis enää ole. Kasvojen ihossa näkyy varmaan ensimmäisenä. Kai sekin vaikuttaa jos on polttanut ikänsä tupakkaa tai juonut alkoholia niin sen haittavaikutukset on jo ehtineet jo vaikuttaa ulkonäköön. Useimmin iho punertaa helposti vanhemmalla ja muutenkin se tieto, että se ukko on suurinpiirtein oman isän luokkaa. Minua ainakin haittaisi.
   
 15. pikkuneiti Vierailija


  Eikö kannattais muuttaa isukin luo ennemmin asumaan. Vieraan miehen luona se on vaan semmosta samanlaista kuin asuis isällään mutta isä ois vielä pedofiili kaiken lisäksi. Loppujenlopuksi oma kämppä ja oikeus omaan kehoon ja menemisiin ilman, että joutuu tilittämään on mahtavaa. Saa itse päättää missä asuu ja missä opiskelee ja kenet kotiin tuo on kyllä sen arvoista, että sitä vaille nuori todellakin on. Naiset tykkää sisustaa ja laittaa OMAA kotia mieleisekseen. Sinne on sitten kiva tuoda poikaystävä ja peuhata sen kanssa mitä haluaa. Kai jokainen haluaa tuntea oikeutensa omaan kehoon ja nuuskia nuorenmiehen nuorta tuoksua ja silitellä nuorta ihoa.

  Kyllä sen erottaa asuuko jossain kämpässä nuoria vai vanhoja. Ja kotiintuloajoista on kiva päästä eroon kun on aikuinen. Ja onko jollain vanhalla paakella nyt niin paljon rahaa, että voi kaiken nuorelle ostaa. Pahemmassa tapauksessa nuori menettää kelakorvauksia ja asumistukea ei ainakaan saa jos asuu jonkun toisen luona. Saahan työtönkin nuori rahaa yhteiskunnalta. Eikä kaheksan tuntia päivässä nyt mikään paha juttu ole. Onhan se ihanaa kun voi tehdä töitä ja nauraa työkavereiden kanssa ja lähteä laivalle työkaverien kanssa ja saada ehkä työpaikkaromanssinkin. Ei se maleksiminen kivaa loppujenlopuksi ole.

  Ja onko se tupakanhajuisen kaljaa kittaavan tai muutenvain himokkaan namusedän hiplattavana olo sen roposten arvosta sitten. Missäs papparaisen omaisuus on kuin jossain veneessä ja autossa ja talossa. Veneen voi vuokrata vaikka kimpassa kavereiden kanssa ja autonkin voi ostaa ihan itelleen muutamalla tonnilla käytettynä ja saa vielä ihan hyvänkin. Onhan nuorillakin miehillä autoja. Vanhan papan roposet ne nyt joutaa papan kaljaan, tupakoihin ja pornolehtiin ja elatusmaksuihin jos vielä on alaikäsiä mukuloita. Kerrostalokämpät ne on ihan mukavia ja tilavia ja tyylikkäitä myös. Saa asua ihan kaupungissa ihmisten keskellä ja menomestat lähellä.

  Se on sitten ihan eriasia jos papalla on huipputulot. Sitten puhutaan ihan muusta. Jos palkka alkaa olla kuussa jo muutamia tonneja ja se paake sitä rahaa ihan reilullakädellä jakaa niin kyllä. Olet oikeessa yks tai kas ylimäärästä tonnia kelpais kyllä oikein mukavasti. Vois sitä papan syliin istuakkin kiittelemään jos rahaa satelee sitten, mutta kuinka moni mies saa palkkaa kuussa noin vaikka 300-400 tonnia ja ois varaa sitä oikeesti jakaa pois kuin roskaa. Lottovoittajalle vois haaransa avatakkin jos jakaa reilulla kädellä sen jättipotin sitten. Ja voisin sen naidakkin jos ois oikein vanha lottovoittaja. Kyllä perintö kelpaa. Mutta sitten puhutaan ANTELIAASTA JA TOSI VARAKKAASTA:D
   
 16. pikkuneiti Vierailija

  Siis tarkotin 3-4 tonnia. Se oiskin huippua jos sais 300-400 tonnia kuussa. Johan lottovoittokin ois pikku summa vaan:D hehe
   
 17. Pata kattilaa... Vierailija

  Kauniit nuoret naiset saavat aina varakkaita miehiä. Mitäs tämä kertoo miehistä...
   
 18. Flavio Briatore Vierailija


  Että rahalla saa huoria...
   
 19. neitsyt Vierailija

  Kunnon naiset avaa haarojaan sitten alkoholin ja huumeiden toivossa. Tai makaa ilmaiseksi muuten vain vähän kenen kanssa vain kiusatakseen vanhempiaan tai näyttääkseen kavereille, että uskaltaa. Kunnon naiset ne etsii sitten ukkomiehiä tai varattua ettei tarvitse kantaa vastuuta ehkä muuten tulevasta parisuhteesta. Kunnon naiset ne makaa toisten aviomiehiä ja pettää omaansa. Kunnon naiset menee toisten kotiinkin sekstaamaan toisen puolisoa vaikka lasten silmien edessä. Makaa vaikka sisarensa ja kaverinsa miehen kanssa. Hyvät naiset menee rahasta naimisiin. Kyllähän kunnon nainen on aina ilmainen.
  Naurattaa vähän prostutaation kielto. Moraalisyistä toki on hyvä kieltää. Eipä toisen puolison makaaminen tai omansa pettäminen kuitenkaan ole kiellettyä. Vaikka makaisi sadan miehen kanssa ja kävisi autoajelulla ja maksattaisi ateriansa ja kaiken. Sellainen on vain itsenäinen ja menevä nainen jolla on paljon ottajia vaikka oman miehenkin lisäksi. Voi semmoisen rohkean ja menevän naisen löytää vaikka kotiin tullessaan oman miehensä kanssa sängystä peuhaamasta. Eikai siinä voi oikein muuta sanoa, että oletpas kulta löytänyt itsenäisen ja oman arvonsa tuntevan menevän naisen.

  Joo rahalla saa huoria ja ilmaiseksi saa oman arvonsa tuntevia itsenäisiä ja meneviä kunnon naisia.
   
 20. neferneferi Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.05.2009
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mutta miksi hän oli mielestäsi typerä? Siksikö että oli 45 vee? Eihän se tee välttämättä kenestäkään typerää?
   
 21. höperötäti Vierailija

  Ei ehkä typerä, mutta kohtuuton, suhteellisuudentajuton, asiaton ja epärealistinen kuitenkin.
   
 22. KAIKKI papat ?
  Toki meitä "pappojakin" on hyvin erilaisia, joillakin voi olla mielihalut nuoriin naisiin. Mielestäni tuo aloitus oli lähinnä ikärasismipainotteinen trollaus.
   
 23. Näin se vaan on Vierailija

  Miksi nuoret naiset juoksevat "pappojen" perässä? Aika usein näkee vanhempien miesten kertovan kuinka heidän lapsiensa ikäiset nuoret naiset tekevät ehdotuksia, vaikka nämä miehet eivät olisi kiinnostuneita niin nuorista. Ehkä se iän myötä kertynyt omaisuus vetää nuoria naisia puoleensa.
   
 24. Mimmi 25-v Vierailija


  Kun 20-kymppisen miehen mielestä oman ikäinen (ja vanhempikin nainen) on haluttava miehellä riittää potenssia ja kykyä.

  Kun 30-kymppisen miehen mielestä oman ikäinen (ja vanhempikin nainen) on haluttava miehellä riittää potenssia ja kykyä.

  Kun 40-kymppisen miehen mielestä oman ikäinen (ja vanhempikin nainen) on haluttava miehellä riittää potenssia ja kykyä.

  Kun 45-kymppisen miehen mielestä oman ikäinen (ja vanhempikin nainen) eivät ole enää haluttavia miehellä ei enää potenssia ja kykyä.
   
 25. juu Vierailija


  Taitaa olla totta. Suomi on Viagran käytön ykkösmaita, enkä usko, että sitä kamaa kovin moni kakskymppinen mies tarvitsee. Joten eiköhän suurin kuluttajakunta ole noissa 40-60-vuotiaissa miehissä, joilla ei oikein enää homma pelaa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti