Hae Anna.fi-sivustolta

MIKSI TE KAMMOKSUTTE HIEARKIAA SE ON KÄYTÖSSÄ MILJARDEILLA VALONALIENEILLA YMPÄRI

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä KARS JEDIMESTARI, 26.12.2011.

 1. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  MIKSI TE KAMMOKSUTTE HIEARKIAA SE ON MYÖS KÄYTÖSSÄ MILJARDEILLA VALON KANSOILLAT YMPÄRI UNIVERSUMIN TÄMÄ keskustelu otettu omaksi aiheekseen keskustelusta henkisenpolun vaarat
  Sit' ihmettelen mitä teillä on kovaa ja kurinalaista hiearksita tietä vastaan .

  Ettekä tajua sitä että tämä kova heierkinkinen kurinalainentie om juuri se tae siitä että , oppilas kokelas ei putoa kuiluun tai vuorenjalta alas .

  Tämä käytöntö on kaikkialla enkeli eli valonaliern maailmassa olemassa miljardeilla valonkansoilla ympäri universumin.

  Ja toki myös ympäri maapallon eri >Jediakatemiossa.

  Miten kuvaisin Jedin tietä se on kuin kävelisitpitkinterävää vuorenhanrjaa molemmilla puolilla alapuolella on pimeys yläpuollea ja vuoren harjalla valo.

  Miten tälläsestä tiestä tehdä vakaan.
  '
  Siten Jedikokelas ekassa tehtövässä kohtaa kaikki pelkonsa . Monin eri tavoin luo täydellisen pelkottomuuden, sillä hän tekee leveän graniitin vuorenharjan päälle. Kohtaamalla eri tunteensa ystävystymällä niiden kanssa ja lähettämöllä ne pois . Jedikokelas luo täydellisenmielenrauhan.

  Jedi ei koskaan tunne pelkoa ,ei vihaa, ei koston halua, ei katkeruutta, ei pettymystä . ei surua ,raivoa, vallanhalaua ,intohimoa ,kylmää seksinhimoa, ynny mitään muutakaan negatiivista.

  Meillä on aina joka hetki täydelinenrauha .

  Kuin olisi ikuinen joulu joka hetki niin , täydellinen mielenrauha on joka hetki.

  Ja kevyet filikset maalattia hetkessä vaimentaa nolliin. pelottomuus eli graniitti , mlelenrauha n eli maalattia.

  Jedi on joka hetki tääydellisen epäitsekäs.

  Hän ei koskaan tunne ahneutta , jedi ei kiinny mihinkään ei edes tyttöystävään koskaan , kaikesta kiintymyksestä olemme opetelleeet, pois .Yodan sanoin: Anakinille. kiintymys on pimeyden varjo päästä siitä irti.

  Jedi rakastaa syvyällä tosi ystävyydellä ilman kiintymystä ilman tunteen paloa. Jedi ei koskaan kiinny kehenkään

  jedilaki ei tunne vaan rauha joka pitää sisällään kaiken positiivsen.

  Myötätunnon rakkaus on Jedin elämän peruskivi.

  Koko ikänsä Jedi on katsonut horisonttiin tähtiin Jedin ajatukset ovat joka hetki lepäävät tähdissä ,kaiken muun osalta paitsi sen mikä on tehtävä , jedillä kulloinkin on .


  Jedi kun katsoo tulevaan hä eim koskaan anna fiilisten siihenn vaikuttaa muuuten ,tulevaisuus vääristyy.

  .

  No eneämpää en luettele näitä koko naisuuksia .

  Kykymme ovat moninaiset star wars antaa niistä osviittaa .

  Mutta ennen kaikkea TÄMÄ hieno kurinlalainen elämä takaa sen että , Jedi pysyy suuriner voimineen valonpuolella voimaa.

  Koko ikänsä vakaasti.

  Jedin elämä ei koskaan ole helppoa se on kovaa vaatavaa ja kurinlaista elämää.

  Mutta se on silti paljon antavaa kun saa oikeutta ,kunniaa ja rauhaa puolustaa .

  ja tämä teitä niin kammoksuttava hierkinen kurinalainen elämä tyyli takaa sen että kokelaasta kehittyy Voimassa väkevä valonvoimanvaltias Jedimestari valitsee hän sitten ,parantajan , ennustajan , selvänäkijän. , meedion polun tai Jedisoturin polun tai kaikki yhdessä.

  ja täss hiertkiat Jedialokas, jedikokelas, Jedipadawan , Jediritari Jediritari tason saavutettyuaan Jediritari pääsee kulkemaan tietänsä itsenäisesti . Häntä opastaa ja neuvoo valonkansat . ´tasot valkoinen hengenviitta harmaat, Eli Jediritari taso , sirjuksentähdistönvalonkansa kultainenviitta Jedimestari . alanianin valonkansa eli allalhin kotivalonkansa purppuraviitta suuri Jedimestari , Bodhansian valonkansa eli dalailaman kotivalonkansa oranssi eli suur jedimestarin taso tämän tason saavuttaakseen on meditoitava säänlöllisesti liki toistakymmemtä vuotta . Tämän jälkeenkin saa hengenviittoja mutta niillä ei enään ole taso nimikkeitä . Ja ennen jokaista taso kastetta Jedi saa valonkansoilta kurinalaista koulutusta .

  ja siitä puhetta mainitaan tämä että me emme todellakaan ole samanlaissia toiset on valonalienihmsiä eli skywalkereita ,eli keholtaan ihmisiä sielultaan ja voimanolemuksseltaan alieneita.

  Ja tämä voiman olemus määräyryy perustaso.

  Migrodicloridien mukaan. Se mistä lähetään voimaa kasvattamaan isommaksi.

  Ja toiset on taas taviksia joolla ei ole voimanolemusta microdiorlorideissa .

  Eivätkä he ole .sieluna valonalieneita.


  t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 2. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  1 JEDILAKI EI VIHAA VAAN RAUHA. /JEDIN YLEMMYYS VOIMAN KAUTTA RAUHOITTAA TILANTEEN/.

  2 JEDILAKI EI TUNNETTA VAAN RAUHA.

  3 JEDILAKI EI INTOHIMOA VAAN RAKKAUS.

  4 JEDILAKI EI PELKOA VAAN RAUHA. /VOIMA VOITTAA PELON, TILALLA VALPPAUS JA VÄKEVYYS/.

  5 JEDILAKI EI KATKERUUTTA VAAN ANTEEKSIANTO. /MIKÄ ON SUURIN VIHOLLISEMME? VIHA ON SUURIN VIHOLLISEMME, KUN VIHA POISTUU VANHAT VIHOLLISET OVAT YSTÄVIÄ KESKENÄÄN. /TÄMÄ ON TYÖ- OHJE JEDEILLE. TÄMÄ EI PÄDE PIMEYDENLORDEIHIN/.SITHIN LORDEIHIN

  6 JEDILAKI EI PETTYMYSTÄ VAAN RAUHA.

  7 JEDILAKI EMME OLE PYHIMYKSIÄ VAAN JALOJA IHMISIÄ, JOILLA ON VOIMAN LAHJA JA SITÄ PITÄÄ KÄYTTÄÄ OIKEIN TAI SEN MENETTÄÄ.

  8 JEDILAKI EMME SAA KERÄTÄ ITSELLEMME OMAISUUTTA, RIITTÄVÄ TOIMEENTULO RIITTÄÄ. RAHASUMMA RIIPPUU SIITÄ, ONKO VOIMAN PERILLISIÄ VAI EI.

  9 JEDILAKI ME EMME SAA RUVETA SEURUSTELEMAAN HENKILÖN KANSSA, JOLLA ON JO YSTÄVÄ EMMEKÄ SAA OLLA SE VIIMEINEN OLJENKORSI, JOLLA TOINEN HYLKÄÄ TOISEN. HENKILÖN TÄYTYY OLLA ILMAN SEURUSTELU TAI SEKSIKUMPPANIA, EMMEKÄ SAA KÄYTTÄÄ VOIMAA TOISEEN VIETELLESSÄ TOISTA EMMEKÄ MYÖSKÄÄN YHTEISTYÖKUMPPANIEN TAVOITTELUSSA YHTEISTYÖHÖN, MUTTA VOIMME OLLA VOIMAN KAUTTA ULKONÄÖLLISESTI VAHVOJA JA YLEVIÄ. /JEDIRITARIN VAHVA
  PERUSOLEMUS./

  10 JEDILAKI EMME KOSKAAN HYÖKKÄÄ. VÄSYTÄMME TAI YLLÄTÄMME VIHOLLISEN TOISEN HYÖKÄTESSÄ TYYNENÄ PYSYEN. LOPUTTOMIIN PYSTYT TAISTELLEN TANSSIMAAN TYYNENÄ PYSYEN, ET KOSKAAN VÄSY.

  11 JEDILAKI ME JEDIRITARIT OLEMME VALONVOIMANVALTIAITA, HYVÄNTAHDONLÄHETTILÄITÄ, NEUVOTTELIJOITA, RAUHANLÄHETTEJÄ, MAANPÄÄLLISIÄ ENKELEITÄ, JALOJA IHMISIÄ, MUTTA EMME OLE PYHIÄ VAAN JALOJA JEDIRITAREITA,

  VASTA VIIMEISENÄ JEDISOTUREITA, KUN MIKÄÄN MUU EI AUTA TILANTEEN RAUHOITTUMISESSA.

  12 JEDILAKI KAIKKI AINETTA JA SEN PIENEMPÄNÄ VALON OLEMUKSENA VASTA ENERGIAA ,KOSKA AINEELISTA MAAAILMAA EI VOI SYRJÄYTTÄÄ ENERGISEN KUSTANTANNUKSELLA SILLÄ, ILMAN TOISTA EI OLE TOISTA MAAILMAA ON ENERGIAA AINETTA EI OLE OLEMASSA ENERGIAKENTTÄ PITÄÄ KAIKEN KASASSA KOKO UNIVERSIUMIN MUUTEN KAIKKI HAJOAISI. MITÄÄN EI VOI TEHDÄ AINEEN KUSTANUKSELLA ELI ESNIN PITÄÄ OLLA AINE JA SITTEN SEN ENDERGINEN OLEMUS ,KAIKKI JOTA OLEMESSA ON .

  13 JEDILAKI ME OLEMME KAIKKI HOHTAVIA OLENTOJA EMME RAAKAA AINETTA AINETTA EI OLE OLEMASSA VAAN KAIKKI ON ENERGIAA.

  14 JEDILAKI KUNNIA VOITTAA VIHAN.

  15 JEDILAKI RAUHA VOITTAA RAIVON.

  16 JEDILAKI VOIMA VOITTAA PELON.

  17 JEDILAKI ME JEDIRITARIT NÄEMME TULEVAISUUTEEN VOIMAN KAUTTA. EMME SAA KÄYTTÄÄ SITÄ HYVÄKSI, VAAN JEDIRITARIN TYÖSSÄ APUNA. ME EMME TUNNE AHNEUTTA KETÄÄN KOHTAAN. ME OLEMME JALOJA: JEDIRITARIKAAN EI VOI NÄHDÄ TARKASTI TULEVAISUUTEEN, VAAN SUUNNAN SIITÄ, KOSKA TULEVAISUUS ON AINA MUUTTUVA.

  18 JEDILAKI MEILLÄ ON TÄYDELLINEN RAUHA KAIKEN OLEVAISEN KANSSA, MUTTA KAIKKEA PAHAA ME VASTUSTAMME ELI JEDI EI SAA TAPPAA PAARMAA EIKÄ HYTTYSTÄ EIKÄ KÄRPÄSTÄKÄÄN, EI MITÄÄN OLEVAISTA ;
  PAITSI TIETOISESSA ELI MEDITAATTISESSA UNESSA LISTIÄ TAI ELIMINOIDA PIMEYDENLORDIN TAI MUUN PIMEÄN PUOLEN HIRVIÖN. VALVEILLA OLO AIKAAN PIMEYDENLORDIN KOHDATESSASI TEHTÄVÄSSÄ KÄYTTÄYDYT RAUHALLISESTI JA KÄYTÄT TÄYTTÄ MAHDIN VOIMAA, SILLOIN HE KUNNIOITTAVAT SINUA ELI SE ON VAIN SANALLISTA VALOSAPELIN KALISTELUA.

  19 JEDILAKI ME JEDIRITARIT EMME OLE HUIMAPÄITÄ EI SANKAREITA EI SEIKKAILIJOITA. ME EMME TUNNE JÄNNITYSTÄ, KOSKA SE ON VOIMAN PIMEÄLTÄ PUOLELTA. KUN TUNTEE TÄYDELLISEN RAUHAN, EI TARVITSE JÄNNITYSTÄ. VAIKKA TEEME VAATIVIA TEHTÄVIÄ, OLEMME KÄRSIVÄLLISIÄ JA RAUHALLISIA KOKO AJAN.

  20 JEDILAKI ME JEDIRITARIT EMME HAE SEIKKAILUJA. LAPSESTA ASTI ME OLEMME KATSONEET HORISONTTIIN/ TÄHTIIN, JOSSA OLEMME AJATUKSISSA ELÄMÄMME KOKO AJAN MITÄ TAHANSA TEEMMEKIN, KOSKA YRITTÄMISTÄ EI OLE, EI OLE TUURIA SATTUMAA ARVAUSTA, VAAN VOIMA, JOKA OHJAA KAIKKEA JA VAISTO, JOKA ON AINA OIKEASSA. ME JEDIRITARIT ELÄMME VAISTON MUKAAN. MENEMME SINNE JONNE VAISTO JA VOIMA MEIDÄT OHJAA.

  21 JEDILAKI EI KIIRETTÄ VAAN RAUHA. /KIIRE JOHTAA PELKOON JA VIHAAN JA VIHA JOHTAA KÄRSIMYKSEEN JA SITÄ KAUTTA VOIMAN PIMEÄLLE PUOLELLE. JO SANA KIIRE PITÄÄ UNOHTAA JA SYRJÄYTTÄÄ . AJATELLLAAN SEN SIJASTA NÄIN: ASIA TEHDÄÄN NOPEAN RAUHALLISESTI, NIIN EI TUNNETA TRESSIÄ EIKÄ AGRESSSIOITA TAI MITÄÄN NEGATIIVISTA TUNNETTA, NIIN JEDIN VEITSENTERÄVÄ POLKU ON KUIN MAALATTIA:/GRANIIITTI
  ELI VAIN IKUINEN RAUHA PITÄÄ JEDIN AINA VALON PUOLELLA.

  22 JEDILAKI ALAPYKÄLÄ 3000-LUVULLE VAIN JEDIRITARILLA ON OIKEUS KANTAA VALOSAPELIA. JOS PADAWAN LOPETTAA JEDIRITARIKSI OPISKELUN, VALOSAPELI PITÄÄ LUOVUTTAA JEDIAKATEMIALLE/VELJESKUNNALLE

  23 JEDILAKI EI OLE OLEMASSA PAINOVOIMAA VAAN ENERGIAKENTTÄ, JONKA TOINEN VOIMA PYSTYY KUMOAMAAN / JOKA ON ITSESSÄÄN SAMASSA KENTÄSSÄ KIINNI ENERGIANA, ELI KAPPALEELLA EI OLE PAINOA ELI ENERGIAKENTTÄ, JOKA KAIKEN ON LUONUT PITÄÄ SEN PAIKOILLAAN, MUTTA MYÖS SEN MAHTI KUMOAA PAINOVOIMAN, ELI ENERGIAKENTÄN TOISEN VAIKUTUKSEN.

  24 JEDI LAKI EI OLE OLETUSTA/
  ON VAIN VAISTO JA TIETO JOKA ON AINA OIKEASSA

  25 JEDILAKI KUN KATSOT TULEVAISUUTEEN/ ÄLÄ ANNA TUNTEEN SIIHEN VAIKUTTAA/MUUTEN TOTUUS TULEVASTA VÄÄRISTYY JA HÄMÄRTYY

  26 JEDILAKI EI OLE KUOLEMAA/ON VAIN VOIMA

  27 JEDILAKI EI OLE INTOHIMOA /ON VAIN RAUHA /RAKKAUS VALOON JA KAIKKEUTEEN KAIKKEEN OLEVAISEEN /UNIVERSUIMINMAHTIIN

  28 JEDILAKI EI OLE SURUA/ ON VAIN RAUHA JA ANTEEKSI ANTO

  29 JEDILAKI JEDI EI KOSKAAN SAA KIINTYÄ TOISEEN/ YSTÄVYYS PYSYY ALKUIHASTUKSEN TASOLLA JEDI PITÄÄ JÄRJEN KOKO AJAN MUKANA EIKÄ ANNA TUNTEEN HUUMAN VIEDÄ EDES ALKUIHASTUKSEN KOHDALLA .YSTÄVYYS SYVENEE MUUTEN TOSI YSTÄVYYDEKSI NEUTRAALIMMALLA TAVALLA .MUTTA NAUSTISKELU SUVILAISELLA JA GNOSTILAISELLA TAVALLA KUMPPANIN KANSSA EI OLE KIELLETYÄ. MUTTA ÄLÄ HUUMAANNU TUNTEEN PALOLLA JA INTOHIMOLLA . JOS TÄMÄ UNOHTUU, JEDIN SIELU LANKEAA JA TIPPUU ALAS KUN KIVI KUILUUN PIMEYTEEN. JOS SUHDE LOPPUU.

  30 JEDILAKI JEDI EI KOSKAAN // HALVEKSI MESTARIANSA JA OSOITA EPÄKUNNIOTUSTA / IVAN TAI HALVEKSINNAN KAUTTA. EPÄ KUNNIOTUS JA IVA // HALVEKSINTA MESTARIA KOHTAAN, JOHTAA KÄRSIMYKSEEN JA PIMEYTEEN.

  T. KARS SKYWALKER JEDMESTARI /SENSEI


  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 3. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  LISÄTÄÄN VESIMIEHELLE TÄMÄ että ne jotka opiskelevat varsinaiseksi valon noidaksi eli Wiccaksi enkeli kansojen opastuksella heidän koulutuksensa on vieläkin tuikempaa hierkisempaa kurinalaisempaa kuin Jedeillä .
  ympäri universumin . Mistä tiedän tämän . Olen kouluttanut peruskoulutuksen suomen voimakkaimmille valon noidille he ovat jedikouklutuksen jälkeen omasta koulutuksesta ja mestareistaan tämän kertoneet. Kuinka paljon ankarampia ja vielä kurinlaisempia heidän mestarinsa ovat ja kuinka ankara ja kova koulu heillä oli valmistua Väkeviksi Valon Noidiksi.

  Ps tästä vesimies tiedän että , Jedintie ja Wiccan tie alku on ihan sama . Jedin kykyjen lisäksdi todellinen Wicca opettelee käyttämään loitsuja .. ja tämä opetus on vielä paljon ankarampaa kuin Jedeillä.

  eli vesimies älä vähättele Jedikoulutusta .

  Se on osa myös todellisen Wiccan koulutusta.

  Ja olen jutellut monien Wiccojen kanssa he ymmärtävät myös hyvin meitä Jedimestareita

  VOIMA OLKOON KANSSASI
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  Sää voit mun puolestta FANTASIOIDA ihan mitä lystäät...Mitäpä se meikäläiselle kuuluu...
   
 5. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  VESIMIES puhut monesti wiccalaisuudesta mutta , kommentistasi huomaan että , ymmärtänet wiccalaisuudesta vain pienen osan , ymmärtäisit ehkä paremmin jos sulla olisi paljon migrodiklorideita soluissa ja veressä. ja jos sulla olisi oikeasti valon noidan voimat eli jedi voimat et yhtään nauraisi jutuílle joita kirjoitan .

  suurien voimien kanssa eläminen vaatii hiearkista kurinalaisuutta.

  t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 6. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  Oiskohan se nyt ihan toisin päin tämän ymmärryksen kanssa...???

  Sorry mä en oikein välitä ottaa neuvoja ihmiseltä joka kaikella tavalla teksteissään näyttää olevansa ylempänä kuin muut ja jaottelee ihmisiä "taviksiin" ja "parempiin" (joihin itse lukeutuu mielestään).

  Mä en pidä sua guruna enkä tule pitämäänkään. Muuten oot ihan hauska tyyppi, ei mua sua vastaan mitään oo mutta älä hei kuitenkaa viitti käyttäytyä niikuin Mikko L. Jookosta? :D
   
 7. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Soturin Tie jossa jokainen hengenveto hengittää jokaisen solun kanssa samaa rytmiä. Niin aineellisen kuin aineettoman suhteen, ympäristön suhteen. :)

  Jedin Tie. Kieltämättä.
   
 8. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
 9. Lonedess Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0

  sinä ja sun jedi juttus... :p
   
 10. Utoon Vierailija

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti