Hae Anna.fi-sivustolta

MISTÄ EDULLISIN LAINA?

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä Joulutonttu, 30.11.2005.

 1. Viippaja Vierailija

 2. vierailija Vierailija

 3. vierailija Vierailija

  Ensiksi: nyt voit saada verkosta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60000 euroa pienemmällä korolla kuin vakuudellista lainaa kivijalkapankista. Jopa alle 4%:n todellisella vuosikorolla.
  Tee näin: hae lainaa esim. 5 lainanvälittäjältä. Haku on ilmainen, eikä sido vielä mihinkään. Jokainen välittäjä kilpailuttaa hakemuksesi 10-20 pankilla, jotka lähettävät tarjoukset sähköpostiisi. Valitset näistä sen, joka on todelliselta vuosikoroltaan pienin. Siinä se!
  Pankit asettavat tarjouksesi korot lainahakemuksessa antamiesi taloustietojen perusteella.
  Jokainen pankki arvioi taloustietojasi eri tavalla ja siksi tarjouksissa on eroja ja siksi vain hakemalla riittävän monelta pankilta, saat edullisimman lainan. Katso: https://kingrahoitus.fi
   
 4. vierailija Vierailija

  Ehdottomasti kannattaa kannattaa hyväksi lainan välittäjää kun hakee netin kautta lainaa. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa sekä ilmaista. Yhdellä hakemuksella voi saada jopa 10 lainatarjousta, joten todennäköisesti niiden joukosta löytyy tosi hyviä lainatarjouksia.
   
 5. vierailija Vierailija

  Jos et ole aikaisemmin hakenut lainaa voit saada myös lainan täysin ilman korkoja ja kuluja. Muutoin kannattaa vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja lainatyyppejä. Jos nopeasti tarvitset rahaa on pikavipit tai pikalainat ehdottomasti way to go. Varmista vielä lainaehdot lukemalla ne huolellisesti läpi ennen hyväksymistä.
  Tutki https://www.nopeelaina.fi - Löydät sieltä edullisimmat lainat.
   
 6. vierailija Vierailija

  Ilmaista lainaa ei ole, eli jos ei korot pienet, niin käsittelykulut suuret. Mutta niin voihan sitä vertailla ja hakea lainaa klikkaamalla tänne.
  Lainan hakeminen ei maksa ja kun monesta paikasta hakee voi vertailla tarjoukset ja ottaa haluamansa jos aikaa.
   
 7. vierailija Vierailija

  Lainaa saa edullisesti kunhan jaksaa vähän katsoa, jopa puhelimella saa lainaa, ja voi tehdä lainavertailua. Tärkeintä on että käyttää aikaa harkintaan, ja ei ota ensimmäistä vastaan tulevaa tarjousta.
   
 8. vierailija Vierailija

  otettiin ferratumilta joustoluottoa 2000e sen myötä todellinen vuosikorko on lainassa 103,42% jos maksaa lainaa esim 250ekk velkasi kasvaa kokoajan isommaksi. otimme lainan huhtikuussa ja soitimme tänään paljon lainaa oli jäljellä summa oli 2148,3e vaikka olimme lyhentäneet 750e lainaa pois ja aina maksut ajallaan. tänään sitten maksoimme koko lainan kerralla pois muuten olisimme olleet ikuisti naimisissa sen puljun kanssa. kuluttaja-asiamies hoitaa asiaa tästä eteen päin.
  varoitus ihmiset elkää ottako kyseisestä firmasta mitään lainoja huijaavat teidät semmoseen kuseen lainan kanssa.
   
 9. vierailija Vierailija

  Niinkuin joku sanoi nyt jos koskaan kannattaa hakea lainaa , lainojen kilpailu ei ole koskaan ollut näin kovaa, se ajaa luotonantajat halventamaan kustannuksia tai muulla tavalla erottumaan edukseen kovasti kilpailluilla lainamarkkinoilla.
   
 10. vierailija Vierailija

  Ainakin tuo tuli vastaan sivulla josta saa paljon enemmänkin kilpailutettua www.banken.fi/
   
 11. vierailija Vierailija

  On kyllä käsittämätöntä, kuinka a) joku kehtaa tarjota lainoja, joissa todellinen vuosikorko on kolminumeroinen summa ja b) kuinka joku vielä ottaa niitä.

  Heti kun valtio puuttui älyttömiin pikavippien korkoihin, niin nämä firmat päättivät kiertää ongelman tarjoamalla juurikin kuvailemaasi joustoluottoa, jossa korko on todellakin tuota luokkaa: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/...adonneet-vanhat-ongelmat-piilevat-nyt-uusissa.

  Jos sitä lainaa on aivan pakko ottaa, niin kilpailuttaminen on se ratkaisu. Eikä se oikeasti ole iso homma Netti on täynnä lainanvertailusivustoja, joilla yhdellä hakemuksella saa useampia tarjouksia kerralla, esimerkiksi Lainahinnasto.fi on tällainen.

  Sieltä sitten voi vertailla tarjontaa ja hylätä heti alkuun tuollaiset lafkat, jotka heiluttelee hirmukorkoja. Joo, kohtuutonta edes tarjota tuollaista lainaa, mutta lainaa ottaessa pitäisi itsekin olla tarkkana, millaisen lainatarjouksen hyväksyy.
   
 12. vierailija Vierailija

  Nuo kolminumeroiset luvut koskevat vain niitä, ketkä eivät maksa lainoja ajallaan takaisin. esimerkiksi https://vippaajat.fi/ lainavertailusta voi löytää uusille asiakkaille täysin korottoman ja kuluttoman lainan.
   
 13. vierailija Vierailija

 14. vierailija Vierailija

  Itselläkin olisi tarve kulutusluotolle, mutta tässä arvon, et mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan. Zmartasta olen kuulut hyvää ja löysin aivan tuoreen kokemuksenkin, mikä kuulosti aika positiiviselta: https://www.lainahinnasto.fi/arvostelut/zmarta-kokemuksia/

  Kaveri kehui ottaneensa jokin aika sitten joustoluottoa Käyttöraha.fi sivulta. Onko kellään kokemusta näistä? Myös muita firmoja saa vinkata!
   
 15. vierailija Vierailija

  Suomessa toimivat lainantarjoajat ovat kaikki varmasti ihan hyviä. Lähinnä kannattaa tarkistaa aina ajankohtaiset lainatarjoukset ennen lainan hakemista, esim. https://www.vertaalaina.fi/lainavertailu.html

  Lyhytaikaisia lainoja voi saada ilman kuluja ja korkoja, mutta jos tarvitsee pidempää laina-aikaa, niin yleensä halvin vaihtoehto on vakuudellinen laina pankista, jos sellainen on mahdollista saada.
   
 16. vierailija Vierailija

  Mistä edullisin laina? Vastaus: kilpailuttamalla 5-10 lainanvälittäjää ja verkkopankkia ja valitsemalla tarjouksista todelliselta vuosikoroltaan halvin. Tämä onnistuu helposti, koska lainan hakeminen (kilpailuttaminen) on ilmaista samoin kuin sähköpostiin saamasi lainatarjoukset. Tarjousten hintoja on helppo verrata todellisien vuosikorkojen avulla, joka on jokaisessa tarjouksessa. Yksi, mistä kannattaa aloittaa on Lendo.fi, koska jo yksistään tämän kautta saa 25 pankilta lainatarjoukset.
   
 17. vierailija Vierailija

  Nyt on lainanhakijan markkina!! Se merkitsee, että lainahakemus kannattaa aina kilpailuttaa. Se on ainoa tapa löytää hakuhetken edullisin laina. Paras tapa on hakea lainaa samoilla tiedoilla useilta lainanmyöntäjiltä (lainanvälittäjiltä), joista jokaiselta saa n. 25 pankin lainatarjoukset sähköpostiin. Tämä onnistuu hyvin, koska hakeminen ja lainatarjoukset ovat kaikilla ilmaisia. Näistä halvimman valinta on helppoa, sillä jokainen ilmoittaa ns. todellisen vuosikoron. Sitten vain hyväksyy pankkitunnuksilla tarjouksen, jonka todellinen vuosikorko on halvin. Muut tarjoukset raukeavat itsestään voimassaolon päätyttyä, joten niille ei tarvitse tehdä mitään. Paljon mainostettu pankkien kilpailuttaja on Zmarta ja monella onkin aika hyviä Zmarta kokemuksia. Muita suosittuja ovat Lendo, Bank Norwegian, Omalaina ja Freedom Rahoitus.
   
 18. vierailija Vierailija

  Tämä edullisin laina keskustelu vaan jatkuu.

  Tosiasiassa ainoa keino löytää hakuhetken halvin lainatarjous, on hakea lainaa riittävän monelta lainalta ja valita tarjouksista halvin.

  Lainan hakeminen ja saadut lainatarjoukset ovat ilmaisia, eivätkä velvoita vielä yhtään mihinkään.

  Kun lainat ovat lähettäneet tarjouksensa hakijan sähköpostiin, niistä on helppo ja nopea valita halvin vertaamalla niiden todellisia vuosikorkoja.

  Todellinen vuosikorko on ainoa lainojen hintavertailuun sopiva luku, koska se ilmoittaa lainasta vuoden aikana maksettavan koron ja kulut.

  Todellinen vuosikorko on jokaisessa tarjouksessa ja sen laskukaava on ministeriön määrittelemä.

  Yleensä halvimmat tarjoukset tulevat lainapalveluilta tai vain verkossa toimivilta pankeilta (Bank Norwegian, Instabank).

  Lainapalvelut, kuten Lainaa24 ( tai Lendo, Zmarta, Freedom Rahoitus, Rahalaitos jne ) eivät lainaa rahaa vaan ovat erikoistuneet lainahakemusten kilpailuttamiseen kukin jopa 25 pankilla, joten kilpailutus on erittäin tehokas.
   
 19. vierailija Vierailija

  Moni filosofoi sillä, millä lainanmyöntäjällä on mahdollisuus myöntää halpaa pankkilainaa. Vain verkossa toimien pankkien hintakilpailukyvyn puolesta puhuu se, ettei niillä ole kallista konttoriverkostoa, van ne toimivat digiajan välinein ja ovat automatisoineet toimintansa hyvin pitkälle. Bank Norwegian Laina saa poikkeuksellisen paljon myönteisiä kommentteja netissä.
  Toisin kuin netin lainanvälittäjät Bank Norwegian lainaa omia rahojaan suoraan kuluttajille, joten se ei käytä välistäottajia.
   
 20. vierailija Vierailija

  Myös Suomilimiitti on tainnut myöntää kulutonta lainaa jo ties kuinka monta vuotta. Toki on näitä muitakin, mutta tuo nyt tuli ensimmäisenä mieleen.
   
 21. vierailija Vierailija

  Uusien asiakkaiden ketkä ovat hakemassa lainaa netistä, kannattaa ehdottomasti katsoa kuluton ja koroton ensilaina. Mikäli lainan maksaa ajallaan takaisin, ei siitä tarvitse maksaa korkoja tai muita kuluja.
   
 22. vierailija Vierailija

 23. vierailija Vierailija

 24. vierailija Vierailija

  Kyllähän suurin osa netin lainantarjoajista veloittaa lainoistaan todella törkeää korkoa!! Nämä samaiset palvelut kuitenkin myös houkuttelevat asiakkaita ilmaisilla ensilainoilla.

  Ilmainen laina kannattaa mun mielestä todellakin käyttää hyväksi, jos on varma että pystyy sen maksamaan takaisin vaaditun ajan puitteissa. Itse otin juuri tälläisen lainan lomareissua varten ja maksoin kokonaisuudessaan takaisin ennen kuin korot alkoivat juosta.

  Erittäin kätevää: https://lainaanyt.fi/ilmainen-ensilaina/
   
 25. vierailija Vierailija

  Vähintäänkin kannattaa kilpailuttaa lainat netin kilpailutussivustoilla. Itse käytin lainakamua https://www.lainakamu.fi/
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti