Hae Anna.fi-sivustolta

Miltä tuntuu eka kerta?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Annica17v, 20.03.2008.

 1. Waltteri Vierailija

  Pedofiili Ari Savolaisesta on luotu tärkeä totuusblogi, jossa kerrotaan totuus Ari Savolaisen harjoittamasta pedofiliasta. Ari Savolainen on mielisairas pedofiili, joka tullaan surmaamaan vankilassa. Totuus pedofiili Ari Savolaisesta tiedetään jo vankiloissakin.
  https://arisavolainen.wordpress.com

  Ari Olavi Savolainen
  24.04.1964-173T
  Ansatie 21 E 23
  02940 Espoo
  Puh: 040 8013660
   
 2. vierailija Vierailija

  Minä olin silloin 12 vanha nuori miehen alku. Luokalle tuli uusi likka eikä minkään
  näköinen , Pojat eivät siihen kiinostuneet mutta kun se joutui kertomaan itsestään jotain. Se mainitsi että se on nyrkkeilijän likka eli hänen isä sekä iso-veli ovat nyrkkeilijöitä. Eli jokainen joka häntä kiusaa on seuraavan yön sairaalassa hyvin selkään saaneena. Yksi poika vihelsi ja sanoi sille meni juuri kusi housuun ja tuli mamin tissiä ikävä. Luokkaan tuli iso mies ja suoraan sen pojan luokse joka yritti sitä karkuun, Mutta minä estin sitä poikaa pääsemästä karkuun. EI luokassa vie se poika ulos sanoi luokan ope sille miehelle. Toi on oikeesti nyrkkeiliä ja ope kertoili
  meille ja valisti hiukan meitä. Poika tahdotko kunnolla selkääsi pihalla vai näytätkö meille heti että olet likka. Pojalla ei ollut vaihto ehtoa ja meillä oli hauskaa sen kustannuksella. Noin pieni anna sille juustoa ehdoitti likka sille.
  Koulun loputtua se likka pyysi minua tulemaan heille olis asijan poikasta sulle.
  Ja minä menin tosi mielelläni sen luokse. Minä olen vielä neitsyt entäs sinä poika
  se kyseli multa. Olen myöskin neitsyt kun ei mun kaluni vielä toimi kunnolla minä kerroin sille likalle. Ja minä ihmettelin kun sille oli helppoa puhua aivan mistä vain asijasta. Anna mun katsoa sun kaluasi ja huomenna on sun vuorosi riisua mut se likka ehdotti mulle. Sopii mulle olen sun lelusi tänään ja sinä mun huomenna.
  Likka pysäytti pyöränsä ja tuli mun vierelleni ja suuteli minua suulle sekä laittoi kätensä mun haaroilleni. Tarkista ne myöskin toiselta puolen minä sanoin sille onnessani. Mutta siihen tuli porukkaa katselamaan meitä. Pojalla sojottaa sen muna ne sanoivat toisilleen. Poika näyttää vain mulle sen kalunsa aina kun vain tahdon ja suuteli minua uudestaan sekä puristeli minua haaroistani. Minä olin onnessani mulla on likka ystävä ja olen vain 12 vuotta vanha poika. POIKA mulle sanottiin ja minua tönittiin yläs sänkystäni. Minä olin kotonani ja mun äitini herätteli minua yläs. Äiti mulla on likka ystävä minä sille heti kertomaan.
  Tiedän sinä kerroit sen eilen monta kertaa meille. Sekä sen että sulla ei pili toimi vielä sieltä tulee vain ilmaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti