Hae Anna.fi-sivustolta

MISTÄ EDULLISIN LAINA?

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä Joulutonttu, 30.11.2005.

 1. halvin laina Vierailija

  Edullisin laina löytyi tästä http://lainaa.shopfi.info/
  Esim. lainamäärä, kk-erä: lainaa 20 000 € - 299 €
   
 2. Lainantuputtajat Vierailija

  Vähän väliä tulee postissa Nordax lainahakemus mainos. Vaan en ole lainan tarpeessa ollenkaan. Sen kun lähettelevät vaan, revin heti.
   
 3. Oranssilta Vierailija

  Miksi kukaan miettii enää, mistä henkilö saa lainan halvalla, kun laina ei maksa nykyään mitään. Kohta saamme kaiketi lainaa miinuskorolla.

  Oletko ap. kysyjä luottotiedoton? Jos olet, niin et saa lainaa lainkaan, mutta me luottotiedolliset saamme lainaa minimaalisella korolla.
   
 4. LainaMan Vierailija

  Mainitsemasi 20.000 euron saa lainaksi usealtakin lainanmyöntäjältä. Koska kyse on aika suuresta summasta kannattaa valita laina, joka on suosittu, edullinen ja luotettava toimija. Ja myöntää lainan ilman vakuuksia ja takaajia.

  Suosio on tärkeätä siksi, että se todistaa että lainanhakijat ovat todenneet sen hyväksi, koska hakevat sitä yhä uudestaan. Suosioon vaikuttaa luonnollisesti myös lainan edullisuus!

  20.000 euron lainasummalle suositus on laina nimeltä Lendo. Täyttämällä yhden lainahakemuksen Lendo kilpailuttaa sen useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jolloin lainanhakija saa edullisen ja kilpailutetun lainan. Lendon palvelu ei maksa lainanhakijalle mitään, koska sen palvelun maksaa lainanmyöntäjä.

  Hakijalla pitää olla luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten, sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä. Lendon kautta haettu laina myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia. Lainasumma on valittavissa väliltä 500-20.000€ ja laina-aika 1-12 vuoteen.

  Lue lisää edullisista lainoista: Laina
   
 5. Halvin laina Vierailija

  Itse sain tästä halvimman lainan http://mobiili.info/edulliset_lainat.html
   
 6. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viestiketjun aloittajalle on tärkeätä, että hän voi hakea lainaa 20.000€ ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä on yleistä, koska monella ei yksinkertaisesi ole takaajaa tai vakuuksia.

  Verkosta haettavat lainat eivät vaadi vakuutta tai takaajaa. Edullisimpia ovat ns. lainanvälittäjät, jotka kilpailuttavat ilmaiseksi lainanhakijan hakemuksen jopa 16 pankilla ja rahoituslaitoksella. Lainanhakija pääsee itse valitsemaan, keneltä hän lainansa ottaa.

  Tämän hetken edullisin lainanvälittäjä 20.000€:n lainalle on Lendo. Lendon kautta voi hakea 20.000€ lainaa 1-15 vuodeksi: 6 vuoden laina-ajalla kuukausierä on 365€/kk, 12 vuoden ajalla 244€/kk ja 15 vuoden laina-ajalla 221€/ kk.

  P.S. Muuten, hyvä lainojen hintavertailusivusto on hyödyllinen työkalu, koska vertailun saa näkyviin lainasumman mukaan!
   
 7. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä edullisin laina? Kysymys on ikivanha ja aina ajankohtainen, sillä edullisimpien lainojen järjestys muuttuu aika usein. Oletan, että aloittaja tarkoitti netistä haettavia ns. kulutusluottoja.

  Teimme juuri edullisten 500-20.000€ lainojen hintavertailun ja lainanvälittäjä Lendo voitti! Lendolla ei ole omia lainoja ja juuri tästä syystä se on vapaa kilpailuttamaan lainahakemuksesi useilla lainanmyöntäjillä.

  Lendon lainanmyöntäjät myöntävät lainaa 1-15 vuodeksi ilman vakuuksia 20 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Helppo kuukausierätaulukko ja lainalaskuri helpottavat valintaa. Fiksu antaa ammattilaisten kilpailuttaa itselleen edullisinta lainaa!
   
 8. lainaako Vierailija

  Lainan edullisuuten vaikuttaa useampi tekijä kuten hakijan tulot, menot ja ennenkaikkea miten on hoitanut aiemmat lainansa. Sivulla halpaa lainaa on vinkkejä halpojen lainojen bongaamiseen

  Yleisesti ottaen lainan kilpailuttaminen voi tulla halvimmaksi jos on hakija on luottokartoituksen perusteella ns. hyvä asiakas.
   
 9. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä saa! Netistä voi hakea moneltakin lainanvälittäjältä lainaa 500-50 000€ ilman vakuuksia ja takaajia. Lainanmyöntäjää kiinnostaa ennenkaikkea hakijan kyky maksaa sovitut kuukausierät takaisin. Tätä varten tarvitaan todistus säännöllisistä tuloista , palkka tai eläke, sekä selvitys nykyisistä lainoista.

  Hakijalla pitää olla luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä sekä hänen pitää täyttää vähimmäisikä-vaatimus. Lainarahat maksetaan tilille n. 1-3 pankkipäivässä.

  Lainavertailumme vertasi lainat kuukausierien mukaan: edullisin 500-20 000€:n laina oli Lendo ja 20 000€- 50 000€ laina Zmarta.
   
 10. Mistä porukka lainaa nykyään oikeasti, kun ennen lainaa haettiin pankista ja tämän viestiketjun perustella lainaa saa muualtakin kuin pankista?
   
 11. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhä useampi kulutusluotto 500-50 000€ haetaan nettilainalta. Syynä tähän on se, että lainaa voi hakea 24/7, vakuuksia eikä takaajia tarvita, riittää kun on luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite.
   
 12. Olen vanhempana henkilönä "tippunut ajasta" jo kauan sitten, enkä ole tiennyt tämän ajan lainanottoasioista mitään pitkään, pitkään aikaan.

  Kiitos selventävästä kirjoituksestasi Mato!
   
 13. Zmarta Vierailija

 14. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0

  Kaikista nopein ja vaivattomin tapa hakea 20 000€:n lainaa ilman vakuuksia ja takaajia on netti. Ensin kannattaa käydä ammattimaisesti hoidetulla lainojen hintavertailusivustolla, jossa voi nopeasti verrata eri lainojen hintoja ja hakea lainaa.
  Edullisin 20 000€:n laina on Zmarta, jolla tuon summan kuukausierä on 7 vuoden maksuajalla 334€ ja 15 vuoden maksuajalla 218€. Lyhin maksuaika on 1 vuosi. Zmartan lainalaskurilla voit kokeilla kaikki kiinnostavat vaihtoehdot.
  Zmarta on halpa sen takia, että se on vapaa kilpailuttamaan lainahakemuksesi useilla kilpailukykyisillä pankeilla. Huomaa, että hakemuksen täyttäminen on ilmaista ja saamasi lainatarjoukset eivät vielä sido sinua mihinkään!
   
 15. Dumletikkari Vierailija

  Netissä mainostetaan paljon halpoja lainoja, mutta suurin osa ei todellisuudessa ole mitenkään päin halpaa... Tai no riippuu aina mihin vertaa, muttai tse vertaan pankkilainoihin ja ne vievät vielä tänäänkin pidemmän korren mitä tule lainan edullisuuteen. Tai sitten voi tuurilla vetäistä 6% vertaislainan, mutta näidenkin lainojen keskiarvokorko on varmasti jossain 12-15% välimaastossa. Jotain edistystä on kuitenkin saatu aikaaan, nyt kun uusi Bank Norwegian pankkilainapalvelu netissä avasi ovensa, on netistä ensimmäistä kertaa saatavilla oikeaa pankkilainaa alle 5% korolla. Tätä voi jo kutsua edulliseksi!
   
 16. Kai.Vari66 Vierailija

  Totta! Bank Norwegian Suomi on todellakin edullinen laina ja vielä ilman vakuuksia ja takaajia!
  Tosin edullisuus edellyttää, että lainanhakija saa luottokartoituksessa hyvät "arvosanat", koska lainan korko määräytyy sen mukaan, samalla tavalla juin USA:ssa. Bank Norwegian Suomi myöntää lainaa 23 vuotta täyttäneelle 1000-50 000€ laina-ajoilla 1-15 vuotta. Päävaatimuksena on kunnossa olevat luottotiedot. Mainittakoon, että alin lainan korko tällä lentoyhtiön pankilla on 4,99%, joka on todella edullinen vakuudettomalle lainalle, oli sitten netistä tai perinteisestä pankista!
   
 17. vari.Kai66 Vierailija


  Aika vaikeaa on saada pankista (siis kivijalkapankista) lainaa 20 000€ ilman vakuuksia ja takaajia. Myytti pankkilainojen edullisuudesta on vanhaa perimätietoa. Tämän päivän markkinatilanteessa eroa nettilainojen ja pankkilainojen hintojen välillä ei juuri ole.
  Päivän sana on lainojen kilpailuttaminen. Lainaa ei kannata hakea ilman kilpailutusta. Yksityiselle ihmiselle, joka useimmiten on laina-asioissa täysi amatööri, lainojen kilpailuttaminen on usein liian työläs operaatio.
  Suosittelenkin käyttämään lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita, edullisia lainanvälittäjiä, jotka hankkivat lainahakemuksellesi jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta - ja täysin ilmaiseksi ja sitoumuksetta. Laita hakemus sisään Lendolle ja Zmartalle ja saat n. 40 lainatarjousta sähköpostiisi. Hakemus on ilmainen ja lainatarjoukset myös, eikä tarjous vielä sido sinua mihinkään. Voit ottaa edullisimman tai hylätä kaikki, valinta on sinun.
   
 18. Lylly87 Vierailija

  Edullisia lainoja markkinoidaan rankasti keinoja kaihtamatta ja kaikki, mitä markkinoiden halpana ei todellakaan välillä ole sitä. On kuitenkin olemassa halpojakin lainoja ja niitä myönnetään myös muidenkin paikkojen kuin kivijalkapankkien toimesta. Nyrkkisääntönä voi pitää, että pankki olisi aina halvin, mutta nyt kun Bank Norwegian on auki Suomessa, on siitä tullut kertaheitolla kovanluokan kilpailija. Pankista on hyviä kokemuksia ja sen lainatarjonta alkaa 1.000 eurosta ja ulottuu aina 50.000€ saakka. Pankkilainan pystyy hakemaan netistä pelkilllä pankkitunnuksilla maksutta ja lainatarjouksen saaminen tapahtuu muutamassa tunnissa. Voit siis hakea ilmaisen kulutusluottotarjouksen ruudullesi ilman pankissa käymistä, muutaman minuutin vaivalla vaikka pelkällä tabletilla ja nettipankkitunnuksilla!
   
 19. Leipäjanne Vierailija

  On tosi vaikea löytää halpaa lainaa nykyään jos sitä ei ota pankista. Netistä löysin kuitenkin tosi halvan lainan, jonka korko oli vain 5,67%, se löytyi täältä: http://lainaaege.fi - Pitää kuitenkin vielä miettiä, otanko tarjouksen vastaan vaiko en... Tiukka paikka.

  Asia on kuitenkin niin, että vakuudettomia lainoja on vaikea saada ja usein tarvitaan vakuudet joka taas ei itselleni sovi kun ei ole mitään omaisuutta. Jos saisi pankista lainan niin sehän se edullisin kaippa olisi.
   
 20. Kai.Vari66 Vierailija

  Perinteiset kivijalkapankit jäävät koko ajan jälkeen kun lainanhakijat siirtyvät nettiin. Kuluttajan kannalta tämä on hieno asia, koska palvelu nopeutuu ja lainojen ominaisuudet kehittyvät vielä enemmän kuluttajien tarpeita vastaaviksi.
  Suomen markkinoilla on aloittanut todella mielenkiintoinen laina, joka on pankin tuote ja hinnoittelee koron lainanhakijan luottoluokituksen mukaisesti. Jos on hyvä luottoluokitus, lainaa saa jopa 4,99%:n todellisella vuosikorolla.
  Kyseinen laina on nimeltään Bank Norwegian, joka myöntää lainoja 1 000-50 000€ laina-ajoilla 1-15 vuotta. Lainatarjouksen saa heti maksutta ruudulle, eikä se sido vielä mihinkään! Ja Bank Norwegian on lentoyhtiön pankki!
   
 21. joopajoo Vierailija

  Lainaa saa netistä kymmenistä eri paikoista. Se mistä halvin laina löytyy, on aina riippuvainen lainanhakijan omasta taloudellisesta tilanteesta. Jos tulot on pienet ja epäsäännölliset, ei mikään lainapalvelu myönnä kovin edullista lainaa, sillä riski luottotappiosta on suuri. Jos lainanhakijan talous on hyvällä pohjalla, tulot ovat säännölliset ja vanhaaa lainaa on kohtuullisesti tai ei ollenkaan, on asia aivan eri. Ei siis voida sanoa suoraan että mistä paikasta halvin laina löytyy, mutta se voidaan sanoa, että kun vertaa lainoja toisiinsa, löytää varmasti sen itselleen edullisimman vaihtoehdon.
   
 22. Miettinen miettii Vierailija

  Aika paljon on viestitystä, että bank norwegian olisi kaikista halvin laina, mutta olen toista mieltä, ainakin omalla kohdallani. En saanut sieltä sopivaa lainatarjousta ja olen saanut matkan varrella monelta lainanvälittäjältä parempia.

  Esimerkiksi Etua.fi tarjosi 4000€ lainaan paremman koron kun Bank norwegian, mutta tämä näyttäisikin olevan aika yksilöllistä, että millaisilla lainatarjouksilla ne hakijaa ampuu. Luottokartoitus tehdään kaikille, mutta miksi erot ovat kuitenkin niin suuria. Tiedän itsekin tienaavani enemmän kuin keskivertosuomalainen ja ihmettelen kuka saa tarjouksia pankkien/välittäjien mainostamilla "alkaen sitä ja tätä" koroilla.

  Onko joku päässyt Norwegianilla 4,99 prosenttiin? Tai edes alle 10%? Haluaisin kuulla kyllä kanssalainaajien mietteitä näistä ja ennen kaikkea millaisella prosentilla teille on tarjottu lainaa.
   
 23. Matti Vierailija

  Halvin laina löytyy vain vertaamalla eri lainapalveluiden lainatarjouksia. Naurattaa nämä väitteet, että täältä ja täältä saat halvimman lainan. Ei kukaan voi tietää sitä, millä korolla kukakin lainaa voi saada. Lainan korko on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttaa lainanhakijan oma taloudellinen tilanne. Toki voidaan suositella ja antaa vinkkejä siitä, mistä lainaa kannattaa hakea, jotta osaa välttää pahimmat sudenkuopat. Suosittelenkin että jos haluaa löytää halvimman lainan, on sen pyydettävä lainatarjous useasta eri paikasta. Saatuasi lainatarjoukset, vertaa lainoja ja niiden kuluja + ehtoja toisiinsa.
  p.s Muista pyytää lainatarjous myös Bank Norwegian pankista, se tuntuu hyvältä vaihtoehdolta.
   
 24. Oho Vierailija

  Ohoh! Katsoin kuukausierien taulukkoa tuolla Bank Norwegian:n sivulla ja laskin että 8000e laina 5 vuoden maksuajalla tuleekin maksamaan lopulta lähes 10000 e. Aika kova korko
   
 25. hessu5 Vierailija

  Monet hakevat lainan sieltä mikä lainapalvelu tulee ensimmäisenä vastaan, ja silloin yleensä valitaan turhan kallis laina koska sitä ei vertailla ja kilpailuteta. Jos jokainen joka tarvitsee lainaa heti, viitsisi uhrata edes 15 minuuttia lainojen vertailuun niin maksuhäiriöisiä olisi varmasti vähemmän.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti