Hae Anna.fi-sivustolta

Millaista on henkimaailmassa?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Kuunvalonsilta, 17.04.2013.

 1. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 149
  Saadut tykkäykset:
  1 648
  Oolrait, no sitte. Niistä luokituksista en tiedä mitää.
   
 2. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 335
  Saadut tykkäykset:
  19
  Kyllä joutuu kohtaamaan sen mihin energiansa ja tekonsa laittanut on, moninkertaisesti sitä arvioiden. Täytyy muistaa että elämän jälkeen tämäkin elämä oli vain se yksi askellus jota sen päätyttyä arvioidaan lukuisten elämien viitekehyksessä.
   
 3. vierailija Vierailija

   
 4. vierailija Vierailija

  Eri mieltä, kyllä tuleekin kommentoida, jos ei usko jonkun väittämään. Vaikutat tosi suvaitsemattomalta kun et halua kenenkään tuovan erilaista käsitystään esille. Vai pitäiskö mielestäsi vain samoihin asioihin uskovien ja samaa mieltä olevien keskustella keskenään. Eihän siinä opi mitään, kun kaikki vain kaikuna toistaa omia uskomuksia ja vahvistaa niitä. Sinä et näköjään kunnioita pätkääkään sananvapautta. Jos joku on erimieltä, niin voihan sen antaa olla sitä.
   
 5. komppaan Vierailija

  (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)
   
 6. vierailija Vierailija

  En itse usko henkimaailmaan, mutta kiinnostaisi tietää, mitä siihen uskovat haluavat tai luulevat henkimaailmastaan löytyvän. Ja miksi haluvat sieltä lyötyvän sitä mihin uskovat. Löytyisikö sieltä kaikki se, mikä tästä elämästä puuttuu ja jos, niin miksi. Olen joskus ajatellut että mitä kuolemanjälkeisessä elämässä tehtäisiin, senhän uskotaan olevan ikuista ja ikuisuus on pitkä aika.
   
 7. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 102
  Saadut tykkäykset:
  699
  Niin pitkä juttu, etten ehdi selittää koska on kiire, mutta sen verran sanon että aika henkimaailmassa ei voi käydä pitkäksi, koska aikaa ei tuolla puolen ole. Ja se "tuo puoli" on se -oikea- maailma joka ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan. Sieltä tullaan, sinne mennään, taas tullaan tänne oppimaan jos jaksetaan, taas mennään, jne. Kunnes ei enää koeta tarvetta uudelleensyntymiseen, eli päämäärä (valaistuminen) on saavutettu ja jäädään pysyvään rauhan ja rakkauden, olemisen tilaan, tai aletaan toimia vaikka enkeleinä. :) Kaikki on energiaa, täällä ja siellä. Siellä se ei vaan ole materialisoituneessa muodossa.
   
 8. vierailija Vierailija

  Miten ollaan olotilassa, jossa aikaa ei ole? Eikä paikkaakaan? Pikkuvauvoilla ei ole ajantajua, pienikin odotus voi tuntua heistä ikuisuudelta. Jos ei ole paikantajua, niin ei voi elää tätä hetkeä, mikä on yksi mielenterveyden edellytys. Miksi meidän tulisi palata tuonne?Vai palataankoo tuossa vauvan tasolle, jotta voisi olotilan kestää? Kuka tuollaista ikuista menemistä ja tulemista jaksaisi, onko se mielekästäkään? Ja jos ei ole mielekästä niin miksi tuollaista tarttee olla olemassa?

  Ja lopulta enkeleinä löllötetään. Olen toiminnan ihminen, en kestäisi enkelinä päivääkään. Jos henkimaailma olisi totta, niin se olisi mun helvetti. Minusta erilaiset mielialat tekevät olemista mielekkään, eri tunnetilat rikastuttavat elämää. Eihän kukaan jaksaisi mieliruokaansakaan jatkuvaan syödä, vaan siitä tulisi piina. En kannata jatkuvaa rauhan ja rakkauden tilaa, eihän tuossa ole mitään haastetta. En ymmärrä miksi joku haluaisi tuollaisen kuoleman jälkeisen "elämän"?

  Niinhän se on, jonkun paratiisi olisi toisen helvetti!
   
 9. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 102
  Saadut tykkäykset:
  699
  Katso kristallipallon puolelle. Siellä on ketju "Valaistuminen". Lue se.
   
 10. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 093
  Saadut tykkäykset:
  67
  Ei enkelimaailmassa löllötellä siellä on voi valita onko paranaja<ja näkijä vai jedisoturi vai tätä kaikkea yhdessä sielä vpi myös erikoisstua battle guidseri lentäjäksi kerran 1000 vuoden väleim osallitua sotiin varjojen sotiin ei enklinä olo tarkoita oloa ilman kehoa. oo kehossa oloa mä oon myt täys enkeli eli valonalkien maan väen iihmis eli laji ihminen keho on täydellinen valonalien keho Ihmislajia on miljmnoonia ynpäri univsresumia . Enkeli on se jolla on voima taso niin suuri että , on saavuttganut enkeli voima tason , enkelit on fyysisiä olentoja me pystymme halutessamme muuttamaan kehon energiaksi tai jätt'mään fyysisen tai enkli pystyyy osaa matkustamaan sieluna missä vaan helposti ainostaan parantaja ja ja ennustaja enkellit heillä eo oo kehoa muilla lon keho täydellinen fyysinen enkeli maailmassa rakastellan yhtö paljon ku täällä fyysiesti he rakastavat seksiä paljon. porno on enkekimaailmasta kanavouitu juttu jotta me valon alien sieluilla olisi viihdettä ja oppisemme oikean oppisen hulluttwelevan seksualisuuden positiivisella tavalla estottamaksi ja vapaamieliseksi . Ei enkeli maailmassa kyllästy siellä voi valita aina jedisoturintien emkekinä taisteluita valosapeleon ja battlegruiserein taisteluristeililjöillä ja iso sota tuhaneen vuoden völen , ja siliinnku ei oo mitään tehtäviä voi aina nussia . t Kars Wenqadi Skywalker Shadows Suur Jedimestari Maan Valonalien nettilähttil'äs taivaallisen jedineuvoston virallinen jäsen

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti