Hae Anna.fi-sivustolta

Miniponeja!

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Angela, 04.07.2005.

 1. Angela Vierailija

  Hei,
  osaisikos joku tulkita untani? Ihan hassu uni!

  Olin unessa uuden miesystäväni kanssa jossain maaseudulla, jollain maatilalla ja minulle kerrottiin että tämä on kyllä Sveitsiä, vaikka maisema olikin tasaisempaa kuin Pohjanmaalla. Tilalla oli paljon hevosia ja menimme katsomaan miniponeja. Ne olivat tosi pörrökarvaisia, vaikka oli kesä, väriltään kokomustia ja kooltaan todella pieniä. Ne olivat varsoja vielä ja vain noin polvenkorkuisia. Opetin miehelleni kädestä pitäen miten hevosia niitä ruokitaan. Ei sormin, vaan avokämmen leveänä, jotta hevonen ei vahingossa pure. Ruokimme niitä salaatinlehdillä..

  Oikeasti tämä mies on kyllä uusi miesystäväni mutta en ymmärrä yhtään tätä unta muuten! Tosi kiva jos joku laittaisi ajatuksiaan!
   
 2. Omenapuu Vierailija

  Hei Angela!

  Hevoset ja ponit kertovat yleensä viettielämästä, joskus voimasta (vrt hevosvoima). Nuoret hevoset todennäköisesti kertovat nuoresta rakkaudestasi, yleensä mustat hevoset kertovat ""hallitsemattomasta"" viettielämästä, sinä halusit ""opettaa"" tätä uutta miesystävääsi hevosia ruokkimaan,
  ruokkimaan rakkautta intohimon sijasta. Kasvit tarkoittavat kasvua, kasvua rakkaudessa. Onkohan muuten toiveenasi saada lapsia?

  Kyselee lämmöllä,
  Omenapuu
   
 3. Angela Vierailija

  Kiitos Omenapuu!

  Annoitpa ajattelemisen aihetta enemmänkin! Meillä on hyvin intohimoista ja ""lähes hallitsematonta viettielämää"" ;-) Alussahan kaikilla pareilla on kiihkeää, mutta tuntuu että meillä on ihan mieletöntä, ja olen jopa ajatellut, että nyt on vihdoin löytynyt se aina kadoksissa ollut puolikkaani... Toisaalta suhteessamme on tekijöitä, jotka valitettavasti stressaavat jo näin suhteen alussa. Mies nimittäin sairastaa masennusta. Ja haluaisin jossain vaiheessa lapsia, se on elämäni unelma, mutta olen sitä miettinyt että voinko moiseen ryhtyä tämän ihanan miehen kanssa, joka ajoittain ei pysty pitämään edes itsestään huolta, saati sitten perheestä...? Tuossa unitulkinnassasi se ""ruokkimaan rakkautta intohimon sijasta"" tuntuu minusta siltä että kaipaisin turvallisempaa tunnetta siitä mitä meille jää kun intohimo (väistämättä) joskus hiipuu, onko mitään muuta joka pitää meidät yhdessä?

  Kiitos vielä! t. mietteliäs Angela

   
 4. Ruiskukka Vierailija

  Itselleni miniasiat yleensä tietävät ikävyyksiä esim. tietoa jonkun sairastumisesta jos näen hänet lapsena vaikka onkin aikuinen tai että hän esiintyy unessa näiden ""aikuisten"" lapsien kanssa. Myös ruokaunet ovat samaa sarjaa eli jos näen vaikkapa vain pöydän kattamista tietää se sairautta, yleensä sille pöydän kattajalle. Voi olla että alitajuisesti pelkäät tuota masennusasiaa tai vaikkapa tuota viettipuolta ""sairautena"" (ponit) ja siten se tulee uniisi. Unen tunnelmahan on kuitenkin ratkaiseva esim. helpotuksen tunne voi viestiä ettei suurta hätää kuitenkaan ole vaikka sairausuuutinen tulisikin jne. Unessa tuo Sveitsi oli mielenkiintoinen, ""vaikkei siltä näytä niin Sveitsissä ollaan"" , mitä Sveitsi sinulle symboloi...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti