Hae Anna.fi-sivustolta

Minkä ikäisenä sait vielä piiskaa?

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Murkun äiti, 15.10.2015.

 1. vierailija Vierailija

  Oletko kiinnostunut vielä aikuisena saada vitsaa?Jos olet saat minun e-posti!
   
 2. vierailija4 Vierailija

  Mitä olen lukenut toisten kirjoituksia minänä aloin saamaan melko vanhana piiskaa 10-11 vuotiaana sain ensimäisenkerran piiskaa äiti riisui minut nakuksi otti syliinsä antoi ohuttakoivuvitsaa pikkasen pyllylleni muutaman viikon päästä sain uutelleen tämän jälkeen kävimme yhtessä hakemassa vitsan parin vuoten ajan Äiti riisui minut etelleen nakuksi olimme aina kahtestaan kun piiskaa käytettiin sain alkaa hakemaan itse vitsan Äitille valmiiksi Äiti riisuiminut etelleen nyt navasta alaspäin paljaaksi aloin saamaan pitempiä piiskauksia kaksihaaraisella vitsalla noin 14 vuotiaana otettiin kolmihaarainenpiiska käyttöön äiti antoi piiskan tanssia pyllylläni entistä pitempään myöhemmin käytettiin vieläkin tuuheampaa vitsaa 4-6haaraistakin tätäkun annettiin pyllylleni sain potkia,huutaa äitin reisillä muistini oli lyhyt muutaman viikon päästä olin uutelleen Äitin reisillä saamassa pyllylleni olin kai 17-18 vuotiaana Äitin resillä vielä noin13kertaa pyllysai kovasti vitsaa ja pitkään sain potkia,huutaa vapaasti sillä olimme aina kahtestaan kun vitsaa annettiin .
   
 3. stjärtaga Vierailija

  Olen kateellinen sinua ja tulen kiimainen kun luen sinun kertomus!
   
 4. strykpojke Vierailija

  Onko kaikki piiskaankiinnostunut kuollut?
   
 5. vierailija Vierailija

  Olin saanut vitsaa äitiltä ekaluokalta alkain muutaman kerran vuotessa noin 11 vuotiaana sainvitsaa meni pari vuotta ilman vitsaa kiukuttelin äitille monena päivänä lopulta äiti kysyi pitääkö hakea vitsa voit hakea vastasin äiti annatko ottaa housut pois ja piiskata saat ottaa,antaa vitsaa äiti haki vitsan annoin riisua alapääni paljaaksi menin äitin reisille ottamaan vitsaa äiti tanssitteli vitsaa pyllä,reisilläni tämä oli uusi alku vitsan käytölle aina kun kiukuttelin kyllin pitkään haittiin vitsa murkkuiässä sain usein äiti sanoi antavansa hoitoa pyllynkautta vitsa telkkusi pyllylläni,reisillä vielä 16vuotiaana sain vitsaa annon äitin antaa vaikka olin äitiä isompi tykkäsin mennä syliin hoitoon vitsan jälkeen halattiin tuntui hyvälle.
   
 6. vierailija Vierailija

  En ole saanut ikinä mitään, muuta ku sitä et mulle huudettiin sitten. Ja itse kuritan, sillä että puhun ensin nätisti, jos ei mitään tapahdu nii huudan, ja sitten alkaa tapahtua. Eli ei tarvitse kurittaa välttämättä millään muulla tavalla, paitsi sitten sillä et ottaa ennemmin johonkin yhteyttä ku köyttää voimii. Voimien käyttö kurittamisessa on nykyän kielletty, mikä on fiksua. Sillä jotkut kurittavat sitten liian voimakkaasti silloin.
   
 7. vierailija Vierailija

  Minä olen niin hullu että minä piiskaan minua itse joka päivä tämä kesänä ja fantasiodaan että joku äitihahmo annat minulle piiskaa!Rangaistaa minua jostakin tuhmuudesta!
   
 8. vierailija5 Vierailija

  Oli 60luvun lopulla piiskan käyttö oli vielä yleistä piiskan antaminen oli luonnollista samoin kuin saaminen pitin piiskan antamista Äitin oikeutena ja minulla oikeus saata piiskaa jopa ototin piiskan saantia kun olin tehnyt tuhmuuksia annoin Äitin Riisua alapääni paljaaksi isona tyttönä halasin äitiä,menin syliin ottamaan ansaitsemani piiskauksen pakarat saivat kyytiä monasti tämä tyttö ansaitsi vielä 17 vuotiaana sain monasti pakaroilleni hyvästi vitsaa ei tullut Traumoja aika kultaa muistot sain äitiltä mitä tarvitsin.
   
 9. vierailija Vierailija

  Kuinka sinun elämän tila on nyt?Oletko vapaa nainen ja halua vielä saada se piiskaa?Minä haluan saada piiskaa ja piiskaan minua itse usein mutta kyllä minä voin auttaa sinua jos sinä haluat saada vielä aikuisena piiskaa koska se on hauska ja kiihottava fantasioida että olen lapsi eli teini ja saa äidiltä piiskaa!
   
 10. vierailija Vierailija

  Se olis seksikä filmi katsoa kun 17 v nainen eli tyttö saisi piiskaa paljalle pyllylle!
   
 11. vierailija5 Vierailija

  Olen jo mummeli mutta saan vielä muutaman kerran vuotessa pakaroilleni vitsaa maistuu hyvälle vieläkin vanhapimppikin kastuu ja saan orkun ohuella vitsalla pimpille piiskatessa nautin vieläkin tästä antoisia vitsa hetkiä kaikille.
   
 12. vierailija Vierailija

  En tiedä lasketaanko "leikkipiiskaus", minä sain sellaisen yli kolmekymppisena parhaalta kaveriltani. Hän tansitti kämmentään pakaroillani jonkin aikaa. Ei lyönyt hirveän lujaa ja housuni olivat paikoillaan, mutta varoitus meni perille, enkä menettänyt kasvojani.

  Asiasta ei ole koskaan puhuttu kaverin kanssa, mutta minulle tuli selväksi, että tarvittaessa hän pystyy antamaan minulle sellaisen selkäsaunan, josta ei kehtaa kenellekään puhua. Läski näyttää olevan voimaa.

  Enkä enää ihmettelu kuinka ennen piiskattiin aikuisia poikia. Se onnistuu helposti, jos piiskaajalla on syntymälahjana voimaa ja hän painaa parikymmentä kiloa enemmän. Ainut este huonotapaisen kurittamiseen on, ettei se ole enää luvallista.
   
 13. vierailija Vierailija

  Ei siihen edes mitään voimaa tarvittu, vaan vanhempien auktoriteettia: Kaverini yksinhuoltajaäiti oli pieni ihan herttainen nainen, mutta lapset rouva piti kovassa piiskakurissa. Erityisesti perheen ainoa poika joka oli jo tuolloin pitkä urheilullinen kaveri sai tältä äidiltään sellaisia remmityksiä että joutui joskus remmin jälkien takia jättämään koulun liikuntatunteja väliin. Tämä siis vielä yläasteella ja ilmeisesti vielä lukioiässäkin.
  Lasten kurttaminen oli tuolloin jo laitonta, mutta sillä ei ollut mitään merkitystä. Lapset on lojaaleja vanhemmilleen, opettajakin tiesi mutta ei siihen kukaan puuttunut.
   
 14. vierailija Vierailija

  Sinä olet varmasti oma piiskuri kotona?Muuten minä olisi voinut auttaa sinua kun haluat saada piiskaa!
   
 15. vierailija Vierailija


  Ei se vanhempien auktoriteetti kaikkiin purrut, omassa kaveripiirissä tiesin yhden pojan, joka otti selkäsaunat kiltisti vastaan ja hänestä olin sitä mieltä, että tuollaisen kanssa en sodassa ainakaan lähtisi sissikeikalle, koska on noin arka ja vessula.

  Kyllä ainakin poikalapsilla oli tarkoitus päästä karkuun tai tehdä piiskaamisesta niin hankala, että siihen ei toista kertaa turvauduta. Meillä isä oli niin äkkipikainen, että hän saattoi lyödä sillä mikä käteen sattui, mutta jos muutaman tunnin onnistui pysymään näkymättömissä, niin myrsky meni ohi. Tosin oli sellaisiakin rikoksia, että vitsa oli haettu valmiiksi oven vuorilaudan rakoon. Sellainen rikos ei vanhentunut, vaan tuomio pantiin käytäntöön monen päivänkin jälkeen, tähän sarjaan kuului mm. tupakointi ja viinan kanssa läträäminen.

  Tuosta vanhempien auktoriteetistä uskoisin, että mitä enemmän kuritettiin, niin sen vähemmän sitä oli.
   
 16. vierailija Vierailija

  Eli lopulta otit sitten itsekin kiltisti selkääsi.
  Tunsitko itsesi sen jälkeen araksi ja vessulaksi?
   
 17. vierailija Vierailija

  En ole muistaakseni koskaan kiltisti ottanut, minusta tuntuu että olin meidän perheen hankalin piiskattava. Olen joskus jälkeenpäin miettinyt, että miksi minun piti siitä niin hirveä näytös tehdä, vai tuntuiko se vain siltä, kun oli itse myrskyn silmässä. Eihän sitä oikein tiedä miltä se sivullisen silmään näytti.
   
 18. vierailijax Vierailija

  Minä sain vielä rippikoulun jälkeenkin koivuvitsaa,remmiä paljaalle pyllylle annoin äitin piiskata,remmitä oma tyttöni kysyi kerran oli noin10 vuotias miksi hän eisaa piiskaa kun tyttökaverit saavat halui arestin sijaan vitsaa annoin tytölle kerran vuotessa vitsaa 10-16 v haki itse vitsan riisuin hellästi niin kuin äiti riisui minut tyttö tirautti pienet itkut piiskatessa halasimme vitsan jälkeen .
   
 19. Matti Vierailija

  Viimeisen selkäsaunan sain 12-vuotiaana, ja muistan sen kyllä kirpeästi, vaikka siitä onkin vuosikymmeniä aikaa. Se tapahtui mökkireissulla kesäloman lopulla. Olin pikkuveljen kanssa rannassa kaukana vanhempien valvovan silmän alta. Ryhdyttiin sitten veljellisesti kisaamaan siitä, kumpi uskaltaa uida kauemmas rannasta. Pääsimmekin pitkälle järven selälle, ennen kuin rannalta kaikui äidin äänekäs komento. Uimme sukkelasti takaisin rantaan aavistellen selkäsaunaa. Äiti piti meille mittavan saarnan, taitteli koivusta oksat ja päätti piiskata meidät siinä mökkirannassa. Kyllä nolotti laskea uikkarit nilkkoihin ja pyllistää vieretysten 9-vuotiaan veljen kanssa keskellä kirkasta päivää. Vitsaa tuli sillä kertaa kunnolla, ja minulle takuulla enemmän kuin velipojalle. En sentään alkanut itkeä, mutta äänettömästi en voinut olla. Koko ajan pelotti, että joku naapurimökeillä näkee ja kuulee kaiken. Lopulta isä tuli rantaan ja kehotti äitiä jo lopettamaan. Tuon jälkeen en enää selkääni saanut. Enkä liian kauaksi uinut.
   
 20. vierailija Vierailija

  Minun mielestäni se 12 v olis hyvä ikää aloittaa piiskaarangaistus!Minä tykkää että se on väärin anna pikkulapsia piiskaa!
   
 21. vierailija6 Vierailija

  Olin kai 10-11vuotias kun Äiti alkoi käyttämään vitsaa haimme yhtessä ensimäisen vitsan sen jälkeen sain hakea itse vitsan olin kuullut miten toiset olivat saaneet piiskaa kotonaan kysyin äitiltä asiaa totesi ei ole ollut aihetta antaa ennen noin keskimäärin sain 6-10kertaa sain hakea vitsan vuotessa kesällä oli helpompaa hoitaa vitsan saaminen hameen helmaylös pikkarit pois Äitinreisille ottamaan pyrtöhoito Äiti antoi hyvästi vitsaa pyllypunoitti ei antanut koskaan liikaa mielestäni 15 vuotiaana otettiin myös Remmikäyttöön olin pylly pystyssä reisillä remmitessä remmi lätisi pyllylläni ei tuntunut pahalle punoitti pyrstö remitettynä olin kai 17V kunsain vielä Remmiä,vitsaa.
   
 22. vierailija Vierailija

  Aikuisena olen kerran saanut selkäsaunan. Rupesin vanhemman veljen kanssa kinastelemaan, oltiin pikku hiprakassa. Kääntyi tappelunpoikaseksi ja yltyi. Yritin lyödä veljeä kunnolla turpaan, mutta en onnistunut. Siitä veli suuttui, haki pitkän kenkälusikan ja piiskasi minut sillä perusteellisesti. Sopuisasti on oltu sen jälkeen, eikä ole enää kinasteltu. Aluksi kyllä hävetti, mutta nykyään enempi naurattaa koko asia.
   
 23. vierailija Vierailija

  Niin mullakin on mukavaa tulla töistä kotiin ja on paikalla vaimoni anoppini ja
  mun oma äitini, ne arpovat tai tulevat jokainen ja kohta olen alaste muna pystyssä
  heidän edessään, ja kuulusteluni alkaa eli olenko nussinut tai antanut jonkun runkata vaimoni omaisuutta, Eli mun penistäni minkä minä ja äitini olemme antaneet sen mun vaimoni omaisuudeksi. Ja piiskaa tulee sekä ne rankaisee minua
  kun olen alaste, eli imuroin pesen autot pihalla tai leikkaan nurmikon.
   
 24. krapula Vierailija

  olin ollut ryyppy reissulla ja heräsin putkalta. Poliisin oli vieneet mut humalani takia putkaan kun olin yrittänyt kapakkaan kännissä ja portsari oli estänyt mun
  aikeeni. Eli isäni tuli laitokselle hakemaan poikansa, Minä kuulin kun se kertoili
  niille poliiseille on poika ansainnut kunnolla selkäänsä nyt. Ja sitten isäni kanssa
  kotiime. Isäni komeni mut heti pihalla riisumaan itseni, Sinä et mene noissa haise-
  vissa kuteissa meille sisälle, Ja minä rupesin strippaamaan siinä meidän pihalla
  isäni haki vitsan ojasta ja meidän naapurit vahtivat meitä silmä kovana. Äitini tuli
  pihalle sillä oli pesu vati mukana mihin se laittoi mun haisevat kuteeni. Poikamme
  saa kohta omalta isältään mitä se on ollut jo pitkään vaille selitti äitini meidän naa-
  pureille. Sitten se riemu alkoi meidän pihalla eli 20 vuotias poika parkui kun sen isä piiskasi poikaansa. Mun isäni on voima mies ja kova poika en minä olis sille
  pärjännyt alkuunkaa eli se sai tehdä mulle mitä vain tahtoi. Isäni on työn raskaan
  tekiä ja minä kirja toukka haaveilia, Enkä ole mikään lihas kimppu. Kun isäni oli
  mut ulkona lämmittänyt me sisälle ja mut laitettiin pöydälle vatsalleni sekä isäni
  otti remmin ja palkitsi mut sillä. Seuraavana päivänä olin sen siis mun isäni renki
  ukko sai tehdä pojalleen mitä vain sille mieleen tuli. Minä pesin autot ja leikkasin
  nurmikon sekä mitä vain sille mieleen tuli. Lopuksi me menimme saunaan sen kanssa, Sinne tuli puoli tuttu likka ja isälläni sekä mulla heti penis ylhäällä. Poika nyt todistat meille eli sun äidillesi sekä isällesi sinä pystyt tekemään saman kuin mekin. Eli mun vanhempani aloitti naimisen ja minäkin sen likan kanssa. Minä oli
  tyytyväinen vanhempieni järjestämään yllätykseen. Meistä tuli myöhemmin pari sen likan kanssa, Ja mun vanhempani sanoivat sille likalle et sitten vitsaa tai remmiä säästä meidän pojan kanssa, Ja jos poikamme sinua lyö tieto mulle
  ja on pojalla sairaala reissu edessä.
   
 25. vierailija Vierailija

  Olen itsekin saanut aikuisena toiselta mieheltä oikeaoppisen selkäsaunan ja siitä opin, että riski mies helposti tavallisen miehen piiskaa. Hävetti kunnolla, mutta rehellisesti sanottuna olen kyllä jälkikäteen ihaillut kurittajani voimia ja taitoa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti