Hae Anna.fi-sivustolta

Milloinhan sallitaan läheisen sukulaisen naiminen Suomessa

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä vierailija, 31.07.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Tässä mietin että ennen vanhaan homoseksuaalisuutta pidettiin sairautena, syntinä ja rangaistavana tekona mutta nykyään ei onneksi ja jos sanot sanankin vastaan niin olet homofoobikko.

  Nykyään käsittelyssä on nämä sukupuoliasiat, translaki ja muut sukupuolet ja sukupuolen vaihtaminen.

  Kolmanneksi tulee läheisen perheenjäsenen kanssa harrastettavan seksin laillistaminen ja sen jälkeen sen laillistaminen että voi mennä naimisiin esim siskonsa kanssa

  Neljänneksi tulee eläimet eli voit harrastaa laillisesti seksiä eläimen kanssa ja mennä naimisiin eläimen kanssa

  Viidenneksi ja viimeiseksi tulevat kasvit, nuket ja muut esineet ja oma itse jonka kanssa voit mennä vaikka naimisiin. Tätä on jo näkyvillä mutta homma laajenee valtavasti saaden uusia mittasuhteita

  Olen varma että yhteiskunnastamme tulee paratiisi kun kaikki nämä asiat laillistetaan ja taotaan kansan mieliin että ne ovat hyväksyttäviä ja jopa suotavia asioita
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 205
  Saadut tykkäykset:
  294
  Lääketiede tietää että lähisukulaisen kanssa tehdyt lapset voi saada vakavia vaurioita, sekä fyyssisiä ja psyykkisiä ja sen takia ei sellaisia seksisuhteita aleta laillistamaan.
  Vauriotuneet lapset tulee kalliiksi yhteiskunnalle jos niitä alkaisi tulla paljon sellaisten avioliittojen laillistamisella.
  Ei ole odotettavaa että lähisukulaisten kanssa seksi laillistettaisiin..
  Näkeehän sen jo eräissä maissa ja paikoissa kun serkukset avioutuu toistensa kanssa ja monet saa vajaa-älyisiä lapsia.

  Mitä tulee homoseksuaalisiin, lääketiede on tietoinen nykyään että homoseksuaalisuus ei ole sairaus.
  Ja tietoinen myös että ihminen voi syntyä väärään sukupuoleen.
  -
   
  Last edited: 01.08.2019
 3. vierailija Vierailija

  Kuudenneksi se että voi mennä alaikäisen tai jopa vauvan kanssa naimisiin.
   
 4. vierailija 126 Vierailija

  Kyllä, ja myös "partalapset" tulevat kalliiksi yhteiskunnalle.
   
 5. Tono Vierailija

  Periaatteessa, kaikkien sukulaisten kanssa seksin harrastaminen ei ole laitonta Suomessa. Wikipediassa on sivusto nimellä Insesti, joka siis tarkoittaa sukulaisen kanssa seksuaalista kontaktia, ja tekstissä on tälläinen kohta, kun luokee miten asia on Suomessa; "Rikoslaissa on määritetty rangaistavaksi sukupuoliyhteys lähisukulaisten kesken. Lähisukulaisina pidetään suoraan etenevässä tai takenevassa polvessa olevia henkilöitä ja sisaruksia. Puolisisaruksia ei pidetä tässä yhteydessä lähisukulaisina, vaikka avioliitto on kielletty. " Joten puolisisarusten kanssa saa harrastaa seksiä, koska heitä ei pidetä lähisukulaisena.

  Ja itseasiassa, eläimiin sekaantuminen/niiden kanssa seksin harrastaminen, eli Zoofilia (löytyy myös wikipediasta Suomen kielellä sivu, ja kysinen harrastus on aika yleistä ulkomailla), ei ole Suomessa lailla kiellettyä. Asiasta lukee wikipediassa näin; "Suomessa eläimiin sekaantuminen voi silti olla eläinsuojelulain perusteella tuomittavaa eläinrääkkäyksenä mikäli eläimen voidaan osoittaa kärsineen" , eli joten jos eläin voi hyvin seksin jälkee ja sen aikana, niin asiassa ei ole mitään kiellettyä/ongelmaa. Lisäksi, kun lukee Wikipediasta eläinten kassa seksin harrastamisesta Suomen rikoslaissa, niin perässä on tälläinen teksti "Sipilän hallituksen oli tarkoitus eläinsuojelulain uudistuksella kieltää sukupuoliyhteys eläinten kanssa vuodesta 2020, mutta säädös ei toteutunut." , joten jos tekee mieli sitä koiran, hevosen tai muun sukupuolielintä ja et rääkkää eläintä, niin siitä vaan parittelemaan.

  Mutta mitä noista muista voisi sanoa niin, seksin harrastaminen saman sukupuolen, kun itse on tai minkä tahansa muun sukupuolen kanssa niin on täysin sallittua Suomessa ja eikä kellään ole oikeutta sitä tuomita millään tavalla, tai muuten jo syyllistyy rasistisuuteen, kunnianluokkaukseen tms. aika helposti. Sekä jos tekee mieli harrastaa seksiä kukkaruukun kanssa tai tehä patijaan/tyynyyn reikä johon asentaa seksilelu, niin siitä vaan, koska sekään ei ole kiellettyä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti