Hae Anna.fi-sivustolta

Minne 8-vuotias tyttö balettiin?

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä Pou, 12.12.2007.

 1. Pou Vierailija

  Missäpäin pääkaupunkiseutua, mieluiten Helsingissä, olisi alkeisbalettitunteja 8-vuotiaalle tytölle. Netistä ei helpolla tietoa löydy, ja esim. Helsingin Tanssiopistossa ei nyt keväällä ala uusia balettitunteja. Mistä muualta kannattaisi yrittää?

   
 2. sohvis Vierailija

  Hei pou.Kumpi teistä haluaa mennä opiskelemaan Balettia?Älkää missään nimessä tehkö sitä virhettä että viette tytön omin mieltymyksienne takia tyttärenne tekemään jotain teidän puolestanne.Itse olen tehnyt asiat ennen lapsiani,tiedän mistä on kysymys,tarvittaessa pystyn auttamaan.Harkitkaa tarkkaan ennenkuin lähdette raahaamaan lastanne johonkin.Voittehan omassa kodissanne perheenä kokeilla.Jotain materiaalia,dvd,jotain aina löytyy.Tehkää oma balettitreenikämppä kodistanne.Tiedä vaikka teistä tulisi suomalainen versio Trappin perheestä.Lykkyä vaan.
   
 3. esl Vierailija

  Yleensä kaikki harrastukset alkavat syksyisin. Googleta sanat balettikoulu ja helsinki, niin varmasti saat listan yksityisiä oppilaitoksia, joissa balettia voi harrastaa. Sitten vain soitat tai laitat sähköpostia kysellen, että onko vapautuneita paikkoja, jotta ryhmään voisi liittyä. Varsinkin, jos ryhmässä on hieman nuorempia, niin ryhmään pääsee varmasti mukaan, vaikkei vielä osaakaan mitään.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti