Hae Anna.fi-sivustolta

Millainen mies pukeutuu nahkaliiviin?

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä naikkonen -83, 05.01.2009.

 1. vierailija Vierailija

  On se kumma että nahkaliivi järkyttää naisia katukuvassa. Mutta onko kukaan kiinnittänyt huomiota että nykyyän miehet käyttävät naiste slimfit farkkuja jotka jätetään tyylikkäästi roikkumaan persauksien alapuolelle mitäs se kertoo miehestä :ROFLMAO:
   
 2. vierailija Vierailija

  Ei ehkä kannata sortua naisen logiikkaan ja alkaa itsekseen pähkäillä miksi mitäkin, vaan ihan suoraan kysyä mieheltä, että onko hänellä pukeutumisensa kanssa jotain tiettyä linjaa, jota hän suosii vai miten valitsee vaatteensa.

  Aloin itse vierastaa kanssakäymistä naisten kanssa, kun tajusin miten pimeitä naiset ovat... yhdessä pikkujoulussa (vietettiin sitä naisporukalla) kului tunti siihen, etä vatvottiin miksi nainen x oli lähettänyt naiselle y joulukortin, jossa kolme tonttua laskivat mäkeä. Ensin olin monttu auki, sitten kysyin heiltä, että ihanko tosissaan te mietitte että mitä joulukortin kuvalla tahdottiin kertoa. vastasus oli yksiselitteisen kyllä.
   
 3. vierailija Vierailija

  Loistavaa köökkifilosofiaa!!! Oletteko opiskelleet cosmosta vai reginasta näitä juttuja? Onko tässä keskustelussa yhtään yli 90 älykkyysosamäärän omaavaa henkilöä?
   
 4. Omituisia Vierailija

  Sitä sammoo minnäi kysyn.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti