Hae Anna.fi-sivustolta

MIKSI??

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä Todella ärsyttävää, 11.01.2020.

 1. Miksi täällä pitää koko aika joka kerta , kun haluaa lukee kommentteja / aiheita tai kirjoittaa jotakin jonnekin , niin ihan koko aika saa, EI kun PAKOTETAAN hyväksyä noita hemmetin evästeitä uudelleen ja uudelleen, ja taas uuuuddddeeeeelleeeeeen!! perkule sentään!!
  Käy jo pollaan perkeles!!! :mad: näistä sivuista on tullut ihan :poop: ka!!
   
 2. vierailija Vierailija

  raskaan grafiikan sivustot ,,pääsivu,,alasivustot,,käyttäjien sahaava sivuston käyttö,liikenne ei toimi moitteettomasti.
   
 3. vierailija Vierailija

  lukion jälkeen muutto toiselle paikkakunnalle, ja opiskelua ,sitten armeijaa ,,opiskelua,,no opiskelun katkeaminen rahattomuus,,muutto takaisin kotitaloon vuosiksi,,ympäristön huonoosaiset ,,ja vähätietoiset,,keräsivät tietojaan talteen lähitaloihin,,,epäonnistuja,,huono,,nälkä,,kalva,,myös,,kurjat ohikulkijat tarttuivat näihin tietoihin ja toistelivat samaa ja minimaalimuunnoksia,,hyvät ja viisaat tietojen tuojat sanoivat antaa olla,,niin vahvaa oli hylkyritietous,,sitten tietoja alkoi siirtyä jakeluun ja myöhemmin verkossa ,,tämä on kaikkien kanavaa,,liian hylkyritietoa suhteuttakaa määrää ja laatua,,liian kohtuutonta,, kuihtuneitten talojen kuihtuvaa tietoa niin sen kuuluu olla..syöverissä sadismissa jonka muut liemottelevat jatkuvasti ympärilleen,,korostan nyt määrä ja laatu ,,hylkyri sadismaalinen tietomahti ei sellaisen määrä jatkuvasti kannattelussa saa olla..
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti