Hae Anna.fi-sivustolta

Miltä naisista tuntuu kun panettaa

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä simpauttaja, 22.07.2006.

 1. simpauttaja Vierailija

  Voiko mies sen huomata ulos päin ;)Onko nainen muissa maailmoissa helliikö se kehoaan ym
   
 2. kaarina Vierailija

  Kun mua panettaa,menen kaupan kassajonoon kyselemään,että kuka panis mua.
   
 3. simpauttaja Vierailija

  just just suoran toiminnan nainen ;)Ei olla varmaan sit samaan kauppa jonoon satuttu
   
 4. jenni Vierailija

  Kuinka monen naisen olet nähnyt harovan haarojaan julkisella paikalla? Oikea panomies kyllä tunnistaa kun naista panettaa. Mutta tunnistaminen ei tarkoita, että nainen panisi puutteen tunnistajan kanssa... Helppoa, kun sen osaa. vai mitä?

  Täällä pk-seudulla ei kannata mennä kassajonoon kyselemään yhtään mitään. Ei kassapimatsulta eikä asiakkailta, kaikki ovat kuin rautakanki perseessä 24/7. Eli ei panopotentiaalisia kandidaatteja siellä.
   
 5. simpauttaja Vierailija

  Lähinnä minua kiinnosti miltä se tuntuu?Tuleeko se tunne pikku hiljaa vai kuin salama kirkaalta taivaalta?tunteen tulemiseen varmaan auttaa sopiva mies seura!Terssit on varmaan näin kesällä niitä parhaita paikkoja ;))
   
 6. hmp Vierailija

  Höh ja pöh. Taitaa olla aivan sama juttu kuin miehilläkin. Välillä vain panettaa. Ja kyllä naisillakin on tuo krapulapanetus, kuten miehilläkin. Samoin naiset myös masturboivat, kuten miehetkin. Olettaisin, että naisten "panetus" on hyvin samanlaista kuin miestenkin.
   
 7. Himotus Vierailija

  Tunne on pillussa sellainen, että sinne pitäisi saada patukkaa,ai,ai!
   
 8. Nanny Vierailija

  Alapää sykkii, kostuu ja suorastaan huutaa kosketusta. Koko kehoa kihelmöi.
   
 9. do dii Vierailija

  Tulihan siinä muutama vastauskin. Eli alapäässä kuumottaa ja kosteikkoa löytyy. Punottaako esim. posket vai mistä sitä näkee ?

  Pari kertaa on baarissa huomannut naisen jota panettaa tai ainakin luulisin. Niillä on sellainen ilme että jos sinne päin heittää yhdenkin hymyn niin ne on kiinni kuin takiaiset. Tosin monesti nää naiset on melkein 2 kertaa mua vanhempia.
   
 10. nainen Vierailija

  Panetus voi tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta tai sitten kasvaa pikkuhiljaa. Yleensä sen saa kyllä tarvittaessa pysymään aisoissa (esim sen kauppareissun ajan, kun on muuta ajateltavaa), jos kuitenkin saa säännöllisesti vähintään viikottain seksiä. Sinkkuaikoina oli niin pahoja panetuksia parin kuukauden selibaatin jälkeen, että meinasi orkku tulla, kun mies kosketti kättä ja katsoi silmiin...

  Jos panettaa oikein pahasti, voi alkaa sattua pilluun (lähinnä siihen ulkopuolelle, isoihin häpyhuuliin ja lähinnä niiden alaosaan). Semmosta viiltävää kipua. Ja silloin on kyllä pakko vähän kosketella sieltä. Kipu tulee siis vaan jos alkaa hirveesti panettaa ja ei tee alapään alueelleen mitään fyysisesti. Mua ainakin voi alkaa sattua esimerkiksi jos mies pitkittää esileikkiä eikä koske pimpan alueelle ollenkaan. Sitten on pakko itse vähän hyväillä sieltä.

  Ja tietysti voi panettaa niin paljon, että on pakko mennä runkkaamaan. Itse ainakin välillä runkkaan töissä. Varsinkin silloin runkkasin töissä kun parisuhde oli uusi ja panetti ihan koko ajan. Nykyään yleensä riittää kotona runkkaaminen.

  Sen mä luulen että miehillä ja naisilla on semmonen ero, että miehillä panetus menee helposti ohi. Naisilla se vaan jatkuu ja jatkuu kun se on kerran alkanut. Runkkaaminenkaan ei välttämättä auta kovin pitkäaikaiseksi. Tällöin varmaan tulee se horny katse, jota olet baarissa nähnyt. Toisaalta se voi olla vain avoimen seksuaalinen katse. Vanhemmat ovat avoimempia kuin nuoremmat ja saattavat viestiä panohaluja, vaikkei fyysisesti juuri sillä hetkellä ihan hirveästi panettaisikaan. Tietysti osa nuoremmistakin niin tekee. Kai miehilläkin voi tehdä mieli seksiä, vaikkei ihan varsinaisesti ja fyysisesti sillä hetkellä panetakaan? Kyllähän ne panohalut sitten syttyy kun pääsee lähempään kontaktiin jonkun kanssa.

  Esim meillä voi olla silleen että aletaan esileikkeihin ja sitten tuleekin jotain takapakkia ja aletaan jutella jostain vähemmän mukavasta. Miehellä menee halut siihen ja hänet täytyy uudelleen virittää tunnelmaan. Mulla säilyy halut koko ajan ja se voi olla tosi raastavaa kun mies ei sitten välttämättä annakaan. No, yleensä sen saa kyllä suostuteltua :)
   
 11. Mirri Vierailija

  Koko päivän on ollut ontto olo alakerrassa. Paikat mukavan kosteat ja kosketusta odottavat.Töissä teki mieli kosketella paikkoja, mutta eihän se oikein onnistu ainakaan mun alalla. Ajattelin yhtä tiettyä miestä ja se vaan lisäsi kihelmöintiä. Olo on siis silloin mukavan kutkuttava ja odottava. Tuntee, kuinka paikat paisuvat eli häpyhuulet ja klitta muuttuvat vastaanottavaisiksi.Treenasin lantiopohjan lihaksia ja halu sen kuin yltyi. Juuri äsken otin sauvat käyttöön sekä ulkoisesti että sisäisesti ja annoin palaa. Melkoiset tuntemukset tulikin.
  Voihan olla eroja naisillakin näitten untemusten suhteen, mutta mulla menee suunnilleen näin. Ja tätä olotilaa on lähes päivittäin, joskus päivän aikana useamman kerran. Ja kehittyy nopeaan, eikä lopu kuin vastaamalla tarpeeseen. Yleensä omin töin.
   
 12. Tota krhöm..voisit sä ottaa munnee eli tekareitten väliin...?
   
 13. ccccc Vierailija  Sen mä luulen että miehillä ja naisilla on semmonen ero, että miehillä panetus menee helposti ohi. Naisilla se vaan jatkuu ja jatkuu kun se on kerran alkanut.

  Eiku just toisinpäin,vaikka nainen oonkin niin tiedän et miehillä on vaikeempaa,kun panetus alkaa siihen ei auta muu kuin paneminen!

   
 14. nainen Vierailija

  Mä olen luullut ett kun miehiä panettaa niin niitä vituttaa???

   
 15. mies Vierailija

  Ei kun vitututtaa niin vietävästi.
   
 16. Nina Vierailija

  Ei kyllä mene ohi, kun on alkanut. Onnellinen se, jolla tarve tulee ja menee puuttumatta asiaan. En kuulu tähän ryhmään naisia.
   
 17. nainen Vierailija

  Miten sä voit vetää tollasen yleistyksen kun just kerroin että kun mua alkaa panettaa, siihen ei auta muu kuin paneminen tai ehkä itsetyydytys vähäksi aikaa... Uskoisin, että miehillä itsetyydytys auttaa paremmin (toki heissäkin varmaan yksilöllisiä eroja). Mieshän on yleensä tyydytetty jo yhden orkun jälkeen, mutta ainakin mä tarviin monta orkkua ollakseni tyydytetty. Itsetyydytysorkkuja voin saada vaikka kymmenen ja silti vaan panettaa, muttei jaksa enää runkata...
   
 18. nainen2 Vierailija

  Samaa mieltä kuin edellinen.
   
 19. nainen 3 Vierailija

  jos muu ei auta niin pakko etsiä joku paikka missä voi runkata
   
 20. kostea Vierailija

 21. nainen2 Vierailija

  Lähdenkin nyt etsimään sitä paikkaa.
   
 22. jenni Vierailija

  Taas joku vauveli kyselee ihan typeriä. Helliikö nainen kehoaan jos sitä alkaa panettamaan? Voi hyvät hyssykät sentään! Alkaa bussissa yhtäkkiä tissejään hivelemään? Nyt ap:n kannatta jättää ne pornofilkkojen katselut roimasti vähemmälle, kun ei se elävässä elämässä todellakaan mene noin.

  Rassukka luuli, että kun itseään vanhempi nainen oli sitä baarissa kerran vilkaissut, ja ilmekkin oli ollut niin omituinen, niin sitä oli varmaan panettanut?! Jospa se oli vaan niin lärvit, että naama roikku tosi oudosti?

  Nyt ap:n kannatta olla hereillä, koska tässä tulee faktaa joka on sulle ilmeiseti täysin uutta: miehet kiihottuvat visuaalisesti, naiset verbaalisesti. Nyt sun pitäisi vielä ymmärtää mitä se oikeasti tarkoittaa!!
   
 23. nainen4 Vierailija

  Kun alkaa panettaa, mä meen pankkiin ja teen tilillepanon.
   
 24. Mirri Vierailija

  Kyllä mirri kiihoittuu hyvin paljon kosketuksesta.
   
 25. nainen klfhaoi Vierailija

  Joo, just noin mullakin. Kun panettaa, ei viitsi alkaa itse tekemään yleensä mitään, koska se vain pysyy yllä pidempään. Parempi tavata mies kunnolla, niin auttaa. ITse jos touhuaa, apu on hetkellinen ja se pysyy turhaan vaan yllä ja häiritsee päivittäisten asioiden hoitamista. Auttaa jos on vanhojen lihavien mummojen kanssa samoissa paikoissa niin ei paneta niinkään. Joskus jos aamuyöstä alkaa alapäässä "väristä", on pakko veivata kädellä, jotta loppuu ja tulee hyvä olo. Samalla tekis mieli patukkaa ja vaan harmittaa, kun ei ole saatavilla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti