Hae Anna.fi-sivustolta

Millainen rangaistus tupakanpoltosta

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Raivostunut äiti, 19.01.2016.

 1. Raivostunut äiti Vierailija

  Olen tehnyt jo vuosia sitten kolmelle tyttärelleni selväksi, etten tule hyväksymään sitä että he alkaisivat tupakoimaan tai edes muistaisivat sitä. Eilen keskimmäiseni, 12-v tuli kotiin ja haistoin heti tupakan. Väitti olleensa kaverillaan, jossa aikuiset oli poltelleet. En uskonut ja jatkoin kuulusteluja, jolloin myönsi saaneensa kaverin isosiskolta (alaikäinen hänkin) muutaman tupakan, joista pari oli ehtinyt polttamaan. Raivostuin ja huusin kuin hullu. Ensin olin varma, että annan sellaisen remmiselkäsaunan, ettei tyttö istu sillä perseellä viikkoon ilman kirvelyä. Sitten päätin kuitenkin rauhoittua ja lupasin palata rangaistukseen tänään koulun jälkeen. Edelleenkin olen sitä mieltä, että kunnon piiskat on kyllä ansainnut, mutta mitä rangaistuksiA te muut olette saaneet/antaneet teinisauhuttelusta?
   
 2. vierailija8 Vierailija

  Ensinnäkin lain mukaan et voi piiskata, se on yksiselitteisesti kiellettyä. On löydettävä muut keinot, viikkorahat pois.. yms. Itse en koskaan ole polttanut, tiedän että jotkut kaveristani 70-80 luvulla sai piiskaa, kun oli polttanut. Osalla vanhemmat silloin hyväksyi sen, eikä reagoinut siihen mitenkään. Mutta silloin tupakointi oli yleisempää eikä sen vaaroista tiedetty / haluttu uskoa vaarallisuuteen.
   
 3. Raivostunut äiti Vierailija

  Asia on nyt käsitelty ja seuraamukset langetettu. Keskustelimme ensin asiasta vanhempina ja vaikka molempien ensireaktio oli se, että pidimme selkäsaunaa välttämättömänä, päätimme kuitenkin olla käyttämättä ruumiillista kuritusta, tällä kertaa. Pidimme ankaran puhuttelun ( jonka aikana tyttö varmaan luuli saavansa lopulta remmiä). Hän itki, katui, pyysi anteeksi ja lupasi, ettei vastaavaa tapahdu. Rangaistuksena takavarikoimme tabletin, kielsimme puhelimen viihdekäytön ( eli nettiyhteys on toistaiseksi poistettu käytöstä. Hän on nyt kotiarestissa kuukauden, lukuunottamatta harrastuksia ja myöskään viikkorahaa ei tuolta ajalta makseta. Toivottavasti näillä keinoin oppii läksynsä.
   
 4. onnea vaan teille Vierailija

  Vaikutat aika kamalata äidiltä! Ei se raivoaminen ja huutaminen mitään auta, jos lapsi/nuori ei itse ymmärrä, miksi tupakointi ei ole hyväksi. Pelottelu saa vain aikaan sen, ettei teille ikinä vapaaehtoisesti tulla kertomaan yhtään mitään, koska aina tule hirveät huudot.
  Nyt sitten olette vain saaneet aikaan sen, että lapsenne osaa jatkossa paremmin peitellä tupakointinsa ja tod. näk. myös juomisensa.
  Lapsi myös pitää teitä, syystäkin, ihan hulluina. Ainoa, mikä toimii, on rauhallinen, asiallinen keskustelu. Kyllä terve aikuinen kykenee perustelmaan, miksi ei kannata polttaa. Kaikki kännykkä yms. kiellot eivät ole nykyaikaa.
  KOhtelitko lastasi, kuten olisit halunnut itseäsi vastaavassa tilanteessa kohdellun.
   
 5. vierailija8 Vierailija


  Niin tottakai on keskusteltava huutamatta ja perusteltava miksi ei kannata polttaa. Mutta on selvä että teosta on tultava jokin rangaistus. Ja tehokas on kännykkäkielto tabletti yms. viikkoraha. Jos mitään seurausta ei tule niin nuori tekee sen uudelleen, jos seurauksena on vain puhuttelu. Jos ajat esim. autolla liikennekameraan ylinopeutta maksat sakot. Nuorelle pitää opettaa että väärin teoista seuraa rangaistus, opetettava että vastaa itse tekemistään, ja tarvittaessa" kärsiä " rangaistus. Vai miten itse opetat oikean ja väärän? Yhteiskunnasamme on lait mitä noudatetaan, jos niitä rikkoo niin siitä on seuraus sakoista vankeuteen. Tähän asiaan on lapset/ nuoret opetettava.
   
 6. onnea... Vierailija

  Jos nuori ei keskustelun jälkeen ymmärrä tekevänsä tupakalla pahaa itselleen, ei se vanhempien asettama kännykkäkielto asiaa selvennä. Nuori vaan oppii piilottamaan ja salaamaan ei-toivotut tekemisensä. Juuri siksi, koska nuoren on opittava vastaamaan itse tekemisistään, on tärkeää, että se valinta on hänen itsensä tekemä. Se, että motiivina on rangaistuksen pelko, auttaa ehkä 12-v:n kohdalla, mutta 16v tekee takuulla mitä haluaa. Ei kai kukaan vanhempi halua , etä lapsi toimii oikein rangaistuksen pelossa, vaan siksi koska tajuaa, mikä hänelle on parasta.
  Koti ja vanhemmat eivät ole tuomioistuin/syyttäjä/poliisi, joiden tehtävänä on valvoa lakien noudattamista ja langettaa sakkoja ja rangaistuksia "lakien" rikkomisesta. Yhteiskunnan asettamat lait ovat asia erikseen.
  Itse olen opettanut juuri tuolla keskustelulla ja kertomalla, miksi ei kannata polttaa. Meillä on myös keskusteltu alkoholista ja kerrottu miksi emme halua nuortemme juovan. Ja, kas kummaa, kyllä ymmärsivät, kun kerrottiin, että voi joutua ryöstetyksi, raiskatuksi, paleltua hankeen..
   
 7. vierailija8 Vierailija

  Niin luulen kyllä että nuoresi juovat alkoholia ja polttavatkin, 16v kun on niin jossakin vaiheessa aivan varmasti vetävät kaatokännit. Ja harrastavat myös todennäköisesti seksiäkin. Vaikka kuinka kuuntelevat ja sanovat että joo joo . He kokeilevat kuitenkin, kun kuitenkin siinä "kielletty hedelmä" se on luonnollista eikä sitä voi mitenkään estää, niin on nuoret aina kokeilleet, myös 70-80 luvulla jolloin saatettiin jopa piiskata. Mutta niin kauan kun ovat alle 18v niin vanhemmilla heistä vastuu. En tarkoita että vaikka rangaistaisiinkin niin se ei silti estä kokeilua. Nuoret kokeilevat kuitenkin, mutta tärkeintä on opettaa vastuuta. ja puhuttava asioista niiden oikeilla nimillä. Mutta se että väärinteosta pitää olla seuraus , vaikka sitten ne viikkorahat pois. Kyllä vanhemmilla pitää myös olla auktoriteettia, he myös että miksi viikkorahat otettiin pois.
   
 8. onnea... Vierailija

  Nimenomaan vanhemmilla täytyy olla auktoriteettia, jonka perusteella nuori uskoo myös mitä vanhemmat sanovat. Auktoriteetti ja kunnioitus ei kuitenkaan synny rangaistuksen pelosta.
  Noilla konsteilla on minut kasvatettu, samoin lapseni, ei rähjäämällä ja sääntösulkeisilla. Ja juu, alkoholia on juotu, mutta kaatokännissä ei olla oltu.
   
 9. suurtaikäluokkaa Vierailija

  Silloin, kun olin tuossa iässä, saattoi joku saada remmistä, mutta itse en antaisi mitään rangaistusta. Sanoisin vaan, että että en pidä siitä että kukaan polttaa tupakkaa tai haisee tupakalle.Itse aloitin tupakan polttamisen 13 ikäisenä ja lopetin 26 vuotiaana. Ei se mitään olisi vaikuttanut, vaikka joku olisi hakannut remmeillä. Piiskaa sain kyllä aika isona paljaalle takapuolelle, mutta eri asiasta. Se oli kyllä ihan hyvä muistutus, silloin se tuntu kyllä ja juovat oli pari päivää, mutta sitä kolttosta en enää sen jälkeen tehnyt.
  En kannata piiskausta kasvatusmielessä.
   
 10. Meillä oli tarkkaan kerrottu, että selkäsauna tulee jos alkaa tupakoida alaikäisenä. Ja kerran kokeilin, en jäänyt kiinni. Sen kerran olin kyllä varautunut selkäsaunan ottamaan, jos jään kiinni. Kokeiltava oli, pari henkosta. Ei tarvinnut jatkaa, kokeilu riiitti. Kavereiden tarjotessa tupakaa, oli se selkäsaunan pelko se joka esti tarjouksen vastaanottamisen.
  Koskaan ei väkivaltaisesti hakattu. Selkäsauna tiedossa olevasta asiasta on ihan oikeutettua. Tahlallinen uhma oli useimmiten se syy, jolloin vähän napsaistiin. Mittaa kun piti joskus ottaa. Aika nopesti kyllä sitten lopetun kun persuksille lävähti. Varastaminen kaupasta olisi myös aiheuttanut kipinää persuksiin. En nyt äkkiseltään muista muuta. Ai niin, kotimuikkari myös lävähti, mutta lievemmin.

  Ei se kuritus mikään paha juttu ole. Oikein toteutettuna ja harkitusti annettuna.
  Kyllä sitä pitäisi vieläkin käyttää. Laki on huono.
   
 11. Raivostunut äiti Vierailija

  No niin. Tytön kotiaresti on noin puolivälissä ja uskon että oppi on mennyt perille ja hyvässä muistissa pitkän aikaa. Samoin siskoksille on tehty selväksi, että kuka tahansa ryhtyy moiseen tupakkaleikkiin, niin nyt annetut rangaistukset tulevat sitten vähintään tuplana. On ollut mielenkiintoista lukea kommenttejanne. Osa pitää minua hirviöäitinä ja osa ymmärtää. Myönnän pitäväni tytöille tosi tiukka kuria ja uskon rankaisevan kasvatuksen malliin, koska ole huomannutkin sen toimivan. Omassa lapsuudessa ja nuoruudessa isäpapan nahkavyö oli se yleisin rangaistus, jota useimmiten saatiin ja totta vie sitä oppi olemaan kun siitä muutaman kerran sai. Ja jo pelkkä tieto mahdollisesti tulevasta rangaistuksesta esti tekemästä typeryyksiä. Pyrin nyt toki välttämään selkäsaunan antamista mahdollisimman paljon, mutta muita sanktioita annan kyllä tarpeen mukaan.
   
 12. Hei raivostunut äiti,

  pidä vain tiukka kuri ja toimikaa vanhempina yhdessä. Lapset itse ovat kertoneet, että rajoja pitää olla. Näinhän olemme lehdistä saaneet lukea.
  Selkäsauna on äärimmäinen keino, ei sitä ajatusta pidä hylätä. Uhkailu voi olla hyvinkin tehokas, kuten itselläni toimi. Kokeiltava toki kasvuiässä on kaikenlaista.
  Eikä sen remmin tarvitse liikaa laulaa, jo kevyempikin riittää jos on tyhmyyttä tehdessä jo tiennyt uhan. Laitontahan se on, mutta mutta.
  Itse sain aseman vaihdemieheltä selkääni 70-luvulla, menin käpälöomään käsinohjattavaa vaihdetta. Näki ja sai kiinni. En minun voimani olisi siihen vaihdekäsittelyyn riittänyt, mutta näin 50-vuotiaana olen kyllä itsekin sitä mieltä, että kunnon selkäsauna oli paikallaan. Pajupuskasta repäisi paksun karahkan ja sitä tuli parikin sarjaa kun en ensimmäisen jälkeen suostunut kertoman kuka olen ja missä asun. Ihan typerää temppua olin tekemässä. Kotiin ei sitten enää tullut valittamaan, katsoi kai antaneen kunnon opetuksen, selkäsauna oli kyllä kova kokonaisuudessan.
  Omat kakarat sinun tyttösi ikäsiä, selkään ei olla annettu, mutta pidetään yksissä tuumin tämäkin keino miehen kanssa mielessä. Ihan holtittomissa jutuissa. Ja ainakin jos on toistuvasti varoitettu. Vielä ei ole tarvinnut onneksi edes uhata.
   
 13. ääliö Vierailija

  Sinähän kirjoittelet ihan mitä sattuu: yleisin rangaistus oli selkäsauna, jota pelättiin ja opittiin karttamaan, mutta kuitenkin siis hakattiin, jos se kerran oli se yleisin rangaistus. Ja jos pelkkä selkäsaunan pelko opetti olemaan tekemättä typeryyksiä, niin miten sitten sait useammin kuin kerran selkääsi?
  Summa summarun, selkäsaunan pelko tai edes toteutunut selkäsauna ei estänyt tekemästä tyhmyyksiä...eli mitä hyötyä lyömisestä sitten oli?
   
 14. Raivostunut äiti Vierailija

  Se hyöty siitä kovasta kurista oli että vaikka useamman selkäsaunan sainkin aina tuonne 15-16 vuotiaaksi asti, ei useinkaan tarvinnut rangaista samasta asiasta toistamiseen eli oppi meni perille.

   
 15. vierailija8 Vierailija


  Monessa muussa maassa piiskaus on sallittua, erityisesti niissä maissa mistä tulevat maahanmuuttajat, nyt sitten on viranomaisille työ selittää että täällä piiskaus laitonta. Kyllä vielä 70-80 luvulla käytettiin yleisesti, ja vielä sen jälkeenkin ainakin joidenkin uskonlahkojen sisällä. Kuinka kovia selkäsaunoja sait?
   
 16. Ei ei ja ei! Vierailija

  Idiootit! Selkäsauna = pahoinpitely = rangaistava teko. Toiminnallanne opetatte vain, että toisen hakkaaminen on ihan ok, lyöhän oma äiti/isäkin... Toivottavasti alistetut reppanat lapsenne tekevät teistä jonain päivänä rikosilmoituksen, jos vitsa on viuhunut tai kämmen lipsahtanut.

  Itse olen omille lapsilleni opettanut, että toiseen ihmiseen kosketaan VAIN hyvällä! Ikinä ei ole tarvinnut turvautua niin ala-arvoiseen keinoon, kuin lyöminen, sillä ei ole edes uhattu. Aikuisiksi, kunnon ihmisiksi olen heidät kasvattanut rakkaudella ja järkipuheen voimalla.
   
 17. Raitis mies Vierailija

  16-vuotiaana kärähdin 8 vuotta vanhemmalle veljele tupakasta, olin ollut kyllä muutenkin kovakalloinen räkättäjä, enkä totellut mitään. Veli päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen, ei mitään pahoinpitelyä vaan asiallisesti koivupiiskaa paljaalle persustalle ja vielä melko lujasti. Siitä opin tottelemaan veljeä, joka oli minulle isänkorvike oikean isän kuoleman jälkeen. Oli ihan kuin murkku olisi loppunut siihen päivään.

  Pääsin tupakasta eroon, joten kyllä kannatti selkäänsä saada.
   
 18. savuton Vierailija

  Omasta kokemuksesta tiedän, ettei se toruminen tai piiskan antaminen mitään vaikuta. Itse sain piiskaa milloin mistäkin syystä tai ihan muuten vain. Tupakan poltosta siinä ohessa. Omat lapset polttavat, jos heitä huvittaa, ja lopettavat jos ovat sitä mieltä. Niin tein minäkin.
   
 19. myöskinsavuton Vierailija

  Kaverini polttivat ja yllyttivät minuakin polttamaan. Mutta en kun olin sen päättä-
  nyt että en polta ja vaaranna mun taka puoltani turhan asijan takia. No niin minä
  luulin kun en paremmasta tiennyt mitään. Eli likat rupes minua kiusaamaan haluutkos nähdä ja kunnolla mitä on mulla vaatteiden alla piilossa. Ja mulla koveni heti eräs osa. Pojalla sojottaa nyt toi ja likat mun kimppuuni sekä yritti-
  vät saada multa housuja alas. Eivät saaneet olin heille liian kova pala luulisin.
  Ja Sanna sanoi mulle tossa on tupakka kun olet sen polttanut ja saanut sun van-
  memmiltasi selkääsi, Tulet huomenna koulun jälkeen meille me tarkistamme sil-
  loin toisemme. Onko sulle ok ja se oli eli kotonani sain syönnin jälkeen kunnolla
  selkääni. Ja seuraavana päivänä Sannan kanssa heille siellä oli hänen pikku siskonsa kaverinsa kanssa. Me vain morjestettiin heitä ja Sannan huoneeseen. Se ei laittanut ovea kiinni vaan sanoi mulle, Yksi vaate pois ja minäkin otan onko se ok sullekin. No se oli ja me riisuimme itsemme alaste ja sannan pikku-sisko vahti
  kaverinsa kanssa kun me riisuttiin itsemme alaste. Kun minä olin ottamassa fark-
  kujani pois koivistani pikku likat rupes hihitellemään mulle ja näytti mun haarojani sormillaan. Rauhallisesti likat kohta on poika alaste ja näätte mitä on sillä piilossa tuolla sanoi Sanna heille. Kun olet reipas poika etkä temppuile olet
  terve tullut tänne uudestaan lupaili Sanna mulle, Ja minä päätin tehkää mitä vain
  mulle en karkuun lähe ja vaatette pois multa. Kohta olin alasta muna ylhäällä ja
  silloin tuli heille vieraita ja Sanna pikana vain päälys vaatteet päälle takas ja minä
  perästä. Kun heidän äitinsä tuli paikalle me olimme jo pukeissa ja minä pihalle heiltä. Tulet viikon loppuna uudestaan meille minä hankin meille kortsuja valmiiksi lupas Sanna mulle. Ja otti mun taskustani mun alkkarini "kaniin".
  Saat tän takas ensi kerralla ja sain pusun siltä sekä se kopeloi mun muniani. Sinähän oletkin iso poika jo ja suuteli minua uudestaan.
   
 20. vierailija Vierailija

  Piiskan saaminen teini-iässä oli niin noloa, että varmasti harkitsi mitä kannatti tehdä. Varsinkin jos tieto olisi levinnyt kavereille olisi häpeä ollut moninkertainen.
  Kipu oli pikkuseikka häpeän rinnalla.
   
 21. piiskattupoika Vierailija

  Kun olin jälleen kerran äitini kanssa menossa naapurille "kylään". Taas mun poi-
  kaani kuritetaan ja lujasti sanoi äitini kun oli ottamassa vitsoja tien sivusta olevasta paju vitsa pusikosta. Pojalla ikää jo14v mutta sen järki jossakin 5-6v
  tasolla urputti mulle äitini samalla kun sai niitä vitsoja otettua mulle irti.
  Sen jälkeen äitini läppäsi minua taka puolelleni ja mulla lensi käteni niskani
  taakse mikä on mulle hyvin opetettu. Ja äitini veti multa verkkareitani alas sen
  verran että sai nostetuksi multa pelini kauluksen yli ja pissatti mut samalla.
  Äidilläni on ihme vaisto se tietää milloin mulla olis tarvista kusta, Monta ker-
  taa en minä itsekkään sitä tiedä kuten tässäkin tapauksessa en tuntenut tarvetta
  mennä kuselle.Äitini sai mut pissatukseksi ja meillä matka jatkui ja mun koipeni
  muuttu raskaamaksi kun tultiin maaliin eli talolle missä minua kohta huudatetaan.
  Syynä oli auton pihalla eli onko mun piiskaaminen massa tapahtuma vai minä tuumasin kävellessäni sille talolle. Poika mikäs sun koipiasi nyt painaa kun oli äi-
  tinikin huomannut että ei maistu mulle kävely. Äiti mikä tori kokous on tuolla minä kyselin siltä noin paljon autoja on paikalla tuolla. Katsotaan sanoi vain äitini
  sinä et puihin mene poika se on saletti ja otti multa housun kaulusta etiä päin.
  Mun 14v poikani ja kohta moni tietää että sinä olet poika kun ne tän näkevät se vain sanoi mulle. Ja katseli mun muniani joka nousi heti yläs eli se oli mun äitini
  tahto minä tuumasin silloin ja tyydyin kohtalooni kun en sille muuta voinut.
  Äitini päästi housuni kauluksestani irti ja oli hangon keksiä se nainen kun katseli
  mun harjuani housuissani. Me mentiin sille pihalle ja äitini ei vienyt minua pääovelle vaan me kierettiin sen taakse. niin sanotun keittiön ovelle ja äitini meni siintä sisälle Sinikka oletkos paikalla se huuteli. Paikalle tuli pyöreä mamma joka oli siinä talossa piikana eli keittiössä sen työ paikka oli.
  Katos mun kakaraani onkos sekin likka kuten mekin olemme ja näytti sormel-
  laan mut telttaani. Sinikka veti heti multa verkkarini alas ja mulle tuli heti
  käteni alkkareitani pitämään ylhäällä. Äitini löi hyvin lujaa minua taka puolelleni ja multa lensi kumpikin käteni niskaani ja naiset riisuivat multa ala
  pääni paljaaksi. Sen jälkeen niillä oli kahvi paussi ja minä alapääni paljaana ih-
  mettelin missä mennään. Ne vain juorusivat ja vahtivat mun sojottavaa piliäni
  ja kahvi niille maistui kovasti. Kello rupesi soimaan ja Sinikkaa vietiin isäntä
  väen puolelle. Äiti eikös minua pitänyt piiskata täällä minä kyselin äidiltäni.
  Äitini vain hymyili mulle ja silitteli piliäni, Mun iso poikani se vain sanoi mulle eikä muuta. Sinikka tuli takas sillä oli vaunut ja niissä likaisia astijoita. Mun poikani tahtoo auttaa sinua Sinikka mutta täysin alaste komensi äitini ja mut riisuttiin alaste. Äitini tiskasi sillä oli vaatteet päällä. Minä keskellä kuivasin ne
  astiat alaste muna ylhäällä mitä kumpikin nainen vahti. Ja Sinikka laittoi ne omille paikoilleen kaappiin. Sen jälkeen Sinikka meni omalle puolen ja rupesi
  riisuitumaan mun katellessa toimitusta silmät pyöreenä vieretä. Ja äidilläni oli
  tosi hauskaa se läpsi mun siitintäni monta kertaa ja lopuksi mut laitettiin seläl-
  leni ja Sinikka tuli naimaan minua kunnes olin tyhjä. Eli se oli heidän suunittelema hupi numero missä minä poika polo olin pääosassa.
   
 22. vierailija Vierailija

  Minä olin silloin 14w poikanen ja olin pitänyt hyppy tunnin koulusta eli omaa lomaa. Minä olin käynyt yhden miehen luona ja se oli pitänyt minua lelunaan.
  Minä kävin kaupan kautta ja söin nameja samalla kun poljin kotiani kohden.
  Kun pääsin kotiini menin omaan huoneeseeni ja piilotin namejani sinne kun mulla
  olis ollut vaikea niitä selitellä äidilleni. Ei äiti en minä niitä ole varastanut vaan harri lasse sekä seppo runkkasi minua ja tämä oli heiltä mulle palkinto.
  Äitini tuli kotiinsa ja minä keittiöön sitä jelppailemaan eli purin sen ostokset paikoilleen kaappeihin. Äitini kävi pesulla ja minä omaan huoneeseeni lukemaan
  jotain nuoriso lehteä. Mulla teki mieli namia mutta ei rohkeus antanut mulle periksi niitä ottaa esille. Äitini sai itsensä valmiiksi ja se meni peilin eteen kampaamaan hiuksiaan. Miten on pojalla koulu mennyt se kyseli multa. En kerinnyt sille vastaamaan kun meillä puhelin heräsi eloon ja äitini siihen vastasi.
  äitini lopetti puhumisen siihen puhelimeen ja karjaisi mulle. poika keittöön heti ja alapääsi paljaana sekä lähti edellä sinne. Minä tiesin heti että se soittaja oli mun ope ja äitini tiesi nyt että olen ollut omalla lomallani. Minä menin keittöön äitini eteen seisomaan munat paljaana mitä äitini katseli. Se veti mut oikealle sivulleen ja kädestäni syliinsä poikittain ja piiskaus vitsalla oli mulle tosi asija silloin.
  Kun se oli saanut mut piiskatuksi se nosti mut takas jalkojeni päälle ja katseli mun
  penistäni uudestaan. Miksi sulla ei toi seiso poika ja se rupesi minua runkkaamaan
  heti. Mulla ei se seisonut ja äidilläni heräsi kellot sen päässä soimaan. Ei helvetissä
  poika hajet heti remmin eteisen naulasta tämä hoidetaan remmillä nyt. Ja äitini antoi pojalleen remmiä kunnolla kun olin jälleen myynyt itseäni heille. Ja minä seuraavana päivänä heti koulun jälkeen menin näyttämään heille mun takapuoltani. Ne riisuivat pojan alaste ja tyhjensivät mut kuten on heillä tapana
  Ja minä kotiini missä oli äitini valmiina odottamassa. Minä sen eteen ja itseltäni
  housut pois. Tarkista ja tulin sen eteen ei saanut multa penistäni yläs. Sun on lopettettava mut muuten en lakkaa tienaamasta ja otin rahat mitkä olin tienannut heiltä ja laitoin ne pöydälle. Mun puolen päivän tienastini sanoi äitini. Tästä lähin kun olet ollut "työssä" housut heti pois sulta niin homma on ok mulle se sanoi mulle.
   
 23. EI tupakoija Vierailija

  Kaverini yrittävät saada minua 13v poikaa polttamaan tupakkaa. Ei on ei eikö se mene teille kaaliin minä sanoin heille vihaisesti. Äidin mussukka ei saa tupakoida
  muuten ei saa ilta tissiä äidiltään ne kiusasivat minua. Saan selkääni äidiltäni mutta jos olen ilman vitsan jälkiä kun isäni tulee kotiinsa. Se on luvannut mulle
  palkinnon ja sen vuoksi en vaaranna sitä. Minä kerroin kavereilleni ja läksin kotiini. Matkalla tapasin puoli tutun ympäri päissään, Se hali minua ja sössötti
  mulle jotain mistä en saanut selvää. Sitä rupes kusettamaan ja se käski mun pitämään sen tupakkaa hetken että saa se kustuksi. Voit sinä siintä henkoset
  vetää mulla on monta askia himassa se sanoi mulle. Minä katoin ei näy mun
  kavereitani ja laitoin sen lähelle mun huuliani mutta en ottanut siintä henkosia.
  Kaverini sai kustuksi ja otti tupakkansa takas sekä lähti himaansa kuten minäkin.
  Meillä oli akka joka on järjestänyt mulle monta piiskausta ja hänen valvovan silmän alla. MINÄ NÄIN SILLÄ OLI TUPAKKA HAMPAISSA se akka selitti juuri
  mun äidilleni. Ja minä muistin samalla että se meni pyörällä ohi musta kun mulla
  oli se helvetin tupakka lähellä mun suutani. Äitini haisteli mun kouraani ja sitten suutani sinähän haiset tupakalle poika ja rupesi multa päästelemään housujani
  alas. Ja se helvetin juoru kello vain kyttäsi vierestä mun riisumistani. Hajes Siiri pihalta kunnollinen vitsa mun pojalleni nyt minä sen helvetin käryttäjälle opetan
  mitä siintä seuraa kun tupakoi ala ikäisenä kuten se sen teki. Kun Siiri tuli takas olin minä aivan alaste sitä odottamassa. Vai on sulla toi jo noin suuri se sanoi ja
  katseli mun haarojani. Minä meinasin laittaa käteni sen eteen, Mutta mun takapuoltani lyötiin hyvin lujaa. Eli vain käteni takas niskani taakse. Ja se hel-
  vetin mun penikseni rupesi turpoomaan sekä nousemaan yläs mun harmikseni.
  Ja kumpikin nainen vain tuijotti sen turpoomista kunnes se oli pystyssä kokonaan. Vai on mun pojallani toi tollanen nyt sanoi mun äitinikin. Poika nyt sulla on 2 vaihto ehtoa. Sinä pöydälle vatsallesi ja sun piiskaus on sulle tosi asia heti. Tai selällesi me Siirin kanssa tyhjennämme sut nyt, Ja ensi viikolla tulet meidän naisten kanssa saunaan, Minä tahon näyttää ton muillekin. Ja senhän arvasi että kävin heti pöydälle selälleni heidän tyhjennettäväksi.
   
 24. vierailija Vierailija

  Jos polttaa, niin polttaa. Kyllä se järki tulee päähän myöhemmin jos on tullakseen. Meillä oli selvää aina se, että meidän pihapiirissä ei tupakoi kukaan koskaan. Itse sain piiskaa pikkupoikana kun jäin kiinni, mutta aloitin sitten teini-iässä uudestaan ja lopetin, kun aikuistuin. Nyt aikuisena piiskausta voisi käyttää, jos on haluaa jotain aikuista "motivoida" tupakoinnin lopettamiseen.
   


 25. No ei se kyllä toimi... siinä käy helposti niin jos aikuiset toisiaan piiskaa niin se on seksuaalista... tupakoija haluaa piiskaa ja toinen piiskata . Siis jos vapaa ehtoista . Jos toista piiskaa ilman lupaa se väkivaltaa ja siis laitonta. Tietysti se yksi " leikki" jäädä kiinni.... ja toinen " rankaisee " piispalla
  No eräänlainen fetissi . Mutta hyvä jos eroon tupakasta pääsee se tärkeintä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti