Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä kantorinkka?

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä äippä, 29.05.2006.

 1. äippä Vierailija

  Olisko jollaine tietoa, missä kantorinkkoja myydään edullisesti? Saako niitä tilattua netistä? Osoite? Erityisesti kiinnostaisi Deuterin testivoittaja, Deuter Kid Comfort II. Hintaa sillä olisi ilman lisävarusteita muistaakseni 169, joku kuitenkin kehui ostaneensa rinkan Ranskasta ja maksaneensa siitä 138e.
   
 2. merkku Vierailija

  Hei, millaista kantorinkkaa etsit. Meillä on ihan perusrinkka, kevyt kantaa, ja ainakin meidän pikkuinen viihtyi siinä ja otti retkillä lyhyitä torkkuja. Väriltään rinkka on tummansininen. En osaa sanoa minkä ikäinen rinkka on (ei kylläkään minkään vuoden testivoittaja :)), koska perimme sen ystäväperheeltä.
  Jos kiinnostaa, niin ilmoittele. Asumme pääkaupunkiseudulla.
   
 3. Susa Vierailija

  Kannattaa katsoa myös huuto.netistä ja keltaisesta pörssistä. Sieltä saattaa saada edullisesti vähän käytetyn.
   
 4. äippä Vierailija

  hmm.. yritän ehkä etsiä vielä käytettyä, halpaa testivoittajaa.. ;) en meinaan tunne kantorinkkoja ollenkaan ja testivoittaja tuntuu turvalliselta vaihtoehtoehdolta. Moni muukin kyllä tuntuu metsästävän samaa rinkkaa, ainakin huuto.netissä käytettyjenkin hinnat nousevat yli sataan euroon. Saksalaisessa nettikaupassa rinkka ei ollut yhtään sen halvempi.

  Mulla ei nyt ole mitään sellaista hotmail-osoitetta, johon voisit lähettää kuvan rinkasta ja hintapyynnön. Asumme myös pääkaupunkiseudulla, joten toimitus varmaan onnistuisi.
   
 5. Sini Vierailija

  Hei!
  Kuinka painavaa lasta olette kantaneet rinkassa? Tai minkä ikäistä? Kuinka kauan rinkasta on hyötyä?
   
 6. Liina Vierailija

  Me olemme kantaneet n. 7 - 13 kg en ihan muista enää painoja mutta 1 - 2,5 v. lasta. Me kannoimme lähinnä matkoilla tai kaupungissa/museossa tmv. paikoissa. Jotkut retkeilevät metsässä kantorinkan kanssa myös.

  Baby Björnin rinkka oli minusta aika pienille tarkoitettu, pienemmille kuin siinä ilmoitettiin painorajaksi. Nythän heilläkin voi ohjeet olla jo uusitut. Meillä oli ihan perusrinkka, olikohan Rukka tmv. Saimme tuttavilta ja tutuille se meni meidän jälkeenkin.

  Meidän lapset tykkäsivät myös kovasti istua rinkassa ja nukkuivat siellä myös helpolla.

  Meistä rinkka+lapsi tulivat vähän liian painaviksi siinä vähän päälle 2 vuotiaana, mutta tiedän monien pystyvän kantamaan vielä sen jälkeenkin.
   
 7. kaisa Vierailija

  Meillä New Generation Ergo ja sehän ei ole rinkka mutta melkolailla vastaava.Ja ollaan tykätty hirveesto.Rattaat on korvannut täysin.Paino ei tunnu missään,tosi tyttö reilu vuoden vasta ja 10 kiloa.
  Mut en usko että isompikaan siinä tuntuu ja 27 kg asti voi kantaa.Voisko olla vaihtoehto?n.100 maksaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti