Hae Anna.fi-sivustolta

Miltä tuntuu eka kerta?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Annica17v, 20.03.2008.

 1. sattui Vierailija

  Yleensä kai immenkalvon puhkeaminen sattuu. Riippuu tapauksesta kuinka tiukka on, itse olin todella tiukka ja vieläkin on emättimen suu suhteellisen tiukka. Miehelläkin on kyllä normaalia isompi kalu, joten sekin vaikuttaa.

  Mieheni tiesi tietysti että olen neitsyt ja oli todella varovainen ja eteni hitaasti. Sattui se kuitenkin, ei siinä paljon ollut tehtävissä.
   
 2. huiiii Vierailija

  yäk !!!!!! oot oksettava vaimos kans D::D::Dd
   
 3. Kokemus Vierailija

  Olin kesäduunissa ja vanha nainen kotiisa kaljalle. Pyysi saunaan ja riisu edessäni ja sillä karvat oli ajeltu haaroistaa että rako näky, mulla rupes seisomaan. suihkun lälkeen vei sänkyyn ja vei mun poikuuden, nai monta kertaa illan aikana vaikka olin vasta14v . Välillä teki kädellä niin kauan että laukesin, oli hellänä sen käsittelyn jälkeen.
   
 4. Rane Vierailija


  Tämä kuulostaa / näyttää mielikuvituksen tuotteelta. Ei oikeassa elämässä näin. Muka eka kerta. Salli mun sitä.
   
 5. JOUMAN IWANT IT TOO Vierailija

  AIKA MOINEN KOKEMUS NOIN NUORELLE!!!!!
   
 6. seksin harrastaminen alle 16.v ja alle 16.v on laillista mutta jos vaik 12.v ja 21.v niin pitää kysyy lupaa (eEN OLE MIKÄÄN LAIN VALVOJA MUTTA LUIN JOSTAIN WIKIPEDIASTA TAI SEMMOSESTA
   
 7. Panda Vierailija

  tapahtu jokunen päivä sitten.
  Oli eka kerta molemmille ja siitä huolimatta ei tullu sählättyä paljoakaan. Pojat ku on poikia, ovat tainneet selvää ottaa asioista enne oikeita tapahtumia :D Sattu aluks aika hervottomasti (verta ei tullu kyllä kun tosi vähäsen) mutta poikaystäväni osasi ottaa rauhassa ja ainaku inahdin ni ote muuttu varovaisemmaks. Ei voi kyllä mahtiseksiksi sanoa, sattui loppuun asti vähäsen ja tuntu että tulee kuset ulos, mihi lie jätkä osukaan :D ja ehkäisykin hoidettiin kortsulla. Ei ollu paikat hellänä kovi pitkää sen jälkee, ei tosin kyllä voi sanoa että seuraavana aamuna olisin nauttinut pyörällä ajamisesta :D Mutta noin niiku periaatteessa ihan mukava kokemus, olis se voinu enemmänki sattua.

  Tokalla kerralla on kuulema kivempaa, sitä odotellessa.... ;)
   
 8. Anne vanhempi Vierailija

  Oli kylässä poika ja meni sen viereen nukkumaan, sillä seiso kokoajan ja vedin alkkarit nilkkoihin siltä.Kyllätuntu hyvälle. Olin ensimmäinen, pääsin ja pääsin viemään poikuuden. En tiedä minkä ikäinen oli, ainakin vähä karvoja oli ja kookas varustus. Tykkäs ainakin kun innostuin kunnolla. Ilmeisesti hyvä kokemus (molemmille).
  .
   
 9. Marica34v Vierailija

  Annica17v on ihan saleen joku vanha äijä. Oon ite kolmekymppinen ja silloin kun ite olin teini, käytettiin tommosia Annica-nimimerkkejä. Tuskin nykyteinit sellaista käyttäisi.
   
 10. Emäntä Vierailija

  Olen vanhempi eronnut rouva ja eron jälkeen on kiinnostanut nuoremmat miehet. En ole ikää aina kysellyt kun on ollut nuori ensikertalainen pedissä. Kun saa viedä nuorelta poikuuden siinä kiihottuu valtavasti, hitaasti ja opettaen että molemmat tykkää vaikka välillä innostun kunnolla. Ei tarvii raiskata kun pojalla on kovana, Alottaa tunteella, sitten voi jos tykkää saa tehdä kunnolla kun kiihottuu.
   
 11. young woman Vierailija

  Eka kerta meni silleen ku olin pojan kotona käymässä ja mentiin sen huoneeseen. Olin 18-v. ja poika 19-v. - oltiin tavattu baarissa, mutta haluttiin molemmat nähdä toisemme selvinpäin. Juteltiin eka niitä näitä ja kuunneltiin musiikkia. Oltiin ja istuttiin vierekkäin ja vaihdettiin suudelmia ja intohimoisia katseita. Sitten mentiin sängylle vierekkäin makoilemaan ja hyväiltiin toisiamme ja sen jälkeen lähtikin vaatteet.

  Alku oli erittäin hankalaa ja olin hänen mukaan supertiukka. Poika oli ihanan hellä ja kuiskutteli korvaani esim. "kulta, sano heti jos haluat lopettaa tai jos sattuu liikaa. En halua satuttaa sinua" ja silitteli samalla hiuksia ja pyrki tekemään oloni mukavaksi ja rennoksi. Kaikesta huolimatta huusin viiltävästä kivusta ja tuntui, että väkisin piti survoa että saatiin kalvo rikki. Sen jälkeen tuntui hyvältä, kun kalvon puhjettua paine helpotti ja kipu lakkasi. Poika sai ja minäkin hieman käsiä käyttäen. Käytimme kondomia ja se oli ainoa ehkäisy.

  Yhdynnän jälkeen olo oli mukava, rauhallinen ja turvallinen. Se oli ihanaa niiden tunteiden vuoksi, mutta jos kyseessä olisi ollut joku "kännisäätö" olisi asian laita ollut toisin. Luulen myös, että silloin olisin keskeyttänyt puuhat kivun vuoksi. Siksi jatkoin, koska pidimme toisistamme todella paljon. Verta tuli kyllä ja tuli aivan pieniä määriä vielä muutamia päiviä sen jälkeenkin. Olemme nähneet sen jälkeen useasti ja olemme rakastelleet, hyvin usein musiikin tahdissa ;D
   
 12. Poitsu Vierailija


  Olen vieläkin joskus sen luona kun haluu opettaa ja ei kerro muille.
   
 13. Muhammed Vierailija

  Siltä kun kaivinkone olisi jumittunut nostovaihteelle kauha sisälläsi samalla kun kymmenen pesukarhua repii klitoristasi irti ja laulaa hoosiannaa. Erittäin ihanalta siis.
   
 14. muistoja muistoja.. Vierailija

  14v vanhempieni sängyssä. Olin seurustellut tämän itseäni 4v vanhemman pojan kanssa jo monta kuukautta. Sain 8 orgasmia, poika ei lauennut ollenkaan. Lopetimme noin tunnin kuluttua ja jatkoimme vähän myöhemmin, silloin poikakin laukesi. Tämä oli myös hänen eka kertansa ja häntä jännitti ihan hulluna.

  Vein muuten myös hänen kaverinsa poikuuden jossain vaiheessa pettäessäni. Oli aika ällöä kun mies vapisevana sai munan sisään, laukesi kolmessa sekunnissa ja kysyi tulinko minä. YÖK! Etenkin nykyään kun ikää jo 30v, tietää ettei ikinä haluaisi olla miehen kanssa jolla ei ole homma hallussa.
   
 15. En arvannut Vierailija

  Olin saunomassa 16v poikana parin miehen kanssa. En ajatellut että haluavat muutakin kun olin kokematon. Tarjosivat juomaa ja ottivat pyyhkeet pois, molemmilla seiso ja ottivat pyyhkeen päältäni. Tuntu kunnolla aluksi kun pyllyyn työnnettiin kysymättä munaa. Sitten tulin niin juovuksiin että en muista montako kertaa tekivät. Nolo olo aamulla herätä krapulassa naitavana.
   
 16. Tollo 16? Vierailija

  Olin kai 16 jotain poika kun tansseissa hain pontikkaa, pari miestä sano että on metsässä pulloja. Juottivat ja meni päähän vaikka oli pahaa. Sit halusivat muutakin kun riisu housut alas ja tulivat vuoron perään peppuun. Kun sitten aikanaan miehet lopettivat jäin sinne makaamaan haarat levällään ja pylly pystyssä märkänä että valu. Jättivät sentään puolikkaan pontikan juotavaksi. En ole pontikkaa juonut sen jälkeen kun sellaisen kokemuksen sain.
   
 17. kiimainen kimma Vierailija

  Perhetuttumme oli n. 15 vuotta vanhempi mutta olin aina ollut häneen hieman ihastunut. Heidän mökillään kun muut olivat uimassa, alkoi hipelöidä rintojani. En vastustellut, mutta muiden takia emme voineet jatkaa. Kaupungissa soitti mulle ja tapasimme hotellissa. Kerroin, että se on eka kerta. Ja vieläkin muistan... hän kokeneena miehenä kiihoitti minut aivan "kypsäksi" - olin pelännyt kipua mutta olin niin halukas ja valmis etten tuntenut muuta kuin rajua halua ja orgasmin joka sai melkein huutamaan. En edes tiedä käyttikö kondomia! - Tapasimme pari kertaa ennen kuin tapasin tulevan mieheni; nyt olen leski ja nimimerkki kertoo jotain...
   
 18. kannabiskuitu Vierailija

  Oli kyllä karsee kokemus.
  1. Pillu oli liian tiukka.
  2. Muna ei pysynyt pystyssä kun se lemuava reikä oli niin tiukka.
  3. Se tuntui samalta kuin oma rakkoinen käsi. (kiitos kortsun).
  4. Ainut joka kyselee tollasta paskaa on henkilö, joka ei ole koskaan saanut.
  5. Seksi on toisille elämän tapa, toisille huuhaa paskaa.
  6. Ilman mediaa, ilman syviä keskusteluita kaveripiireissä EI OLISI SEKSIRIIPPUVUUTTA! (Ajatelkaapas aikaa ennen meikkiä).


  Kaikki mahdolliset retrotrollit ja muut hunsvotit voivatkin kommentoida suoraan iltalehteen, koska en tule lukemaan teidän kommentteja, KIITOS!
   
 19. tyttönen. Vierailija

  Ensimmäinen kerta oli sanoisinko, hirveää.
  Olimme seurustelleet jo yli vuoden poikaystäväni kanssa ja aateltiin, että kai sitä voisi jo, kun molempia haluttaa, ja sovittiin sitten joku viikonloppu kun mun kotona ei ollut vanhempia paikalla. Oli meidän molempien eka kerta ja molempia jännitti, mutta ei siitä sähläystä tullut. Oli rakkautta ja intohimoa. Se eteni oikein hyvin eikä sinänsä pelottanut, kunnes sitten hän alkoi tulla sisääni. Olin hyvin, hyvin tiukka ja se kipu oli aivan raastavaa! Melkein kiljaisin kivusta aina jos hän vähänkin liikahti ennen kuin annoin luvan.
  Hän oli niin kiltti ja kärsivällinen, ja kyseli jatkuvasti halusinko lopettaa, mutta minä halusin jatkaa kun näin pitkälle oltiin päästy. Annoin hänen sitten loppujenlopuksi tulla kokonaan sisääni, mutta kipu ei mennyt yhtään minnekkään. Hän pääsi loppuun asti, mutta minä en lähellekkään, tunsin vain kipua. Sen jälkeen minulla oli kamalan hapan mieli, koska itse olin niin hankala ja tiukka, olisin halunnut nauttia siitä jo ensimmäisellä kerralla.
  No, kävimme yhdessä suihkussa ja muutenkin vietimme hellän ihanan illan.
  En tosin pystynyt muutamaan tuntiin istumaan ja kävelykin oli hirveää. Verta ei tosin tullut yhtään, että en tiedä mikä vika minussa oikein oli.

  Kipu oli sama vielä viidennenkin kerran, mutta helpottui sitten vasta. Hieman harmittaa kun minä en sillälailla "toiminut" alkukertojen aikana. Kärsivällisyyttä siinä tarvittiin, ja olen tavattoman iloinen että hänellä on sitä enemmänkin kuin tarpeeksi, sillä nyt myöhemmin seksi on aivan ihanaa :D
   
 20. aaa Vierailija


  eka sinä humalassa ja mies selvä,,,lopussa mies kännissä
  siis mitä??????????
   
 21. Selvinpäin Vierailija

  Mistä nimimerkki "aaa" niin päätteli että mies olisi ollut kännissä?
   
 22. rrrt Vierailija

  Huumassa
   
 23. minusta Vierailija

  Minä kyllä myönnän ekan kerran olleen ihana. Siis niin ihana kun sen voi olettaa olevan. Tietysti se ei vedä vertoja tällepäivälle, mutta ei se sattunut tai tullu verta.

  Olin 16 ja tapaillut yhtä 21v miehen alkua. Ei vielä tällöin seurusteltu, mutta liikuttiin paljon yhessä. Tapahtui tämän miehen luona, selvinpäin. Vasta jälkeenpäin kerroin että se oli ensimmäinen kerta. Ekan kerran jälkeen seksi tuntui vähän pakkopullalta, mutta johan harjoittelun ja yhteisen sävelen löytämisen jälkeen meno parantui huomattavasti :)
   
 24. yx nainen waan... Vierailija


  Mun eka kerta oli ihan kamala. olin tavannut yhden jätkän ja tuntenu sen noin 3kk, menin käymään hänen luo turkuun ja siinä vähän otettiin alkomaholia.. illan mittaan se jätkä kävi vähän turhan läheiseks ja alko lääppimään mua... ja yks kaks oltii sängyssä, mä en sitä olis halunnu mutta olin nii kännissä etten pystyny tekemään mitään. mulla oli niin kauhee olo vielä pari päivää sen jälkeen että oli pakko käydä lääkärissä samalla tein rikosilmotuksen siitä jätkästä. olin sillon 16v ja se mies 25v. trauma jäi enkä pystynyt pitkään aikaan luottamaan miehiin.
   
 25. 12.v Vierailija

  Olin 12.v ku menetin neitsyyteni. Nyt oon 15.v ja muistelen sitä ihanaa kyrpää joka työnty ekaa kertaa mun pilluun ♥
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti