Hae Anna.fi-sivustolta

MISTÄ EDULLISIN LAINA?

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä Joulutonttu, 30.11.2005.

 1. Kai.Vari66 Vierailija

  Internet on kuluttajan paratiisi, niin myös lainanhakijan. Miksi? Koska netissä kilpailu toimii ja palvelujen hintoja ja ominaisuuksia on helppo verrata. Kun haet 20.000€ lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, paras paikka aloittaa on maksuton ammattimaisesti ylläpidetty lainojen hintavertailusivusto. Napsautat vain omaa lainasummaasi ja saat edullisimpien lainojen listan yhdelle sivulle. Samalla voit hakea lainaa! Tulet huomaamaan, miten valtavat hintaerot eri lainanmyöntäjillä on.
   
 2. Kiivipepe81 Vierailija

  Halvimman lainan metsästystähän tässä kaikki harrastavat. Edullisinta lainaa ei saa hetken silmäilyllä vaan kyllä siihen tulee käyttää melko runsaasti aikaa. Sivujahan löytyy satoja jotka lainoja tarjoavat. Näistä sen valioyksilön etsiminen ei käy käden käänteessä. Itse olen vuosia hakenus pikalainoja ja vippejä erinäisiin tarkoituksiin koskaan kuitenkaan velkaantumatta. Siinä ajassa ehtii hyvinkin jo löytää sen oman lempisivuston. Ykkösvalintana on kuitenkin helposti tällä hetkellä lainaa9.fi. Selkee sivusto, josta edullisen lainan pitkällä maksuajalla saa melko näppärästi.
   
 3. Mato.Kai66 Vierailija

  Näinhän se on, mutta lainojen hintoihin vaikuttavat muutkin asiat mm. luottotappiot, vakuudettomuus ja monet hyödylliset ominaisuudet, joita lainanmyöntäjät tarjoavat. Näistä seikoista johtuu, että vaikka raha on samaa kaikilla lainanmyöntäjillä, lainojen hinnat eivät ole, vaan niissä on valtavia eroja.
  Siksi fiksu lainanhakija aloittaa lainanhaun aina maksuttomalta lainojen hintavertailusivustolta, josta hän saa omalla lainasummallaan hintavertailun yhdelle sivulle. Näin edullisinta lainaa saa äärimmäsien helposti ja hän voi säästää todella mukavasti, kun laskee koko laina-ajan kustannukset!
   
 4. delamaar Vierailija

  Edullisen lainan/pikavipin löytäminen ei ole mitään ydinfysiikkaa, mutta silmät ummessa lainansa valinneet usein huomaavat, että halvempiakin vaihtoehtoja todella on olemassa.

  Tästä syystä pikavippien ja lainojen keskenään vertailu on erittäin tärkeää ja pikavippi-/lainavertailun roolia ei voi vähätellä. Nokkela vippaaja löytää esimerkiksi itselleen viisi kappaleita lainantarjoajia, jotka eivät pyydä ensilainaajilta korkoa ollenkaan. Ilman vertailua kukaan tuskin päätyy näihin vaihtoehtoihin automaattisesti ilman pientä tuurin poikasta.

  Ei ole merkitystä, millaista lainaa hakea. Oli etsinnän alla sitten tililuotto, luottokortti, pikavippi, kulutusluotto tai joustolaina, voi kaikissa säästää pitkän sentin, jos vertailu suoritetaan asianmukaisesti ja valinta tehdään sillä periaatteella, että ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan.

  Ensilainaajalle vinkkinä, ks. ilmaisten ensilainojen tämän hetkinen tarjonta ja lähde niistä liikkeelle, jos siis etsit 10-1.000€ luottoa. Tämän suurempia lainoja, kun ei ilmaiseksi irtoa, mutta hyödyntämällä kaikki korottomat ensilainaratkaisut, saat lainaa jopa muutaman tuhannen euron verran.
   
 5. Kai.Niin 66 Vierailija

  Nyt on todella lainanottajan markkinat: korot laskevat edelleen ja lainanmyöntäjien kesken on jopa pientä hintasotaa!
  Mutta mistä lainaa tarvitseva löytää hakuhetken edullisinta lainaa?
  No se löytyy ammattimaisesti päivitetyltä lainojen hintavertailusivustolta, jolta edullisin laina löytyy omalla lainasummalla. Vain vertaamalla voi säästää!
   
 6. Lainaaheti Vierailija

  Nyt tosiaan kannattaa hakea lainaa koska markkinat ovat lainanhakijan kannalta otolliset. Netistä löytyy lukemattomasti palveluita, jotka myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Ja koska kilpailu on kovaa, niin korotkaan eivät enää tänä päivänä ole tähtitieteellisiä.
   
 7. Pikalainaaheti Vierailija

  Netissä on todella monta paikkaa mistä voi hakea pikalainaa nopeasti tilille. Esim Bank Norwegian ja Cashbuddy ovat suosittuja ja luotettavia palveluita. Pikalainaa saa parhaimmillaan jopa 50000 euroa monesta paikasta.
   
 8. AnttiK Vierailija

  Ei kyllä 20000e lainaa saa varmasti mistään ilman takuita. Pankista nauravat sut ulos jos lähet tollasta kyselemään. Netistäkään ei muutamaa tonnia enempää saa ilman takuita. Netistähän sitä yleensä näitä halpoja lainoja kannattaa lähteä tosin etsimään. Muutaman tonnin lainoilla on hyvä rahoittaa vaikka auto, remontti tai muuta vastaavaa. Korot ei nykyään netistä ole sen korkeampia kuin pankistakaan. Joustavilla ehdoilla noita saa myös nykyään eikä ole samanlaista riistoa enään. Ite usein lainat hakenu netistä ja joustavuutta lainaamiseen tästä, etkä varmasti tule pettymään. Hyvää kesän jatkoa sinne.
   
 9. Var.Kai66 Vierailija

  Tämä viestiketju on kestänyt pitkään. Siksi on syytä muistuttaa yhdestä asiasta lainamarkkinoilla: lainojen hinnat (korot) muuttuvat koko ajan! Mikä oli eilen edullinen, ei ole enää tänään.
  Fiksu lainanhakija löytää päivän edullisimman lainan ammattitaitoisesti ylläpidetyltä lainojen hintavertailusivustolta omalla lainasummallaan. Vertailusivustolta näkee myös millä maksuajalla laina kannattaa ottaa!
   
 10. Matti822 Vierailija

  Vai että edullisin laina? Kyllähän noita pikalainoja taitanee saada ensimmäisen ilmaiseksi. Jos ensimmäinen on jo käytettynä niin kyllähän siitä pitää pikkasen korkoa jo maksella. Oma laina tuli haettua jo vuosia sitten tuolta. Lainojen haussa kannattanee tosin pitää se järki tosiaan päässä ettei lähe liikaa velkaantumaan. Pikalainat tulee todella kalliiksi jos niitä liikaa hakee.
   
 11. Laina66 Vierailija

  Voit saada tuon 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia alimmillaan jopa 4,99%:n todellisella vuosikorolla. Nyt on hyvä hetki hakea lainaa, koska lainojen välillä on hintakilpailua. Lainojen hintavertailun tekeminen itse on valtava urakka, joten helpoin tapa löytää halvin 20 000 euron laina on säännöllisesti päivitetty lainojen hintavertailusivusto.
   
 12. Mato.Kai66 Vierailija

  Lainojen korot ovat edelleen laskeneet, kiitos lainojen välisen kilpailun. Silti lainojen hintaerot ovat suuret ja lainanhakija tekee viisaasti, jos hän hakee lainansa ammattitaitoisesti ylläpidetyltä lainojen hintavertailusivustolta. Tämän hetken halvin 20 000 euron vakuudeton laina löytyy Zmartalta, joka on kaikilla laina-ajoilla edullisin: 7 vuoden laina-ajan kuukausierä on 312€, 12 vuoden 216€ ja 15 vuoden 191€. Zmarta kilpailuttaa lainahakemuksen yli 10 pankilla, joka takaa edullisen laina.
   
 13. Man.Koko66 Vierailija

  Lainojen korot laskevat edelleen, joka merkitsee sitä, että lainojen hintasuhteet ovat koko ajan liikkeessä. Jos haluat saada halvinta lainaa, sinun kannattaa aloittaa etsiminen säännöllisesti päivitetyltä ja ammattimaisesti ylläpidetyltä lainojen hintavertailusivustolta. Saatat säästää paljon rahaa.
   
 14. Jee.. Vierailija

  Taas kerran tuli nordax bankista lappu jossa tarjotaan lainaa 10-50k euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Melko tyhmiä ovat kun työkokemusta ei löydy päivääkään ja sossun rahoilla asustelen.

  Dilemma on siis kuinka he kuvittelevat että ikinä saisivat rahojaan takaisin jos tuon isoimman lainan menisin ottamaan, en kuitenkaan ole epärehellinen että ottaisin tuon lainan ja jättäisin maksamatta, mutta kuinkahan moni tekee niin jos näitä työttömille tarjoillaan ?

  Mietin myös mistä ovat edes saaneet yhteystietoni, tiliä kun ei ole nordeassa eikä nordax. Äitilläni saattaa olla nordeassa, voiko olla siitä johtuvaa?
   
 15. Mikko Vierailija

 16. mietinpavaan Vierailija

  Kuinkahan monta affilinkkiä tai lainavertailusivustoa affitulojen toivossa on tähän viestiketjuun tägätty... Viestiketjun aloittaja kysyi tätä kysymystä vuonna 2005 ja te luulette, että tää henkilö ois vieläkin täällä hakemassa sitä edullista lainaa! :DD
   
 17. Kerttu Kolmonen Vierailija

 18. Lainaamo Vierailija

  Onko kellään kokemuksia Lainaamon lainoista? Tuolta saisi 20 000 euroa mutta vaikuttaa kyllä hieman hintavalta palvelulta... Vinkkejä hyvistä lainapaikoista otetaan vastaan!
   
 19. Koiranperze Vierailija

  Sama huomio kuin tuossa pari viestiä ylöspäin. Tää viestiketju on näillä lainahakusanoilla googlessa aika korkealla ja näyttää olevan tulvillaan jotain suosittelulinkkejä.

  Lendoa mainostetaan ja puhutaan ilmaiseksi. Kannattaa kuitenkin ymmärtää että jostain välistä hekin sen osuutensa ottavat. Ihan samoin kuin tännekin spämmäävät suosittelijat. Ja vastaushan on tietysti tuotteiden katteesta, sillä tietyt rajatut erikoistarjoukset lukuunottamatta korot ovat edelleen aivan poskettomia. Kyllä tuo aktiivisuus, millä noita mainostetaankin, myös jotain kertoo.

  Kuukausierät eivät aina ratkaise onko hommassa järkeä. Maaginen luku on todellinen vuosikorko, johon on ynnätty kiinteiden kulujen ja aloitusmaksujen vaikutus. Asuntolainoissa, joka usein on luokkaa välttämätön (jossain on asuttava) nuo ovat nykyään luokka 1-2%. Vakuudettomissa pikalainoissa taas vähintään jotain 8%, mutta monella tässäkin ketjussa hehkutetulla lainoittajalla 10-15%, jopa 50% riippuen laina-ajoista yms. muuttujista.

  Kannattaa siis aika tarkkaan miettiä onko se laina oikeasti tarpeen ja ajatella, paljonko se asia sitten tuleekaan maksamaan. Tyyliin, onko se tonnin telkkari sittenkään niin välttämätön, että lainakulujen kanssa sen hinnaksi viitsisi maksaa jotain 1500€?

  Vakuudellinen laina pankista on edelleen se paras vaihtoehto, vaikka toki pikavippaajat muuta väittävätkin. Meillä on tälläinen remonttilainan täytteenä, ja todellinen vuosikorko on noin 2,4%.

  Ja joo. En ole affi. Raha-asioissa seuraan vain yksinkertaisesti numeroita.
   
 20. Tsuppo Vierailija

  No en nyt kyllä mihinkään telkkariin lähtisi luottoa hakemaan, mutta akuuttiin tarpeeseen on oikeasti olemassa ilmaisia lainoja, esim: https://pikavippivertailut.fi/ilmainen-pikavippi/

  Toki näissä on syytä muistaa sitten eräpäivänä myös maksaa se laina takaisin. Turhahan se on itkeä kuluista jos ei huolehdi takaisinmaksusta ajallaan.
   
 21. Lainari Vierailija

  Pankista sain edullisimman lainatarjouksen. Lainavertailut tarjoaa vaihtoehtoja muista lainapalveluista. Ni vertaileminen ja saadut lainatarjoukset ei sido mihinkään ja ilmaiseksi voi vertailla vaikka klikkaamalla tästä.
   

Suuri kesähoroskooppi 2017: Rakkaus, työ ja terveys

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti