Hae Anna.fi-sivustolta

Miltä tuntuu eka kerta?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Annica17v, 20.03.2008.

 1. kokematonnnn Vierailija


  XDDDDDDDDDD ^ mut miten sattuu ja pystyykö se kalvo puhjeta masturboimalla esim. dildolla? ja vuotaako yleensä verta?
   
 2. NK Vierailija

  Kuinka ihanaa. Ilman viinaa seksi on parasta ja tanssi parasta esileikkiä. Seuraavan tapaisen hetken minäkin koin aikoinaan. Halusin opettaa samasta syystä tanssin läheisyyttä, mutta ei sitä varten keksitty "vastapalvelus" -pyyntö liittynyt mitenkään kouluun.

  NK.


  >Ensi kerta tuli kuin varkain.

  Eräs kaunis ihana tyttö pyysi minua opettamaan hänelle matikkaa luokion toisella luokalla. Vasta lahjaksi hän lupasi opettaa minua tanssimaan.

  Kun matikan kokeet palautettiin, tyttö oli innoissaan saamasta ysistä. Minä puolestani jännitin kokeissa tytönkin puolesta ja sain tavanomaista pari numeroa heikomman tuloksen eli kasin luokkaa.

  Sitten sopivana viikon loppuna, kun tytön muu perhe oli matkoilla, pääsin tanssinopetuksen pariin. Ja hetken päästä olimme tytön sängyllä hyväilemässä toisiamme. En vieläkään oikein tajua kuinka päädyimme sinne. Olimme täysin selvinpäin. Emme kumpikaan olleet oltu koskaan humalassa eli kaikki tapahtui ennen ensimmäistäkään ryyppyä.

  Kun työnsin poikuuteni/miehuuteni sisään, tyttö voihkaisi ja kertoi, että teki kipeää. Lopetimme siihen. Minulla vielä stondis. Hetken päästä tyttö tuli päälleni ja jatkoimme puuhastelua. Nyt ei enää tyttö tuntenut kipua. Rauhoituttuamme tyttö kehui sitä hienoa tunnetta, jonka koki.

  Nyt oli enää vain yksi pulma; lakanalle oli tullut hiukan verta. Niinpä tyttö laittoi lakanan pesuun. Sen jälkeen otti samassa huoneessa nukkuvan vuotta nuoremman siskonsa sängystä samanlaisen lakanan omaan sänkyynsä ja petasi siskon sänkyyn uuden puhtaan lakanan. Tämä kaikki siksi, että äiti ei kyselisi miksi tyttö oli vaihtanut lakanansa.

  Jälkikäteen tyttö oli hiukan peloissaa, että näin ei pitänyt käydä ja että meille kummallekaan ei tullut mieleen ehkäisy. Kaikki vaan tapahtui niin huomaamatta.

  >Ehkä opin siloin sen tärkeimmän, vaikka vielä tänä päivänäkin minun tanssi taitoni on varsin heikko.
   
 3. helly Vierailija

   
 4. NK. Vierailija


  'otollisempaan aikaan' hyvä ilmaisu. Sanotaan, että nainen antaa, mutta näin on 25 päivää ja sitten nainen haluaa ottaa parhaimman noina 3 seuraavana päivänä. Minä otan silloinkin oman mieheni.
  NK.
   
 5. Paras aina voittaa Vierailija

  Vitsi Vapun kunniaksi ; Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen mies saunoivat ja kilpailivat siitä,
  kuka heistä kestäisi kuumassa saunassa pisimpään. No ensin saunasta lähti ruotsalainen mies, mikä on ihan ymmärrettävää ja toisena lähti norjalainen mies, mikä oli ihan arvattavissa. Suomalainen mies voitti sauna kilpailun, mutta mikä oli hänen voittonsa salaisuus ? Suomalaismies oli jäänyt palleistaan kiinni saunan lauteisiin, hänellä sattui olemaan nk. ohutlevypallit, jotka mahtuvat saunan lauteiden rakoihin ja muihin pieniin paikkoihin...
   
 6. helly Vierailija

  Tuota en ajatellut. En muista kuinka kriittinen itse olin ekakerralla. Itse pokasin hänet ja varmasti pidin häntä porukan parhaimpana. Hitaiden kappaleiden aikana olin aloitteellinen ja rohkaisin häntä kysymään "mennäänkö meille vai teille?".
  Ovulaatio-aika on varmasti kivaa parisuhteessa, ku on on aina saatavilla se paras, mutta sinkuilla näin ei suinkaan ole. Se paras on niin usein jo jonkun oma.
   
 7. Vivianna Vierailija

  Mun eka kerta tapahtui kun olin 14 olimme suuniteltu että kokeiltaisiin sitä Noo sitten lähdimme poikaystäväni mökille ja majoituttiin saunamökkiin poikaystäväni oli hommannut kaiken valmiiksi eli kortsut ja liukkarin jaja iltaa vietettiin perus uimassa ja saunas ja näin sit joskus 1 aikaan mentiin nukkumaan nii se eka pussaili Mua korville ja siitä kaulaan ja halaili mua ja sitten se sano ootko varma että haluut tätä ei oo pakko jos et halua mutta vastasin vaan että kyllä mä oon valmis ja sit se sano no jos oot varma nii ja riisu mun paidan ja otti alus vaateet pois ja rupes kiihottelemaan mua eli tiedätte kyllä nuoleen ja hieroon ja saman tein sille sitten se otti lattialta kortsun anto sen mulle käteen ja sano laitetaan se yhes :DD sit se rupes aivan rauhas työntää ja kysy koko aja et onko kaikki hyvin ja mua ei sattunu yhtään koska se teki kaiken rauhassaan eikä kiitehtiny ja sit se vaa koko ajan rupes tuntuu paremmalta ja aamulla ku herättiin se vielä kyseli miten voit ja oliko kivaa eli itse olen 14 ja se 16!:)
   
 8. hiiskuja Vierailija

  Oli 70- luvun loppua. Olin mopeti ikäinen kolli. Silloin ei ollut nettiä vaan seksijutut selattiin miesten lehditä, Kalle ja Jallu. Meillä oli kavereiden kanssa "seisokkipaikka" vanhan puimalan työväline katoksessa. Olin taas kerran mennyt selaamaan lehtiä housut vedettynä alas sen verran että vehjettä pystyi vatkaamaan. Selän takaa kuului naisen ääni joka sanoi : Mitäs lehteä täällä niin innolla luetaan. Miten kauan liekkin katsonut minun touhua. Nainen jatkoi ja tuli lähemmäs: Saanko minäkin katsoa. Olin jo survonut vehkeen verkkareihin piiloon mutta eihän se piilossa ollut, stondis päällä joka näkyi. Nainen kysyi vieläkö poikuus on tallella. En varmaan kyennyt siihen mitään sanomaan, koska olihan se. Minulla sydän pumputti tuhatta ja sataa. Nolotti ja teki vaikka mitä. Nyt jos haluut niin pääsisit poikuudesta eroon: nainen sanoi. Seuraava muistikuva tilanteesta oli että tyrkin takaa päin ja nainen otti haravakoneen piikeistä tukea. Tuntui kuin olis ollut vanha tekijä. Session jälkeen minun täytyi luvata naiselle ettei tästä saa sanallakaan hiiskua. Tätä kertaa olen sitten 35 vuotta pitänyt sisälläni. Naapurin poissa ollessa nainen kävi lomittamassa karjan. Yritin minä päästä myöhemmin uusinnalle mutta en onnistunut.
   
 9. 14v Vierailija

  Sis joo.. Oltii mökillä perheen kans ja tyttöystävän kans seurustellu joku 3kk. Siel sit juteltii whatsapissa ja puhuttii asioit läpi. Kummatki oli jo sopinu et ku tuntuu silt et on valmis nii siitä sit kertoo. Tyttö oli kans saman ikäne ja kokenu valmiiks jo kaiken. Mökillä oltii about 2vk ja tultiiki sit pois ja tyttö muutti itte mieltää ettei haluukkaa enää. Siin kulu joku aika nii tuli takas ja kerto et olis nyt valmis. Mä olin ihan kuset housus et mitä pitäis tehä ja mitä tapahtuu. Ite kokenu kaiken muun ku tän. Tyttö tuliki sit yks päivä ja katottii leffaa kahestaa meillä ja kukaa ei ollu kotona. Noh... Tottakai tunnettii jo toisemme ihan kunnolla ja oltii sit valmiita. Kaikki tapahtu ja suju oikeesti aika hyvin, vaik itte kuumotinki sitä ihan sikan. Se jäi mietityttää et tyytykö tyttö? Siit meni pvä ja taas oltii puuhis. No täl kertaa käviki pikku teppone. Tyttö oliki raskaana ja kummatki paniikis et mitä piti tehä. Tuuri kävi ja tyttö sai keskenmenot. Hetki meni ja taas sänkyy. Ei mitää kummallista tapahtunukkaa mut sillo saatii tietää et vanhemmat oli saanu kans tietää siit raskaudesta. Tän jälkee mua vitutti nii paljon etten tienny mihin olin joutumas. Kuvittele ittelles: 14v just saanu kokemust ja sit jääki kii? No me erottiiki sitte hetken kuluttuu ja nyt yritetää selvittää välei. Pelottaa et päätyy petii uudestaa. Ei traumoi jääny ollenkaa ja ei kadutakkaa. Täydelline nautinto irti kummaltki tai täydelline ja täydelline. Ehkä mä nyt en suosittele menettää poikuut/neitsyyt näin nuoren! Btw, ei muuten sattunut ;)
   
 10. Annabell. B Vierailija

  Moi, sori tää tulee yli kolme vuot myöhässä. Mut sitä vaa et en oo ollu sängyssä viel tähän mennessä, ja en tiiä miltä se tuntuu mut hyvälä kai sitte.
   
 11. MirandaUusi Vierailija

  Oot tosissas! Siis joo aika hyvältä se tuntuu, siis mun mielestä.
   
 12. ikiteini Vierailija

  Muistaakseni ihan tuntui kivalta. Siitä on aikaa, 70- luvun puolivälissä. Silloin oli tapana lähteä nuorisoporukalla järven rantaan leirintäalueille ja lomakyliin ryyppäämään ja viettämään Juhannusta. Olin 15 ja ensimmäistä kertaa vanhemmat päästivät lähtemään. Seksi oli suht vapaata vielä. Varsinkin ns petting oli yleistä. Mutta Juhannuksena otettiin omppuviiniä ja humalassa oli vähän noloa olla pihtari, joten heti ensimmäisessä teltassa annoin pojan riisua farkkuni ja nousta päälleni. Olin olevani ihan kokenut, vaikka pillussani oli sitä ennen käynyt vain sormia. Tuskin se kaverikaan oli montaa kertaa pannut. Ei kaduttanut. Siinä vaiheessa oli ehkäisykin, mutta Juhannus on pitkä ja kumit loppu aikanaan.
  Ehdin kyllä käymään toisessakin teltassa, ennen kuin Juhannus oli vietetty. Siihen aikaan ei ollut nuorilla tauteja ja ehkäisy hoitui kierähtämällä.
   
 13. MirandaUusi Vierailija


  Se tuntuu hyältä, ymmärrä vaan. Siis todellaki jos on mahiksii, nii kokeile siis kun vielä ehdit nii tee uudellee.

  PS. En tarkota siis itteeni.
   
 14. MirandaUusi Vierailija

 15. Tuijap Vierailija

  Mä muistan kanssa oikein hyvin sen ajan, kun seksiä ja pornoa ei tullut joka tuutista. Varsinkin tuo ikiteinin mainitsema hyväilyseksi ( petting ) oli ihanaa. Turvallista ja kuitenkin tyydyttävää. Ei tarvinnut pelätä raskautta, joten siihen oli helppo lähteä mukaan. Jotkut oli yhdessä ja ne panivat oikeasti, mutta pelkät perjantai- illan iskemiset hoituivat hyväilemällä.
  En tiedä, onko sellaista vielä olemassa ?
   
 16. MirandaUusi Vierailija  No eti tietooo, vai onko se tiedon ettiminen siitä kii et sä, et milläää viittis tai osaa?(älä loukkaannu sillä yritän auttaa, ja olla ystävällinen sinulle.) Eli mä oon käyttäny aina ehkäsyy, lupaan sen.(mutta kun haluun oikeest, vaik täs ei oo järkee mut tula raskaaks. Sillä en tiiä miltä se tuntuu, nii sen takii.) Eli täs oli mun kommentti. Moido
   
 17. MirandaUusi Vierailija

 18. nykyinen teini Vierailija

  Huokaus! Tuo kuulostaa niin viattomalta ja vapaalta, kun vertaa tämän päivän nuorten rajoitettuun elämään. On ulkonäköpaineita, pärjäämispaineita ja muita nuoriin suunnattuja vaatimuksia. Kaiken lisäksi on tämä seksuaalisenhäirinnän höpötys, joka vie viimeisenkin motiivin pyrkiä lähelle vastakkaista sukupuolta.
  Piti oikein googlettaa tuo petting. Ei ihme, että sana on jäänyt historiaan.
   
 19. MalliNukke Vierailija


  Nii varmaa, siis en tiiä mitä tohon oikein pitäis vastata. Mutta tosiaan nii se on jääny pois varmaa, aikoi sitte. Et jol tosiaa sitte.
   
 20. MirandaUusi Vierailija

  No oon samaa mielt et kyl sit on jo aikaa ku viimeks, ihmiset on edes käyttäny. Nyky ihmisetjän ei enää sitä käytä siis.
   
 21. Tuijap Vierailija

  Silloin pienessä asuinkaupungissa nuorilla oli tapana kokoontua keskustaan roikkumaan perjantai ja lauantaisin illalla. Silleen se puiston puskassa, pojan maksitakin päällä oli munkin eka kerta. Ihan oikea pano. Ei yhtään sattunu, eikä tietenkään kaduta.
   
 22. MalliNukke Vierailija

  Siis tehään nyt täki sitte selväksi. Ensinnäki täällä puhutaan aiheesta, miltä tuntuu eka kerta. Toiseks, ek tartte tulla tänne kommentoimaa tollasii turhan päiväsii jollei siis pysty, kertoo tai ei haluu sanoo miltä se tutntuu. Et tosi kivaa jos meni nyt sitte perille.
   
 23. Annabell. S Vierailija

 24. Äly.Kääpiö Vierailija

 25. Annabell. S Vierailija


  No vastaa nyt viestiis vähän enemmän. Mä tioän siis varmaa ehkä sun nimen siis oikeen. Ei haittaa vaik meniski väärin. Eemi, Mikael, Kana tai sitte.. nii.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti