Hae Anna.fi-sivustolta

Miltä keho näyttää

Viestiketju osiossa 'Tsemppikerho' , käynnistäjänä regulaari saunoilija, 17.03.2019.

 1. Sompasaunan lauteilla tutustuu toiseen sukupolveen.
  Todennamme, että naiset eivät pelkää riisuutua,
  mutta jopa tarvitsevat näyttää itseään muille.

  Yleinen merkillepano on se, että yleisemmin naisten rinnat
  ovat suunnilleen samaa kokoa alussa.
  Aika monen naisen rinnat ovat saman kokoisia.
  Harvemmin tulee vastaan nainen, jonka rinnat nuoruuden aikana ovat isoja.
  Sellainen nainen voi olla itsevarmempi, kypsempi kuin ikätoverinsa.

  Itse rakastan naisia, joilla on isot rinnat.
  Yhden naisen rinnat roikkuvat ja nännit katsovat alaspäin.
  Nainen joka on rintaruokkinut, hänen tissinsä
  ovat soikeat, alaspäin suuntaavat, nännit terävät, koko on runsas.

  Nainen joka ei ole rintaruokkinut, hänen rintansa eivät kasvanet, ovat teinirintojen kaltaisia alikehittyneitä, nännit katsovat eteen.

  Pienempi osa, mutta ei liian vähäinen osa, ovat naiset, joilla on erittäin pienet rinnat. Heitä tapaa Sompasaunassa kuitenkin ajoittain, että eivät ole harvinaisia. Sellaiset naiset ovat monessa nuoren naisen iässä, tyttöiässä.
  Kun ikää tulee, niin oletan, että tissit ja sukupuolielimet muotoutuvat. Onko prosessi koko elämää kattava kun muodot muuttuvat.

  Yhden naisen tissit ovat kehittyneitä ja vetovoimaisi, mutta lantion seudulla tuntuu jotakin vajetta. Muodot ovat runsaat, mutta ikään kuin nainen ei olisi rentoutunut niissä kohdin. Nainen ikään kuin kulkee eteenpäin nojaten. Lantio on pehmeä, eikä yhtään ole ylirasittuneisuuden leimaa.

  Yleisesti Sompasaunan lauteilla panen merkille, että naisen kehoon liittyy paljon ylimääräistä, kuten kummut, sivumakkarat, kaikenlaiset yllättävät mäet yllättävissä paikoissa. Naisella on aika paljon peitettävää ja se on ammattitaito kun kyseessä on naisen keho.

  Ensimmäisiä kertojani näin naisen, jonka vagina on vertikaalinen, vako ulottuu korkealle. Nainen on sporttinen. Mistä kyseinen kehon tyyppi viestittäisi?

  En ole koskaan nähnyt Sompasaunassa tissitöntä naista.

  Erään naisen nännit kasvoivat heti lämpimässä ja pienenivät kylmässä. Muita naisia enemmän.

  Mies voi arvostaa naista isoista rinnoista enemmän.


   
 2. vierailija Vierailija

  Useimman naisen nännit ovat pienet. Harvemmin tulee vastaan ja sellaisia tuli vastan ulkomaalaisissa naisissa, nännit, jotka ovat isoja, nännien nuput.

  Naiset eivät pelkää näyttää tissejaan, ellei ne ole isoja, sillä isot tissit aiheuttavat naisille epämukavuuden tunteen julkisilla paikoilla. Naiset yrittävät peittää tisseja kun pienitissinen ei yritä, mutta näyttää olevan ylpeä tisseistään. Naiset helpommin näyttävät tissejaan kuin vaginojaan. Alushousut saattavat jäädä jalkaan.

  Kuitenkin naiset usein nostavat jalkojaan lauteille, jolloin vaginojen ulostulo kasvaisi. Naisilla on tarvetta taivuttaa jalkoja kehon viereen.

  Huomasin naisten taito olla provosoimatta liikaa. Tilannet, että katseet kohtaavat, mies ja nainen kohtaavat kadulla, niin nainen osaa välttää sellaisia tilanteita, jotka yhdistäisivät miehiin. Vaikka mies katsoo ja nainen tietää, että mies katsoo, niin nainen ei millään katso takaisin. Nainen osaa pitää pintansa ja olla ottamatta turhaa yhteyttä.

   
 3. vierailija Vierailija

  Miten naiset käyttäytyvät alastomina saunassa?

  Suomalaiset naiset ovat yllättävän rohkeita. Ilman epäilystä he ovat alastomia saunassa. Muut helposti riisuutuvat kansat ovat saksalaiset: naiset nuoria, upeita. Espanjalaisissa ja ranskalaisissa on alastomuutta, mutta myös kainostelua. Ranskalaisissa tuntuu olevan enemmän sopivuussääntöä. Espanjalaiset luottavat hippie mentaliteettiin, mikä olettamukseni mukaan olisi Espanjassa tai aurinkoranta kokemukseen.

  Iso joukko alastomia istuu hiljaa, osaa käyttäytyä, kysyy kun ei tiedä. Sitten tulevat epävarmat itsestään, varsinkin kun on ensimmäisiä kertoja olla alaston vieraiden edessä. Naiset ovat vaisuja ja läpinäkyvän tohkeissaan kaikesta näkemästään. He ovat iloisia ja hämmentyneitä. Toisinaan tuntuu, että jotkut itkesivät kokemuksesta, koska alaston kokemus voi olla monen salattu toive. He jäävät kiitollisiksi kokemuksesta, oletan. Jotkut naiset ovat ylivarovaisia miesten kanssa, että välttävät ja varovat kaikkea miehiin liittyvä. Ehkä pelkäävät seksuaalista ahdistelua. He helposti juoksevat pois. Moni nainen tulee kylpemään nopeasti, näyttäytyy ja lähtee jo parin kerran jälkeen. Toiset naiset eivät tahdo mitään kuulla miehen suusta, ovat miesvihaisia. Suuri osa kuitenkin rentoutunut ja keskustelevat normaalisti. Ulkomaalaiset seuraavat miten suomalaiset alastomat naiset kanssakeskustelevat miesten kanssa. Jokaisessa maassa on omia tapojaan olla yhdessä. Etelämaalainen mies voi ahdistella naista, oletan. Tuntuu, että Suomessa olisi enemmän sellaista tasa-arvon kaltaista. Miehet ovat kiinnostuneita toki naisista ja toiset miehet enemmänkin, mutta eivät puske päälle. Yllättävän rauhallinen on sekasauna.
  On naisia, jotka puhuvat paljon ja ottavat asioita itseensä. He ovat jotenkin ulkoisesti vahvoja, esittävät miehelle jotakin. Mies tietenkin tarttuu tilaisuuteen keskutella. Välillä ei kaihdeta suoria puheita. Tuntuu, että sellainen nainen ylittäisi oman normaalin naiseuden rajansa. Saunaan tulevat boheemit naiset, joiden elämän asenteeseen kuuluu rönsyilevä tyyli, boheemius, samassa suvaitsevaisuus, avoimuus. Heillä voi olla lyhyt tukka, tatuointeja. Heidän kanssa on rennompaa kuin kilttien naisten kanssa. Kiltit naiset voivat herätä aikusemmalla iällä kun koti ja lapset ovat muotoutuneita, niin he kaipaavat elämään jotakin lisää. He saattavat tulla yksinkin saunaa ja olla alastomia. Usein voi nähdä yksinäinen aikuinen nainen alastomana miesten kesken ja useimmalla käynnillä. Miehet ovat kiitollisia ja seurallisia, avoimia. Nainenkin nauttii ja hyötyy on avoin. Harvemmin lauteille eksyy vanhempi rouva, mutta sellainen käyttää uimapukua.
   
 4. vierailija Vierailija

  En ikinä menisi yleiseen saunaan, koska siellä on tuollaisia ukonkäppänöitä, jotka syynää naisten kroppia. Ei siis mitään haisua suomalaisesta saunaperinteestä. Saunaan ei nimenomaan mennä tiirailemaan ja kuolaamaan, vaan siellä hikoillaan ja peseydytään. Sauna on suomalaisen saunaperinteen mukaan tosi kaukana seksistä, sitä ei uudet tulokkaat tule koskaan ymmärtämään.
   
 5. vierailija Vierailija

  Minuakin häiritsee muutama asiaa tuon tulokkaan kommenteissa. Ensinnäkin, kommentit on tyhmiä ja kertovat syvästä tietämättömyydestä. Toiseksi, käytöstavat eivät ole kummoiset jos pitää yleisellä palstalla kommentoida ihmisten olemusta. Tuollainen kuuluu viisivuotiaiden kyselyikään. Eikö tällä ihmisellä ole perhepiiriä joilta kysellä asioita joista on aikoinaan jäänyt tietämättömäksi? Vaikka voihan se olla liian myöhäistä aikusiena miehenä oppia käytöstapoja jotka olisi pitänyt oppia viisi vuotiaana.

  Kolmanneksi: tuollaisten takia en minäkään menisi enää yleiseen saunaan.
  Meiltä meni jo suvivirsi tulokkaiden takia, kohta menee yleinen saunakin. Monen muun asian lisäksi. Kohta taitaa jäädä jäljelle enää tätä häiriintynyttä "monikulttuurisuutta"? :cry:
   
 6. vierailija Vierailija


  Oman ikäni saavuttanut ja on aika tehdä johtopäätöksiä, yleistyksiä, mitä tietää naisesta. Sauna autaa siinä, koska näkee monta esimerkkiä. Yhdistyvät kokemus ja havainto.
  Voi löytyä uuttakin, mitä en tiennyt ennen.
  Verbalisointi edistää, sisäistää ajattelua. Koeta kestä sen.
  Onko sulla ongelmia kehosi kanssa. Anna nyt palautetta kehosta säkin.
   
 7. vierailija Vierailija

  Ei voi olettaa tietävänsä, mitä toinen ihminen on, ja siksi sellainen kirjoitus. Synnyimme alastomiksi, mutta emme koskaan ole nähneet toisiamme alastomina. Alastomuus on perustanut alusta lähtien kuvitelmaan, mikä aiheuttaa sairastumista ulkopuolisuuteen. Et säkään näytä mulle sun kehoasi.
   
 8. vierailija Vierailija

  Sompasauna joukko on yllättävän suurimulkkuinen.
  Pienikulliset ovat kolmas sukupolvi, satunnaispoikkijoita.
  Pari kullia ovat mammutteja, joita ei nähnyt ennen.
  Suureen mulkkuun syntyy jokin yökötys refleksi.
  Pieneen ei synny, mutta on rauhallinen.
  Pieneen ehkä, että ei tahdo koskea.
  Suureen, että ei tahdo katsoa.

  Mistä johtuu, että sukupuolielimen ympäröimä keho missä virtsarakko työntyy eteen, on pullea. Kaikilla ei ole se pullea. On kehon tyyppi. Mitä muuta lääkäri tietäisi ilmiöstä?


  Kamasutra kertoo, että saman kokoiset sukupuolielimet sopivat toisille.

  Julkaisin Facebookissa kuvasarjan, jossa erilaisia mahdollisia vaginoja, mutta ylläpito poisti kuvan. Kuvasarjassa on se etu, että näkee samassa eroja, eroavuuksia.

  Eräänä päivänä katselin vaginoja ja järkyttyin siitä, että en tiedä niistä mitään, koska siellä on tosi iso vaihtelun mahdollisuus.

  Mitkä ovat gynekologin työkuvan piirteet, mitä lääkäri saa perintönä kun katsoo vaginoja? Saako haukut, sielurauhat, himot, ystäviä tai rahaa?


  Sompasaunan lauteilla voi väsyä jos vastassa on samankaltaisia kehoja. Kun samassa on paljon kauniita, nuoria kehoja, niin kadottaa kauneuden tajun, koska kaikki ovat samanlaisia. Pohjoismaissa syntyneenä, väsy aktivoitu myös blondihiuksiin kun on liikaa.

  Naiset eivät ole arvattavissa tai vaikeasti. Ei ole tarkoitus tietää kaikkea. Naiset käyvät Sompasaunassa ennakkoimattomasti koska tulevat. Joskus sopiva päivä vaikka perjantai, mutta ei ole ketään. Joskus epätodennäköinen päivä, mutta paljon ihmisiä. Täydellä kuulla on merkitystä. Poliittisella tilanteella on merkitystä. Naiset tykkäävät juhlapyhistä. Silloin he hemmottelevat itseään.

  Naiset eivät pelkää päiväsaikaa.

  Yleisesti ihmisen tyyppi määrää aika paljon, tuleeko toimeen. Välillä yllättyy, että tyyppi ei näytä itselleen sopivalta, mutta keskustelussa tulee erittäin hyvin toimeen. Miltä näyttää ei ole aina sitä, mitä on.

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti