Hae Anna.fi-sivustolta

Minkälainen paikka on Lesbos

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä lesvos, 05.05.2007.

 1. lesvos Vierailija

  Kellään kokemusta Lesbos saaresta, minkälainen paikka se on heinä-elokuussa. Onko siellä mitään sellaista mitä muualla kreikan saarella ei ole, vai onko saman oloinen kuin muut.
  Jos sinne kuitenkin menisi käymään, niin mitä paikkaa siellä suosittelisitte.
  Lomat menee yleensä nautiskellen auringosta ja hyvästä ruuasta. Skotterilla kiertäen paikkoja ja katsellessa paikan nähtävyyksiä.

  Mikä mahtaa olla lesboksen hintataso, onko kalliimpi vai halvempi, kuin muut vai siltä väliltä?
   
 2. soita vaan Vierailija

 3. Joo kiitos. Kyllä se on hyvä että tämä keskustelupaikka on olemassa. Mihinkähän sitä joutuisi jos tällaistakaan ei olisi.
  Kiitos vielä kerran....

   
 4. pampam Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  olen itse sinne elokuuksi matkan varannut ja mielenkiinnolla sitä odotan. toivon että tänne keskustelupalstalle saadaan kesän aikana kokemuksia kyseisestä paikasta.
   
 5. Kreeta-fani Vierailija

  Valitettavasti tämä foorumi on pahasti "infektoitunut"... MUTTA kokeilepa kreikka.net-foorumia. Siellä on asiallista keskustelua eri lomakohteista Kreikassa. Kokeile hakua paikannimellä.
   
 6. Kreikkanettiin ei kannata mennä... ellet ole yksisilmäinen! Ja Lesboshan ei ole Kreetalla edes.
   
 7. Minotaurus Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan totta??? Kyllä sä sitten oot viisas, kiitos tosi paljon tästä sivistävästä tiedosta, olet varmasti tosi ylpeä itsestäsi nyt!!


   
 8. turhautunut Vierailija

  Helpottiko?.....ja saaren nimi on Lesvos....

   
 9. KalaPoki Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.07.2006
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kerran olen Lesvoksella käynyt ja asusteltiin silloin kolmisen viikkoa pienessä Petran kylässä, jossa pienuudestaan huolimatta oli kaikki tarpeellinen ja todella ystävällisiä ihmisiä, iltaelämä tosin hyvin hiljaista. Jos Lesvokselle menee niin kannattaa uhrata yksi päivä ja käydä katsastamassa kivettynyt metsä, jollaista ei muilla saarilla tietääkseni ole. On siis erilainen ja jos osaa laittaa näkemänsä oikeaan perspektiiviin niin omasta mielestäni näkemisen arvoinen. Molivosissa on linna, joka myös on katsomisen arvoinen.
   
 10. lesvos Vierailija

  Kävittekö missään isommassa "kylässä" siellä Lesvoksen saarella, mitä voisi suositella lomakohteeksi. Onhan ne pienet paikat ihan mukavia, mutta jotta ei kyllästyisi samoihin kulmiin, niin isompi paikka sopisi meille paremmin.
  Mihin aikaan kesästä olitte siellä?

   
 11. kraa Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.06.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  tuli käytyä Lesvoksella jota siihen aikaan kutsuttiin Mytiliniksi. Lomakohde oli Plomarin kylä, hotelli oli Agios Isidoros-rannalla. Se oli ihan kiva paikka, ouzon valmistuksen pääpaikkoja tuo Plomari käsittääkseni, mekin käytiin tutustumassa johonkin pikkutehtaaseen ja anteliaisiin maistiaisiin :) Silloin ainakin vielä löytyi saarelta keskiosista varsin aitokreikkalaisen oloisia paikkoja ja pikkuteitä joita huristella jeepillä.
  Saaren pääkaupunki muistaakseni on Mytilini nimeltään, sen läheisyyteen kun hankkiudut niin saat vähän enemmän vilinää. Sinne tosin pääsee hyvin bussilla saaren eri osista.
  Pamukkaleen suolakivijuttuja katsomaan Turkin puolelle tehtiin ainakin silloin laivamatkoja sieltä, jos semmoinen kiinnostaa.
   
 12. Fuck you Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti